Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
az nekem is😊
Tufa
olyan mint egy eke 😄

Joey_The_Man
Az a diffúzor nagyon teccik 😄DDD

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Ezt most nem értem... Ezt miért mondtad?? :SSS

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Itt egyeseknek tényleg kezeltetni való fóbiáik vannak!

SZVSZ nekem tetszenek azok csicsás gépek is. Sõt a CsoCso féle Skyline is. Most akkor én rossz vagyok vazzeg?! Akkor inkább Ti!

CSOCSO
haaat.. engem nem zavar a feher csik.. egyaltalan nem olyan agressziv mint a szokasos skylineok.. de nagyon nagyon tetszik az orra aljan levofekete resz amibe fenyesen bele van irva a skyline...

nagyon zsiiir.. talan megzsirabb lenne ha morcosabban nezne ki de ugyanilyen stilusban lenne az eleje
I.C.ram
Nekem tetszik, bár ez a Starsky és Hutch Ford Torino fehér csík nagyon szar 😄
CSOCSO
ennek sincs semmi koze a skylinehoz... semmi hasonlosag nincs a ket lokharito kozott
[Walaki]D`Lair
Igazad van, EVO III:

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
reg lathattal EVO IV-t.. SEMMI koze az evohoz!!!!!!
oneal1
LOOOL

!Forza Ferrari!

[Walaki]D`Lair
Ja, az az elsõ lökhárító meg mintha egyenesen az Evo IV-rõl ugrott volna rá, 1995-bõl...

okádmány...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

robotnyk
én csak a felnirõl beszéltem 😊
CSOCSO
nem vagytok normalisak eskuszom.. 😊
oke a felni nekem se jon be de a tobbi rendben van.. ez legalabb nem az a tucat skyline ami minden kepen rajta van.. nem hudenagyon de eleg egyedi kis skyline ez.. nekem bejon
robotnyk
az a felni olyan mintha egy tuningolt koppány rali zsigáról lopták volna
[Walaki]D`Lair
JÉÉÉÉZUS!!!! AUTÓT ÉN MÉG ÍGY ELBASZVA NEM LÁTTAM!!!!!

CSOCSO
Kit--Kat
megközelítõleg 0😄D

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
mennyi az eselye hogy a jobb oldalon levo sracot no oleli at????😊))))
CSOCSO
Kit--Kat
áhh szegényt de elkúrták:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
ázz de szép az a kontáshh<#szeret><#finom>
csak ez a rikító szín necces:o

CSOCSO
hehehehe😊
CSOCSO

ehh😊
CSOCSO
hamar focvaken akkor:
Kit--Kat
jjahh tényleg az Golf az elég erõltetõs oda😛PP

Nekem õk a gyengéim 😉

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Tufa
ja oké

[Walaki]D`Lair
nem, arra a Focus-ra amit régebben tett be...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tufa
A 206osra gondolsz?

[Walaki]D`Lair
Hagyjátok már Crazygirl-t...õ legalább rak be képeket...<#wow3>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Dehogyisnem, és szeretem õket, csak pl. az a Focus ocsmány volt...😊))

Kit--Kat
vagy a cooper😛

Tufa
én ezt egy szóval nem mondtam! Szeretem a gyárilag tuningolt szériákat/pl gti, vagy akár a VR6os is tekinthetõ annak/

Kit--Kat
a gyári tuning mindíg magába hordozza a minõséget /néha a ráfizetést😉 de az tuti nem cseszi el az autót

Tufa
Ez nem vitás!

Taranov
Csak nem olyan jellegû, mint amit Crazygirl linkelt be.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tufa
Mivel a sima 156 az alap, és ahogy te magad is mondtad, gyári tuning, igy az is tuning...

Kit--Kat
jóhh te is maradj már csöndbe, akkor rak be tuningolt autókat amikor akar elvégre ez 1 autós topic, az más kérdés, hogy néznek ki....

Taranov
Gyári tuning az nem tuning.
Felszereltségi szint.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Cicero
Nah igen... <#nyes><#eljen>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero
Õ az agyilag szar? Na ne! <#ejnye1><#kuss> Neked hányszor mondtuk, hogy ne linkelj be ide agyontuningolt szarokat, mert nem szeressük, és nem fogjuk csak te miattad megszeretni! Nyiss egy külön topikot neki, és ott linkelgesd a képeidet! ;((((

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Tufa
A gta mióta nem tuningolt? 😄DD

I.C.ram
mosdd ki szappannal a szádat.
Kit--Kat
Mini és Alfa<#eljen>

Taranov
Persze, ez természetes. Én nem is akartalak megbántani, csak így jött ki 😞 😊

Crazygirl
akkor szent a beke? mert en nem szeretek haragban lenni...

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Taranov
Jó, engem nem zavar, ha neked azok tetszenek, csak azért mutattam ezeket, hogy tök alap autók, de szerintem szépek is és jók is.
Külsõre nekem is a Mini tetszik leginkább, mellette az MG és az Alfa.

Crazygirl
mondjuk en erre annyit reagalnek hogy nekem ezek a (szerinted!!) "nem csiricsare" kocsik kozul egyedul nekem csak a Mini Cooper tetszik, de azt amugy is szeretem... Amugy ez izelesek es pofonok, mert akinek tetszik a tobbi, az oruljon a farkanak... Mondjuk szerintem abbahagyhatnank ezt az ertelmetlen ellensegeskedest... Mert semmi ertelme sincs...

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

Taranov