Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Na, akkor ha az iménti kérdésekben DanielT-nek adunk igazatt, akkor a szalon igencsak kockáztatja saját létezését, mert ha a Ferrari-tól csak kiállításra kapott egy Enzo-t, õk meg karikára törik...
Ennyire csak nem hülyék, vagy?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

DJ Bee18
Milyen Fiat? 😊)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

robotnyk
<#idiota>
Loál János
DanielT állította, hogy nálunk nem fogják árulni az Enzo-t, ezt vele beszéld meg. 😊
Nekem tökmindegy, nem fenyeget az a veszély, hogy a kuncsaftjuk leszek, mivel már az vagyok. 😊 (Fiat)

DJ Bee18
ÉS??? Enzo nem tört még össze szerinted? 😊)

DJ Bee18
de ha te olyan sok Astont látsz, nem lehetséges, hogy az utcán látott Enzonak semmi köze a szalonban mutogatottnak?? 😄DDDD
Egyébként nem tök mindegy, hogy az SPQR mit csinál az autóival? 😊)

Loál János
Ferrari Enzo-ról beszélünk.

Loál János
Az Enzo-nál pont arról volt itt szó, hogy vajon tényleg árusítják-e, vagy csak kiállítási darab.
Utóbbinak én semmi értelmét nem látom, fõleg, ha még a kereskedõ mászkál is vele, kitéve a pesti forgalomnak, és minden velejárójának egy 100milliós autót.
A kereskedõnek és a gyárnak valóban az az érdeke, hogy eladják a kocsit, de mi értelme van szalonban mutogatni, és néha menni egy verdával, amit nem is adnak el? Szerintem ez nyugodtan kizárható.

DJ Bee18
a gyárnak mi köze hozzá, ha eltûnik, vagy összetörik, az a szalon baja (nekik kell fizetni és kész)

Loál János
Pesten dolgozom, egyre többet látok abból is.

DJ Bee18
eddig egyszer láttam (3 hete Monacoban 😊), igaz én Szegeden lakok

Falconer
Jaja, ezen és is csodálkozom. Én ugy három évente látok.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Szerintem gyárnak semmi köze, hogy a kereskedésben mit csinálnak a kocsival, a gyárat egyedül az érdekli, hogy el legyen adva.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DJ Bee18
Hol laksz te?? Hetente egy Aston??

Loál János
Na ja, egy Suziki-kereskedésben biztos, de egy Ferrarinál szerintem ezt a gyár nem engedné. Ekkora értékû, ennyire egyedi autónál semmiképp.

TTYYPPEERR
...

Falconer
Lehet, hogy drágább, de ettöl még ugyanugy mennek vele. Te lennél a kereskedés tulajdonosa, meg tudnád állni, hogy ne menj vele pár kört? És nem is csak hobbibolhasználják, hanem haviszik vhova kiállitani, stb.

Taranov
Még megfontolom, lehetséges, hogy nem felel meg az igényeimnek 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Loál János
Porsche-ból hármat látok nap, mint nap, Aston-ból kb. hetente egyet, lényegesen nagyobb darabszámban készülnek, mint az Enzo, áruk pedig a töredéke annak.
Az Enzo-hoz képest - bár nagyon jó autók - mindkettõ "kutyafasza".

DanielT
Akkor csak tessék 😊
DanielT
Volt egy lista valahol ahol leírák, hogy hogyan lettek elosztva az Enzok országonként. Magyarországon természetesen 0, még németországban is csak 8 db.
Falconer
Szerinted miért van az, hogyha megnézel egy használtauto katalógust ott vannaj qrva drága pl Astonok meg Porschék a szalonban pár ezer kilóméterrel? Azért mert mennek vele.

Taranov
Nagyon-nagyon csodálkoznék, ha nekem nem adnának el Enzot.
Lehetséges, hogy erre törekednek, amit mondasz, de ki van zárva, hogy csak gyûjtök vehetik meg.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Loál János

Igen, hallottam a Ferrari ezen nyilatkozatáról, de egyrészt nem tudjuk, hogy hány gyûjtõ van magyarországon (tuti, hogy van), és ugye a Ferrari-nak magyarországon ez az elsõ képviselete, és valahogy itt is "be kell vezetni" a márkát.

Loál János
Forgalomban ment az autó, egy ilyen értékû autót, ha csak kiállítani viszik, tuti nem lábon vinnék szerintem.

DanielT
Iszonyúan el tudom képzelni, hogy ugyanaz a verda volt. Átszállították másik szalonba és most ott mutogatják egy darabig. Az Enzo korlátozott darabszámban készül és szalonból nem lehet megvenni, csak megrendelés alapján. Megrendelést pedig az adhat akinek korábban is volt ÚJ Ferrarija. Azok közül sem Mr. Smith aki nagy nehezen vett egy Modenát, vagy 10 éve egy 355-öt, hanem akinél kazalban állnak és személyiségükkel, tevékenységükkel vagy bármi mással megfelelõen képviselhetik a márka vevõkörének elitjét.
Falconer
Szoktak a kiállított darabokkal is mászkálni.

Loál János
Szal, ha kiállított darab, és nem eladó, akkor csak nem tologatják ide-oda, szvsz.

Loál János
Eddig 2 Enzo volt a szalonban, az elsõrõl is írtam, hogy egyszercsak eltûnt, és most ez is.

DanielT
Nem biztos, mert a kiállított darab nem volt eladó 😊 Valszeg itt állomásozott reprezentatív célokra.
Loál János
Ja, szal hétfõn láttam egy Enzo-t a Váci úton, másnap meg megfigyeltem, hogy bizony az SPQR-bõl szalonból hiányzik a kirakott darab, szal valszeg az új, boldog tulajdonos vitte hazafelé.

Felfogtam vazzeg. Csak nem írtad oda, hogy Te ilyen kis konzervatívka vagy... Érdemes haladni a korral.

fifi
aha

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Falconer
Nem azért írtam, csak gondoltam felfogja mit írtam az eddigi hozzászolásaimban, de ezek szerint nem.

fifi
mi kérünk elnézést a torrentezõk nevében...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Falconer
De nehogymár torrent linket adj. Nem érdekel a torrent link

Nesze egy direkt link: 1. season

Ez olyan nehéz? A torrent kliens meg kb. ugyanolyan egyszerû mint mondjuk a Flashget...

És tuti, hogy nagyobb eséllyel szerzel cuccokat torrentrõl, mivel a torrent nem csak egy forrásból jöhet...

<#lama>

Falconer
Hát ha neked nincsjobb dolgod

Adi
ÉS te mi vagy?😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

[Walaki]D`Lair
ááá...seggek vagytok ti...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Adi
Én is így vok!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Falconer
Miért lol? A legjobb az lenne, hogy ha lenne egydirekt link jo szerverre, d nem fogok egy jopofa 300 megás videoért torrentelni

[Walaki]D`Lair
Ja mert be kell írni egy szót akkor már szarozni kell vele? lol...

Mellesleg tuti gyorsabban lejön az egész 300 mega, mint a racingflix-rõl 2kb/s-el a részlet...na mind1...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Falconer
Az a bajom, hogy szarozni kell a torrent keresöjével, akkor azzal a programmal, aztán nem is biztos, hogy lejön rendes idön belül.

[Walaki]D`Lair
Mert mi bajod van a torrentel?

Nem, ez Vasárnaponként megy...

Falconer
Tudod ki fog ezért torrentezni... Én nem. Akkor inkább hagyom a francba. Egyébként ez a top gear szokott a BBCn mennu kedden esténként?

[Walaki]D`Lair
Keresõbe beír: Top Gear

2005.07.03-i adás

[Walaki]D`Lair

Falconer
Mert te regisztrálva vagy és megjegyezte a böngészö az adatokat

CSOCSO
😞 ertem.. sajna a jelszot nemtom megadni...
nem mukodnek alinkek amiket adtam??? nalam muxik..