Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/
neménvoltam
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Nem tudja valaki, hogy mi annak a "the Cranberries" számnak a címe, amiben a csaj egy kocsiban ül (valami amcsi, régi kábrió), és abban énekel, mellette meg van egy plüssállat, amit ki is dob a kocsiból.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
törve természetesen SOSEM volt, karcolva sem...
motorban fõdarabcsere nem volt
MINDEN fel van újítva/hengerfej, fék, adagoló pláne/
nem hajlamos a rohadásra
hidegen sosem padlózták
MINDIG garázsban állt
óriási szakemberek végezték rajta a kötelezõ javításokat...mert váratlan hiba meg persze SOSEM volt
a magnó-antenna-hangszóró kábelezése bár rejtett, még véletlenül sem hasonlít egy nagy dzsindzsásra...
próbaúton azért sz@raxik mert ÉN nem tudok a kuplunggal bánni, meg én nem tudok cigarettapapír vastagságú gázt adni...
ilyen ez a rockszakma...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Jobb mint azok az fiat tunningos szarok!"
<#banplz>#banplz><#duma>#duma>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Egyébként persze, nem lehet úgy szeretni egy tárgyat, de pl a fanatizmus már elég közel jár hozzá
Én sem szoktam igazából szeretni egy autót, megértem, hogy ez a fószer lecserélte.