Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne kettõ darab eladó 3 napos állóhely bérletem, a mai napra már lelyukasztva, de név nélküli, tehát átruházható.
Eredeti ár, 110 Euró/darab
Én odaadom darabját 15 ezer Ft-ért, a kettõt együtt 25 ezer Ft-ért!
Érdeklõdni lehet: 0630/230-97-83
az auto egy M3 volt...
a normalnal -1.5 inch volt a legextremebb fokozat
15 koron keresztul rottak a koroket es meg igy is CSAK .5 masodpercet birtak jobbat menni a normalis felfuggesztesnel...
hat 4 ezer dollar semmire...
max ippeghogy lathatoan jobban nez ki.
nahmarmost kerem. kivancsi lennek egy 10-11 mp-s kocsira hogy az mit gyorsul 100 ra.. pl egy 1000 lovas supra😊 amibol mar lathattunk olyat is hogy a motorhazteto felpuposodik a gyorsulastol😊
LOAL.. ennyi maniert azert sokallom ezt a SIMA nsx et.. mivel hogy a motorhoz hozza sem nyultak.. sima 280 lovas auto...
ha aszondjak hogy valami spesol edison. .es adjak ketszeres aron (kb 180 ezer dodo ) aszondom oke.. de rohadjon meg az aki inkabb ilyet vesz egy enzo vagy slr helyett.. mondjuk az is tuti hogy aki megvette azoknak mar van enzojuk.. SLR juk...😊
csinaltak 5 JDM NSX et amit japanon kivul adnak el...
darabonkent annyiba kerulnek mint az Enzo vagy SLR... 500 ezer dollar kornyeken van... ossz-vissz 5 darab es mar marciusban le kellet adni a foglalast
amúgy ma pont láttam 1 megtört Thaliát és nem hitem a szememnek elõl a vázra épített lemezek mûanyagok pff...... és ez még a Thalia ami a Logannal 1kategóriával jobb....
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nos a lista: (júliusi Autó2)
1. Suzuki Ignis
2. Skoda Fabia
3. Suzuki Swift
4. Opel Astra Classic II
5. Ford Focus
6. Toyota Corolla
7. Ford Fiesta
8. Chevrolet Lacetti
9. Chevrolet Kalos
10. Dacia Logan
Szó sincs VW-rõl.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
pedig ha ez igaz akkor ez ilyen... egyszeri lehetoseg / life!!!....
szeirntem akarmelyik dealer megvenne tole 10 ert vagy 14 ert azonnal.. mert ez az auto sokkal tobbet er.. nemtom mit tegyek.. megha reszletre lehetne.. de ez a lanyeg hogy neki a full mani kell azonnal
De kapásból a 16-ba jár egy ember murcival!
Nem pitlák kereskedése!😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ismerjük!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Talaltam az ebayon egy Suprat....
5800 dodo.
nahmarmost a supra 48 ezer merdolddel buszkelkedhet... es nem osregi hanem egy mk4 es suprarol van szo.. ez alapbol is olyan sac/kb 25 ezer dodoert kene hogy elmenjen!!!!
de ennek auspranak gyonyoru narancsfestese van.. lambo ajtok meg ilyenek!!! 5800????
irtam az embernek hogy mi a csecs van.
a valaszban nem volt szo az arrol.. csak hogy ki o meg miert akarja eladni meg ilyenek...
irtam neki meg egy emailt.. abban leirta hogy igen csak 5800....
en nem ertem. ja es kozben levettek az ebayrol a linket..szal fake szagu. de az ember aki feltette a akocsit az nem egy fake volt. mar eladott 190 dolgot.. es csak pozitiv feedbackje volt!!!... szal en nem vagom.. 6 ezer dodo?? ultrakeves!!!!!
mert ha 16 ezer akkor aszondom hogy WOW>. ez olcso!!! de igy ez ingyer van.. es ingyert nem szoktak az emberek semmit adni.. azt mondta az ember hogy semmi baja nincs az autonak.. faszan megy meg nincs semmi hibaja..sosem volt torve meg ilyenek....
mondjuk majdnem lenyegtelen mert tegnap kotottunk uj biztositast... nem olcso a sport kocsi biztositas😞
már 2cer is láttam mikor mentem éjjel haza
direkt levettem a rádiót meg lehúztam az ablakot h halljam a hangját
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
másik meg egy fekete volt budán, de nem láttam rendesen mer este jöttem
és milyen típusúak voltak?
eddig hivatalosan csak 1 sárga Murcialego volt itthon
de bérelni is lehet amúgy. ha esetleg könnyen be akar csajozni az ember...
egyészakás kalandokhoz ideális ^^