Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
de az a két háromszög alakú kipufogószerûség nagyon állat 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
az a bajom, hogy az 5 ajtós hátsó ajtaja nem túl kicsi?? Szerintem nem lesz valami tágas hátul sajnos 😞 Vagy csomagtér 0?

Magnumrolcsi
A viast exploveren megy az 5.sebesség.

Kit--Kat
ehh már mindenki lekoppiuntja az Alfa rejtett kilincsét?:SS

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

JGTC
fujj <#vomit>

Szeretem a Honda Civic-et (nekünk is az van) de ez a coupe, meg 4ajtós teljesen olyan feelingü, hogy "nagyon újat nagyon különlegeset akarunk" aztán a vége egy trágya lesz FORMAVILÁGRA!! Nem tetszik!!!! Még az öt ajtós tényleg valahogy kinéz, azt idõvel meg lehet szokni!
És hol van a 3ajtós Hothatch???

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DJ Bee18
az van hogy az 5 ajtós kurva jól néz ki, a kupé meg a 4 ajtós meg rohadt ronda <#nyes><#nevetes1>
Egyébként nnálunk mikor kezdik az 5 ajtós forgalmazását??

GregSB
Új Honda Civic. Nem igazán értem most mi van, Franfurtban ezeket) mutatták be ma:

Ez eddig oké, a concept is így nézett ki.

Viszont megjelent egy Frankfurttól különálló press release, ilyen képekkel(a többi a linknél):

Most akkor mivan?<#csodalk><#wilting>

robotnyk
legfeljebb tavalyhoz képest, de az EU miatt akkor bevásárolt aki a közeljövõben tervezett
szerk: mert mindenkit másfél millióval drágább középkategóriás autókkal ijesztgettek.
DanielT
A bank durván ad jutalékot a kereskedõnek amibõl az értékesítõ is kap. Sokkal-sokkal jobban jár a szalon, ha részletre veszed. Azt nem szabad elfelejteni, hogy a kamat, illetve a THM olyan 5-8% körül van optimális esetben, azonban ez éves kamat, tehát a futamidõ minden évében szépen kicsengeted...
robotnyk
a kedvezõbb euró alapú hitel volt 2002 végén 13 százalék, a forint alapú hitel meg 19 százalék.
I.C.ram
Ugyanmár. Soha nem volt ilyen magas az autóeladások statisztikája. Nem csoda, hogy egy-egy gyárnak kb. 5-6 típusa + motorválasztéka van. gondolod, hogy direkt dömpingelnek, ha tudják, hogy nem lehet elsózni?
I.C.ram
Ki mondta, hogy a 10-20% kamat? Csak azt mondtam ,hogy ennyi + haszon. Több járulék, stb.
Taranov
Mert kevés új autót vesznek, nagy a verseny, fontos, hogy megvegyék az autót.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Eleve nincs 10-20% kamat, annyi a személyi kölcsönnél van, másrészt én úgy gondoltam, hogy a kamat a banké.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Nemcsoda, hogy már mindent úgy reklámoznak, hogy ingyen elvihetõ, aztán 40 éves futamidõre perkálj... Régen volt csak jó a KP-s fizetés, de azóta teljesen átalakult a bankrendszer.
robotnyk
mit gondolsz részletre vásárolt kocsinál miért lehet alkudni, ajándékokról megdumálni az értékesítõt?
Loál János
Robotnyk jól beszél.
Akkor jó a kereskedõnek, ha a t. ügyfél lerak egy korrektebb kezdõrészletet, a többit meg jó hosszú futamidõre hitelbe nyomja.
Így a kereskedõ a lerakott kp-ból meg tudja rendelni az autót, és busás jutalékot kap a banktól. Õk kurvajól járnak.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

I.C.ram
Nyilván, mert kb így 10-20 %-kal drágábban adják el a kocsikat a sok kamat miatt.
robotnyk
c3as találkozón volt egy értékesító csaj, tõle.
több pénzt kapnak a részletre vásárolt kocsikból.
Taranov
Ezt mire alapozod? 😊

robotnyk
olyannyira hogy kifejezetten utálják a szalonok a kp-s fizetést.
Punkerwork
eleve rossz az okfejtés, elméletielg jóval több autót visznek el részletre a szalonokból mint kp-ra, és ha 5 millás autót vesz 5 éves futamidõre akkor rögtön más a helyzet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

I.C.ram
Sokan vannak ilyenek nagyon. De hiába van valakinek ennyi használaton kívüli vagyona, nem fogja mindet egy autóra költeni. Egy ilyen autóhoz, leglaább 200 milliós használaton kivüli vagyon kell.
DJ Bee18
de melyik embernek van egy átlagos mondjuk 20 milliós háza, és mondjuk 5 millás autóján kívûl 10 esetleg 20 milliója készpénzben a bankban???? Akinek 20-50 millió használaton kívûli készpénze van a bankban, na annak már biztos enyhén nagy a vagyona. Gondoljatok bele, ha valakinek van egy 15 milliós lakása, akkor mondjuk csak úgy lenne 20 milliója a bankban, amit nem költ el?? Úgyhogy ez a készpénz 10%-a számolgatásnak nincs értelme, mert akkor az átlagember 200-300 ezer Ft autókkal járna??

I.C.ram
Magyar temetõkben az is szokás, hogy platós toyota terepjáróra rakják az urnát, vagy a koporsót. De a magyar temetõkben is van Mercededes halottaskocsi.
I.C.ram
Akkor jó, már kezdtem izgulni 😊
Taranov
Nem. 😊

I.C.ram
Ezt most komolyan írtad? 😄
Taranov
Az biztos a gyászoló rokonoknak van fenntartva.

Kit--Kat
ehhh:SSSS

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Magnumrolcsi
Nálunk Debrecenben a Tesconál pörgetik a kocsit(kat) csak hallom. 😊

I.C.ram
tuti fake, mert van hátsóajtó is, ami nem szokás a halottas kocsiknál...
I.C.ram
Hogy ne lenne?
JGTC
lehetséges

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
hát azért ezt nem hiszem de tény, hogy vannak fehérek is szép számmal

DanielT
Legalább annyi helyen a fehér a temetés színe mint ahány helyen a fekete.
Taranov
Ez szerintem kamu, mert a hullaszállítónak feketének kéne lennie.
Biztos olyan törzs használja ezt az autót, akiknél a halál ünnep, hisz náluk azután kezdõdik a jó mennybeli élet 😊

JGTC
azért ez a Lexus optikás hátsólámpa elég durvén néz ki egy ilyen autón nem??

Kit--Kat
Maybachból még nincs hullaszállító?😄

Sland
THX

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

I.C.ram
Írd be google-be, hogy Mercedes Hearse.
[Walaki]D`Lair
Hullaszállító merci...😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Sland
Annak a Mercinek ami hullaszállító is szokott lenni mi a neve?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DanielT
Jaja, ingatlan az nem ér, mert úgy lehet olyan torz a helyzet, hogy van egy 100milkás ingatlan, egy 5 millás kocsi, ami arányaiban még tökéletes, de mi van ha nincs mellé egy rohadt kanyi fillér sem? Vagy mondjuk 1 misi likvid tõke.
Taranov
DanielT készpénzt említett, abban nincs benne a lakás.

DanielT
Az ideális eset a 10%.
DJ Bee18
A vagyon alatt nem csak a készpénz érthetõ, pl. lakás meg egyéb dolgok. Azért Mo.-on rengeteg helyen látni 4-5 milliós autókat panelházak parkolójában, pedig azoknak a lakása 10 millió körül lehet, vagyis biztos nincs 50 milliós vagyonuk. De ez Magyarország, azért a 10% kicsit durva lenne, inkább 20-30 % szerintem, de akkorse 50 😄

JGTC
maradjon is csak terv

Punkerwork
2008-as X6 terv

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

robotnyk
mond, hogy ez csak fotosop