Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Aki 10 millkás autót vesz ott azzér kicsit több pénznek kell lenni-e, mint a 3-5 milliósnak...
Pl.: ilyen 10 milliós autót akkor jó venni ha van "fölös" 100 millkód!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
De mindenki megfordul utána!
Én 50-ért nem ilyen kocsit vennék az biztos!😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Valószínûleg én sem vennék, ha lenne rá keret, mert igazából fölösleges villogni.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Lehet hogy most újat mondok neked, de: az emberek különböznek. Valakit felizgat egy autó, valakit nem. Az hogy te nem tudod elhinni, hogy valakit felizgathat egy Lamborghini az már a te bajod...
Mondjuk egy Rolls Royce-ot sokkal többre tartok, de azt sem a motorja meg az ára miatt, hanem azért, mert baromi jól néz ki, és elegáns.
Flame-szándék nélkül mondom, hogy az már-már szánalmas, mikor "mit kívánnál, ha találkoznál az aranyhallal" stílusú topikokban beírja a tag, hogy Lamborghinit. Nem hiszem el egyszerûen, hogy valakit ennyire fel tud izgatni egy autó.
Azért érdekelne hogy nálad milyen az igazán autó autó...
Holnap meg is veszem.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Lakihegyen tudok egy jó kis bontót de ott lehet csak nagyobb köbcisekhez van alkatrész.
(Ha kimondottan bontót keresel akkor az a legjobb ha fogsz egy motorkatalógust és a hátuljában felsorolt boltok között keresel bontó címeket.)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Azért bátorkodom most motorral kapcsolatban segítségeteket kérni, mert a topic tetején az van, hogy Autók,motor minden mennyiségben!
Nemrégiben sikerült vennem egy 50-es gyorsaságit, ami egy Aprilia RS 50!Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy nem tudna valaki segíteni alkatrész ellátásban?Mondjuk bontó, vagy törött motor?Mert az Aprilia szervízben pl. megrendeltem egy fordulatszámmérõ spirált amire már 2(!) hónapja várok!Ott csak annyit mondanak, hogy legyek türelemmel, majd jön!
Köszönöm elõre is segítségeteket!
üdv.
mondjuk gyanús is volt a Mitsu felni rajta...😊
volt szerencsém részt venni egy terepes hétvégén, mint navigátor barátom UAZán. A éjszakai futam a legvadabb, mész bele a semmibe, és reménykedsz, hogy jó az itinered. Aztán, amikor mind a négy kerék tapadás nélkül pörög a sárban, kiszállsz a derékig érõ gányba, és elõveszed a gyalogcsörlõt...
Egy aljas szakaszon eltört a féltengelyünk, szinte a semmibõl termett ott még három UAZos, akik önzetlen segítségével 1 óra múlva már szántottuk tovább a földutat.
az egyik jatekteremben nem messze van INITIAL D arcade masina... vagy masfel orat nyomtuk a haverral😄 o rx8 en meg trueno😄 oda-vissza vertuk egymast.. de nagyon zsir volt.. fel ora utan mar mindent gyonyoruen vegigdrifteltunk😄D HATALMAS ugyhogy eldontottuk neha le fogunk jarni initial D-zni 😄
egyetlen erdekesseg es baj hogy a valto bal oldalon van...
viszont van egy masik.. eskuszom elethubb sokkal es elvezetesebb is lehetne! az egyetlen baj hogy a kepernyo irtogusztustalan!!!!!!! kb olyan mintha egy 35 eves szines tv-n jatszanek.. csikos az egesz es kifolyik az ember szeme.. es minezt fel meterrol kell nezned😞 viszont a valto mogott ott van a kezifek. .es kuuuuurvaelvezetes!!!!!!! aaaarghh csak ne lenne randa a kepernyo!!!!
viszont ilyet meg soha nem tapasztaltam.... 4 erme 1 menet. de ha linkelve jatszotok.. akkor annyiszor 4 erme es a veszteseknek ezekutan mar csak 2 ermet kell bedobni az ujrajatszashoz es a nyertesnek soha semmit.. !!! tok zsir.