Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Nem kell ez a stílus szerintem.

Mutatok én olyat, ami nem tuningolt és nem is csiricsáré:

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
lol😊
Crazygirl
mondjuk arra is kivancsi lennek, hoyg ha kezedbe adnanak egy ilyen BMW slusszkulcsat akkor mit csinalnal??? Mert a kulcsot tuti hoyg nem dobnad el... tehat kusss!

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Crazygirl
na te agyilag szar, akkor mutass olyan kocsit ami nem "csiricsare szar" es nem is tuningolt szar....<#hehe><#felkialtas>nagyon kivancsi leszek, mit szursz be!!!

Taranov
Egyetértek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Joey_The_Man
Ez tényleg tiszta vicc... ezek inkább szervezõk voltak sztem.. Nem Security.. vagy õk hivatottam megvédeni Daryl Hannah -t meg Tarantino-t?? 😄DD

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

I.C.ram
Ezek nem tuningolt autók, ezek csiricsáré giccses szarok.
Joey_The_Man
nekem is 😊

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Crazygirl
Nesztek a nem tuningolt kocsik szebbik BMW-i... (legalabbis nekem tetszik, a tobbi nem erdekel.. )

Crazygirl
koszi... amugy mar rajottem kozben hogy ebben a topicban senkinek sem tetszik a tuningolt kocsik esete... tehat semmi ertelme sincs ilyen "szepsegeket" beszurni...

Cicero
Egyébként, hogy ne legyél állandóan szarrá oltva, nekem a Peugeot 206 tetszik 😮

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero
De nem kímélünk, mert megkértünk :o

Crazygirl
ezt kulonben mondtam hogy akinek ilyen hozzaszolasai vannak az kimeljen, ha lehet! De mindegy...

ijjjj... az a trabi kár, hogy fake!

I.C.ram
egyik rondább mint a másik.
Crazygirl
Egy kis osszeallitas... Nem akarom megint azt halllgatni, hogy tuningolt kocsikat szurtam be, tehat aki ezzel a szandekkal akar velemenyt nyilvanitani, AZ KIMELJEN!!!! KOsszzzzz <#hehe><#felkialtas>

[Walaki]D`Lair
Imádom...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Cicero

robotnyk
nem chat, fórum, ne spammelj.
csá

Jók a képeitek

Sazasz mindenkinek!

Cicero

Porsche 911 GT3

Cicero

Dodge Viper Coupe

NaNoKuTyA
ezek szerint szövegelni se nagyon tudnak...

\':..:\'

Tufa
De egy ilyen verekedésbe nem mehet bele/+ mint a képeken látszott, nem is nagyon mertek/ Akire te gondolsz, azok a kidobófiuk 😊
Ezek a biztonsági örök csak szövegelésre vannak felvéve..

Loál János
Attól még suta volt (szerencsére).
A biztonsági nem üthet vissza? Nem léphet fel ugyanúgy, ahogy ellene fellépnek? Akkor hogy tartson rendet, sõt, minek oda, miért kapja a pénzét?
Na mind1, off téma.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Tufa
Azért lendület volt egykét ütésében. Az meg a másik hogy az õr nem üthet vissza mert mind1ik félti a munkáját.

NaNoKuTyA
Tele van összes pláza, bank, tuskó stb. ilyen ropi, nyulbéla biztonsági õrökkel! feszíteni azért tudnak, mintha dinnyét cipelnének meg flegmán odaszólni, tiszta vicc. Bár a sonkafejû parszt se semmi, kalimpál mint egy idiot!😊) Köszi a videót, jót mulattunk 😛

\':..:\'

Loál János
Csúbaz. Felkészült, komoly biztonsági emberek...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Csacsi
Nevetséges. mind a biztonsági õrök, mind pedig a csávó, de inkább neki kéne biztonsági õrnek mennie. Bár Õ sem nagyon tud boxolni, egy ütése nem talált be, de legalább neki van fellépése. Én mondom, ha ennek vki felállt volna, hogy gyere velem kezdj ki, akkor behuzta volna fülét, farkát. Nem igazán arról van szó, hogy nagyobb drab, hanem inkább arról, hogy Õ oda mert állni. A biztonságisok meg menekültek elõle. Ez egy vicc. Ebbõl is látszik, hogy aki mer, az nyer. Engem pont ezért nem vertek meg soha, mert ha balhé volt, én mindig odatettem magam, és nem húztam be fülem farkam. Az ilyen nyápicokat meg nem csoda ha fenyítik 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

CSOCSO
nemtom.. allitolag nem volt VIP kartyaja es raszoltak hogy faradjon ki arrol a reszrol..
Tufa
és mi volt ez elõzménye?

CSOCSO
nagyon maszek a valaszod...

<#hehe>
CSOCSO
mentes maskent

Ringen tortent egy kis BOX a gumball kozepette.. kisse felidegesitett a video..

nezzetek meg utanna olvassatok el ezt:

szal en nem ertem ezt hogyan neztek vegig az emberek..
az a csako olyan benanak tunik az uteseivel hogy az mar nevetseges!! azok az utesek paze!!!! 40 kilo minusz ide vagy oda... szerintem akarmelyik nyulkabela le birta volna csapni ha begurul...
es kulonben is mar.. milyen szaros biztonsagi orok ezek??????? legalabb ha osszefogtak volna.... meg kulonben is.. miert nincs ezeknel legalabb gazsprayuk???????????????????? de komolyan?????
menet közben menõnek is érzem magam... alapjáraton csak állónak :-)

CSOCSO
nah most erezd magad menonek!!!😊))
fifi
nekem kék a rendszámmegvilágításom, azért még soha nem szóltak, de a helyzetjelzõ kicsit rázós....

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

nem éppen a legszabályosabb, meg aztán úgysem látszik. Menet közben úgyis a tompítottat használod, inkább kékes árnyalatú fénszóróizzót tegyél bele, én a Tungsramot ajánlanám, 3000 Ft egy pár.

Csocso: már ez is valami? Nekem a motor füstöl feketén :-P :-)

CSOCSO
nem eleg a szines neon a kocsi ala.. nem eleg a szines matrica.. nem eleg a szines uveg... nemsokara szinesen fustolo kerekek lesznek minden tuner auton...
KUMHO volt olyan okos es mar ki is talalta a pirosan (inkabb sotet rozsaszin) fustolo kereket!!!!

video itt
[Walaki]D`Lair
Hát nem az enyém, de én használom a legtöbbet...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

RelakSfromhome
El tudnék viselni egy ilyet a valagam alatt

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tufa
😊
megöregedt az az account már, és az 16sem aktuális már két éve... 😊

Kit--Kat
csak, hogy tisztán lássak😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Tufa
igen az én regem volt. miért?

Kit--Kat
te = vagy tufa16al?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Tufa
a fehér indexel annyira nem foglalkoznak, mivel az sárgán villog/a normális... 😊/.

I.C.ram
Hát én már láttam fehér indexet, de tuti, hogy nem örülnek neki a rendõrök.
Tufa
rakj bele xenon-t inkább. azzal nem baszogatnak. Engem anno a ZIP II SP-mel baszogattak a rendõrök, mivel azon gyárilag kék indexek voltak. Ha indexel szaroznak sztem a helyzetjelzõvel méginkább fognak.(aztán lehet hogy nem kapnak le mivel némelyik kék fényszorónak eléggé xenonos kinézete van).

A rendszámtáblát paszolom

srácok segitsetek. ha a kocsiba kék helyzetjelzõ lámtá teszek, akkor megkenhetnek a rendõrök érte? vagy szabályos az egyáltalán? és a rendszámtáblát megvilágító lámpát kékre cserélném az szabályos?