Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trade
igen,de mienk egy par evvel korabbi auto volt

CSOCSO
szakmai titok😊
amugy annyit mondtuk hogy eubol vagyunk... es nagynehezen de beulhettunk
CSOCSO
lool esku?😊
Trade
januarban voltam egy auto kiallitason Gentben.
Ott volt egy Maybach de korul volt kordonozva csak a fejesek ulhettek be.
Te mit mondtal hogy beulhess a koenigsegg?

Trade
errol jut eszembe egyszer elmentunk discoba apam kocsijaval.
A disco elott allt a tulaj ugyanolyan tipusu autoja.Haverom mondja nyisd mar ki
a kulcsoddal,ranyomtam a riaszott es lass csodat mukodott.Akkor azt mondtam hogy akkor huzzunk el innen

CSOCSO
csak viccelodunk ne vegyel komolyan.. bar Kit(e)Kat jott vele en meg folytattam... sajna nincs ilyen autonk... parkolos pisznisz meg rossz mert felek ellopom vmelyik csodajarganyt..
Trade
ok te tudod.nem rossz dolog emigrasnak lenni.
Sajna Belgiumbol kellett hazajonnom.En is el laktam volna ott szivesen

CSOCSO
dehogy is... halalosan komoly a dolog.. sooot... azota egy koenigsegg vasarlasan gondolkodom
Trade
te most nem kamuzol?
Egy par honapja irtad hogy a haver lehet tud egy tuti allast.
A parkolofiu bizniszt.Meg panaszkodtal hogy draga az orvos ha nincs biztositas

CSOCSO
a parkolofiuk feher ingbe nyomjak.. legalabbis eddig mindig feher ingesek vittek a parkoloba az autot....
CSOCSO
nem nem.. szeressem en a ferrarit... de a murciban jobban befer az egom... 😊)))))))))))
Kit--Kat
nekem is azt még gyárthatták volna 2-3 évig modellfrissítés után

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
nem õ 1 mocskos újgazdag emigrált magyar aki kint csapatja Ferrarikkal meg Lambokkal Miamiban😄DD
Onnan szoptam, hogy azérzõdik kezded megunni a Modenádat😛PPPPPPPPPPPP

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Trade
te amugy most kelltel fel?
Es mi az megkaptad a parkolofiu allast?

CSOCSO

no comment 😊
CSOCSO
"de ahogy neked a Ferrari nem ér 1 lyukas garast sem"

<#wilting>'szt melyik ujjadbol szoptad?????<#wilting>
Trade
nekem a 360 jobban bejott.
kar hogy a ferrari is kezd raallni a gyakori modellfrissitesre.
De hat ha meg az alkatresz nem fogyik

Trade
meg az audi technika is ott van

Kit--Kat
de mégiscsak a Murcit választanám naggyon szép lett, ezt még az olaszok tervezték látszik is rajta

Kit--Kat
ígen az lehet bár inkább már sajnos a népautósok "csinálják" a lambokat, de ahogy neked a Ferrari nem és 1 lyukas garast sem én úgy ragaszkodok hozzá, szóval lehet nagyob 200lóerõvel a másik teljesítménye meg sezbb meg jobb akkoris a Ferrarihoz húz a szívem, ez van:o

CSOCSO
szerintem a traktorgyarosok is jo autot tudnak epiteni ami felveszi a ferrarival a versenyt...
Kit--Kat
1ként a 2közül elvileg én is a Murcit választanám mer jobban tetszik, csak hát a Ferrari az még is csak Ferrari😄D

CSOCSO
hm... lehet... 😊))
Kit--Kat
hát mer kb fele akkora motor volt benne.... a Gallardot se hallanád 1 Enzo mellett...

CSOCSO
inkabb murci😊)))
bar a ferrari is edes de egyszer hallottam a murcit a ferrari mellett... a ferrari szepen vinnyogott mig a murci bombolt mint egy beast!!! uber volt😊))
murci roxxx
[Walaki]D`Lair
4 kisebb turbo--->>> no turbólyuk, csak konstans nyomaték...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
azok a kis feketék baloldalt...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

GregSB
A finalgear.com-ra felkerült az a TopGear, amiben tesztelik az SLR-t! (2004.05.16)

oneal1
ahhhhhhh ferrari kéne nagyon!!!😄

!Forza Ferrari!

CSOCSO
altalaban ha tobb turbot raknak fel akkor azokat kicsikkel teszik meg...

pl a twin turbo is ket kisebb turbofeltoltobol all.. es nem egy nagybol..
elvileg jobban is szuperal. nahde 4 kicsi helyett nem lenne jobb ket nagy?? egy ekkora mocihoz?...
kevlarsoft
Gondolom a 700 lo turbo nelkul nem gond csak a maradek 300-hoz kell a turbo. 😊
Amugy a kepen latzanak a turbok, hogy picik-e nem tudom. A motorhoz kepest igen. 😊

\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"

CSOCSO
erdekes hogy 4 turbo kell egy w16 nak az ezer lovacskahoz!!!...
ott vannak a suprak 3 literrel ket turboval 1000nel is tobb lovacska. oke lehet hogy nem birjak ugy mint egy w16 motor.. de akarhogy is szamolok azert egy w16 nak alapbol turbo nelkul tudnia kene a kb 600-700 lovat...
8 liter.. jeeezusom.. szal szerintem 700 lo minimum.. most ehez minek 4 turbo??? mondjuk szerintem ezek valami nagyonpici turbok lehetnek..
kevlarsoft
Itt a hozzatartozo auto.

\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"

Kit--Kat
jóhh nem vagyok nagy Bugatti tudor, a 16ban voltam biztos

kevlarsoft
W16, 8 liter, 64 szelep, 4 turbo, 1001 PS, 1250 NM, 7 fokozatu duppla kupplungos valto. Reszpekt. <#eljen><#worship>

Kit--Kat
jahh azokon bevált módszer

CSOCSO
a w8 az ket soros 8 vagy ket v8?
mert ahogy akepet elnezem ket soros 8!
[Walaki]D`Lair
Ügyes...😉))

Veyron W16....

I.C.ram
nekünk annó az alfán volt matrica, és gond nélkül megcsinálták pár nap alatt.
CSOCSO
a regi suprankon elol matrica volt de levetettek velunk😞 mondjuk ez anno sok eve volt
Kit--Kat
kb😊

robotnyk
ja, ha így odaadnák, kb leszarnám a rendszámtáblát 😄
robotnyk
de ha elõre és hátra is akarsz, akkor nehezebb
Kit--Kat
hát mondjuk én leszarnám, hogy a Murcialegom elejére rendstámot kell rakni szerintem nem rondítja el simán ki lehet bírni

Taranov
Azért annyira nem vészes, talán egy kicsivel bonyolultabb, mint a sima rendszámtábla, de nem sokkal.
5000 Ft.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

robotnyk
de, kell :C matricát lehet intézni, de sokat szórakoznak azzal is
Cicero
<#worship>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Kit--Kat
hát ha ez Bugatti motor szerintem 16V

Cicero
<12-re tippel :o>

Cicero
Nah, akkor most ez hány hengeres? Mert szerintem csak a lapjáról derül ki <#hehe><#idiota><#wilting>