Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
csá all!
😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
errõl mi a véleményed?
ez aztán illik az Astonhoz<#idiota>#idiota>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
sztem az alapötlet jó, hátulja kicsit durva, de ilyennel úgysem jönne ki soha
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Neztem az arlistat az uj Ml es az elozo kozott 1 mill a kulonbseg
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

95körül jelent meg asszem.
Amúgy meg azért mondom, hogy az S8t is ugyanúgy ellopják, mint bármilyen más autót éppen a szervezetek miatt. Tök mindegy, hogy a lakótelepen van egy kispolszkid, vagy a második kerületben egy S8, ellopják, ugyhogy szinte mindegy milyen kocsid van.
Van egy ismerõsünk, családiháza van óbudán egy elég elegáns helyen, kertjében parkolt a GPSes riasztós A6osával nem állt be vmiért a garázsba, másnap reggelre úgy megfúlyták, hogy nyomát nem látták többé...
'92-ben nem volt S8 tudtommal, de lehet, hogy tévedek.
Egyébként a drága autókat azért inkább lopják, és sokkal profibb módszerekkel, nem is mezei autótolvajok, hanem egész szervezetek vannak erre specializálódva.
Azok, akik lakóteleprõl elkötnek éjszaka egy Suzukit, azoknak talán egy GPS-es védelemmel meggyûlne a bajuk, de a profiknak nem.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
igaz bemutatva 65 ben volt
Toyota 2000GT.. japan elso komolyabb sport verdaja:
2 liter soros hat hengeres 150 lovas de volt egy taposabb 200 lovas kiadas is...
hat ilyet az amcsik egy 4 ezres mocibol hoztak ki😊
de szvsz jobban nez ki mint az akkori skyline😊
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Remelem meg marad meg egy ket helyen.
Belgiumban is jo nehany helyen allt meg a hazelott S8
eS MEG 2002-BEN VETEK 5 DB ILYEN s8-ast kb 30mill/db aron.
Azt mondtak hogy majd arverezni fogjak az autokat.
Majd jo lenne szetnezni ott.Hol fogjak vajon kihirdetni hol lesz az arveres?
az FSO
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A 24 Audi vasarlasara gondolok.Nem ertem(jo vegul is igen) miert
kellett lecserelni a jelenlegi autokat,most nem azokra az oregebb mercikre gondolok hanem az A6 flottara amit meg Orbanek vettek.
De tudom ez orszagimazs hat nem jarhat o ekszelencias ura kifutott modellel