Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
OFF:
Sztem ez a madár nem más mint Rolspeed=Lokista...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Másrészt a Suzukival eddig semmi nagyobb baj nem volt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Nem õk viszik elõre a világot, csak bámulnak utána.
amúgy a colt nem tetszik, a jazz viszont nem rossz
Ennyiért jobb használtat(1-2éves) lehet kapni... Ráadásul ami nem is csúnya(vagy inkább jellegtelen).
SZERINTEM, egyre kevésbé tudnak egyedi - neadjisten szép(tetszetõs) - kocsit gyártani. Mintha minden új autó egy kaptafára készülne, nincs bennük semmi megkapó.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Tegyük hozzá, hogy nem a Top Gear szerkesztõsége rangsorolta, hanem mint olvasható az angol vásárlók, így nem meglepõ, hogy az XJ nagyon jó helyen szerepel, míg a franciák a legrosszabbak, hisz gyûlölik õket.
Sajnos a Honda-t el kell felejtenem, kicsit drága. Szívem szerint Mitsu-t vennék, de tényleg a Suzuki tûnik a legárhatékonyabb választásnak. Aztán lesz-e belõle valami még nem tudni. THX még1x!
Itt egy jó kis cikk a hibastatisztikákról 2004-ig: link
persze, hogy megnövelik a mennyiséget! majd pont a népautó nem akar többet eldni belõle mint 300
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A Swift ránézésre jó, árában és a teljesítményében elõl jár (Ezek közül választanék). C3 volt a családban és hát elég meglepõ, hogy milyen apró primkó dolgok vannak még a "mai" autókban, de ha ezektõl eltekintessz akkor jó, az ára már más kérdés!
Nekem még a Fiesta is jónak tûnik bár arról semmi konkrétat nem tudok.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A francia kocsikról volt rossz véleményem, de most beszéltem egy ismerõssel, aki szervízvezetõ a Citroennél. Mondta, hogy a C3-asok elég jóra sikeredtek, és a 3 éves fennállásuk alatt nem sok ment vissza javításra. Szóval a jóég sem tudja...
A mi Golfunkkal (IV-es) sok probléma van, de egyszer a VW gyár egy 150k-s javítást megcsinált ingyen garancián kívül, mivel még nem volt 3 éves az autó, de fél millát már minimum otthagytunk a szervízben.
A japánokkal én is szimpatizálok, de a Suzukit leszámítva sajnos drágábbak 400-500e HUFfal a többihez viszonyítva. 22-es csapda...
A VW minõség csak a múltban létezett, ezt a Golfos tapasztalataim alapján mondom. (illetve a tévében/újságban hallottak alapján)
Viszont francia minõség sem létezik, szóval ebben mindenképpen a japánok lennének a jók.
A Fiesta szerintem külsõleg komolytalan, de ha neked bejön, az sem lehet rossz, ahogy a Suzuki sem.
Dönts amellett, amelyik leginkább tetszik, de ne várj többet a Polotól, mint mondjuk a Suzukitól, legfeljebb a szervíz hozzáállása jobb, ha a garanciát kell érvényesíteni.
Új kiskategóriás autókról lenne szó (tehát 2,5 milla környékén). Elvárás a szokásos: megbízható, alacsony fogyasztású, klíma legyen benne.
Melyikben érdemes gondolkodni?
- Citroen C3 (elég jó áron adják, de francia, és némi fenntartásaim vannak a francia kocsikkal szemben, viszont relatíve nagy az utastere)
- Suzuki Swift (legendásan jó a Suzukik motorja, de a csomagtér túl kicsi)
- VW Polo (megbízható(?) német autó)
- Ford Fiesta (elég jókat olvastam hibastatisztikai szempontból róluk)
- Honda Jazz (japán)
- Mitsubishi Colt (japán és a régebbi Coltok mindig a TOP3 legkevésbé elromlóakban voltak)
A többi márka nem igazán jöhet szóba. A utolsó kettõ viszont kicsivel drágább, mert ugye japán. Szóval melyiket érdemes? Aki esetleg személyes tapasztalatokat tudna mondani azt szívesen venném. Esetleg valamelyiket most akciózzák vagy hasonló?
Elõre is kösz.
Tehát megnyugodtam, hogy nem vagyok annyira elvetemült 😄D