Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott volt egy Maybach de korul volt kordonozva csak a fejesek ulhettek be.
Te mit mondtal hogy beulhess a koenigsegg?
A disco elott allt a tulaj ugyanolyan tipusu autoja.Haverom mondja nyisd mar ki
a kulcsoddal,ranyomtam a riaszott es lass csodat mukodott.Akkor azt mondtam hogy akkor huzzunk el innen
Sajna Belgiumbol kellett hazajonnom.En is el laktam volna ott szivesen
Egy par honapja irtad hogy a haver lehet tud egy tuti allast.
A parkolofiu bizniszt.Meg panaszkodtal hogy draga az orvos ha nincs biztositas
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Onnan szoptam, hogy azérzõdik kezded megunni a Modenádat😛PPPPPPPPPPPP
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
<#wilting>#wilting>'szt melyik ujjadbol szoptad?????<#wilting>#wilting>
kar hogy a ferrari is kezd raallni a gyakori modellfrissitesre.
De hat ha meg az alkatresz nem fogyik
bar a ferrari is edes de egyszer hallottam a murcit a ferrari mellett... a ferrari szepen vinnyogott mig a murci bombolt mint egy beast!!! uber volt😊))
murci roxxx
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
pl a twin turbo is ket kisebb turbofeltoltobol all.. es nem egy nagybol..
elvileg jobban is szuperal. nahde 4 kicsi helyett nem lenne jobb ket nagy?? egy ekkora mocihoz?...
Amugy a kepen latzanak a turbok, hogy picik-e nem tudom. A motorhoz kepest igen. 😊
\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"
ott vannak a suprak 3 literrel ket turboval 1000nel is tobb lovacska. oke lehet hogy nem birjak ugy mint egy w16 motor.. de akarhogy is szamolok azert egy w16 nak alapbol turbo nelkul tudnia kene a kb 600-700 lovat...
8 liter.. jeeezusom.. szal szerintem 700 lo minimum.. most ehez minek 4 turbo??? mondjuk szerintem ezek valami nagyonpici turbok lehetnek..

\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"
Veyron W16....
5000 Ft.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●