Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Tud valaki jegyet szerezni a GumBall3000-re? Nincs kedvem vasárnap is befizetni csak azért, hogy hétfõre jegyet vegyek...
csak most lestem a kettes felesegut es semmit nem lassitott.. rajtam.. de ertem en hogy azt mondhatni csak kepletesen ertjuk motorfeknek..
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A lényeg az hogy minden olyan helyzetet motorféknek hívunk, amikor a motort használjuk a lassulásra. De ugye nem csak az a fék ha megállunk. Ha csak simán lekapod a lábad a gázról az is motorfék. Meg a visszagangolás-gázelvétel is, csak ilyenkor a visszaváltás miatt megnõ a fordulatszám, vele együtt a nyomaték, és így a motorfékhatás is. Hisz az annál erõsebb, minnél nagyobb erõvel tudja a motor visszafogni az autót.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
az ember hogy fekez???
3 fele modon...
1) kiveszi uresbe.. felengedi a kuplungot.. esetleg benyomva tartja es all a feken...
2)nem veszi ki sehova ott hagyja akarhol es a megallas elott benyomja akuplungot es egyesbe esetleg uresbe rakja.. igy fekezek en is
3) visszavaltogat... ilyet csak az csinal aki nagyon erzi a halalos irambant 😊)))
szal a cikk a masodik pontot ragadja ki hogy igy kell csinalni es nem ugy mint az elsoben.. de en ugy tudtam hogy a motorfek a 3asnal van!!!!! hiszen akkor fekezz le teged a motor mikozben feket se nyomsz de megis lefekez az auto mert visszavaltasz!!!
szal most melyiket hivjak motorfeknek igazabol???
Ez olyan mintha egy simson s51-et nyomatsz 3asban, berreg zörög, minden szar van, vele, erre visszapakolod kettesbe. Tény hogy lassulsz, mivel blokkol a motor...
Csak hasonlítani próbáltam valamihez. Szal hogy értsd mi is igazán a motorfék.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ez azért eléggé terepfüggõ. Nagy lejtõn ha lassítni kell akkor érdemes visszapakolni, meg én városban is vissza szoktam pakolgatni. Pl ha látom hogy piros a lámpa messze elõttem, akkor motorfékkel lassulok le, nem a simával (kíméli a fékbetéteket).
Ja és úgy szoktam lassítani, hogy kapcsolgatok visszafelé...😊
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
😄DDDDD Ez jó volt! 😄
Nem pont ofrdítva gondoltad? Ha lefele váltasz akkor erõsebb a motorfék.
Ezt gondolom azért említették meg, mert nagyon sok olyan ember van(én sem 1 el talákoztam már), aki lejtõröl lefelé gurulva kirakja üresbe a váltót, mert szerintük úgy kevesebbet fogyaszt a kocsi. Hát nem 😊
Tehát mindenféleképpen lassít. Vannak olyan versenyautók ahol pl 4000-9-10.000ig gyakorlatilag semmilyen motor fék nincs, azalatt viszont elég erõs a fékezés.(ennek tulajdonképpen nem tudom mi értelme van, de biztos klasz dolog... 😊 )