Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Megvan gépen is 😛
robotnyk
ja télleg, akinek van TCMje (cartoon network után), 9kor kezdõdik a Bullit
Falconer
Na ne röhögtess, ki nem szarja le a Veyront, semmi kunszt nincs benne, csak egy baszott nagy motor.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[Walaki]D`Lair
Már mész is? bye...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Pl. a Bugatti Veyron. Tuning nélkül állva hagyná Schumiékat. Szép, erõs (minden túlzás nélkül a legerõsebb szériaautó), gyors, és egyszerûen már az is jó benne, hogy Bugatti.
Na meg persze drága is.

fifi
én ilyen FIAT coupét kezeltem már!!! izgi volt

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
pl?
Úgy látom, itt még senki sem tudja, milyen az igazi csúcsverda...
Ha csak a tuningcuccokra veritek a nyálatokat, akkor nem is fogjátok megtudni.

[Walaki]D`Lair
Szép...mi ez Jet Ski? <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
hat ez nehezen ment😊
TTYYPPEERR

nem adom fel<#hehe>

TTYYPPEERR

TTYYPPEERR
na mind1...

TTYYPPEERR

na most remélem jó

TTYYPPEERR

bravo Hgt vs mi coupe

I.C.ram
Nem láttam ott sohanemsenem.
Loál János
Te vagy még egy értelmetlen! :@
Ott.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

I.C.ram
a Nyugatinál?
Loál János
A Skála elõtti placcon a gonba formájú óra mellett. 😊

I.C.ram
he? 😄 Mi mellett? 😄
Taranov
Hát ez igazán fantasztikus.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Falconer
Akkor nem Danielét láttad 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[Walaki]D`Lair
Nem, zöldes színû, asszem fekete belsõvel...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
Sötét színû(fekete), piros bõr belsõvel?
[Walaki]D`Lair
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Most láttam az elõbb egy Aston Martin DB9-et!!!!!!!!!!!! HUÁÁÁÁÁÁÁÁJJJ DE GYÖNYÖRÛ!!!!

Ja és magyar JU?-004 volt a rendszáma...😊

Loál János
Ezt egy darabig mutogatták a Nyugati Gonba mellett, már vagy 10 éve, te Atyaúristen. :C

Falconer
Nem is lánctalpas, hát nem látod, hogy csak festve van?! <#idiota>

I.C.ram
Lánctalpas trabi... 😊

I.C.ram
hmmm.... Mintha láttam volna már ezt az autót máshol is. Nicns meg valakinek a rendõrös kép? Érdekes, hogy magyar az autó 😊

RelakSfromhome
Én lehet, egybõl elintéztem volna neki a sírhelyet <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

TTYYPPEERR
Ott Amazonokat én is láttam, pont a szomszédnál állt egy, meg hatvan valahányas ford mustangot

TTYYPPEERR
ebbe a topicban ne egy föl kapott téma a fiat coupe... amúgy ismeritek?<#confused>

I.C.ram
Nem is azokat fotózom majd 😊

Tavaly is volt mindenféle. Páncélozott Pullmann, Chevy Bel-Air 57-bõl. Egy rahedli más amcsi autó, Nagyon régi Volvokból baromi sok, fõleg Amazonok. Katonai régi DAF terepjáró, meg ilyen egzotikumok. Szaros Porschere elõ se veszem a gépet 😛
TTYYPPEERR
semmit

TTYYPPEERR
hát porsche-ból lesz elég<#nyes>

Loál János
Az is szép. 😊 Nekünk annak a mûködésével szerencsére sosem volt gond.
És a Coupé-nél a kattogásra mondtak valamit, csináltak vele valamit?

TTYYPPEERR
a coupe 20v turbo '99-es city nincs rajta, de ez elõtt punto sportingunk volt és ott a city-nek az volt a baja ,hogy 70km/h-nál ki kellett volna kapcsolnia erre 130-nál ha egy légy rászállt egy kört tett a kormány

I.C.ram
Nekünk a Lancia már 3 éves asszem, de még semmi gáz nem volt vele! 😄 Csak annyi, hogy egy néni kitépte az ablakemelõ gombját, mert azthitte, hogy az a kilincs... szerencsére nem törött el semmi, csak a kábel kiszakadt a helyérõl 😄
Loál János
htx -.-

I.C.ram
Megyek idén is Amszterdamba, majd csinálok egy vekli képet az ottani autókról 😊 Már alig várom 😄
Loál János
Nekünk kis sebességnél, egyenetlen útfelületen jött a bal kerék felõl indokolatlanul nagy rezonancia, a kormányon lehetett érezni.
Tesóm elvitte a szervízbe, elmondta a dolgot, egybõl rávágták, hogy igen, egy kisebb szerelési hiba, a City-szervó motorja nincs megfelelõen rögzítve a helyére, az rezonál be. Meghúzták a csavarjait, Tesóm beleült, ugyanaz volt a gond továbbra is. Visszavitte, beültette egy próbakörre a szerelõt, megmutatta, hogy mirõl beszélt. Erre a szöveg: ja, ez ilyen, ezt meg kell szokni.
Úgyhogy a hozzáállás marhafasza volt. Semmit nem tudtunk csinálni, többet nem is vittük a gyári szervízbe.

Nálad?

TTYYPPEERR
forgatjuk =oldalra nem elõre😊

TTYYPPEERR
a coupe-nak is elkezdett valami kattogni mikor álló helyzetben forgatjuk a kereket vagy kis sebességnél, nektek mondtak valamit?

Loál János
Ismerõsünk hasonló korú Citroen Xsara-ján az egész rendszer, mindenestül adta meg magát, szimplán leszakadt, teljesen szétrohadt.

Loál János
Sajnos az elején volt vele némi gond. Apróságok hibádzottak benne (jobb oldali ablakemelõ recsegni kezdett, bal kerék felõl érdekes zajok, zörejek, hátsó rugózásban nyikorgó akármi), amiket a szervíz rettentõ nagy ívben leszart.
Komolyabb dolog csak egyetlen volt vele, 2 éves korában (tavaly) egyszerûen kihalt a vezérlõ elektronika (Magnet Marelli). Utánanéztünk, és az ADAC statisztikájában szerepelt is, mint a 2 éves Fiat Puno-k leggyakoribb hibája. 😊
Most a kipufogódob szakadt le egyik pillanatról a másikra.

robotnyk
nem csak a fiatot, hanem mindent ami nem német.
DJ Bee18
Dehogy, jó kis autó az 😊, a szervizeléssel hogy áll? Mert sokan hajlamosak a Fiatot lehúzni tapasztalatok nélkül.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Loál János
Szemét! 😊

DJ Bee18
Nem BITurbo??? ÁÁÁ, akkor már molyfingot se ér <#nyes><#nyes>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Loál János
Punto II, 1.2 8V Dynamic Turbo VFTS GTA Kompressor 4WS 4WD <#zavart2>