Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Lenne kettõ darab eladó 3 napos állóhely bérletem, a mai napra már lelyukasztva, de név nélküli, tehát átruházható.

Eredeti ár, 110 Euró/darab

Én odaadom darabját 15 ezer Ft-ért, a kettõt együtt 25 ezer Ft-ért!

Érdeklõdni lehet: 0630/230-97-83

Thomsen
Egyszerre írtuk <#zavart2>

Thomsen
Hûha elfelejtettem leadni.

Loál János
Lecsúsztam...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

CSOCSO

Ford SVT Sport Trac

CSOCSO
a car and drivers magazinban teszteltek egy 4 ezer dollaros levegos felfuggesztest aminel automatice lehet allitani a magassagot..
az auto egy M3 volt...
a normalnal -1.5 inch volt a legextremebb fokozat
15 koron keresztul rottak a koroket es meg igy is CSAK .5 masodpercet birtak jobbat menni a normalis felfuggesztesnel...
hat 4 ezer dollar semmire...
max ippeghogy lathatoan jobban nez ki.
CSOCSO

300C SRT8

CSOCSO
CSOCSO
amugy nezegettem egy magazint es az egyik ferrari 3.8 alatt gyorsul 100 ra es a negyedmerfoldet 12 mp alat tnyomja le.
nahmarmost kerem. kivancsi lennek egy 10-11 mp-s kocsira hogy az mit gyorsul 100 ra.. pl egy 1000 lovas supra😊 amibol mar lathattunk olyat is hogy a motorhazteto felpuposodik a gyorsulastol😊
CSOCSO
2005 JDM Honda NSX-R GT - $462,400

LOAL.. ennyi maniert azert sokallom ezt a SIMA nsx et.. mivel hogy a motorhoz hozza sem nyultak.. sima 280 lovas auto...
ha aszondjak hogy valami spesol edison. .es adjak ketszeres aron (kb 180 ezer dodo ) aszondom oke.. de rohadjon meg az aki inkabb ilyet vesz egy enzo vagy slr helyett.. mondjuk az is tuti hogy aki megvette azoknak mar van enzojuk.. SLR juk...😊
CSOCSO

csinaltak 5 JDM NSX et amit japanon kivul adnak el...
darabonkent annyiba kerulnek mint az Enzo vagy SLR... 500 ezer dollar kornyeken van... ossz-vissz 5 darab es mar marciusban le kellet adni a foglalast
CSOCSO

Kit--Kat
hát elég szomorú hogy így veszik azt a keréken guruló szart :c
amúgy ma pont láttam 1 megtört Thaliát és nem hitem a szememnek elõl a vázra épített lemezek mûanyagok pff...... és ez még a Thalia ami a Logannal 1kategóriával jobb....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Thomsen
Biztos vidéken divatos 😊

I.C.ram
dacia logan??? kb láttam eddig 10et elõben 😛
Thomsen
Visszaolvastam egyébként a topikban, láttam, hogy ment vita arról, hogy melyik autóból adnak el a legtöbbet Magyarországon.

Nos a lista: (júliusi Autó2)

1. Suzuki Ignis
2. Skoda Fabia
3. Suzuki Swift
4. Opel Astra Classic II
5. Ford Focus
6. Toyota Corolla
7. Ford Fiesta
8. Chevrolet Lacetti
9. Chevrolet Kalos
10. Dacia Logan

Szó sincs VW-rõl.

Thomsen
Sziasztok!

A Hyundai Santa Fe és a Tucson igazi terepjáró vagy csak szabadidõ autó?

Falconer
Legalább könnyû követni az eseményeket 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CSOCSO
nesztek.. 5 autos topik es igy napi 20 hsz nel nemnagyon van tobb😞
Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CSOCSO
spanyol a csako😊 nahde mindegy.. ugysincs manim ra hirtelen.. masra kell a mani.. es a biztositas berloal lesz...
DanielT
Felejtsd el, tuti átbaszás.
CSOCSO
nahja. .de a biztositas evente annyi mint maga a kocsi...
CSOCSO
ny... majdnem masik fele😊
Kit--Kat
pontosan?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bobka
tök kalandos keresztül menni vele az usán.és még a kocsit is megismered 😊

bobka.uw.hu

CSOCSO
nah ezaz hogy usa mesik felen van a kocsi😞
franco
de csak ha full becsekkoltad a kocsit

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
vegyél fel kölcsönt

CSOCSO
megint irt nekem.. aszondja nagyon kell neki az ember..csak sajna pont most nincsen manink ilyenre...😞(((
pedig ha ez igaz akkor ez ilyen... egyszeri lehetoseg / life!!!....
szeirntem akarmelyik dealer megvenne tole 10 ert vagy 14 ert azonnal.. mert ez az auto sokkal tobbet er.. nemtom mit tegyek.. megha reszletre lehetne.. de ez a lanyeg hogy neki a full mani kell azonnal
Kit--Kat
mert újonnan Magyarországon eddig 1 Murcit attak át hivatalosan

Adi
Nem tudom te, h tudod..
De kapásból a 16-ba jár egy ember murcival!
Nem pitlák kereskedése!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Dunakeszi az ember!
Ismerjük!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Falconer
Jo kérdés, nemtudom mi lehet akkor. Lehet, hogy sürgösen kell neki pénz, mert megy az asszony és mindent visz, vagy ilyesmi.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CSOCSO
nah most el kell mennem vhova...
CSOCSO
nemtom mi van.. most irta hogy tenyleg ennyi az auto meg minden... en nem ertem.. nemhiszem hogy egy lopott autot igy arul.. a srac beteg lehet.. egy narancssarga lambo ajtos suprat mittom en milyen felnivel te csak ugy siman kiraknal apiacra??? kb 10 perc alatt talalna meg a rendorseg
CSOCSO
elvileg minden van benne!... soooooot.. van benne jopar tuning okossag.. mint sortlegszuro meg mittom en mi..sajna a link mar nincs szal nemtom megmondani pontosan
Falconer
Nem volt lopott és azért adta olyan olcson?

Tufa
motor volt benne? <#hehe>

CSOCSO
Arghh.. nemtom mit tegyek😊
Talaltam az ebayon egy Suprat....
5800 dodo.
nahmarmost a supra 48 ezer merdolddel buszkelkedhet... es nem osregi hanem egy mk4 es suprarol van szo.. ez alapbol is olyan sac/kb 25 ezer dodoert kene hogy elmenjen!!!!
de ennek auspranak gyonyoru narancsfestese van.. lambo ajtok meg ilyenek!!! 5800????
irtam az embernek hogy mi a csecs van.
a valaszban nem volt szo az arrol.. csak hogy ki o meg miert akarja eladni meg ilyenek...
irtam neki meg egy emailt.. abban leirta hogy igen csak 5800....
en nem ertem. ja es kozben levettek az ebayrol a linket..szal fake szagu. de az ember aki feltette a akocsit az nem egy fake volt. mar eladott 190 dolgot.. es csak pozitiv feedbackje volt!!!... szal en nem vagom.. 6 ezer dodo?? ultrakeves!!!!!
mert ha 16 ezer akkor aszondom hogy WOW>. ez olcso!!! de igy ez ingyer van.. es ingyert nem szoktak az emberek semmit adni.. azt mondta az ember hogy semmi baja nincs az autonak.. faszan megy meg nincs semmi hibaja..sosem volt torve meg ilyenek....

mondjuk majdnem lenyegtelen mert tegnap kotottunk uj biztositast... nem olcso a sport kocsi biztositas😞
Kit--Kat
Újlipótvárosban szoktak állni mindíg Ferrarik (pl. Testarossa) meg a parlament környékén mindíg, ott arra fele nagyon mozgolódnak a piros csúcsmasinák

franco
de amúgy 16kerben is van egy piros ferrari
már 2cer is láttam mikor mentem éjjel haza

direkt levettem a rádiót meg lehúztam az ablakot h halljam a hangját

franco
agárd, német rencám

Kit--Kat
ok én így hallottam, nyúriccs hángöri :@

DanielT
Dehogy 1 van... kapásból a hasznaltauto.hu -n van 2 db és mindkettõvel szoktak hajtani. Van Dunaújvárosban is 1 ez már 3 és tuti van több is.
Kit--Kat
ok és a Ferrari?

franco
M7esen egy sárga Diablo 200al húzott el mellettünk
másik meg egy fekete volt budán, de nem láttam rendesen mer este jöttem

Kit--Kat
hmm
és milyen típusúak voltak?
eddig hivatalosan csak 1 sárga Murcialego volt itthon

franco
jaja

de bérelni is lehet amúgy. ha esetleg könnyen be akar csajozni az ember...
egyészakás kalandokhoz ideális ^^

Kit--Kat
nem-nem arra aztán várhatsz poratyja<#ejnye1>