Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
És ebben mégis mi az undorító? 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
A G az még most is terepjáró.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Ez a merci annyira nem drága. Csomó van belõle itthon is. állólámpás 280CE mercinél nincs szebb 😊
Trade
es 7-es Bmw-t cserelnel most?

Trade
izlesek,autot nem szabad ugy szeretni mint kutyat.
Ha meg azt mondom hogy nekem a regebbi jobban tetszik akkor meg le vagyok szolva

Tufa
az mondjuk tényleg vicces lenne ha egy 98as a6ost egy 99esre cserélnél, hisz a design változatlan, DE az általad linkelt képen viszon az újabbik már más designal van. hát, Szerelem elsõ látásra <#szeret>

Trade
volt egy ismerosunk 92-ben vett egy V8 audit es tavaly adta el

Tufa
ha meglenne mindened, és ott lenne a különbözet a zsebedben, te nem cserélnéd le?

Trade
nem az hogy megteheti hanem az hogy meg is teszi.
1 eves autot mar csereli le

Trade

Tufa
undorító ha valaki megteheti?

Trade
Na ezt meg beszurom aztan mentem.

Udorito ez a hozzaallas,akinek azert kell egy auto mert uj modell az meg sem
erdemli azt az autot.
Itt eppen lecserelik a regit a hatterben meg mar ott az uj

Kit--Kat
valószínû XD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Tufa
érdekesen nézne ki <#idiota>

Kit--Kat
ne legyél pesszimista😞
vagy a Corradon is terep felfüggesztés van?😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Tufa
azért a magyar utakra még mindig jobb egy ilyen divat terepjáró mint mondjuk egy sedan 😊 (hozzátenném, sajnos...)

Kit--Kat
nem feltétlen:o

Trade
en igy nem sok ertelmet latom ezeknek a divat-terepjaroknak

CSOCSO
mutass egy allatot aki egy ml mercit csapa szet a susnyasba??? nemsok van.. azert az emberek nemigazan tehetik meg hogy szetbasszak az autoikat... arra ott van az hogy vesznek egy toyotat.. tesznek ala kerekeket felfuggesztest es elmegy ott ahol meg a hummer is huzza a szajat
Trade
nem sok mindenkit lattam meg Ml-el a hatarban vagy akar Porsche Cayanne-t sem.
Akkor meg minek ha ugyse mernek veluk terepre menni.Felpattan egy ko
le megy a festes.........

CSOCSO
nezd.. egy regular g merci meglepo helyeken is el tud menni.. nomeg tenyleg. azert mert valami nem megy fel a siratofalon mar nem terepjaro??? azert akarmelyik varoscirkalo SUV elmegy olyan helyen ahol egyik sedan se...
Kit--Kat
<#eljen>akkor már, na meg ezeket nem is nevezném terepjárónak, az sértõ az igaziakra😊

CSOCSO
hat nahja.. brabus ml mar johetne😊 azert mar vinnyognek😊 vagy egy ml55...
CSOCSO
engem annyira nem hat meg.. talan az uj😊 egesz ari.. de nem vagyok egy hudenagy terepjaro kedvelo.... inkabb sport auto
Trade
vmikor egy Brabus Ml-t istenitettel nagyon csak azert zartam vele a sort

Kit--Kat
gondolom folytatta a sort az ML-el, hogy neki az is bejön😊

CSOCSO
jo de mi van vele??😊
Kit--Kat
szerintem így jó ahogy megint most van, ez az igazi Porsche, persze szerintem az elõzõ generáció is még simán jó volt, ami nem tetszik az a GT vagy minek hívják

Trade
A porsche az bezzeg hallgat a vasarlok szavara.
Nekem mondjuk tetszett a konnyezo szem,most meg vissza hoztak egy kicsit a kor alaku lampat csak most egy kicsit elipszisebb formaju, de en nem vagyok egy porsche fan
nincs jogom megmondani milyennek kellene lenni.

Kit--Kat
hiába ez van....

Trade
na majd hamarosan azt is elbassza az m-b

Kit--Kat
a G ráadásul még terepjáró is, legalábbis régen még az volt

Trade
Mercik kozul ez meg a G tetszik a legjobban.
.

Azert szep penz kernek meg ezert is

Kit--Kat
pff nemtom, hoggy jön ide a Fiat, de biztos:o
amúgy meg korcs mert, max a városba jó verni magadat vele...

Adi
Régebbi modellek emberi áron vannak!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Korcs?!
Jobb mint azok az fiat tunningos szarok!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kit--Kat
a merci korcsterepjárójára gondol

CSOCSO
????????????
Trade
ML

CSOCSO
mi mi?
Trade
no meg az ml

CSOCSO
dehogynem.... nagyon bejonnek az sl...slk, cl es clk mercik.. de mivel nagyon dragak igy felejtosek szamomra😞

Trade
Csocso:te amugy nagy merci fan voltal,mar nem?

Kit--Kat
jó tudom

Tufa
ez is tény, de részben jobb is. Pl nem kell várnod évekig mire lehet egy normális autód

Kit--Kat
de attól még nem jobb, mer ráfizetés

Tufa
én is pontosan ezt mondom.

Kit--Kat
nem hülyék, csak nem tehetik/tudják megtenni, hogy 1bõl letegyék a vételárat az asztalra

Tufa
Igen, a maradék 20% 😊 Mindig vannak kivételek, ez természetes. Én azért is mondtam ezt az St-s dolgot, mivel. Ezt inkább PM-ben folytassuk, sztem senki másra nem tartozik

Taranov
St-nek elég jól megy, de azért vannak emberek, akiknek van 4 milliójuk, eléggé sokan vannak ilyenek.