Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R0zs0máK
Hajlongj, pórnép 😄DDDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Kit--Kat
te 1 állat vagy😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
😊
Kit--Kat
a 2 lamborghini magyar rendszámú volt?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

R0zs0máK
HTX...😊))

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

WALAKI FOR PREZIDENT 😄DDDDDDDDDD

franco
well hy 4ll
nemtom milett pesten, megjött a hõség, a minap láttam is 2 lamborghinit meg egy ferrarit.....

de a legjobb a 120 lovas golf1esem ^.^

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Loál János
Neeeee. D:

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Nálam nem járt eredménnyel.😞

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

CSOCSO
😊))))))))))))))
CSOCSO
amugy aki nem tudja ez a VeilSide bodykites 350z
[Walaki]D`Lair
Én meg ilyet láttam élõben...csak úgy szembejött a margit hídon😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
igy van!
CSOCSO
ja es lattam egy ilyet eloben.. csak ugy szembejott a commercial blvd-n😊
[Walaki]D`Lair
Cadillac terepjáró Phantom orral?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
amugy akocsi igazi!... nemtom melyik fekakocsog sztarnak van ilyenje
CSOCSO
mindenkeppen celica...
mi is azt vettunk igaz 2004 est😊
ehh de a lenyeg hogy a mostani eclipse nagyon szervizigenyes!.. prelude? ugyanmar😊
CSOCSO
WOW mit lattam.. igaz csak magazinban de akkor is lol:

Rollscalade azaz rolls roys es escalade
[Walaki]D`Lair
Celica...😛

T-Sport! 9000-es leszabályozás rulez...😊)))

fifi
azért nem rossz az Enzo! most csináltam meg makettban, viszek be pár képet róla holnap melóba... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Shaman
Egy nagyjából hasonló kategóriában,nagyjából hasonló motor teljesítménynél melyiket érdemes megvenni,monnyuk ha 2002-es évjáratot nézzük?

Toyota Celica?
Honda Prelude?
Mtsubishi Eclipse?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

DanielT
Próbáld meg azt, hogy frissítesz egyet akkor amikor bentvagy a pirvát üziknél. Nálam is elõfordul és ez megoldja.
Ams
impreza sux, vito rulez... 😛

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Való igaz az is belejátszik kicsit, de nem vagyok ennyire márkafanatikus, más hasonlót is bevállalnék.😊
Viszont a válasszal a régebbi vitánkra gondok vannak. Akkor is próbáltam küldeni és most is, de egyszerûen nem megy el. Ha még érdekel akkor dobj egy mailcímet és elküldöm oda.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

DanielT
Nomeg neked is fócvágened van 😄 Egyébként a Nardo valóban szép.
Ja. Szerintem is!

Pl. én.😊 A Nardo-t minden további nélkül bevállalnám. Valamit csak tudhat, ha jó ideig tartotta (vagy lehet hogy még mindig tartja) a 24 órás sebességrekordot, azonfelül jópár más típushoz képest még elõnnyel is indul nálam a külsejét illetõleg. Nekem a szép, egyszerû, letisztult formájó autók tetszenek, aminek a Nardo tökéletes példája. Az Enzo/SLR/satöbbi külseje nekem túlerõltetettnek tûnik. Különösen a Merci, mintha követelmény lett volna hogy sehol se hagyjanak egyszerû felületet, mindenhova tettek valami kis élt/nyílást.

robotnyk
butus, ki venne meg egy 300 milliós autót fócvágen jellel?
ezek alapján a ferrarit meg fiat logoval kellene árulni.
Nem figyeltél, ezért kapni fogsz!
Csak azt szabad mondani hogy neked nem tetszik, azt nem hogy szar.😊)

CSOCSO
LOAL
I.C.ram
Na ezt letesztelem. Az impreza egy szar... 😛
bobka
szép volt! 😊
egyébként már akartam kérdezni hogy hol láttál olyan eladó subarut amerikába mert én akárhol keresem sehol nem találtam.

bobka.uw.hu

CSOCSO
<#taps>
CSOCSO
jaaa mar ertelek...
ferrari aron?? 2 ferrari aron😊
amugy mondom:
szerintem tokmindegy mid van.. porsche gt.. SLR.. enzo.. vagy murci...
mindegyik atomsportgep... letorik a derekad olyat tud...
viszont a ferrari enzonal milyen ciki hogy te magad tudod allitani az elektronikat??? azert ez szvsz nagyon zsir.. szal szerintem a ferrari figyel oda a legjobban az autoira...
de ettol fuggetlenul szerintem 10 ev ferrari utan nem lenne sok hianyerzetem ha murciba ulnek...
szal szerintem ezek kozul mindegyik auto 10 pont.. a bugatti jol nez ki nem mondom.. azonkivul hogy gyors semmi plusz nincs az autoban... amugy is csak egy disz auto amit fele annyira nem fognak hajtani mint akarmelyik enzot..
Mitol sportgep egy sportgep??? azert mert minden helyzetben olyat megy hogy leszopja az ember magat tole vagy mert ubergyors?
Trade
a,igazabol nem neked akart menni.mindenki isteniti a bugattit.
az egy volswagen ferrari aron

CSOCSO
rohadjak meg ha ezt ertem
Trade
ha olyan jo a Veyron akkor miert nem volswagen neven aruljak?

CSOCSO
szerintem egyedul a hatso ablaknal levo izom ami amcsiizom auto szagu..

amugy itt van egy kis PS tolem:

nah igy mar TETSZIk!! de ez a ket ajtos dolog.. LOLLER
Nyomokban azért felismerhetõek a vonások rajta.

Falconer
<#taps>ámen!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CSOCSO
ja termeszetesen en simat lattam semmi srt meg ilyenek
CSOCSO
Ize... mar lattam ket hete egy autot.. nagyon hasonlitott a a Dodge Magnumra de latszott rajta hogy ez mas...
Tegnap elott pedig vegre sikerult egy ilyennek a hata moge kerulnom:

Ime a Dodge Charger...
tudom mar lathattatok a kepeket, de mostmar tudjatok hogy az utcakon is mennek...
jol nez ki de.. mi koze ennek a chargerhez????
CSOCSO
AZ X-WING SOKKAL CSUCSRAGADOZOBB GEP MINT A KURVA LOPAKODO!!! ki a faszt erdekel ez a sok szar?? X-WING AZ IGAZI!
CSOCSO
nem is dobtak meg 😊)
CSOCSO
de egy veyron miben jobb mint egy enzo? mondd mar meg!! maximum a motorban.. ennyi.. de annyi maniert (ketszeres ar) kurvara nem eri meg a veyron.. mar az anzo se eri meg az arat.. a veyronrol ne is beszeljunk.. KI MONDTA NEKED HOGY A LEGJOBB SZERIA AUTO A BUGATTI VEYRON??? hm???
Innentõl kezdve biztosak lehettek benne, hogy én, mint "újreg" nem fogok ide soha visszanézni. Remélem, most mind azt gondoljátok, hogy "hál' istennek".
Ekkora ésszel mást nem is lehet. Ha egy új ember azt mondja, hogy ez+az a legjobb autó, egybõl le kell harapni fejét? Büszkék lehettek magatokra.

Ha kicsit értelmesebb lennél, rájönnél, hogy mindegy, hogy ki mikor regel, ha egyszer egyazon témáról szól a beszélgetés. Az emberek kora, értelmiségi szintje, és érdeklõdési köre számít.
Ha olyan veterán vagy, akkor nyugodtan élvezd a szabadságot, nem fogok zavarni.
Nem éri meg leállni vitatkozni egy ilyen emberrel.

Rendben. Azt hiszem, nem kell többet káromkodni, szóval mindenkinek jobb lesz, ha kiszállok a beszélgetésbõl. Jó autó a veyron, de nem érdekel senkit. Talán ezzel is kezdhetted volna, nem pedig azzal, hogy le van szarva. Tiszteletben tartom a véleményedet, de kérlek te is tartsd tiszteletben más véleményét.

Falconer
uregek=ujregek

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Nem állitottam semmilyen ellentétet, azt állitom, hogy le van a veron szarva, nem azt mondom, hogy az nem jo auto. A véleményem meg ott van a #37269 -ban.