Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
sztem legyen benne az összes jelentõs autómárka jele, és ne néhány autó típus kerüljön csak fel... Így tuti nem lesz belõle vszekedés..

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fifi
Land Rover Defender-t részemrõl!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kit--Kat
hehhe......<#finom>........

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
csak ne cuprásat :/ Legyen rajta Delta 😊

Mindenki kérhet a logóra egy autót 😊
CSOCSO
en attol orulok meg mikor valaki a sport kocsira nigga style kromfelniket rak.. aaaargh a zolyat le tudnam gyilkolni

jujj.. meg nincs auto mania logo:!! ma csinalok!😄
CSOCSO
az a meredek mikor a faken' nigga buickon van 22-24 col.. es az autoba meg kuszobbel kell belepni..
[Walaki]D`Lair
Én megõrülök az ilyenektõl...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Joey_The_Man
Amúgy eléképesztõen nagyok élõben!! Egyszer láttam valami MTV-s mûsorban.. egy menõ DJ azzal dicsekesett, h neki 26" os felnije van a H"-jén.. és ez a legnagyobb.. és ilyet nem is lehet igazából beszerezni.. stb.. és h jól nézzük meg mert ilyenbõl nem sok szaladgál.. Mi meg sétálgatunk Bécsbe a Stadhalle körül.. egyik kis utcában meg látom a Hummert(felniket még nem láttam).. utána B**MEG!! MEKKORA EZ ?!! 😊 hát 26. ;]]

Yah megjegyzés: van Geiger HUmmer GEIGER H2 2005 és ezen 28!!!! -as kerekek vannak!!! De sztem ennél télleg nincs nagyobb forgalomba..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Akkorák, mint a mountain bikeom kerekei!! <#worship><#hehe>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Taranov
ÁZ

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

RelakS
pisztoss nem szereti a zélient.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tufa
miért?

Taranov
Nyilván nem csak így tudják reklámozni, de miért ne a hatásosabb módszert válasszák.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Szánalom.

RelakS
erre mondom, hogy szekérkerék 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

robotnyk
ez de durva 😄
robotnyk
engem idegesítenek az ilyen reklámok. tmobile vs vodafone, voda vs pgsm, tcom vs tele2. ha csak így tudják reklámozni sztem ott már rég gáz van.
DJ RX7
C2

:3

I.C.ram
Ja az új reklám törvények 😊 Régen tilos volt ilyet. Biztos emlékeztek még a "hagyományos mosóporra" stb. 😊

Mostmeg lazán fikazzá a coca a pepsit, és fordítva 😊
[Walaki]D`Lair
Milyen mókásnak hatnak azok a féktárcsák...😄DDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Joey_The_Man
remélem teccenek. ;]

Joey_The_Man
Voltam Bécsbe. LÁttam Hummert. Voltak rajta felnik. 26 colos króm felnik.
(mj.: 184 cm magas vagyok <#rolleyes> )

érdemes összehasonlítani a VW 14 collos bigyójával. <#smile>

Kit--Kat
juhújj 😄DD
Itten meg a Tele+ meg a T-Com anyázza 1mást így a reklámokban, szóval fegyeljé má, it is megy a nagy háború😊

CSOCSO
eskuszom ezek az amcsik nem normalisak reklam teren..
az uj subaru trebeca reklamja is olyan hogy elhajt egy par SUV mellett persze mindegyiknel kiveheto hogy ez eppen ford volt.. az GMC. .meg stb😄 es mindegyik elsorvad meg lepukkan.. persze a trebeca a rulez😄

nomeg az uj eclipse😊 mikor megy az utcan az eclipse es az ott allo kocsik mind meghajolnak.. rx8 tol elkezdve mindenki!!😄
[Walaki]D`Lair
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

CSOCSO
mazda milyen reklamot csinalt😊
nezem a tv-t erre ket csako all egymas mellett a sok mazda kozott.. feher ruha es feher bukosisak...
az egyiknek a mellere es bukosisakjara TOYOTA.. masiknak HONDA van irva..
aszondja a toyotas csako a hondanak hogy ez a mazda learazas eleg szar lesz nekunk..csak az tudnam hogy hol van...?
mire a HONDA srac: ja.. hol?
erre mutatnak egy mazda 6 ot amiben a NISSAN csako vihogva, orjong vezet az autoban hogy defasza, es elhuz a sracok elott😄
JGTC
engem a motorház vonala, és a lapos lámpa az uccsó elötti galantra emlékeztet de biztos nem egy véletlen egybeesés

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

I.C.ram
Elég durván Mazda...
DJ RX7
<#wow1>

:3

LiPTON
DJ Bee18
Ha nem tiszta olvasd el ezt a Totalcar cikket: click
Váltóméret kalkulátort pedig itt lehet találni

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

CSOCSO
"Ha az átmérõt növeled akkor kell csöknenteni az oldalfalat!"

ez is igaz.. viszont a gumi oldalfala nem az atmerotol fugg hanem a szelessegtol!
teszem fel azt. .vagy egy 215/45 os gumid.. akkor ezek a szamok azt jelentik hogy
215 a szelesseg es ennek a 45 %-a az oldalfal...
tehat egy 265/45 gumi oldalfalmagassaga NAGYOBB lesz, termeszetesen!
tehat ezert vna hogy 195/60 helyett 215/40 kell. mert az atmero ~~~ majdnem ugyan az. de a szelessege es ezaltal az oldalfalmagassaga mas lesz...
gondolom autora nem is lehet kapni 215/60 ast.. ezek csak terepjarokra mehetnek vagy mittom en.
egy srac tegnap elott meg azt nyogte be hogy egy csomo gumigyarto /45 os vagy akarmi mas peres gumija nem egyezik meg egy csomo masik gumigyarto oldalfal meretevel..
hat nemtom mi igaz ebbol. .de vicces lenne
CSOCSO
azt nem nagyon lehet..
leginkabb csak tartani tudom.. nomeg a szar dodge jobbra huz.. szal csak el kell engedni😄😄😄😄😄:
nah mindegy
I.C.ram
és akkor hogy tekered a kormányt, erre azért kiváncsi vagyok 😄
a / értékre gondol... pl. 165/70-es gumi van a tütün, ezt 185/55-ösnek felel meg külsõ átmérõben.

Ams
Hogy kéne csökkenteni az oldalfalat ha szélesíted a gumit????

Ha az átmérõt növeled akkor kell csökkenteni az oldalfalat!

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

CSOCSO
csinaltam is ket kepet ezzel a felnivel a celican..
megj: a feher csik korbe elegge hulyen nez ki igy akepen. mintha a gumi lenne feher..
ja es persze es a PS kep a negyedet nem adna vissza az eredeti latvanynak...

tehat:
a kb vhogy igy nezhet ki a 215/45 R17

katt

es itt van egy nagyon eltulzott kerekmeret😄
kb 275/40 R19😄😄

katt
CSOCSO
plusz ha szelesebbet akarok akkor csokkenteni kell az oldalfalat... amit nem szivesen tennek.. min 40!!! csak az a baj hogy ha ossze vissza valasztok gumit meg felnit akkor 10 km et fog csalni az ora 100km nal...
plusz szetmegy a felfuggesztes meg stb...
szal szeretnek az eredeti atmeronel maradni...
ami kb 215/45 R17.. es igy kb 1 km et csal 100 nal...
aszem a legmegfelelobb a 2150/40 R18 lenne.. vagy 225?? ott 0 at csalna..

csak a celica forumon mindenki a 45 re eskuszik.. mert kenyelmesebb meg jobb a felninek is... ja es szerintuk jobban nez ki mint a 40 es ami mar kurvavekony
CSOCSO
215 aszem.. kb 225 ot akartam de ezeknel a buziknal csal 215/45 os van
CSOCSO
hulye!!!! es MILYEN VOLT????
fifi
olajcsere intervallumát nem lépted túl???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

robotnyk
szervíz
I.C.ram
hadd találjam ki! Check engine? Fignom sincs, hogy a suzukiban mire szolgál ez a lámpa, de láttam már máshol is 😄
Például az a problémád hogy mindenféle nyelvtant nélkülözve kábé egy 4 éves gyerek szintjén fogalmazol..😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

mi a problémám

van egy suzukim és egy piros lámpa villog,valami dzsek en zie ezt szószerint írtam

segítsetek

DanielT
Acura/Honda NSX
Adi
Azt a kurva!
Ez mi is pontosan?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

[Walaki]D`Lair
Pont ezt akartam mondani...😊

ADVAN Neova csoccser....😉