Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Jah, ABS nuku a kocsin..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Tegnap: Kint voltunk Ivekonál vagy minél. Haver oda adja a kocsiját(Ford Contuer- amcsi változata a mondeonak). Két csaj vezeti felváltva a kocsit egyiknek sincsen jogsija. Telefon, h most már jöjjenek vissza. Elhajtanak szokásosan ezerel a haverom kocsijával(tudjátok; " nem állunk meg, nálunk kocsi😊" - poén(?). Halljuk jönnek vissza: vruuuuu-uuuuuu (automata kapcsol) kanyar. Havernak szóltunk, h ne álljon az útközepére, mert elfogják ütni ezek a némák(tudjátok az van, h majd akkor én kiállok és megállítom a kocsit) 😄 .... Jönnek ezerel egyszer csak egy kibaszott nagy satu fék(itt két lehetõség van, vagy észre vették a tulajt az út közepén, h várja õket vagy májerul akartak megállni(de 120-ról satu?)) Sorba állnak majd nem a kocsik a záróvonalon bal oldalt. Egy 206 segge kilóg - ez is haver. Így állt a kocsi . Szembõl nézzve: az történt, h miután satuzták a gépet annak a segge kicsapot balra elindult felénk illetve a PEG seggé a felé a "mondeo"segge. Ekkor 3 centi, h nem ment neki fére lett rántva elindult jobbra segge a patka és erdõ felé. Egy újabb rántás következet ekkor ellentétesen tehát balra megint a sor kocsi felé de "szerencsére" besokkalt a Ford és dobot egy 180° de azt, úgy h a tulajnak hátra kellet ugrania. Az ugrás az nem az volt, h nagyott hátra hannem csak mikor hátra szökkensz és a hasad behúzzod. Na dirr két tasli a csajnak!!😊 Most gondoljatok bele, mi játszodhatott leelöttünk! A PEG seggét az mentette meg, h az aktuális utas fére rántotta a kormányt miután a kis jogsi nélküli hülye nem tudot mit kezdeni, mikor elkezdtek csúszni. Amúgy ez a jelenet full olyan volt, mint egy kaszkadõr jelenet. Hihetetlen sok szerencse volt jelen!!!!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

fifi
na akkor én most megyek és megházasodom...

csá all!

😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
Vruuooooooom!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Tufa
oks <#eljen>

CSOCSO
megy a privi
Tufa
Gondoltam leszek annyira korrekt a többiekel és nem folytatom a vitát itt, ezért pm-ben jeleztem feléd a dolgot, erre te itt reagálsz... grat.
errõl mi a véleményed?

CSOCSO
Tufa... a topikot a gumibol PYX torolte ki: NEM HAZUDTAM!!!
meg tudod kerdezni ot!!!
robotnyk
ugyanmár...
Kit--Kat
ésssss????
ez aztán illik az Astonhoz<#idiota>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

robotnyk
pedig olasz dizájn

sztem az alapötlet jó, hátulja kicsit durva, de ilyennel úgysem jönne ki soha
Kit--Kat
na ez már túlzás

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Tufa
ez miért lenne jaguár utánzat?

Falconer
Vanquish Bertone Jet 2

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Sry, itt vannak:

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Vazz, ilyen nincs, utánozzák a jaguárt? :

Trade
arra vagyok meg kivancsi hogy hany S mercit adnak meg el a salonbol.
Neztem az arlistat az uj Ml es az elozo kozott 1 mill a kulonbseg

TTYYPPEERR
Köszönöm az infót<#worship>

Ugyanezzel a motorral (apróbb változásokat persze eszközölhettek rajta idöközben) elõször III-ast szereltek, de azt még VR6-nak hívták.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Falconer
Na itt egy új kép. Porsche LM Prototype 2. Csak azt nem értem, miért van ugy kialakítva, mintha két üléses lenne? Lehet belle addonba rakni? 😊

Falconer
Jah, persze, hogy nem volt, hülyeségeket írok...
95körül jelent meg asszem.
Amúgy meg azért mondom, hogy az S8t is ugyanúgy ellopják, mint bármilyen más autót éppen a szervezetek miatt. Tök mindegy, hogy a lakótelepen van egy kispolszkid, vagy a második kerületben egy S8, ellopják, ugyhogy szinte mindegy milyen kocsid van.
Van egy ismerõsünk, családiháza van óbudán egy elég elegáns helyen, kertjében parkolt a GPSes riasztós A6osával nem állt be vmiért a garázsba, másnap reggelre úgy megfúlyták, hogy nyomát nem látták többé...

Kit--Kat
csöndben megjegyezném, az is Ferrari konstrukció Ferrari motorral😊

I.C.ram
Ott van a háttérben a skyline 2000
Tufa
Akiknek sok a 7év egy autónál, ne akarjanak S8ast 4 millióért 😊)

Taranov
'98-ast, ez is nagyon régi sajnos 7 éves 😞
'92-ben nem volt S8 tudtommal, de lehet, hogy tévedek.

Egyébként a drága autókat azért inkább lopják, és sokkal profibb módszerekkel, nem is mezei autótolvajok, hanem egész szervezetek vannak erre specializálódva.
Azok, akik lakóteleprõl elkötnek éjszaka egy Suzukit, azoknak talán egy GPS-es védelemmel meggyûlne a bajuk, de a profiknak nem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Falconer
Hát manapság minden autót lopnak, szinte mindegy, hogy egy kisautó vagy egy fullos S8... 4milláért hanyas évjáratot láttál? Olyan '92 körülire gondolok, nem?

TTYYPPEERR
én úgy tudom hogy 4-esból van

Stann
Köszi! Ez télleg über... És ez melyik Golfokban készült? Mert én eddig 2õt láttam, de azok Hármashoz hasonlítottak!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

TTYYPPEERR
v6 3,2 241le/6250f/m 320nm2800/m hatos váltó állandó összkerék súly:1477kg(kicsit sok) 6,6s 100-ra 247km/h

Stann
A Golf R32-es az miben különbözik a többi "gyári" Golftól? És hány lovas, mekkora motorja van? Úgy hallottam, hogy ez elég durva kocsi, gyorsuláson is kenterbe ver elég sok "nagy" kocsit...

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

CSOCSO
ehh Stig lenyomta a ferrari Enzot 0.1 mp vel a maserati mc12 vel😊))) mondjuk azert kivancsi lennek az eredmenyekre ha mondjuk minden autoval 10 kort menne... lehet kisse maskepp alakulna minden... azert mert egyszer megy egy kort az ismert palyan az ismeretlen autoval.. kozel sem jelenti azt hogy valoban csak ennyire kepes az auto
CSOCSO
2 evvel a skyline 2000 gt-r elott, es 1 evvel az elso datsun elott

igaz bemutatva 65 ben volt

Toyota 2000GT.. japan elso komolyabb sport verdaja:

2 liter soros hat hengeres 150 lovas de volt egy taposabb 200 lovas kiadas is...
hat ilyet az amcsik egy 4 ezres mocibol hoztak ki😊

de szvsz jobban nez ki mint az akkori skyline😊

Trade

Meg mindig nagyon tetszik ez a fajta A8

CSOCSO
😊)) ugy ertjuk ahogy irtam... azaz ti 4 en jottok az en savomban... es azt hiszitek hogy mind jo helyen vagytok...
[Walaki]D`Lair
Akkor hogy is van ez? 😉)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
ugyan ezt irtam a havernak.. csak itt az a baj hogy az esett forditott.. itt mindenki velem jon szemben...
Kit--Kat
nem feltétlen lopnak el minden autót, azért ennyire nem hiszem, hogy számítani kéne rá

Trade
hat akkor megmarad ott ahol eddig is volt,cegvezetok stb

Taranov
Én járnék szívesen, csak a fenntartása is drága, meg ellopják :-/

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Trade
en azert nem jarnek egy ilyen kaliberu autoval.
Remelem meg marad meg egy ket helyen.
Belgiumban is jo nehany helyen allt meg a hazelott S8

Trade
boccs vettek

Taranov
Igen, elég hülyeség ez az autó cserélgetés, vehettek volna helyette buszt 😄

Taranov
Nagyon szuper, már 4 milláért lehet ilyet venni, mondjuk nem 2002-eset.

Trade

eS MEG 2002-BEN VETEK 5 DB ILYEN s8-ast kb 30mill/db aron.
Azt mondtak hogy majd arverezni fogjak az autokat.
Majd jo lenne szetnezni ott.Hol fogjak vajon kihirdetni hol lesz az arveres?

Kit--Kat
kocsi van, de turista osztályon repül a delegáció😄

Tufa
Gyurcsány nem egy A8asal jár? hírekben láttam multkor, nem láttam hogy pontosan melyik is az, de elég nagynak tünt

fifi
sztem meg a Nagypolák a legjobb kocsi
az FSO

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Trade
Tudjatok hogy minek kellett a kormanynak mar megint tul koltekezni?
A 24 Audi vasarlasara gondolok.Nem ertem(jo vegul is igen) miert
kellett lecserelni a jelenlegi autokat,most nem azokra az oregebb mercikre gondolok hanem az A6 flottara amit meg Orbanek vettek.
De tudom ez orszagimazs hat nem jarhat o ekszelencias ura kifutott modellel

Tufa
igy azért már mindjárt más, nem? Képzeld csak el hogy egy tehetõsebb, pl aston martin tulaj mit gondolhat rólad és a leendõ subarudról 😊)

Kit--Kat
azzzz<#nyes>azzaautók öszvéresedett korcsa