Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ja... fasza befektetés volt 😄 Ennél drágábban már nem lehet eladni vagy mi? 😄
Adi
Jóóó... de mi se full újonnan vettük!
Most még ki is jött az új S!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Tufa
Baszus utána számolva ez havi -700k. ez rengeteg. <#wilting>

Adi
<#nyes><#vigyor2>

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Taranov
Ezzel egyetértek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tufa
"új ára: 48000000" <#wilting>
Nem lehet jó érzés alig 4 év alatt 35 milliót veszíteni.

Adi
Eladó a tosink ... 😊

Taranov
reklámozó-e vagy!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

maozedong
no

Resurrection!

GregSB
Corvette Blue Devil

"With the latest supercar horsepower tango pouring out of Europe, GM can't stand to see the already potent 500hp Corvette Z06 gazed down upon as a second rate supercar. Instead GM is developing an alleged supercharged 600hp Z06 with carbon fiber components dubbed the "Blue Devil" as reported by Autoweek in a recent interview with General Motors vice chairman Bob Lutz. With a curb weight hovering around 2900 lbs. and a price tag starting at $100,000 the European competition should be breaking into a cold sweat as the Blue Devil seen here making laps around Germany's Nurbürgring passes by."

DanielT
Nókomment! Ki vagyok szállva! 😄
Én sem látom igazán szükségét, legtöbbször majdnem felesleges. A dolgot nem árt megnézni a másik oldalról is. Egy normális ember felfogja hogy a hsz mindenképp az írója véleményét tükrözi, ha ott van, ha nincs a "szerintem". A zérótoleranciás egoistákat szokta csak zavarni a hiánya, de azok meg mindenképp belekötnek.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

DanielT
Ha így lenne, akkor nem lenne értelme, nem használnánk soha, hogy "szerintem".

Itt kiszállnék.
Taranov
Na de amit leírunk, az mindig a saját véleményünket tükrözi, szóval igaza van Falconernek, hogy minden hozzászólás végére oda kéne írni, hogy szvsz.

DanielT
Hatalmas különbség van, ami szerintem nem szorul magyarázatra. (Látod, odaírtam, mert lehet, hogy valaki mégis úgy gondolja, hogy magyarázatra szorul. Ha igen, majd szól, viszont nem akartam elfogadtatni tényként feltétel nélkül a kijelentésem.) Ilyen kis dolgokon múlik, hogy valamibõl lesz -e vita, vagy nem.
Falconer
Szerintem ennek semmi értelme. Az emberek hozzászülása a saját véleményüket tükrözi nem? Akkor meg szinte mindenhova oda lehetne írni, hogy szvsz....

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

GregSB
Egyetértek DanielT-vel, ICramnak nem ez az elsõ ilyen kijelentése, múltkor már én is szóltam neki, hogy legalább egy nyavadt SZVSZ-t bökjön oda amikor azt állítja hogy xy autó sz@r...

Jaja!!

Én sem értem icram kirohanását. Mér' ne nézhetne ki jól egy terepjáró? Azonkívûl, hogy nem terepgumi van rajta, nem látom, hogy miért ne lenne alkalmas terepezésre ugyanúgy, mint a nem tuningolt verzió. Én csak annyit tudok róla, hogy bivalyerõs(480LE). Az alacsony hasmagasságot gondolom a kép alapján írtad ide, ami SZVSZ hülyeség(ilyen jellegû tuningnál - de lehet, hogy szériából - alap a gombra állítható futómû).

Amúgy én is soxor kiakadok azon, hogy az emberek tele vannak elõítéletekkel, és egy képen látott tuning verdára rendkívûl negatív véleményt mondanak. Az adott autóval biztos kellett foglalkozni eleget mire úgy néz ki ahogy. Ráadásul egy rakás lóvét is beleölnek. Jó példa a kocsi alatti neon ami szerintem fasza dolog, de már annyian minõsítették bóvlinak, hogy nem is merem hangoztatni a véleményem.
Persze szerintem is vannak nem nyerõ optikai tuningok, de ez abszolút ízlés kérdése, amin nem érdemes kiakadni!

DanielT: össze tudnál hozni egy találkát azzal a DB9-el???

NaNoKuTyA
így van 😛

\':..:\'

robotnyk
azt hiszem valamelyik halálos fegyverben volt egy párbeszéd, ami most ide illik.
tudod miért nyalja a kutya a tökeit? mert megteheti.
NaNoKuTyA
egyébként meg pont ha gazdag vagy engedhetet meg magadnak azt a luxust, hogy nem vagy racionális! Kérdem én minek egyáltalán 400 lóerõs sportkocsi egy embernek, vagy negyven hálószobás kastély?

NaNoKuTyA
de fülig érne a szád, ha hozzád vágnának egyet!😊

CSOCSO
ma halivud bulvardon egy kamion egy piros autot vitt a hatan...😊 eloszor azt hittem hogy egy sevi impala az.. sztan rajottem hogy egy ROMMA tort ferrari😊 loal
Taranov
Hát ez szép.

Falconer
Sry

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Impreza WRX STI -szerintem az eddigi legszebb Impreza

Falconer
Friss képek, Audi AS6 ABT

DanielT
Nem érzem találva magam.
frankón el van tolódva az értékrendetek...

DanielT
Az az értelme, hogy ha van rá pénzem és nekem tetszik akkor megveszem. Semmi értelme az egész méltatlankodásodnak, mondtam, hogy a Rovernak jelezd, hogy csupa barom dolgozik ott akik ilyen autót gyártanak annak a csupa baromnak aki megveszi.

Jah, ha már úgyis angliában vagy akkor szólj már az Aston Martinnak is, hogy kár volt olyan autót gyártani mint a DB9, mert nem lehet annyit pakolni bele mint a Renault Thaliába. Jah, pont ott lesz az az ismerõsöm is aki a héten veszi át a kurva DB9 -est, mert tudod neki mégis az kellett. Értsd meg, hogy vannak gazdag emberek akik megtehetik és meg is teszik. Te nem vagy az. Kívánom, hogy az legyél és megtapasztald az érzést. Én sem vagyok az.
Tufa
nem mindenki fér bele egy sportkocsiba. Egyébként a ferrarit, lambot és egyébb vadállatot sem azért vesznek hogy mindenhol padlózzanak meg végsebességre menjenek autópályán...

I.C.ram
Akkor légyszíves meséld már el, hogy szerinted mi értelme egy ilyennek? Annyira nem lehet gyors, mint egy hasonló felszereltségû sportkocsi. Terepn szintén nagy nulla, akkor mi értelme?
DanielT
Bocs, de eddig nem errõl volt szó, hogy te mit vennél. Az engem speciel egyáltalán nem érdekel. Arról van szó, hogy ezt így kijelentetted:

"Semmi értelme enn az autónak. Egy terepjáró nevét szentségtelenítették meg ezzel."

Ne te döntsd már el ilyen kijelentõ módban.

Gazdagság valóban nem egyenlõ az elbutulással. Állította valaki? Az a baj, hogy a saját véleményedet próbálod tényként elfogadtatni és vannak akik erre nem vevõk.

I.C.ram
Hagyd már ezt a barom szöveget. Ezerszer leírtam, hogyha lenne 40 millám kocsira, AKKOR SEM VENNÉK ILYET!! Sõt, ha 200 millám lenne, akkor sem! Lehet értelmes dolgokra is költeni. Gazdagság nem= elbutulás
DanielT
Nem. A te véleményed.
DanielT
Ok, te nem ilyet vennél. Nem is te vagy a célcsoport hidd el. Azt nem értitek meg sokan, mások nem úgy keresik a pénzt mint ti. Fáj tudom.
I.C.ram
Sajnos szomorú, hogy a piacnak van erre igénye. Sok szappanoperára is van igény, mégis egy hasztalan baromság.
I.C.ram
ezek most humoros hozzászólások akarnak lenni?
I.C.ram
Nem értem mirõl beszélsz. Attól, hogy valakinek sok pénze van, kötelezõ ilyen szart vennie? Ha nekem lenne 40 millám kocsira, nem ilyet vennék az 100%. Ez kb olyan mint venni egy gyémánt díszítésû wc-t, szintén semmi értelme.
DanielT
Írj a gyárnak. Mondd meg nekik, hogy semmi értelme nem volt a piackutatásnak, tervezésnek, gyártásnak. Jaigen! Azt is, hogy ezzel megszentségtelenítették egy terepjáró nevét.
I.C.ram

DanielT
Sõt! Vesz egy ilyet is, vesz egy olyat is, meg még 8 másikat. Bizony. Mert vannak akik megtehetik, azoknak gyártanak ilyen kocsit. Több meglepõ dolgot nem tudok mára.
I.C.ram
Akkor meg mirõl beszélünk? Semmi értelme enn az autónak. Egy terepjáró nevét szentségtelenítették meg ezzel. Terepjárók utolsó bástyája a Defender, azzal még nem mûveltek ilyet.
I.C.ram
Mondom, aki gyorsan akar menni az vesz egy sportkocsit, nem pedig egy ilyen repülõ téglát.
DanielT
Mondom, hogy arra való! 😊
I.C.ram
Szerinted mire másra való????
DanielT
Igen, ez az autó pont arra való, hogy megmutassa a tulaj, hogy õ a faszagyerek. Sõt! Erre is csinálták az autót. Faszagyereknek lenni jó.
I.C.ram
mmiiii vaannnnn? 😄

Nekem egy szûz Range Rover kéne nem egy ilyen plázaverda. Aki gyors autót akar, az vegyen Lambo-t, SL-t vagy valami hasonlót 40 millából. Ezek az autók arra jók, "hogy na majd én megmutatom ki a frankó a belváros utcáin".

Már látom elõre, az lesz a divat, hogy baszomnagy CAT dömperekkel járnak majd a szteroidos szétizzadt atlétájú agyatlan barmok a városban.
Cicero
😮

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Defibõl plázacicaautó? el tudom képzelni rózsaszínben, 20-as alufelnikkel (nem a Pink Pantherre gondolok, olyan széria tényleg volt)
Ezeknek már semmi sem szent?