Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
te írod fojton a regényeket, mindig te akarsz utoljára hozzászólni. Méghogy én vadászok rád. Mondom nincs veled bajom. A gyorsulás témában neked volt igazad, mi van??? Na látod ez a problémád, te nem beszélgetsz, nem az a jó neked, hanem hogy neked legyen igazad, és mások elismerjék. Nem vetted észre egyébként, hogy csak CSOCSO mellé álltam, ki támad téged? Megnyugodhat a lelki világod, megadom az örömöd, igazad van, igazad van, igazad van, igazad van. És megadom az utolsó hsz lehetõségét is, jöhet a válasz, nem szólok vissza már.
ON
(többiektõl bocs, a belekötést akartam enyhíteni, ez lett belõle)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

CSOCSO ezt írta:"a 60 lovas trabant gyorsul ugy... ". Semmi "talán", vagy "ha jól tudom".. Konkrétan azt írta hogy 60 lovas trabant és pont. Erre reagált Fifi, szvsz teljesen jogosan, hisz a trabant nem 60 lovas, és nem tudhatta hogy CSOCSO csak mond valamit találomra, mert semmi erre utaló nem volt. Aztán CSOCSO a helyett hogy egy beismeréssel elintézné, még vissza is szól hogy honnan kellene tudnia. Akkor miért írja le konkrétan, ha nem tudja? Mondjuk CSOCSO ezután lezárta a dolgot korren, csak te foglalkozol vele továbbra is. Eközben ráadásul velem, Fifivel nem. Innentõl két lehetséges magyarázat van. Vagy annyira hülye vagy hogy nem tudod értelmezni amit olvasol, vagy vadászol rám hogy nevetségessé tegyél, bosszúból azért mert anno bebuktattalak hogy hazudozol. Utóbbi valószínûbb, mert idõrõl idõre megtalálsz a hülyeségeiddel, és mindig csak engem támadsz akkor is mások is egyet értenek velem (mint nemrég a gyorsulás témában). Sajnálom, de tény, hogy hazudtál, az is tény hogy te buktattad le saját magad, és attól hogy rajtam akarsz fogást találni, te még hazug maradsz. Függetlenül attól hogy sikerül-e vagy nem. Ameddig meg nem sikerül (ami nem lesz könnyû mert nem szoktam a levegõbe beszélni, ha valamiben nem vagyookiztos akkor odateszem hogy talán) mert nincs igazi kapaszkodód, addig csak magadat égeted tovább. Ha nem zavar hogy egyre röhelyesebb vagy akkor csinálhatod, én sokáig bírom idegekkel. De ha lehet egy tanácsom, a saját érdekedben leállhatnál vele.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

DJ Bee18
mind a 3 nagy magyar magazin írta

DJ Bee18
leszarom már azt a rohadt trabantot, a lényeget értettük, nem?? tudjuk, hogy arra akarta kijukadni, hogy egy szar trabant õskövület gyorsul nagyon lomhán a Celicával ellentétben. Megint nem láttátok a fától az erdõt.
fifi írta:
"a 60 lovas trabant gyorsul ugy... "
nagyon el vagy te veszve ebben a lóerõ témában... 😄
Nincs is semmi gond, lehet viccelõdni.
Erre CSOCSO írta:
ugye nem gondolod hogy en csipobol fogom vagni hogy a trabant hany loero...
Hogy te ezen miért kaptad föl a fejed?? Ennyi erõvel fifi hsz-én is megsértõdhettél volna, fõleg CSOCSO helyében. Tehát ezért nem értelek, egy: a két hsz között nem sok stílusbeli különbség volt, kettõ:nem neked szólt. Nekem nem veled van a bajom, csak nem értem, miért jó kötözködni.

Vazz nagyon elbeszélünk egymás mellett. Újra megjegyezném hogy nem én jegyeztem meg hogy trabant közel sincs 60 lóerõ, én nem foglalkoztam vele, habár elég durva tévedés volt. Tehát teljesen értelmetlen emiatt beszólnod nekem. Én csak azt nehezményeztem hogy ha egyszer valaki kijelent valamit, és kijavítják, akkor nehogy már a kijavítónak kelljen elnézést kérnie a végén. De megint tök jó hogy belekötsz olyasmibe amit nyilvánvalóan nem nem tettem, aztán a többszöri figyelemfelhívásra is csak osztod az észt. Én meg ha nem hagyom rád a szarakodást hanem megvédem magam akkor a végére én (is) hülyét csinálok magamból. Ráadásul úgy hogy már megfogadtam hogy a te fajtáddal nem vitatkozom.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
na de érted, ha itt 2másodpercen lehet lovagolni ide-oda, akkor nehogy már lóerõben egy 2X-es szorzón ne lehessen itt a sok okos ember között...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DanielT
Végleges eredmény? A hivatalos oldalon még nincs semmi.
DJ Bee18
az év autója:
Renault Clio, 256
VW Passat, 251
Alfa 159, 212
BMW 3-as sorozat, 203
Mazda5, 198
Citroën C1/Peugeot 107/Toyota Aygo, 187
Toyota Yaris, 143

Hát ezt nem hiszem el. Az alapára nagyon magas, tudom nagyobb is lett, de láttam milyen gány kõkemény kopogós az alap mûszerfala. Hát 3 misiért már új Focust lehet kapni klímával. Inkább új Punto akkor már. A mögotte lévõ 3 szerintem jobban megérdemelte volna.

DJ Bee18
de nem kéne úgy idejönni, hogy minden mondatot véresen komolyan veszel, fõleg tényleg ilyen baromságon, hogy a trabant hány lõerõ

CSOCSO
no problemo sracok... nekem 8 hany lovas a trabant.. es nem is igazan erdekel/tudom
Persze hogy nem jár ban. De felhördülni se kell azon ha kijavítanak.

fifi
én kérek elnézést fõnök!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
"Node ha valamit leír az ember akkor vállalja érte a felelõsséget,"
ugye azert ban-t nem kapok? vehetek meg levegot?😊
ha meg csak 26 lovas akkor 26.. a lenyeg hogy egy trabant gyorsul ilyen gyorsan
Nem szóltam volna egy szót se ha nem látom a 39534-et. Anno a 60 lóerõre se szóltam semmit. Node ha valamit leír az ember akkor vállalja érte a felelõsséget, vagy ne írja le. Az meg fõleg érdekes hogy még "be is szól" annak aki jelzi a hibát. Nekem nem lenne hozzá pofám. Mondjuk aki ennél sokkal durvább dolgokat is megengedett magának az persze nem fog ilyen apróságon kiakadni (és most nem CSOCSO-ról van szó).😊

DJ Bee18
ki a túrót érdekel, hogy hány lõerõs valójában?? 😄D De azért érteni lehetett, hogy mire akar kijukadni. A valóságban is így kötözködsz mindenkivel? 😄D

DJ Bee18
csak azóta tetszik, amióta élõben láttam egy picivel régebbi modellt. Jó volt felnézni a csõrre ahogy a lámpánál mellette álltam 😄 <#eljen>

CSOCSO
termeszetesen csak mondtam valamit... most miert csinalsz ekkore ugyet ebbol?😄
I.C.ram
magyaron fent van.
I.C.ram
Nagyon gány ez a kamion... Olyan mitn egy sima, csak kapott az orrára egy puklit. Tök idétlen.
"a 60 lovas trabant gyorsul ugy" - te írtad haver. Ha nem tudod mennyi (amivel egyébként nincs gond), akkor honnan jelented ki mégis? Vagy csak hasraütésre rávágtad?😊

CSOCSO
ugye nem gondolod hogy en csipobol fogom vagni hogy a trabant hany loero...
Dehogynem, ha tényleg vezetnél rendszeresen akkor tudnád te is. Plusz gondold végig mirõl beszélsz. Az az 1-2 másodperc leírva "jelentõs", de a valóságban az autóban ülve nem olyan hatalmas különbség ahogy írtad is. Az 1s durván annyit jelent hogy ahol üresen eléri a 100-at, ott több személlyel még csak 90-95 körül jár, de a következõ pillanatban már megvan a 100. Nem tûnik soknak, viszont aki ismeri az adott autót az simán észreveszi a különbséget.

DJ Bee18
szerintetek pót nélkül el lehetne járni vele 20-25 literes átlaggal? 😄

DJ Bee18
ja meg valami dobozt szerelnék a hátuljára, hogy jobban nézzen ki 😄, ha már úgyse vontatnék semmit

DJ Bee18
más:
egyre jobban agyalok azon, hogyha a 2 milliárdot megnyertem volna, nem Ferrarira meg mondjuk Hummerre költeném, hanem ilyenre: 😄D

Mert rohadtul tetszik 😄D Valahogy kibuliznám, hogy a 89 km/h-ás limitet kiüssék belõle (mondjuk legálisan nem nagyon engednék 😊) Még egy kis tuning kívül és motorilag (ha az 580 ló nem lenne elég pótkocsi nélkül 😄D) Természetesen pótkocsi nélkül használnám. Tudom nem könnyû vezetni egy ilyet, de lottónyereménnyel ráérnék megtanulni 😄D

DanielT
Naja 😊

Ezennel kihirdetem az eredményt:

A korszerûtlen automata és a +2 személy szerencsétlen kombinációja okozta a szánalmas eredményt.

😄D
DJ Bee18
szerinted a #39520-ben mirõl beszéltem?? 😄DD Épp erre válaszoltatok 😄D

DanielT
9 rõl az automata váltó miatt ment fel annyira ez egyértelmû.
DJ Bee18
de nem +2 mp, mondtam, hogy azért érezni lehet, de nem ennyire, hogy mondjuk a 9 sec felmegy 11-12 sec-re

Ams
há még 3mal<#buck>

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

[Walaki]D`Lair
A Smart pl. mérföldekkel szarabbul megy 2 emberrel...😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

fifi
"a 60 lovas trabant gyorsul ugy... "
nagyon el vagy te veszve ebben a lóerõ témában... 😄

fifi
sztem simán meg lehet érezni akár egy embert is, nemhogy kettõt...

DanielT
Nos, nemtom mennyit vezetsz, de bõven érezhetõ még +1 ember is! 3000ccm benzines vagy bármilyen turbódízel nem érzi megy annyira, de egy ilyen pörgõs kis motor nagyonis.
DJ Bee18
de a szar amcsi automatával volt mérve, a hivatalos magyar 9 sec kézi váltós. Valószínáleg 4 sebességes automata volt benne, és az nyugodtan okoz ennyi lassulást. Ebben nem hiszek, hogy attól, hogy hárman ülnek benne máris 2 mp-cel lassabb. Mert én sem érzek olyan nagy különbséget, amikor egyedül, és amikor 3-an megpakolva ülünk az autóban. Jó van egy kicsi, de nem akkora, hogy amikor egyedül vagyok jól gyorsul, amikor pedig többen, akkor pedig örökkévalóság a gyorsulás. 😄D

DanielT
Jah, ilyen fing lökettérfogatnál iszonyatosan megérzi a gép a plusz súlyt, simán otthagyja a 2 másodpercet.
Hárman ültek a kocsiban, arra rá lehet fogni 1-2 másodpercet. A hivatalos 9s-re is valszeg rátehetünk ugyanennyit valós körülmények között, úgyhogy akkor 1 személlyel tudhat 10-11 körül, ami még mindig messzire van a sportos gyorsulástól.

CSOCSO
erdekesseg:
neztem a 5th gear musort es ott aszontak a lotus spritnel : ahhoz hogy 10% al jobban menjen az auto ahhoz 33% os izmositas kell...
CSOCSO
ha jol tudom a hivatalos toyota oldalon mar nincs celica... totalcaros gyerekek valamit elneztek vagy elbasztak...
Adi
35-ért hozznak be!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

I.C.ram
Hivatalos Toyota oldalon a 143 lovasnak 9 másodpercet írt.
robotnyk
mutatták az órát méréskor
CSOCSO
elgondolkoztatok mar hogy milyen hulyeseg ez a 13 mp??? egy hummer gyorsabban gyorsul paszmek... egy 140 lovas picike kocsika ami sportos is.. hogy mehetne mar 13 mp alatt 100 ra???
a jol tudom automata es manual autok kozott 100 ig nem 5-6 mp hanem ennel sokkal kevesebb kulonbseg van...
oldalról meg tiszta bmw

CSOCSO
nekunk csak sima Gt van.... szerintem ez is eleg... nemtom mit mondtak a totalcarban a nagyon okosak de jol megy ez a kis auto. feszes.. rugalmas, furge. nagyon allat kis auto..persze nem egy supra ...
DanielT
Jah, GTS!
CSOCSO
a GT S a 180 lovas!...a sima GT az 14x
CSOCSO
az a GT-S... ne veszekedjunk man ilyeneken pls...
lehet a mienk is csak 140.. nemtom. lehet keverem a dodgeunkkal..
DanielT
Alap EU kiadás 143 HP
USA GT 180 HP
EU TS verzió 192 HP
CSOCSO
kicsit vicces egy 140 lovas autonal a 13 masodperc.. a 60 lovas trabant gyorsul ugy... totalcaros fiuk behuzott kezifekkel mentek vagy nemtom. nekunk sima GT van.. es manual...