Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Még a sima Hot Hatch Civic talán meg fog tetszeni de ezek <#fejvakaras>#fejvakaras>
A lámpa maszkolásban viszont jobbak mint a németek pl:Audi Q7
rx8 kisse huzosabb....
csak annyit mondtam hogy az eddigi eclipseket sikerult felulmulniuk...szerintem jobban nez ki mint az elozo eclipsek...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
a hátulja így szebb mint a TT, de az eleje randa, fõleg a hûtõrács, meg a szelíd cica szemek
az eleje viszont tényleg kicsit buta, de még az elfogadható kategóriába sorolnám
mit mondhatnek??? szerintem silerult felulmulniuk az osszes eddigi ECLIPSE-t... rohadtul bejon ez az uj...
az a kurva BMW SEHOGY NEM NEZ Ki... annyi koze van a kurva X5 hoz mint a red bullnak a pezsgohoz......
a Murano ( 3. helyezett) sokkal ertelmesebben nez ki...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Mivel sokszor hívják Magyarországon jeepnek a terepjárót, persze ez helytelen, de nem tudtam, hogy angolul nem jeepnek hívják-e.
azaz sport utility vehicle
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.