Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nemtom milett pesten, megjött a hõség, a minap láttam is 2 lamborghinit meg egy ferrarit.....
de a legjobb a 120 lovas golf1esem ^.^
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
mi is azt vettunk igaz 2004 est😊
ehh de a lenyeg hogy a mostani eclipse nagyon szervizigenyes!.. prelude? ugyanmar😊
Rollscalade azaz rolls roys es escalade
T-Sport! 9000-es leszabályozás rulez...😊)))
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Toyota Celica?
Honda Prelude?
Mtsubishi Eclipse?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Viszont a válasszal a régebbi vitánkra gondok vannak. Akkor is próbáltam küldeni és most is, de egyszerûen nem megy el. Ha még érdekel akkor dobj egy mailcímet és elküldöm oda.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
ezek alapján a ferrarit meg fiat logoval kellene árulni.
Csak azt szabad mondani hogy neked nem tetszik, azt nem hogy szar.😊)
egyébként már akartam kérdezni hogy hol láttál olyan eladó subarut amerikába mert én akárhol keresem sehol nem találtam.
bobka.uw.hu
ferrari aron?? 2 ferrari aron😊
amugy mondom:
szerintem tokmindegy mid van.. porsche gt.. SLR.. enzo.. vagy murci...
mindegyik atomsportgep... letorik a derekad olyat tud...
viszont a ferrari enzonal milyen ciki hogy te magad tudod allitani az elektronikat??? azert ez szvsz nagyon zsir.. szal szerintem a ferrari figyel oda a legjobban az autoira...
de ettol fuggetlenul szerintem 10 ev ferrari utan nem lenne sok hianyerzetem ha murciba ulnek...
szal szerintem ezek kozul mindegyik auto 10 pont.. a bugatti jol nez ki nem mondom.. azonkivul hogy gyors semmi plusz nincs az autoban... amugy is csak egy disz auto amit fele annyira nem fognak hajtani mint akarmelyik enzot..
Mitol sportgep egy sportgep??? azert mert minden helyzetben olyat megy hogy leszopja az ember magat tole vagy mert ubergyors?
amugy itt van egy kis PS tolem:
nah igy mar TETSZIk!! de ez a ket ajtos dolog.. LOLLER
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Tegnap elott pedig vegre sikerult egy ilyennek a hata moge kerulnom:
Ime a Dodge Charger...
tudom mar lathattatok a kepeket, de mostmar tudjatok hogy az utcakon is mennek...
jol nez ki de.. mi koze ennek a chargerhez????

Ekkora ésszel mást nem is lehet. Ha egy új ember azt mondja, hogy ez+az a legjobb autó, egybõl le kell harapni fejét? Büszkék lehettek magatokra.
Ha olyan veterán vagy, akkor nyugodtan élvezd a szabadságot, nem fogok zavarni.
Nem éri meg leállni vitatkozni egy ilyen emberrel.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)