Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mutatok én olyat, ami nem tuningolt és nem is csiricsáré:

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ezek a biztonsági örök csak szövegelésre vannak felvéve..
A biztonsági nem üthet vissza? Nem léphet fel ugyanúgy, ahogy ellene fellépnek? Akkor hogy tartson rendet, sõt, minek oda, miért kapja a pénzét?
Na mind1, off téma.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
\':..:\'
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ringen tortent egy kis BOX a gumball kozepette.. kisse felidegesitett a video..
nezzetek meg utanna olvassatok el ezt:
szal en nem ertem ezt hogyan neztek vegig az emberek..
az a csako olyan benanak tunik az uteseivel hogy az mar nevetseges!! azok az utesek paze!!!! 40 kilo minusz ide vagy oda... szerintem akarmelyik nyulkabela le birta volna csapni ha begurul...
es kulonben is mar.. milyen szaros biztonsagi orok ezek??????? legalabb ha osszefogtak volna.... meg kulonben is.. miert nincs ezeknel legalabb gazsprayuk???????????????????? de komolyan?????
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Csocso: már ez is valami? Nekem a motor füstöl feketén :-P :-)
KUMHO volt olyan okos es mar ki is talalta a pirosan (inkabb sotet rozsaszin) fustolo kereket!!!!
video itt
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A rendszámtáblát paszolom