Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mai Totalcarban tesztelték, ahogy elõttem is írták (gondolom lassan le is tudod tölteni az adást). Igaz ott az 1.8-as motor mellé csak 140-valamennyi lovat említettek, nem annyit amennyit te mondasz. Lehet hogy kézi váltóval jobban menne, de az automatával nevetségesen lassú. Mondjuk végig mutatták a kilométerórát, nagyon nem az automata váltó lassúságának tûnt a lomhaság, egyszerûen csak nem húzott az autó. Nem tudom a tiétekben milyen motor/váltó van, de amit a Totalcarban teszteltek az nevetséges volt.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

DanielT
Az automata váltós verziónál mértek ennyit.
robotnyk
ma volt totalcarban
CSOCSO
milyen 13 masodperc 100 ra???

nemtom mi a bajotok.. ultem corvetteben.. 405 lovas... ultem 350 z ben... 260 vagy 80 an lovas.. uberul mennek.. a celica csak 150 lo. de allatul megy. .milyen 13 mp? plusz az hogy a lada megnyikkan az nem ugyan azmikor 4- mp-n keresztul csak burnoutolok egyenesben 1 esben.. e smasodikban is csikorog a kerek...
A gumicsikorgatás nem jelent semmit, egy Ladával is bármikor meg lehet csinálni. Node 13 másodperc százra? Manapság majdnem szégyen egy normál autónál is ha csak ennyit tud, nemhogy egy elméletileg sportosra vettnél. Külsõre szép de így ezzel a motorral nem kellene semmi pénzért, nem hiányozna hogy lépten nyomon lelépjenek az úton.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

CSOCSO
😄
I.C.ram
Nalátod a tc 160 😛 GYÕZTEM GYÕZTEM!
CSOCSO
szerintem igenis jol megy.. multkor az elso gear-t vegigcsikorogtam es meg a masodik is nyikkant.. tobet persze elvarni nem lehet egy stock 1.8 as 15x lovas kocsitol...
350z jobban megy azert😄😄😄😄 3.5 os motor es 280 paci(?)😊
CSOCSO
154 aszem
I.C.ram
Hány lovas a celicátok?
CSOCSO
igen.. mert elol hatul tarcsa van benne ettol jobb😄
amugy nemtom melyik a jobb auto de az tuti hogy a celicat sokkal allatabb vezetni..es jobban is nez ki
CSOCSO
anyam 400 merfoldeket tesz meg a kelikaval......tobb mint 400akat!!! (1 tankolassal)
CSOCSO
jo kerdes...
nem nezegettem soha...
I.C.ram
Az a kockafejû barom is egy láma. Olyan jellegtelen figura. A csajszi is nagyon gyökér. Volt olyan tesztje, amiben a szóismétlés a tetõfokára hágott, és egy szót kb 8x mondott el.
I.C.ram
Nyilván úgy értettem, hogy abban az árkategóriában.
I.C.ram
Jaja 😊
I.C.ram
Mondtam én CSOCSOnak, hogy jobb a Scion sokkal 😄 Abban legalább elõl-hátul tárcsa van 😄
RelakSfromhome
nézted a totalcar-t? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Bee18
viszont a 7,7-es átlagfogyasztást nem hiszem 😄D, fõleg az országúti 6,2-t

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
a hivatalos toyota honlap kézi váltóval 8,7 s, és 205 km/h-t ad meg. Ez már tûrhetõbb azért

DJ Bee18
a szar amcsi automata nyomja le ennyire, sztem anélkül meglenne a normálisabb 10 s, meg elérné a 200-at. Mondjuk ez se sport, de legalább nem tetû

DanielT
A motorhang és az egyéb hangok elnyomása engem is rohadtul zavar, de a motorháztetõ alatt csak mûanyag burkolatot látsz.
azazel
Átkapcsoltam az autómániára, és megint rá kellett jönnöm, hogy egy ÕS-SZAR. Itt egy W12-es audi, erre ha véletlenül lehetne hallani a motorhangot, elnyomják az iszonyat gáz zenével. Szuper... Arról nem is beszélve, hogy a motorháztetõt fel sem nyitotta a birka. lol
Utálom az autómániát

Épp akartam én is írni neki hogy szerepel a Totalcarban a kicsike. Viszont szánalmas ami kiderült róla. A dobfék hátul még hagyján, de büntetni kellene azt aki a sport szót említeni meri egy olyan autóval kapcsolatban aminek 13s kell a százhoz és 180 a vége. Faterom VW Caddy-je többet tud kisteher létére.😊

DanielT
Keci 😄D Egyébként vezettem a 143 lovas Celicát... nyúlfing volt 😊 Persze nem is lehet várni semmit ilyen alacsony teljesítménytõl.

Mekkora orbitális baromság volt a "Magyar Celica tunernél nem nagyon tudják jobban megcsinálni" na megnéznék egy Nismo, vagy néhány másik japán tunert mit mûvel a géppel...
I.C.ram
lol CSOCSO a celikátokon hátul dobfék van? 😄
I.C.ram
/kötekedés/ de akkor Láncsá lenne 😊 mert a digóknál az "a" kicsit "á" pl Lá Spéciá (La Spezia) vagy ugye Gallardo Gájárdó meg lamborghini lámbordzsini, najó csak vicc volt lámborgini 😄
DJ Bee18
<#nyes><#nyes><#nyes><#eljen>

I.C.ram
Belegondolva, hogy a Lancia lándzsát jelent, lehet van benne valami 😄
DanielT
Pedig az 😊
DJ Bee18
pedig az szerintem, lancsia biztos nem 😊)

DJ Bee18
szerintem rohadt jó:

Csak kár, hogy megszûnik, cikk

I.C.ram
Hát de nem is lancsa 😄
I.C.ram
ja az a narrátor ultraparaszt. Olyan tájszólása van, hogy mindig megröhögtet 😄
I.C.ram
Vállalkozó fogalom nem áll másból, hogy "vállalom az adócsalás kockázatait"

😛 Ilyeneket birom. Minimálbérre vannak bejelentve ugye... Aztán Gallardoval megy a munkanélkülisegélyért 😄
wander01
nagyon gáz... pff

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Tufa
braniac helyet brenyák? 😄D

hykao
Na és a Discovery-n milyen az "emszi motorok" duma???
RelakSfromhome
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!

Spektrumon most van egy film. A Lancia-át folyton lanszia-nak mondják, nem lancsa-nak...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Serius
Én azt hallottam róla,hogy nagyon pöpec jószág,megy mint a lökös😊)

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Serius
Hogy sajnálom szegényt,vazze árulja a 44 millás autóját amivel jó soxor leégett,kicsit csillog,kicsit kopott de azért a JÓZSI 44 millás ótoja😄DDvajon most mit vesz,hogy figyeljenek rá? Rakétát😊)))

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

JGTC
senki nem tud semmit errõl a kis pöcsköszörûrõl????????????? #39447-es hsz

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Serius
Igen,fõ állásban munka gyülölõ😊)

JGTC
ez úgy szoktt lenni " mivel foglalkozik uram??? VÁLLALKOZÓ " <#zavart1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Serius
Lamborghini Gallardo ,persze nem az autó volt béna,a tõbbit meg minek részletezni<#mf1>

Mibõl vette? ilyet kérdezni is bûn! MEGDOLGOZOTT ÉRTE<#violent>

Serius
Pontosan 44 milla,csak újan ,nem leharcolva,mert JÓZSI az gyorsulásira járt vele,be is égett legtöbbször<#crazya>

Tufa
Nem tudom, nekem keresztfaterom mondta. Annyira nem érdekelt hogy melyik hely az övé...

GregSB
Melyik szórakozóhelyé?

Tufa
ahha.
Egyébként az illetõ szórakozóhely tulajdonos, nem éppen strici 😊

GregSB