Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most még ki is jött az új S!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem lehet jó érzés alig 4 év alatt 35 milliót veszíteni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"With the latest supercar horsepower tango pouring out of Europe, GM can't stand to see the already potent 500hp Corvette Z06 gazed down upon as a second rate supercar. Instead GM is developing an alleged supercharged 600hp Z06 with carbon fiber components dubbed the "Blue Devil" as reported by Autoweek in a recent interview with General Motors vice chairman Bob Lutz. With a curb weight hovering around 2900 lbs. and a price tag starting at $100,000 the European competition should be breaking into a cold sweat as the Blue Devil seen here making laps around Germany's Nurbürgring passes by."
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Itt kiszállnék.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Én sem értem icram kirohanását. Mér' ne nézhetne ki jól egy terepjáró? Azonkívûl, hogy nem terepgumi van rajta, nem látom, hogy miért ne lenne alkalmas terepezésre ugyanúgy, mint a nem tuningolt verzió. Én csak annyit tudok róla, hogy bivalyerõs(480LE). Az alacsony hasmagasságot gondolom a kép alapján írtad ide, ami SZVSZ hülyeség(ilyen jellegû tuningnál - de lehet, hogy szériából - alap a gombra állítható futómû).
Amúgy én is soxor kiakadok azon, hogy az emberek tele vannak elõítéletekkel, és egy képen látott tuning verdára rendkívûl negatív véleményt mondanak. Az adott autóval biztos kellett foglalkozni eleget mire úgy néz ki ahogy. Ráadásul egy rakás lóvét is beleölnek. Jó példa a kocsi alatti neon ami szerintem fasza dolog, de már annyian minõsítették bóvlinak, hogy nem is merem hangoztatni a véleményem.
Persze szerintem is vannak nem nyerõ optikai tuningok, de ez abszolút ízlés kérdése, amin nem érdemes kiakadni!
DanielT: össze tudnál hozni egy találkát azzal a DB9-el???
tudod miért nyalja a kutya a tökeit? mert megteheti.
\':..:\'

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Jah, ha már úgyis angliában vagy akkor szólj már az Aston Martinnak is, hogy kár volt olyan autót gyártani mint a DB9, mert nem lehet annyit pakolni bele mint a Renault Thaliába. Jah, pont ott lesz az az ismerõsöm is aki a héten veszi át a kurva DB9 -est, mert tudod neki mégis az kellett. Értsd meg, hogy vannak gazdag emberek akik megtehetik és meg is teszik. Te nem vagy az. Kívánom, hogy az legyél és megtapasztald az érzést. Én sem vagyok az.
"Semmi értelme enn az autónak. Egy terepjáró nevét szentségtelenítették meg ezzel."
Ne te döntsd már el ilyen kijelentõ módban.
Gazdagság valóban nem egyenlõ az elbutulással. Állította valaki? Az a baj, hogy a saját véleményedet próbálod tényként elfogadtatni és vannak akik erre nem vevõk.
Nekem egy szûz Range Rover kéne nem egy ilyen plázaverda. Aki gyors autót akar, az vegyen Lambo-t, SL-t vagy valami hasonlót 40 millából. Ezek az autók arra jók, "hogy na majd én megmutatom ki a frankó a belváros utcáin".
Már látom elõre, az lesz a divat, hogy baszomnagy CAT dömperekkel járnak majd a szteroidos szétizzadt atlétájú agyatlan barmok a városban.
Ezeknek már semmi sem szent?