Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind1, én imádom az Astonokat...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"
Baby Aston
\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
#36462-re a válaszom a #36461-ben lévõ "CSAK AUTOMATAROL VOLT SZO!!!! " mondat.
#36463 😄DD
Eddig még volt, most hirtelen nincs? Na ne... Az meg a másik hogy egy ilyen fikázós topic sem lett még törölve a gumiban vagy a saját fórumokban, szal ne próbáld már ezt állítani...
Ennyi nekem elég volt belõled. Irány melózni 😊
Bye
kijavitanam:
belertve teged magyarazott nekem MANUALROL, kijavitgatva engem hogy de kuplung mikozben en walakivel veszekettem az automatarol!!
volt rolad topik. KIVETELNEL nelkul azt mondtak hogy te vagy a hulye... meg igy hogy nem tudtak kirol van szo!!! sajna a masik fele elmondta hogy kuurvahosszu a sztori ugyhogy le se szarjak ki a hulye.. sajna a topik mar tegnap torolve lett mivel nem erdekel a dolog... de ha nem hiszel kerdezd meg az opokat.. sajna nemtom ki torolte ki.. de a lenyeg.. en feldobtam a labdat... ha nagyon basztatja a csorodet kerdezz utanna.. es meglatod igazat mondtam
!!!!!!
😊))))))))))))))))))))) sajat magad alatt vagod a fat.. OLVASS VISSZA mert nagyon egsza kisapam!!! SENKI nem beszelt automatarol!! te voltal segghulye az aerodinamikahoz meg az automatahoz.. az aerodinamikaban is kijavitottalak kezdve icrammal.. es ebben is kezdve a tobbiekkel.. csak ezekutan hulye gyerek modjara nekem estetek hogy de kuplung... TARANOV legalabb rammosolygott hogy o se fogja fel hogyan lehet kuplung az automataban.. IGAZAT ADVA nekem!!!!
ööööö
automatában van motorfék???
mire te jottel:
Van. De a vita ezen részét már megbeszéltük
fifike:
öszi, nekem ezt nem kell magyaráznod, de én akkor is azt mondom hogy sztem automatán nincs motorfék...
te:
öszíntén szólva nem sok automata autóban ültem eddig, azokban sem túl sokat......
walaki:
abban az esetben, ha nem D-be teszed hanem mondjuk L-be vagy nemtom még mik vannak a régieken, akkor van motorfék...😊
fifi:
azok helybõl nem úgy mûködnek mint a régi vágású automaták...
mire jottem en:
y van... altalaban azert az automata autokban is van D alatt 2.1... esetleg egy L... ( L elvileg versenyes modon nem valt vissza 6 ezer alatt.. meg ilyenek..)
tehat ha motorfekezni akarsz akkor vissza kell valtanod.. de Tufa kijelentesevel ellentetben ha elengeded a gazt nincs motorfek..
mire jott walaki
De van motorfék csocso...
ES MAR MEGINT UGYAN OTT TARTUNK!!!!!
most mond a POFAMBA bazmeg hogy te manualis autorol beszeltel 4 emberrel😊 LOL././ NAH MOST MOND!!!!!!!!!! MEGNEZTEM!!!! SENKI NEM BESZELT MANUALIS AUTOROL!!! CSAK AUTOMATAROL VOLT SZO!!!! a 4 hulye.. belertve teged magyarazott nekem automatarol javitgatva engem hogy de kuplung mikozben en walakivel veszekettem az automatarol!!! OLVASS VISSZA te agygorcs!!!!
hat ennel mar nehezen alazlak titeket porra
Második, fifi, greg, cvd, walaki és én ugyanazt mondtuk a váltóról, de mi valószinüleg hazudunk és szánalmasak vagyunk. Grat #2
Amúgy nem értem miért borulsz ki annyira ezeken a társalgásokon. Mindenki totál nyugodt(vagy csak jól tetteti <#hehe>#hehe> ), te meg üvöltesz, LOÁL-ozol, meg leszólod a másikat.
ami a viccet illeti a manualis dologrol.. mirol beszelsz tufa?? leirom az ARCODBA mi tortent es probalsz hulyenek nezni??? olvasd mar vissza konyorgom!!!!! ketten beszeltunk ketten a walakiel a manualisrol es jott a fifi meg greg sb ENGEM kijavitva hogy mi a fasz van... nem az erdekel hogy ti mit beszeltetek hanem az hogy en beszeltem a manualisrol a walakivel es jott nem egy ember kioktatni hogy kuplung igy meg ugy😊 de EGYRE szanalmasabbak vagytok AMIKOR LE VAN IRVA AZ EGESZ GECC.. OLVASSATOK MAR EL... eskuszom ezt is beteszem kulon forumba mert ezt meg kell savingolni emlekbe mert LOAL... eskuszom MINDEN szot beleteszek a topikba hogy ne mondhassatok kihagytam valamit😊) LOAL
Ez egy vicc...
hat szerintem elolrol egesz jo lett az uj..soot kifejezetten elegansabb lett!
----
hat igen.. hatulrol is sokkal elegansabb
----
hat igen.. itt mar mas a helyzet... regi kormanya sokkal jobban tetszik.. az ujban fasza hogy feljebb kerult a kijelzo de nem tetszik ez a gombtalansag... a regi belsejenek kozepkonzolja jobban tetszik kiveve hogy a kijelzo olyan alul van.. plusz az uj visszapillanto belulrol sportosabb.. es jobban tetszik... de nem csalodtam .. tehat szerintem az uj belseje teljesen fasza... csak egy ket dolog jobban tetszett a regiben... foleg a full kormany...
azt latom hogy nagyobb lett a kesztyutarto
es kozepso i drive koppintas feleseg meg ugy nez ki hogy a valto😊
plusz a hatso reszt ne is emlitsuk =az ujban irtozatosan jo lett a hatso resz
Amikor kijott a mostani hetes Bmw azt mondtam:nem tudom
milyen lesz az S Merci de nem lehet jobb ettol.
Talan a sarvedoje az tenyleg tetszik
"4 esben mesz hatvannal... elengedsz mindent.. lassulni fox.. mert fizika.. plusz a motor is nyomatek alatt... lassulsz.. termeszetesen... de ez annyira egy semleges dolog hogy a motorfek jelzot is kar railleszteni...
ha a motorfeket akarod hasznalni mert KELL.. pl hoban... versenypalyan stb...
akkor vissza valtasz.. tehat ha 2 esben mesz hatvannal es ott engeded el a gazt akkor az auto igencsak "fekezni fog" de ezt altalaban ugy ered el ha 3 asbol visszavaltasz kettesbe... vagy van aki hoban vagy mas esetben 2 esben kitolja a 60 at???"
alakult ki...
a kiindulo pont?
En irtam (Piros)
igy van... altalaban azert az automata autokban is van D alatt 2.1... esetleg egy L... ( L elvileg versenyes modon nem valt fel 6 ezer alatt.. meg ilyenek..)
tehat ha motorfekezni akarsz akkor vissza kell valtanod.. de Tufa kijelentesevel ellentetben ha elengeded a gazt nincs motorfek..
erra a valasz Walakitol:
De van motorfék csocso...
en:
mi tortenik ha mesz 40 el es elengeded a gazt??? lesz motorfek?? NEM!!!! nemtom mirol beszelsz.. ha nem erted mit mondok olvasd el ujra azt a hsz amire valaszoltal..
Walaki:
Jössz le a hegyrõl, elengeded a gázt mondjuk 3-asban...gyorsulsz? nem...motorfék...
En:
sajna hegyekbe meg nem autoztam... foleg nem automata autoval... itt egy dombocska sincs...
de nem hiszem hogy hegyrol lefele akarhogy nyomod kuplungot.. gazt akkor is gyorsulni fox lefele!!
MEGJ: sajna nincs hegy se nagy domb a kozelben ezert csak sima uton probaltam.. menet kozbe beteszem N azaz uresbe SEMMI nem tortenik.. NINCS motorfek D ban... hegyrol lefele nemtom sajna
anyam 10 evet vezetett automata mercit es azt mondta hogy hegyrol lefele az automataban is van motorfek de gyorsul az auto de kozel sem ugy mintha N be tennem...
TEHAT NINCS IGAZA walakinak ( azaz csak reszben nincs)
erre fifi OKOSTONI beszol erre az egeszre:
de nem kuplungolsz!!!
mész-mész aztán leveszed mindenrõl a kezed-lábad.... lassul az autód? igen mert a motorban lévõ hengerek kompressziója visszatart/ergo gatya motor-kevés kompresszió-rossz motorfék hatás/ a fordulatszám és váltóáttétel függvényében...
automata autorol van szo *zmeg... nincs mit kuplungolni
Greg SB:
Manuális váltónál minden sebességben van motorfék. Még 5ösben is.
OLVASSATOK MAR EL MIRE VALASZOLTAM!!!! AUTOMATA motorrol van szo...
akkor bocsánat, és leborulnuk a lábad elõtt mester!!!
mindemelett sztem most mented a menthetõt de mind1
ja és nekem ne "bazdmegozz" ha lehet
baz ne legyetek mar hulyek olvassatok mar el azt amire EN VALASZOLTAM... automata autorol van szo NEM kezivaltosrol.. ha nektek a kuplungot kell nyokodni az automataban akkor LOAL ok vagytok mind
Taranov:
Én is azon csodálkoztam, hogy hogyan lehet a kuplungot nyomni az automatán, de gondoltam biztos kilopták a kuplungot azokból az automata autókból, amikben ültem
tudod nincs energiám, sem kedvem/lakodalomra készülök/ kiválogatni a postok közül a lényegeseket, de hidd el nekem, hogy aki itt hablatyolt össze-vissza az te vagy...
oké fõnök!
akkor MI kérünk elnézést, és tovább tanulmányozzuk a géptankönyvet...
Walaki:
Hát csocso...ne haragudj, de most télleg össze-vissza beszélsz...
------------------ nahmost akkor megkerdeznek par dolgot:
walaki.. ki beszel akkor itt faszsagokat?? hm?? maxximum csak neked sok ez az egesz...
fifi... nah kinek kene olvasgatni gepkonyvet???? en nem tudok rola hogy lenne kuplung az automata autoban amit lehet nyomkodni.. hjaa hogy csak nem figyeltel oda?? akkor legkozelebb olvass vissza foleg ha radszolok es utanna meg ne probalj meg bunkoskodni meg okoskodni.. es amig ilyen jofej vagy addig en bazmegozok neked..
igen... fifi te vagy a masodik aki lehulyez.. az EGESZET atolvastam ujra.. senki mas nem ugat be.. te vagy a masodik.. az elso tufa volt.. o is hulyesegeket beszelt meg te is.. az nem erdekel hogy mindketten elneztetek valamit vagy nem....
vagy 2 hörcsög van meg 1 kerék amit hajtanak😄DD
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kellene a fenének 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ennyi pénzért inkább egy új CLS mercit vagy egy új 7est vennék
szerintem...<#worship>#worship><#worship>#worship>