Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Bocs, de néha nekem úgy tûnik, mint ha te szenvednél komplexusoktól. Pl, hogy nincs 40millád egy ilyen gépre. Hagyjuk már ezt "jajj az utolsó igazi macsóverdát is tönkreteszik" "jajj minden csak a pénzrõl szól" és társaik. Ez egy csodaszép rohadtjó autó, akinek pénze van vegye meg. Ennyi. Az elégedetlenkedõkre senki nem kíváncsi, hidd el, a Rover se.
I.C.ram
nézd már meg a hasmagasságot!
I.C.ram
Na lehet emetn ia Range Rovert is 😞 Kiváncsi vagyok, hogy a Defenderbõl mikor csinálnak plázacica mobilt, mint ebbõl, mert hogy ez nem ferfias az biztos, inkább a komplexusokkal szenvedõk szeretik az ilyet.
DanielT
Pontosan. NemLOL.
Cicero
Miért? Ha nincs ilyen autóm, akkor nemvagyok igazi férfi? LOL

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

terepre meg lecserélem a kerekeket, aztán had szóljon, akinek ilyenre van pénze, annak évenkét új fényezésre is futja...😛

http://gaborszantai.co.uk/

DanielT
Szimplán maga a tökély. Kár egy ilyen mûremekbe belekötni.
Punkerwork
városba nagy, terepre meg.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ez akkor jó, ha az ember autómosóban dolgozik, és a környéken parkolókat befújogatja vele...

CSOCSO
az oldalt mar en is megtalaltam de nem volt fent semmi ertelmes kep a dologrol
I.C.ram
10 GBP-be kerül EU-ban 😊
I.C.ram
nem találtam 😞
I.C.ram
most ltáom csak ,hogy ez fotosop. Na keresek valami normális képet errõl a varázszserrõl 😊
I.C.ram
Nem rég volt téma ugye:

nem valami valóságszerû.
I.C.ram
Na, így jártam 😊
I.C.ram
Hasonló az! Jó persze ilyen alapon mindig lehet különbséget találni, de stílusban eléggé hasonlók.
GregSB
Hát azért ezek messze nem hasonló zenét játszanak, de mind1 😄

Taranov
késõ
neménvoltam

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
3 tök hasonló zenét játszó együttes van, amiknek a nevük is hasonlít: The Cranberries, The Cardigans, The Garbage. 😊
I.C.ram
Tényleg! Mindigk everem a két együttest. Köszi!
Joey_The_Man
Amúgy a Peugeot 406 jó.. 😊

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
De nem csak a kor számít.. mert a tiedbe kilóméterbe nincs sok... Sztem még elmegy az egy pár évig gond nélkül..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

DanielT
Bazz, gondoltam, hogy beírom, de mondom, az nem Cranberries és azoknak is lehet ilyen számuk.
GregSB
Az nem Cranberries, hanem "The Cardigans", és a szám címe "My favourite game".

DanielT
Asszem a Getthefuckout of thecaryou motherfuckin' teddybear! 😛 Bocs.
I.C.ram
Ne haragudjatok, hogy itt kérdezem meg, de nem volt jobb ötletem. Zene topikokat alig nézik.

Nem tudja valaki, hogy mi annak a "the Cranberries" számnak a címe, amiben a csaj egy kocsiban ül (valami amcsi, régi kábrió), és abban énekel, mellette meg van egy plüssállat, amit ki is dob a kocsiból.
Taranov
Lehet benne valami.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hehe, én is így vok vele, azért akarom eladni... és veszek utána egy 406os peugeot-t

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

MaSzKa
Magyarországon a megkérdezettek szerint 5 éve az Opel a legmebízhatóbb autó egyik újságba

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

dehogy, nem akarok én senkit lehurrogni v megbántani 😉

MaSzKa
Nekem 22éves Opel D Kadett 1.6D

MaSzKa
Majd Lessz++!!!

CSOCSO
tudom..szar amcsi auto😊 es ha mondtad volna igazat adnek😊))
huhhh, szóhoz sem jutok...<#hawaii>

Taranov
😄

fifi
dohányzásmentes
törve természetesen SOSEM volt, karcolva sem...
motorban fõdarabcsere nem volt
MINDEN fel van újítva/hengerfej, fék, adagoló pláne/
nem hajlamos a rohadásra
hidegen sosem padlózták
MINDIG garázsban állt
óriási szakemberek végezték rajta a kötelezõ javításokat...mert váratlan hiba meg persze SOSEM volt
a magnó-antenna-hangszóró kábelezése bár rejtett, még véletlenül sem hasonlít egy nagy dzsindzsásra...
próbaúton azért sz@raxik mert ÉN nem tudok a kuplunggal bánni, meg én nem tudok cigarettapapír vastagságú gázt adni...

ilyen ez a rockszakma...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Taranov
Ez megnyugtató 😊

DanielT
Egy eladó használt autó MINDIG hibátlan 😄 Idõs emberé volt aki a garázsból sem állt ki vele 😛
Taranov
De nem vesszük, ha MINDEN baja van!

Nekem meg egy 13 éves Opel Calibrám van, és eladó!

CSOCSO
nekem meg egy 8 eves dodgeom van es MINDEN baja van.. nah ehhez mit szolsz??
bocsi, de nekem 11 éves a puntom, és semmi baja nincsen 😛

Kit--Kat
"Korcs?!
Jobb mint azok az fiat tunningos szarok!"

<#banplz><#duma>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Adi
<#mf2><#nyes><#nemtudom><#banplz>

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kit--Kat
juhújj juhújj fúhh<#ticking>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Adi
Fiat tunning = Ferrari 😉

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Tufa
haj, te kimaradtál abból az élvezetbõl amikor a Lada még egy elterjedt autó volt. Akkor volt egykét olyan tulaj aki szeretgette az autóját(pl anyám is, aki minden reggel suliba menet megsimogatta és beszélt hozzá hogy beinduljon <#nevetes1>)
Egyébként persze, nem lehet úgy szeretni egy tárgyat, de pl a fanatizmus már elég közel jár hozzá

Tufa
Ha mondjuk még a Szállítóban szereplõ bmw-m lenne, akkor igen, lecserélném az újabbikra, HA MEGTEHETNÉM. De pl az újabb designü modelt, nem cserélném le a nemrég kiadott frissítettre.

Taranov
Nem tudom miért bánt ez téged, ráadásul nem hiszem, hogy õ különösebben szereti az autóját, illetve biztosan nem szereti annyira, hogy ne cserélje le.
Én sem szoktam igazából szeretni egy autót, megértem, hogy ez a fószer lecserélte.