Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Nem, mert beleõrülnék a tudatba, hogy nincs hozzá kocsim...😄DDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Ez nem az MKIV-es kormánya?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
de mindenesetre jofej az anyam, nem?😊
te is orulnel egy ilyennek csak mondjuk subaru csillagokkal nem?😊
CSOCSO
majdnem 20 eves dolgorol beszelsz ugye tudod?😊
[Walaki]D`Lair
Hát azt a tempomatot ennél "szebben" már nem is lehetett volna megoldani...😊

DanielT
Hát ez szívás lehetett, mert biztos megfordult a fejedben, hogy lesz hozzá verda is 😊

CSOCSO
Nah... anyamek elmentek a bontoba hogy hozzanak valamit a dodgehoz ( elromlott az ablakemelo)
Mikor megerkeztek mondtak hogy menjek ki mert van egy meglepijuk szamomra....
es ezt nyomtak az orrom ala

merthogy meg igazi supram nincs de legalabb legyen legalabb egy valami a suprabol😊))
ehh...
I.C.ram
Mai multiknál a vezérigazgató max annyit csinál, hogy megnézi a bevételt, és ha elégedett akkor marad minde, ha meg nem akkor utána jár a dolgoknak.
I.C.ram
simán. gyûjtõk akár többet is.
CSOCSO
haaat.. tuti lesz
[Walaki]D`Lair

CSOCSO
hat nagyjabol ja
Kit--Kat
<#sniffles>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fifi
mit pfff???

igaza van...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kit--Kat
pff<#vomit>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Gyerek vagy még és fogalmad sincs mekkora munka kézben tartani csak 1-2 milliárdos nagyságrendû céget/vállalkozást olyan szinten ahogy te szeretnéd. Itt nem arról van szó hogy nyugodt vagy-e vagy nem ha más vezeti, hanem arról hogy képtelenség felügyleni maradéktalanul mindent, valamennyit mindenképp tovább kell passzolnod, több cégnél egyre többet. Ráadásul akkor se lennél nyugodtabb ha mindenõl tudnál, mert akkor meg a stressz/kapkodás/társai tennének tönkre..😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

CSOCSO
1) felugyelve van az
2) ugyis tudsz minden bevetelrol , kiadasrol szal ha nem is aktivan de figyeled
3) lehuzni nem huznak le ugyse.. vagy ha igen eszre se veszed mert akarmennyir elehuznak tok jol keresel😊))
CSOCSO
eleg erdekesen latjatok ezt az autos presztizses dolgot😊) nohde mindegy
Kit--Kat
Én nem lennék nyugodt, ha nem felügyelném a cégeimet, sztem mások is így vannak ezzel.

Dehogynem lehet otthagyni, ez hülyeség. Jó szakember kell az élére aki érdekelt a nyereségben (a piaci körülményeket nem belevéve), annak viszont nem kell a tulajdonosnak lennie. Az igazán gazdagoknak többszáz kissebb-nagyobb cége lehet, szerinted akkor mindegyikkel foglalkoznak? Mennek azok a tulajdonos beleszólása nélkül is szépen értõ kezekben, ugyanúgy mintha csak 1 cége lenne.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Kit--Kat
nahh mind1 nem érted amit mondtam

Punkerwork
én igen, minek hajszoljam a pénzt ha már van elég? attól nem leszek boldogabb hogy hízik a bankszámlám utazgatás nekem több örömet okozna.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kit--Kat
úgyís csak viccel, nem komolyan montad😊

Taranov
Én nem ezt tenném, ha ilyen helyzetben lennék

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punkerwork
eladom a francba, és a kamatokból vígan éldegélek 😊

Kit--Kat
Figy van 1 céged, a kor az ahalad elõre neked meg fejleszetned kell, dönteni, hogy melyik tervet fogadják el kivel kössék meg az üzletet, 1 céget soha nem lehet csak úgy otthagyni, hogy majd szinten marad, ez sajnos lehetetlen, mer ha ott hagyod vezetõ nélkül meg áll1 helyben és tönkremegy.

Punkerwork
mert telhetetlenek, bizonyos szint után már nem kell többet melózni hogy szinten tartsd magad.

Kit--Kat
az is igaz, de melyik milliomos az aki nem foglalkozik a pénzével?? Valamilyen módon dolgozik mindenképpen

Taranov
Mondjuk a pénzed dolgozik már ilyenkor.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kit--Kat
jahh ez milyen hülyesége már, ha sok pénzed van és Royceod, akkor nagyon köletekezel, és lehet, hogy több milliárdod van, de ha csak utazgatsz akkor csak a pénzed fog fogyni.
Vagyis muszály dolgoznod.

Taranov
Szerintem akiknek ennyi pénzük van, mind dolgoznak.

Punkerwork
minek? ha annyi lóvém lenne hogy már nyugisan vehetek ilyen kocsit tuti nem dolgoznék inkább utazgatnék.

Kit--Kat
mert tzalán tevezetsz 1 cégeT????:o

Punkerwork
régen rossz felfogás ha rolls ra van pénzem akkro minek járnék melóba?

Taranov
Egyébként ez van a tálalással is pl.
Azért iszod a kávét Herendi porcelánból (amibõl mondjuk egy 6-os készlet 300.000 Ft), mert az Ikeás tré. Pedig van "mindenkinek" 300.000 Ft-ja, mégsem vesz mindenki ilyet, csak bizonyos körökben elvárják az elegáns tálalást.
Bizonyos körökben elvárják a Rolls-ot, ahhoz képest egy Mercedes S nem jó.
Nem feltétlenül keménykedés.

Kit--Kat
áhh nyugi a multinacionális cégedet azért te irányítanád, mivel amúgy tök unalmasak lennének a hétköznapjaid😊

Taranov
Ja tényleg, erre nem gondoltam.
Látszik, hogy nem a Rolls-os társaságba tartozom 😊

Kit--Kat
Ez még mindíg nagy baromság, és ha csak simán arra fáj a fogam, urambocsát a keretembõl futtya akkor megveszem és nem foglalkozok olyanokkal akik ilyen felfogásba gondolkodnak errõl. Ennyi.

DJ Bee18
A Rolls-a lenne, nem is menne melózni 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Én is ezt mondtam, de ezt most mindenki személyes sértésnek vette, nem tudom miért. Biztos szeretnek kötözködni, ennyi.

Taranov
Én a helyedben inkább Rolls-szal mennék a melóba 😄
A milliárdosok is járnak nyaralni, ott sétálnak eleget, de az idõ és a 10 perc ott már nem számít szerintem.

Taranov
Ez tény.

Taranov
Én, mint mondtam, bõven megelégednék egy Range Roverrel, de természetesen jelen állapotban egy Rover 75-tel vagy egy Saab 9-3-mal is.
Viszont akinek tényleg sok pénze van, lehet, hogy szívesebben ül egy Rolls-ban, mint egy merciben.

DJ Bee18
Egyébként pont errõl beszélek, hogy azért vennél ilyen autót, mert egyedi (másoknak alig van belõle), és hogy te kiemelkedj közülük. Nincs itt szó se többrõl se kevesebbrõl, csak ennyi.

DJ Bee18
Egyébként gratulálok a matekodhoz <#taps><#taps><#worship><#worship>

DJ Bee18
Az igazi arányosságot te sem és én sem érzem igazán, sõt nem is fogjuk érezni soha. De 100 milliót kiadni egy szaros autóért az az igazi aránytalanság.

Taranov
Monitor nem is kéne nekem.
Itt csak a külsõre megy a dolog, a merci tré 😄

Taranov
Nincs építési engedélyünk 😄

DanielT
3.3% -a vagyonnak mióta necces? El vagy tájolva kissé, teljesen arányban áll, sõt alatta is van.
Punkerwork
bizonyos szint után nem azt nézed hogy mibõl jönne ki, hanem hogy mi a max, hogy miért? csak ha megvehetem a legjobbat miért vegyek közepeset? annyi pénzem van akkor inkább veszek egy full-full-os egyedi járgányt mint hogy a bankban rohadjon, persze nem veszek mert 1 nincs pénzem 2 még mindig gyalog jutok el legkönnyebben melóba (az a 10 perc séta reggel még jó is) 3 ha meg este elmegyek valahova akkor úgyis iszok tehát nem vezetek. 😊