Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
jujj.. meg nincs auto mania logo:!! ma csinalok!😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Yah megjegyzés: van Geiger HUmmer GEIGER H2 2005 és ezen 28!!!! -as kerekek vannak!!! De sztem ennél télleg nincs nagyobb forgalomba..
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mostmeg lazán fikazzá a coca a pepsit, és fordítva 😊
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
(mj.: 184 cm magas vagyok <#rolleyes>#rolleyes> )
érdemes összehasonlítani a VW 14 collos bigyójával. <#smile>#smile>
Itten meg a Tele+ meg a T-Com anyázza 1mást így a reklámokban, szóval fegyeljé má, it is megy a nagy háború😊
az uj subaru trebeca reklamja is olyan hogy elhajt egy par SUV mellett persze mindegyiknel kiveheto hogy ez eppen ford volt.. az GMC. .meg stb😄 es mindegyik elsorvad meg lepukkan.. persze a trebeca a rulez😄
nomeg az uj eclipse😊 mikor megy az utcan az eclipse es az ott allo kocsik mind meghajolnak.. rx8 tol elkezdve mindenki!!😄
nezem a tv-t erre ket csako all egymas mellett a sok mazda kozott.. feher ruha es feher bukosisak...
az egyiknek a mellere es bukosisakjara TOYOTA.. masiknak HONDA van irva..
aszondja a toyotas csako a hondanak hogy ez a mazda learazas eleg szar lesz nekunk..csak az tudnam hogy hol van...?
mire a HONDA srac: ja.. hol?
erre mutatnak egy mazda 6 ot amiben a NISSAN csako vihogva, orjong vezet az autoban hogy defasza, es elhuz a sracok elott😄
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
ez is igaz.. viszont a gumi oldalfala nem az atmerotol fugg hanem a szelessegtol!
teszem fel azt. .vagy egy 215/45 os gumid.. akkor ezek a szamok azt jelentik hogy
215 a szelesseg es ennek a 45 %-a az oldalfal...
tehat egy 265/45 gumi oldalfalmagassaga NAGYOBB lesz, termeszetesen!
tehat ezert vna hogy 195/60 helyett 215/40 kell. mert az atmero ~~~ majdnem ugyan az. de a szelessege es ezaltal az oldalfalmagassaga mas lesz...
gondolom autora nem is lehet kapni 215/60 ast.. ezek csak terepjarokra mehetnek vagy mittom en.
egy srac tegnap elott meg azt nyogte be hogy egy csomo gumigyarto /45 os vagy akarmi mas peres gumija nem egyezik meg egy csomo masik gumigyarto oldalfal meretevel..
hat nemtom mi igaz ebbol. .de vicces lenne
leginkabb csak tartani tudom.. nomeg a szar dodge jobbra huz.. szal csak el kell engedni😄😄😄😄😄:
nah mindegy
Ha az átmérõt növeled akkor kell csökkenteni az oldalfalat!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
megj: a feher csik korbe elegge hulyen nez ki igy akepen. mintha a gumi lenne feher..
ja es persze es a PS kep a negyedet nem adna vissza az eredeti latvanynak...
tehat:
a kb vhogy igy nezhet ki a 215/45 R17
katt
es itt van egy nagyon eltulzott kerekmeret😄
kb 275/40 R19😄😄
katt
plusz szetmegy a felfuggesztes meg stb...
szal szeretnek az eredeti atmeronel maradni...
ami kb 215/45 R17.. es igy kb 1 km et csal 100 nal...
aszem a legmegfelelobb a 2150/40 R18 lenne.. vagy 225?? ott 0 at csalna..
csak a celica forumon mindenki a 45 re eskuszik.. mert kenyelmesebb meg jobb a felninek is... ja es szerintuk jobban nez ki mint a 40 es ami mar kurvavekony
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ez mi is pontosan?!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
ADVAN Neova csoccser....😉