Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
És? 😄
DanielT
Ez az autómánia topik. Az egy autó. Mivel nem egy trabant, gondoltam érdemes arra, hogy berakjak egy képet róla.
I.C.ram
Vegyél Yokohamat inkább 😊
I.C.ram
Elég virsli ez a gumi 😄 Hanyas?
CSOCSO
nyah... kineztem egy felnit es gumit a Celicahoz😄
a felni:

es ehhez a gumi:

Hankook Ventus Rs2 Z212

CSOCSO
es???
CSOCSO
nekem ehhez nem kell ilyen szar...
DanielT
Én is köztük voltam, azóta viszont hihetetlenül meguntam a Mazda6 formáját, míg az Accord egyre jobban tetszik.
JGTC
na ja az Accord amikor kijött mindenki azt mondta micsoda Mazda6 koppintmány a hûtõrácsa

Ez lenne az ördögi kör?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Taranov
Engem a Mazda6-ra jobban emlékeztet az orra.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DanielT
Hmmm... most szálltam ki belõle, megtéptem kicsit 😄

JGTC
csak engem emlékeztet szembõl egy kicsit az Accordra?
A Toyota már megint nem bírt magával.

De különben meg kell hagyni egészen pofás lett!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

robotnyk
Lexus IS 350

robotnyk
szeptemberi car and driverbõl:

😄
CSOCSO
<#ravasz1>
fifi
😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
igy van!
CSOCSO
igy van!
fifi
oldalt keresd a donomit kupakot a váltón, ne felül!
emellett szükséged lesz egy spec. betöltõ szerszámra!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
oldalt keresd a donomit kupakot a váltón, ne felül!
emellett szükséged lesz egy spec. betöltõ szerszámra!

vagyesetleg nemtudjátok holkell betölteni a váltóolajat?

hellobello. nincs valamelyikötöknek skoda felicia szervizkönyve igy elektronikus formában? merannak nagyon örülnék. 😊 na hellobello

LiPTON
Bakker, már az NFS1-ben is ez volt a kedvencem!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

DJ Bee18
oké 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

[Walaki]D`Lair
A motorja azért nagyon is jó volt...89-es és még az euro4-re is jó volt...szal...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Pupcika
oan mint a bukólámpás celica belsõre dettóra...

Elvie
ide is belinkelem,hátha itt is érdeke vkit:luxusautó kiállítás

DJ Bee18
Egy kínai farmer, bizonyos Guo Jingkun Dávid-Góliát küzdelmet vív a Volkswagennel. Az 54 éves férfi állítása szerint ugyanis még 1996-ban õ találta fel azt a zárrendszert, amit késõbb, 2002-ben a Volkswagen-konszern az Audi A6 és A8 modellekben kezdett el használni. Jingkun azt szeretné, ha a VW leállítaná "találmánya" felhasználását autóihoz és persze kártérítésre is igényt tartana. A gond csak ott van, hogy túl szegény ahhoz, hogy ki tudjon fizetni egy ügyvédet, ami viszont elengedhetetlen tartozék lenne egy bírósági perhez. A Volkswagen a Reuters hírügynökségnek úgy kommentálta a hírt, hogy a férfi nem tudja mivel alátámasztani állításait.

Na gratula <#taps><#taps><#nyes> Pont õ, mint kínai magyarázna a koppintásról, mi? 😄DD

DJ Bee18
Mert az a probléma, hogy ebben az országban minden ember tudja, hogy a régi Swift minden, csak nem korszerû. Fõleg ebben a fórumban. Ezért volt kötözködés szagú. De hagyjuk, mostmár tudod mirõl beszéltem.

I.C.ram
hohó miket ovlasok, lehet lesz új Delta, és az Italdesign tervezi.
CSOCSO
<#action>
[Walaki]D`Lair
ja, azt alig bírnának levakarni a pálmafáról...😄DDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
nyeh.. minosegi import sportgep:

talan az egyetlen ilyen import kocsi. mondjuk meglatszik az aran.. rohadtdraga😞
CSOCSO
CSOCSO
egy ilyenbe beletennem magamat idekint😊 mindenki csak pislogna mijeza kis vaddiszno?😄

[Walaki]D`Lair
De már abban amire reagáltál, is világosan le volt írva, hogy az új Swift van boncasztalon...

I.C.ram
normálisak vagytok?? Mióta kötözködés az, ha kérdez valamit az ember?? Nem votl kedvem visszaolvasni, direkt ezért írtam, hogy >>>>>HA<<<<< (feltételes mód) a régirõl van szó.... De látom sokaknak kurvára nem megy a mondat értelmezés :/
[Walaki]D`Lair
Mert talán legközelebb leszel szives elolvasni mirõl beszélünk, nem csak kötekedni a vakvilágba...

robotnyk
mert kifejezetten új autókról volt szó, azért.
I.C.ram
Akkor már csak azt meséljétek el, hogy ez miért kötözködés, hogy megkérdeztem, hogy hátha a régirõl van szó?
[Walaki]D`Lair
Hogy hülyeség volt megkérdezned, hogy a régirõl beszél -e...

I.C.ram
Drága használtan. Bogarat meg már kapsz 200-300kért tök jó állapotban lévõt is. Ha szerencséd van le is tudod veterán vizsgáztatni.
I.C.ram
Lehet, de figom sincs, hogy mirõl beszél.
[Walaki]D`Lair
igaza van pedig...

I.C.ram
Jó kis autó az! 😊
I.C.ram
Mi a fasz bajod van? Fogalmam sincs mirõl beszélsz, de nem is érdekel.
jonnie
Tanulóautónak: SUZUKI miért: olcsó a fönntartása, a kopó alkatrészeken kívül nem nagyon igényel karbantartást. Bontókban sok cucc van hozzá.

Zacsy
Bazzd L<#vigyor2>L

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

DJ Bee18
Nem azért de aki olyat vesz, van pénze gyakran abroncsot cserélni, akár minden száguldozós nap után is szerintem 😄DD. Bár ilyen napokat nem sûrûn tartanak ilyen autókkal szvsz 😊)