Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal:
1. Ötvennel az ötödikben!
Ha nagy gázzal gyorsítunk, az ún. pillangószelep szélesre nyílik, a motor pedig gazdaságosan tud üzemelni. Miközben tehát erõteljesen nyomjuk a gázpedált, már 2000-es fordulatszám alatt is érdemes magasabb sebességfokozatba kapcsolni. Kis gázzal kiugorva ugyanakkor csak a pénzt dobjuk ki az ablakon. Vagyis a kívánt sebességet a lehetõ legmagasabb fokozatban tartsuk. Ez azt jelenti: nem szégyen ötvennél az ötödik fokozat!
2. Felejtsd el a kuplungot!
Ha a gépkocsi egyenletes terepen halad, ne nyomjuk le a kuplungot, hanem hagyjuk mûködni a motorféket. Az üzemanyag-befecskendezõs motoroknál azonnal leáll az üzemanyag-ellátás, és a motor egy csepp benzin fogyasztása nélkül fékezi le az autót. Alapjáraton, vagy kinyomott kuplunggal azonban továbbra is fogyaszt az autó. Ha a piros lámpánál túl korán nyomjuk ki a kuplungot, annyi benzint fogyasztunk, mint üresjáratban.
az elso oke.. en is igy vezetek.. de a masodikat nem ertem!!!!
a motorfek az nem az mikor nagyobba valtasz es akkor az auto elkezd kokemenyen lassulni??? nem ez a motorfek????
mijazhogy ne hasznaljunk kuplungot?? talan azt ertik ezalatt hogy 70 rol lassuljak 0 ra 5osben????????
mert ez alap.. vagy nemtom ki szokott 70 rol ugy lassulni hogy mindig visszavaltogat... no mindegy.. csak kicsit osszezavaroan irjal ke a dolgot..
\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"
SLR nek ehez mi koze?? miert lenne ez akarmiben is ellenfele az SLR nek?
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Csak azt nem értem, hogy mi értelme van ennek az autónak, ha 100%-osan biztos hogy nem fogják gyártani...
OMG!!! Durva...
Külsõre meg végre van az slr-nek ellenfele 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century