Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Senkinél sem lehet tudni, hogy mennyiért vette az autóját, mert vehette újonnan extrákkal vagy használtan fapados verzióban, de szerintem sokkal több embernek van 10 milliós autója, mint ahánynak 100 millája a bankban, de az igaz, hogy a 3-5 milliós és a 10 milliós között sok a különbség.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ne túlozz. Ebbõl az életben nem lesz veterán, elõbb lesz bezúzva... elavultnak még nem nevezném, sõt, inkább túl jövõbemutató. Lassan az "eldobható autók" korszakát éljük, egy járgány átlag három évig marad egy tulajnál, és - fõleg ebben az országban - szerintem semmi szükség egy ilyen autóra. Csak kétüléses, szûk, és elég kényes mindenre... fõleg az alatta fekvõ útra. Pesten egyszer, de max. kétszer mennél végig vele.

Adi
3-5 millió és 10 millió között oriási különbség van.
Aki 10 millkás autót vesz ott azzér kicsit több pénznek kell lenni-e, mint a 3-5 milliósnak...
Pl.: ilyen 10 milliós autót akkor jó venni ha van "fölös" 100 millkód!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Fiat tunning...
De mindenki megfordul utána!
Én 50-ért nem ilyen kocsit vennék az biztos!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Taranov
Értem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DanielT
Igen, de ez egészségtelen. Magyarországon pláne ez a helyzet. Azt mondják mindenki legalább 1, de inkább 2 kategóriával drágább/nagyobb kocsival közlekedik mint amennyit könnyen megengedhetne magának. Persze itt is vannak kivételek.
Taranov
A Lamborghiniseknél lehet, hogy ez áll (nem ismerek ilyet 😊, de az átlagos autótulajoknak valószínûleg nincs többtízmillió forint _készpénzük_, függetlenül attól, hogy 3-5 vagy 10 milliós autójuk van.

Magnumrolcsi
Csemege a veterán kedvekõknek.Ha már ismeritek boccs.

DanielT
Az, hogy valakinek van annyi pénze, még nem azt jelenti, hogy vehet. Aki valóban vehet, az vesz is. Ezalatt azt értem, hogy megengedheti azt magának, hogy mások, a környezete is lássák, hogy nem szûkölködik, mert tudják, hogy honnan van és nem kell szégyellnie, illetve megteheti, hogy leszarja. Azt mondják, hogy az ember készpénz vagyonának a 10% -a lehet a kocsija értéke. Tehát egy Lamborghini tulajnak legalább 500,000,000 kápé kell hogy figyeljen a párnája alatt egyéb vagyona, ingatlana stb mellett. Aki 70 millióval vesz 50 millás kocsit az nem tartja meg élete végéig, illetve olyan értékû gépet.
Taranov
Sok ember vehetne, mégsem teszik.
Valószínûleg én sem vennék, ha lenne rá keret, mert igazából fölösleges villogni.

Magnumrolcsi
Magnumrolcsi
Ha Lamborghini-t ha Rolls Royce-et veszel ígyis úgyis megbámúlják a kocsit is meg tulaját is, hogy honnan van annak annyi pénze.

JGTC
szép szép de ha Ami autót vennék akkor az most a Chrysler 300-as szériája lenne!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Pupcika
<#guluszem1><#taps><#taps>

JGTC
hát ahhoz azért már kell lennie alkatrésznek bontóban

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Falconer
Na pár képet én is, hogy miért is Rolls egy Rolls

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Ász

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kit--Kat
tom😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Ez tényleg szuper.

Kit--Kat
errõl beszélek:

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[Walaki]D`Lair
Ha gömbölyded autó, akkor Morgan Aero8 GTN

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Félreértesz, nem azt mondom, hogy ez a Lamborghini szar, hanem azt, hogy nem értem hogy lehet egy autóért annyira odalenni, mint ahogy sokan vannak oda ezért.

DJ Bee18
Fix hogy Saab helyett ilyen kéne 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
És kit izgatsz te?? <#eplus2> Van aki a nagy terepjárókat szereti, van aki a sportgépeket, van aki a sportlimuzinokat (pl. én 😊), van aki a veterán roadstereket, van aki pedig a luxuslimuzinokat. Ez nagyon sznobos megnyilvánulás volt, hogy egy szar nagymotorú prosztó népautó (VW) ivadék vajon miért is tetszhet valakinek. Nekem pl. az Opel GTC is nagyon tetszik, pedig az aztán tényleg nem nagy szám a te szavaiddal élve. Van aki pedig a Ladákért rajong, ez nem exkluzivitás függõ.

GregSB
Cadillac BLS

Kit--Kat
tod az a gömbölyded amit 2000 környékén gyártottak, az tényleg csodálatosan szép volt

Taranov
Nekem pont az ilyen kocka dolgok tetszenek, de a régi Royce-ok is szépek.

[Walaki]D`Lair
Fúj páze a Phantom olyan mint egy kibaszott kastély, az orra egész egyszerûen csúnya...<#levele><#levele>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

GregSB
"Nem hiszem el egyszerûen, hogy valakit ennyire fel tud izgatni egy autó."

Lehet hogy most újat mondok neked, de: az emberek különböznek. Valakit felizgat egy autó, valakit nem. Az hogy te nem tudod elhinni, hogy valakit felizgathat egy Lamborghini az már a te bajod...

Taranov
Nálam nincs igazán autó autó, de ettõl nem vagyok elájulva, egyrészt egyáltalán nem tetszik, másrészt nem izgatnak ezek a köbcentik.
Mondjuk egy Rolls Royce-ot sokkal többre tartok, de azt sem a motorja meg az ára miatt, hanem azért, mert baromi jól néz ki, és elegáns.
Flame-szándék nélkül mondom, hogy az már-már szánalmas, mikor "mit kívánnál, ha találkoznál az aranyhallal" stílusú topikokban beírja a tag, hogy Lamborghinit. Nem hiszem el egyszerûen, hogy valakit ennyire fel tud izgatni egy autó.

Tufa
hát igen, lassan már veterán kategóriába sorolható a saját 3évével, elavult technika, szar, nemiskéne <#nevetes1>

Azért érdekelne hogy nálad milyen az igazán autó autó...

Taranov
Szerintem nem olyan nagy szám, mint amennyire el van ájulva tõle mindenki.

Magnumrolcsi
Ez már egy igzi kocsi
Holnap meg is veszem.<#nevetes1><#nevetes1>

2000-es Aprilia RS 50, amiben van egy 70es henger

CSOCSO
rohadt initial D 3 jatek 20 ezer dollar.. hat olyat se veszek...
JGTC
mikori a géped ??
Lakihegyen tudok egy jó kis bontót de ott lehet csak nagyobb köbcisekhez van alkatrész.
(Ha kimondottan bontót keresel akkor az a legjobb ha fogsz egy motorkatalógust és a hátuljában felsorolt boltok között keresel bontó címeket.)

fifi
ne köszönd, csak ha eredményes lesz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Köszi!

fifi
holnap írok privátot...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Budapest meletrõl, de teljesen mindegy hogy hol van akár bontó!

fifi
hová valósi vagy?

Sziasztok!
Azért bátorkodom most motorral kapcsolatban segítségeteket kérni, mert a topic tetején az van, hogy Autók,motor minden mennyiségben!
Nemrégiben sikerült vennem egy 50-es gyorsaságit, ami egy Aprilia RS 50!Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy nem tudna valaki segíteni alkatrész ellátásban?Mondjuk bontó, vagy törött motor?Mert az Aprilia szervízben pl. megrendeltem egy fordulatszámmérõ spirált amire már 2(!) hónapja várok!Ott csak annyit mondanak, hogy legyek türelemmel, majd jön!
Köszönöm elõre is segítségeteket!

üdv.

[Walaki]D`Lair
Rájöttem, hogy Mitsubishi Starion volt...csak valami barom Toyota badge-et rakott az elejére...

mondjuk gyanús is volt a Mitsu felni rajta...😊

DJ Bee18
NA bazzeg, az tényleg kemény lehetett (nem gúnyból írom, egyetértek)

DJ Bee18
a mexikói-öbö l felöli oldala szerintem tengerpartilag jobb, ott nem aranyló a homok, hanem fehér, na az a tuti 😄DDD

Pedig az offroad ilyen...
volt szerencsém részt venni egy terepes hétvégén, mint navigátor barátom UAZán. A éjszakai futam a legvadabb, mész bele a semmibe, és reménykedsz, hogy jó az itinered. Aztán, amikor mind a négy kerék tapadás nélkül pörög a sárban, kiszállsz a derékig érõ gányba, és elõveszed a gyalogcsörlõt...
Egy aljas szakaszon eltört a féltengelyünk, szinte a semmibõl termett ott még három UAZos, akik önzetlen segítségével 1 óra múlva már szántottuk tovább a földutat.

CSOCSO
Jut eszembe a truenorol..
az egyik jatekteremben nem messze van INITIAL D arcade masina... vagy masfel orat nyomtuk a haverral😄 o rx8 en meg trueno😄 oda-vissza vertuk egymast.. de nagyon zsir volt.. fel ora utan mar mindent gyonyoruen vegigdrifteltunk😄D HATALMAS ugyhogy eldontottuk neha le fogunk jarni initial D-zni 😄
egyetlen erdekesseg es baj hogy a valto bal oldalon van...

viszont van egy masik.. eskuszom elethubb sokkal es elvezetesebb is lehetne! az egyetlen baj hogy a kepernyo irtogusztustalan!!!!!!! kb olyan mintha egy 35 eves szines tv-n jatszanek.. csikos az egesz es kifolyik az ember szeme.. es minezt fel meterrol kell nezned😞 viszont a valto mogott ott van a kezifek. .es kuuuuurvaelvezetes!!!!!!! aaaarghh csak ne lenne randa a kepernyo!!!!

viszont ilyet meg soha nem tapasztaltam.... 4 erme 1 menet. de ha linkelve jatszotok.. akkor annyiszor 4 erme es a veszteseknek ezekutan mar csak 2 ermet kell bedobni az ujrajatszashoz es a nyertesnek soha semmit.. !!! tok zsir.
CSOCSO
a tesztelok szerint az evo olyan mint egy gokart...sokkal kezelhetobb mint egy impreza vagy mas.. ( a sok elektronika miatt)
CSOCSO
ez egy 10 pontos FUN auto😄 elobb gordulnek vegig vele a las olason vagy south bicsen mint egy ferrarival vagy massal..

szerintem nagyon allatul nez ki