Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Na...hát a Mustang meg 74-tõl ocsmány lett...sazl...😊))

Mind1, én imádom az Astonokat...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Falconer
Eléggé hasonlít, de akkoriban ne kevés kocsi volt aminek ilyesmi volt a formája. Egyébként '78-as a kicsike

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[Walaki]D`Lair
Ez olyan mint a Mustang

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Falconer
És mennyivel szebb mint a régi! 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kevlarsoft
Ezek a tukrozott muszerek nagyon bejonnek. Az egesz auto nagyon bejon. A legszebb kupe....<#finom>

\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"

kevlarsoft
Ebben is van motorfek: 😊

Baby Aston

\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"

Trade
bar szerintem az Audi mar eleg regota lekorozte.
A6
A8

kevlarsoft
Mikor lesz ennek vege? <#help><#falbav> Szerintem harom het mulva, mire visszajovok szabirol, meg mindig ezen fogtok veszekedni. <#guluszem1>

[Walaki]D`Lair
Hát én elõször a manuálisra reagáltam, sazl....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Hát csocsesz errõl beszélek...beszéltünk a manuálisról, erre te elkezded belekeverni az automatát...ezért mondom hogy kissé keverted a dolgokat...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

fifi
<#wow2><#merges2><#conf><#csodalk><#wilting><#wilting><#wilting><#szomoru1><#wilting><#wilting>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tufa
természetesen fingom nincs hogy honnan vetted hogy én azt mondtam hogy van benne kuplung, de bizonyára igazad van.

#36462-re a válaszom a #36461-ben lévõ "CSAK AUTOMATAROL VOLT SZO!!!! " mondat.

#36463 😄DD
Eddig még volt, most hirtelen nincs? Na ne... Az meg a másik hogy egy ilyen fikázós topic sem lett még törölve a gumiban vagy a saját fórumokban, szal ne próbáld már ezt állítani...

Ennyi nekem elég volt belõled. Irány melózni 😊
Bye

CSOCSO
tt:dt... mindegy.. mar kurva keso van megyek aludni... kezdem azt erezni hogy direkt szopattok. ez biztos valami kesz atveres show. ennyire izgagak nem lehettek... szeretlek benneteke ( legtobbeteket ) pl nem esik jol hogy walakivel vagy veled kell veszekednem mert azert ti beletartoztok az SG barati szferamba de az igazamert akkor is kiallok.. es nektek inkabb be kene latni hogy elneztetek a dolgokat es megint minden hepi lenne...

CSOCSO
belertve teged magyarazott nekem automatarol javitgatva engem hogy de kuplung mikozben en walakivel veszekettem az automatarol!!

kijavitanam:

belertve teged magyarazott nekem MANUALROL, kijavitgatva engem hogy de kuplung mikozben en walakivel veszekettem az automatarol!!
CSOCSO
ami a topikot illeti:

volt rolad topik. KIVETELNEL nelkul azt mondtak hogy te vagy a hulye... meg igy hogy nem tudtak kirol van szo!!! sajna a masik fele elmondta hogy kuurvahosszu a sztori ugyhogy le se szarjak ki a hulye.. sajna a topik mar tegnap torolve lett mivel nem erdekel a dolog... de ha nem hiszel kerdezd meg az opokat.. sajna nemtom ki torolte ki.. de a lenyeg.. en feldobtam a labdat... ha nagyon basztatja a csorodet kerdezz utanna.. es meglatod igazat mondtam
!!!!!!
CSOCSO
ásodik, fifi, greg, cvd, walaki és én ugyanazt mondtuk a váltóról, de mi valószinüleg hazudunk és szánalmasak vagyunk. Grat #2

😊))))))))))))))))))))) sajat magad alatt vagod a fat.. OLVASS VISSZA mert nagyon egsza kisapam!!! SENKI nem beszelt automatarol!! te voltal segghulye az aerodinamikahoz meg az automatahoz.. az aerodinamikaban is kijavitottalak kezdve icrammal.. es ebben is kezdve a tobbiekkel.. csak ezekutan hulye gyerek modjara nekem estetek hogy de kuplung... TARANOV legalabb rammosolygott hogy o se fogja fel hogyan lehet kuplung az automataban.. IGAZAT ADVA nekem!!!!

CSOCSO
LAOL😊 na tekintsuk meg elobbre fifi.. greg sb meg walaki es fookos tufa kedveert... MIUTAN benyomtad a privi beszelgetest... azonnal utanna jott fifike:

ööööö

automatában van motorfék???

mire te jottel:

Van. De a vita ezen részét már megbeszéltük

fifike:

öszi, nekem ezt nem kell magyaráznod, de én akkor is azt mondom hogy sztem automatán nincs motorfék...

te:

öszíntén szólva nem sok automata autóban ültem eddig, azokban sem túl sokat......

walaki:

abban az esetben, ha nem D-be teszed hanem mondjuk L-be vagy nemtom még mik vannak a régieken, akkor van motorfék...😊

fifi:

azok helybõl nem úgy mûködnek mint a régi vágású automaták...

mire jottem en:

y van... altalaban azert az automata autokban is van D alatt 2.1... esetleg egy L... ( L elvileg versenyes modon nem valt vissza 6 ezer alatt.. meg ilyenek..)
tehat ha motorfekezni akarsz akkor vissza kell valtanod.. de Tufa kijelentesevel ellentetben ha elengeded a gazt nincs motorfek..

mire jott walaki

De van motorfék csocso...

ES MAR MEGINT UGYAN OTT TARTUNK!!!!!

most mond a POFAMBA bazmeg hogy te manualis autorol beszeltel 4 emberrel😊 LOL././ NAH MOST MOND!!!!!!!!!! MEGNEZTEM!!!! SENKI NEM BESZELT MANUALIS AUTOROL!!! CSAK AUTOMATAROL VOLT SZO!!!! a 4 hulye.. belertve teged magyarazott nekem automatarol javitgatva engem hogy de kuplung mikozben en walakivel veszekettem az automatarol!!! OLVASS VISSZA te agygorcs!!!!

hat ennel mar nehezen alazlak titeket porra
Tufa
Tehát az állítólagos topic rólam nem létezik. Grat #1

Második, fifi, greg, cvd, walaki és én ugyanazt mondtuk a váltóról, de mi valószinüleg hazudunk és szánalmasak vagyunk. Grat #2

Amúgy nem értem miért borulsz ki annyira ezeken a társalgásokon. Mindenki totál nyugodt(vagy csak jól tetteti <#hehe> ), te meg üvöltesz, LOÁL-ozol, meg leszólod a másikat.

CSOCSO
nyiss!!! csak irjal ki mindent amit mondtam es amit te mondtal .. es meglatjuk...
ami a viccet illeti a manualis dologrol.. mirol beszelsz tufa?? leirom az ARCODBA mi tortent es probalsz hulyenek nezni??? olvasd mar vissza konyorgom!!!!! ketten beszeltunk ketten a walakiel a manualisrol es jott a fifi meg greg sb ENGEM kijavitva hogy mi a fasz van... nem az erdekel hogy ti mit beszeltetek hanem az hogy en beszeltem a manualisrol a walakivel es jott nem egy ember kioktatni hogy kuplung igy meg ugy😊 de EGYRE szanalmasabbak vagytok AMIKOR LE VAN IRVA AZ EGESZ GECC.. OLVASSATOK MAR EL... eskuszom ezt is beteszem kulon forumba mert ezt meg kell savingolni emlekbe mert LOAL... eskuszom MINDEN szot beleteszek a topikba hogy ne mondhassatok kihagytam valamit😊) LOAL
Tufa
Az a vicc hogy te folyton mást állítasz. Elkezdtünk beszélni a manuálisról, 4en ellened(melletem) szóltak, erre hírtelen az automata lett a téma. Ami pedig a topicot illeti, én nem találtam semmit. De ha gondolod megcsinálhatom hogy regelek 6 noname-t és nyitok egy topicot énis...

Ez egy vicc...

CSOCSO

hat szerintem elolrol egesz jo lett az uj..soot kifejezetten elegansabb lett!

----

hat igen.. hatulrol is sokkal elegansabb

----

hat igen.. itt mar mas a helyzet... regi kormanya sokkal jobban tetszik.. az ujban fasza hogy feljebb kerult a kijelzo de nem tetszik ez a gombtalansag... a regi belsejenek kozepkonzolja jobban tetszik kiveve hogy a kijelzo olyan alul van.. plusz az uj visszapillanto belulrol sportosabb.. es jobban tetszik... de nem csalodtam .. tehat szerintem az uj belseje teljesen fasza... csak egy ket dolog jobban tetszett a regiben... foleg a full kormany...

azt latom hogy nagyobb lett a kesztyutarto

es kozepso i drive koppintas feleseg meg ugy nez ki hogy a valto😊

plusz a hatso reszt ne is emlitsuk =az ujban irtozatosan jo lett a hatso resz
CSOCSO
csorgott mar ra eloben is.. eloben meg durvabb.. eloben minden durvabb😊
Hunnenkoenig
Akkor ide is, hadd csorogjon a nyalatok :-)

Trade
az uj S Mercihez mit szoltok?
Amikor kijott a mostani hetes Bmw azt mondtam:nem tudom
milyen lesz az S Merci de nem lehet jobb ettol.
Talan a sarvedoje az tenyleg tetszik

CSOCSO
nah elmentem furodni... majd okoskodjatok ki valamit.. anyazzatok le.. mondjatok hogy en mentem a menthetot😊))))) meg hasonlo LOAL sagok.. ja es ne felejtsetek el lemesterezni sem meg meghajolni fifi styleba
CSOCSO
nem majd frend.. van rolad topik... noname irtam mindent nem tudjak hogy kirol van szo.. kik beszelgettek es MINDENKI azt mondta a topikban hogy te vagy hulye...
CSOCSO
ha van egy kis csopnyi iq-d maj frend...es elolvasod amit bepotyogtem... akkor latom hogy mindenki az AUOTAMAT iromanyomra valaszolt es nem arra amibol szerinted kiindult is valami... erted?? ez a veszekedes abbol az automata valtobol indult ki amit leirtam.. az amit te irtal.. abbol nemtom mi indult ki.. SEMMI
CSOCSO
a veszekedes abbol indult ki hogy valaszoltal az automata irasomr ahogy D ben is van motorfek ha elengeded a gazt.. bazmeg olvasd mar vissza!!! es meg nekem mondjatok hogy probalom menteni a menthetot??😊 LOOOOOOOOOOL Neeeeee... hulyekkel vagyok korulveve
CSOCSO
második???

ajánlom figyelmesebben olvasgatni...

en megtettem.. ellenben veled..
[Walaki]D`Lair
Ki kell hogy ábrándítsalak, az egész ebbõl:

"4 esben mesz hatvannal... elengedsz mindent.. lassulni fox.. mert fizika.. plusz a motor is nyomatek alatt... lassulsz.. termeszetesen... de ez annyira egy semleges dolog hogy a motorfek jelzot is kar railleszteni...
ha a motorfeket akarod hasznalni mert KELL.. pl hoban... versenypalyan stb...
akkor vissza valtasz.. tehat ha 2 esben mesz hatvannal es ott engeded el a gazt akkor az auto igencsak "fekezni fog" de ezt altalaban ugy ered el ha 3 asbol visszavaltasz kettesbe... vagy van aki hoban vagy mas esetben 2 esben kitolja a 60 at???"

alakult ki...

CSOCSO
plusz en is vezetek mar jopar eve automatat... es manualis is neha..
CSOCSO
Nah akkor nezzuk at ujra a dolgokat.. Tufa is ebbe okoskodott bele hat nezzuk hogy megint ki a hulye.. en vagy TI????

a kiindulo pont?

En irtam (Piros)
igy van... altalaban azert az automata autokban is van D alatt 2.1... esetleg egy L... ( L elvileg versenyes modon nem valt fel 6 ezer alatt.. meg ilyenek..)
tehat ha motorfekezni akarsz akkor vissza kell valtanod.. de Tufa kijelentesevel ellentetben ha elengeded a gazt nincs motorfek..

erra a valasz Walakitol:
De van motorfék csocso...

en:

mi tortenik ha mesz 40 el es elengeded a gazt??? lesz motorfek?? NEM!!!! nemtom mirol beszelsz.. ha nem erted mit mondok olvasd el ujra azt a hsz amire valaszoltal..

Walaki:
Jössz le a hegyrõl, elengeded a gázt mondjuk 3-asban...gyorsulsz? nem...motorfék...

En:
sajna hegyekbe meg nem autoztam... foleg nem automata autoval... itt egy dombocska sincs...
de nem hiszem hogy hegyrol lefele akarhogy nyomod kuplungot.. gazt akkor is gyorsulni fox lefele!!

MEGJ: sajna nincs hegy se nagy domb a kozelben ezert csak sima uton probaltam.. menet kozbe beteszem N azaz uresbe SEMMI nem tortenik.. NINCS motorfek D ban... hegyrol lefele nemtom sajna
anyam 10 evet vezetett automata mercit es azt mondta hogy hegyrol lefele az automataban is van motorfek de gyorsul az auto de kozel sem ugy mintha N be tennem...

TEHAT NINCS IGAZA walakinak ( azaz csak reszben nincs)

erre fifi OKOSTONI beszol erre az egeszre:

de nem kuplungolsz!!!
mész-mész aztán leveszed mindenrõl a kezed-lábad.... lassul az autód? igen mert a motorban lévõ hengerek kompressziója visszatart/ergo gatya motor-kevés kompresszió-rossz motorfék hatás/ a fordulatszám és váltóáttétel függvényében...

automata autorol van szo *zmeg... nincs mit kuplungolni

Greg SB:
Manuális váltónál minden sebességben van motorfék. Még 5ösben is.

OLVASSATOK MAR EL MIRE VALASZOLTAM!!!! AUTOMATA motorrol van szo...

akkor bocsánat, és leborulnuk a lábad elõtt mester!!!
mindemelett sztem most mented a menthetõt de mind1

ja és nekem ne "bazdmegozz" ha lehet

baz ne legyetek mar hulyek olvassatok mar el azt amire EN VALASZOLTAM... automata autorol van szo NEM kezivaltosrol.. ha nektek a kuplungot kell nyokodni az automataban akkor LOAL ok vagytok mind

Taranov:
Én is azon csodálkoztam, hogy hogyan lehet a kuplungot nyomni az automatán, de gondoltam biztos kilopták a kuplungot azokból az automata autókból, amikben ültem

tudod nincs energiám, sem kedvem/lakodalomra készülök/ kiválogatni a postok közül a lényegeseket, de hidd el nekem, hogy aki itt hablatyolt össze-vissza az te vagy...

oké fõnök!

akkor MI kérünk elnézést, és tovább tanulmányozzuk a géptankönyvet...

Walaki:
Hát csocso...ne haragudj, de most télleg össze-vissza beszélsz...

------------------ nahmost akkor megkerdeznek par dolgot:

walaki.. ki beszel akkor itt faszsagokat?? hm?? maxximum csak neked sok ez az egesz...

fifi... nah kinek kene olvasgatni gepkonyvet???? en nem tudok rola hogy lenne kuplung az automata autoban amit lehet nyomkodni.. hjaa hogy csak nem figyeltel oda?? akkor legkozelebb olvass vissza foleg ha radszolok es utanna meg ne probalj meg bunkoskodni meg okoskodni.. es amig ilyen jofej vagy addig en bazmegozok neked..

igen... fifi te vagy a masodik aki lehulyez.. az EGESZET atolvastam ujra.. senki mas nem ugat be.. te vagy a masodik.. az elso tufa volt.. o is hulyesegeket beszelt meg te is.. az nem erdekel hogy mindketten elneztetek valamit vagy nem....

[Walaki]D`Lair
Nem, meglepõen vastag anyagokból van csinálva...kb. 2x olyan vastagok a teherviselõ anyagai mint a régi Swiftnek vagy egyéb ilyen kisautónak...

Kit--Kat
😄DD
vagy 2 hörcsög van meg 1 kerék amit hajtanak😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Olyan, mint egy bicikli, mi? 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

[Walaki]D`Lair
Ehh...apámmal lebontottuk a Smart elejét...holnap teszek be képet hogy milyen a burkolat alatt...😊

Kit--Kat
mondjuk nekem ehez képest 1 Nissan Z a 0 ezt nagyon szeretem és igenis naggyon jó sportkocsi, kiemelkedõen

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Én sem venném meg, ez egy átlagos japán sportkocsi az én szememben, ráadásul nagyon drága.
Kellene a fenének 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Falconer
Nem rossz, de nem venném meg. Eleve nissant vhogy nem vennék, ennyiért meg fõleg, +kevés a nyomatéka

Tufa
egy 745d tökéletes lenne számomra, plusz a maradék 6 millió(ha új) meg menne számlára üzemanyagra és még budira is ezzel mennék 😄

Kit--Kat
azz a Skylineokhoz jobb is, hogy nem nyúlnak hozzá komolyabban, de azért a banneres is viszi a pálmát😛PP

I.C.ram
Régi Skyline sokkal jobb. a Skyline 2000
Taranov
Új 7-est azt én is vennék 😊

DanielT
Ez egy mûremek! <#eljen>
Tufa
nem semmi, de azért nem biztos hogy fizetnék érte kb 30millió forintot 😊
Ennyi pénzért inkább egy új CLS mercit vagy egy új 7est vennék

LiPTON
Nissan Nismo Skyline GT-R Z-Tune
szerintem...<#worship><#worship>

Tufa
hogy ki beszélt fasságokat? Ezt te állapítod meg? 😄DD

Kit--Kat
update: noname

I.C.ram
Nem tecc. Kicsit eröltetettek a formák.
Kit--Kat
naname:o