Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érted mire gondolok, kiváncsi lennék hogy ST milyen autóval jár. (komolyan)
Már ha szegénynek lehet mondani azt, akinek nincs 2-6 millája.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem tudom hogy aki megvette ujonnan az bevallalta az aresest,es eladta.
Bar akinek van ujra van penze,mindig lesz ujra(hacsak nem becsodol)
Ha nincsen annyi pénzed, akkor muszáj lízingelni, de egyébként nagyon nem érdemes.
Csak egy 4 millás autón nem vesztek annyit eladásko, mint egy 30 milliós autón 😊
Akkor anyád szerencsés, az én Vectrás ismerõsöm nem ennyire. Neki a sima kötelezõ szerviz volt 100k, így is olcsóbb volt, mint a Golfnál.
Egy kérdés most jutott eszembe. Mi van akkor ha azt az S8ast ami most 4 millió, megvetted volna akkor amikor még csak 4 éves volt, akkor mostanában eladtad volna a korára való tenkintettel? 😊 Azért autót egy kicsit hosszabb távra tervez az ember 😛
Egyébként egy 6-7 éves S4-et kapsz Suzuki árban.
egy 12 eves S4-et suzuki arban
Az meg a másik hogy a magyarországi autók 80%-a lizingelve van, tehát nem sokan vesznek kp-re 4 millióért egy autót
Egy S8-nál pedig ennél sokkal több.
De egy új autó is elromolhat pl, nem feltétlenül csak egy 7éves vagy több, ugyanez fordítva is igaz, egy 8-10 éves autó is lehet hibátlan, csak a megfelelõ hozzáértés kell a karbantartásához.
szal regebbi!!!! swiftet vett 3 eve valami 3.5 millaert??? marmint szalonbol vette az akkori swiftet.. BAROM LOAL... azert az arert mar alig hasznalt a4 et tudott volna venni.. nem gyengen mas kategoria es reteg
Igaz, hogy 2 Ignis árából tudsz venni egy S8-at is, de akinek 4 millája van autóra, annak nem lesz évi többszázezer Ft-ja, szervizre.
Egyébként persze, hogy ki tudják fizetni a szervizeket, de mégsem kellemes, hogy évente többszázezret költesz a szervizre, mert ennyit mindenképpen.
Erre rájön még a biztosítás, ha cascot is kötsz, akkor az 300k/év, a súlyadó, a benzin stb.
Szóval ha olcsón jutottál hozzá, akkor is sokba lesz az még neked.
de ha valaki nem tudna vannak kis szervizek es nagy szervizek amit az auto sajat szervizebe kell elinteztetni a kis szervizeknel olajcsere.. legszurocsere blahblahblah.. ezek olcsobbak.. a nagy szervizek pedig arrol szolnak hogy rohadtul atnezik az autot.. egy a4 nel ez 300 ezer ft volt!!!vajh s8 nal is ennyibe kerulne?
Szóval szerencsénk volt, de sajnos vannak a Golfnál is ilyenek, pedig sokkal újabb, és ha rosszabb is a minõsége, még így is olcsóbb autó (szerviz tekintetében), mint egy S8.
De mint mondtottam, aki S8 féle luxust akar, annak kompromiszumokat kell kötnie... Bár nem hiszem hogy az S8 tulajok annyira meglennének szorulva hogy probléma legyen egy-egy ilyen szervíz 😊
Tök alap dolog.
Na, egy ilyen szerviz egy '98-as S8-ban kerül mondjuk 400k-ba, ha az Audi szervizben csináltatod meg.
ettol fuggetlenul ha egy 8 eves s8 30 milla ( ??? szertintem ujnak kene ennyibe kerulnie) akkor mar inkabb egy uj a6 vagy valami..
Ha használtan, akkor pedig a szervízre költöd rá azt a pénzt, amennyivel drágábban tudtál volna venni mondjuk egy Passatot 2 évesen.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Biztosan nem olyan jó minõségû, mint egy Audi S8, de nem is a legrosszabb, és még viszonylag új, de így is iszonyaosan sokat kell költeni rá.
(amúgy szted az összes S8 tulaj írt a Totalcar-ra? 😊 )
Biztos nem jutnék akkora luxushoz, de 5 éves használat alatt olcsóbban kijönnék vele, mint az S8-cal.
Nem is mondtam egyébként, hogy az egész S8 tönkremegy, csak több probléma van vele, mint egy újabbal.
Szerintem nem minden autót lopnak el, ha mondjuk egy Citroen C3-ad van, vagy egy Peugeot 206-od, azt jobban meg tudod védeni, ha biztonságosabb helyen parkolsz, van benne GPS stb. stb., mivel azokat nem lopják el mindenáron.
Viszont egy S8-at kifigyelnek, illetve a profi tolvajok nem foglalkoznak egy 2-3-4 milliós autóval, egy 30 millióssal viszont igen.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01