Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
nemtom mi a bajotok.. ultem corvetteben.. 405 lovas... ultem 350 z ben... 260 vagy 80 an lovas.. uberul mennek.. a celica csak 150 lo. de allatul megy. .milyen 13 mp? plusz az hogy a lada megnyikkan az nem ugyan azmikor 4- mp-n keresztul csak burnoutolok egyenesben 1 esben.. e smasodikban is csikorog a kerek...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
350z jobban megy azert😄😄😄😄 3.5 os motor es 280 paci(?)😊
amugy nemtom melyik a jobb auto de az tuti hogy a celicat sokkal allatabb vezetni..es jobban is nez ki
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Utálom az autómániát
Mekkora orbitális baromság volt a "Magyar Celica tunernél nem nagyon tudják jobban megcsinálni" na megnéznék egy Nismo, vagy néhány másik japán tunert mit mûvel a géppel...
😛 Ilyeneket birom. Minimálbérre vannak bejelentve ugye... Aztán Gallardoval megy a munkanélkülisegélyért 😄
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Spektrumon most van egy film. A Lancia-át folyton lanszia-nak mondják, nem lancsa-nak...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Mibõl vette? ilyet kérdezni is bûn! MEGDOLGOZOTT ÉRTE<#violent>#violent>