Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja meg a Subarut....na annál nincs jobb autó...😄DDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
EZ AZ EMBER EGY THALIÁT ISTENÍTETT!!!!! HÁT BETEG AZ ILYEN!!!!!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Egyik volt csapattársamnak van Clioja, azt hiszem 1.6os(nem vagyok benne biztos...), eszik 6 litert és megy mint a golyó. Mondjuk ami neki van, abban pl gyárilag sportülés jellegû ülés van, igy aztán lehet hogy az alacsonyabban van mint az amiben te ültél
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Golf után elviselhetetlen volt a méret, és az ülés tartása és szélessége is, pedig a Golf is eléggé fapados.
Ja, és 175 cm vagyok és 60 kg.
Gondolom a Thalia is csak hosszában nagyobb a Clionál, de én szenvednék benne, az tuti!
Ráadásul az ajtó vastagsága (iszonyat vékony) nagyon zavaró, a biztonságérzetemet rontja.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egy lánytól nagyon gáz, vagy ha ekkora ribanc aminek hirdeti magát minden kommentje után, akkor küldjön egy képet, aztán ha nem olyan ronda mint a szövege akkor eljárok vele a javasolt módon... nõjetek már fel hülyepicsák...

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Csak akinek ment ez a válasz, õ euróval kalkulálta a 9500as árat az egyik aston martinnál, és azért mondta hogy csak valami koreai csoda jöhetne szóba ennyiért.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"
\"van egy jo meg egy rossz hirem. a jo az, hogy bekaphatod. a rossz viszont, hogy nem adom oda.\"
Mondjuk nálunk is volt a 90-es évek elejétõl máig egy jó 300%os infláció.
Azert erdekes, hogy nalunk joval fejlettebb orszagban is eleg rendes inflacio volt ennyi ev alatt.
"Közlekedési hírek: egy õrült szembe közlekedik a forgalommal az XY autópályán, kérjük legyenek óvatosak!
-Mi az hogy egy?? Az összes!!"
Azért majdnem 30éve jó sok pénz lehetett
9500 penzert most egy koreai kis autot lehet kapni kb. Annak idejen biztos jo sok penz volt.
1) beirtam ujra az egeszet ott a BIZONYITEK az ARCODBA hogy mi a szar van.. igaz most az utcso mittom hany hsz ben manualrol beszeltem mert almos voltam de utanna kijavitottam hogy automatara gondoltam.. tehat akkor leirom:
IGENIS automatarol kezdtunk el beszelgetni es jott par ember hogy de manual.. csak nem ertem hogy egyszerre tobb ember hogy lehet hulye...
es azt se ertem hogy hogyan lehet egyszerre tobb ember akik lustakvagy felnek visszatekerni 2-3 oldalt hogy meglessek kinek van igaza.. de meg akkor sem latjak be hogy tevedtek ha az arcukba tolom a szart amit az asztalra tettek...
erdekes...
2) tenyleg.. lapozz mar vissza es lasd a sajad szemeddel hogy mi volt.... fifi reagalt tufara az automataval kapcsolatban... es o is jon hogy o manualrol beszelt😊 LOOOOL

Itt egy kis info:
Aston Martin V8 Series 3
August 1973 - October 1978
Total Examples: 921
325bhp @ 5000
Note: Aston Martins specs changed often from series to series, month to month, and sometimes day to day. To avoid information overload I am only presenting a top line summery of information of the series. Therefore, these numbers will not be exact for every Aston in the series.
5.3 litre (5340 cc)
Max Speed: 155mph
Price New: 9,500 pounds
PíSZ!
a topik letezett es torolve lett de nem erdekel mit gondolsz... en BATRAn kijelentem hogy ha megkerdezed a moderatorokat valamelyik meg fogja mondani hogy igen.. o kitorolt egy ilyet tegnap elott!!!!! en garantalom neked... es kurvara nem felek attol hogy nem vagy lusta utanna kerdezni!!