Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
hol a klumpája?

GregSB
Szerintem csupán (jogos) elõítéletbõl. Aki klumpában vezet autót szerinted sikeres vállalkozó? 😄DDDDDDDDDDDD

JGTC
ebben ezres a legkisebb

erre gondolok

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Tufa
mibõl állapítottad meg hogy strici vagy hogy nincs egy jólmenõ, legális vállalkozása?

I.C.ram
vagy Cuore, tudja a franc már 😛
I.C.ram
Nekünk volt annó, úgy 13-15 éve egy Daihatsu Charade-unk, asszem 800-as motor volt benne 😄 Anyukám szerette. Aztán lett helyette Renó fájv.
I.C.ram
De mi a frászból? Stricik? Esze nem sok lehet az tuti. Az oké, hogy vannak ilyen stricik, maffiózó kaliberû majmok, de azok sem keresnek annyit, hogy Gallardoval járnak.
JGTC
Filózok mostanság egy Daihatsu Charade-on.(GTTI)
Akinek volt már ilyennel dolga, vagy csak jól ismeri az nyilatkozzon már légyszi. thx

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

GregSB
Sajnos az ilyen paraszt suttyóknak több pénzük van mint gondolnád 😞

I.C.ram
😄 "egyedi" annyira, hogy minden kamionos ablakában ott virít a Jocó, Józsi, stb fantázianevek a szélvédõk mögött 😄

Nem is értem ,hogy egy akkora paraszt suttyó, hogy szerezhetett ilyen autót. Klumpával Lambot... bazz 😄
I.C.ram
Hehe megnéztem mobile.de-n. A legdrágább, ami nullkmes, ráadásul a limitált szériából 48 millió 😛 Szerintem ez a klumpás fasz vehette olyan 35 millióért, aztán keresni akar vele egy csöppet.
I.C.ram
Nem több szvsz 50-nél.
DJ Bee18
egy ilyen Lambot hsználtan 44 milláért?? Újonnan mennyi beszerezni egyet?? Szerintem ezzel még keresni is akar rajta

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

hykao
de, az ilyen egyedi igen.
Lteebee
A rendszám az nem tulajdonoshoz kötõdik?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

I.C.ram
Megmondanám neki, hogy addig nem veszem meg, még nem szerez rá valami kultúrált rendszámot 😛
I.C.ram
Biztos megvenném ilyen cigány rendszámmal 😄
[Walaki]D`Lair
Eladó a JOZSI-4 Gallardo...a beteg fasz...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Engme oldalról az új Swiftre emlékeztet kicsit 😊
GregSB
Szerintem meg az 1es BMW-re hasonlít oldalról.

robotnyk
hátõõõ, ez nem nyert most 😄
DJ Bee18
jó nem teljesen, de nekem ez jutott róla eszembe 😄D

DJ Bee18
a feneke még szerintem Z4 coupe koppintás

DJ Bee18
akkor a felforrt agyvíz hûtésére egy másik téma 😊
következõ S80:
. .
bocs a minõségért
több kép és cikk itt

GregSB
Audi Shooting Brake Concept

Milyen eredeti... Az elején a lámpák a ford kókuszról, a hûtõrács meg a bugattitól van (bár ezt már ügyesen, "észrevétlenül" beimplantálták az összes Audiba)

A hátulja meg enyhe Renault Megane koppintás. De azért eredeti 😄

DJ Bee18
<#violent><#violent><#violent>

I.C.ram
jújj 😄

I.C.ram
Mondjuk azt sem értem, hogy miért csökkentené drasztikusan az újautó eladásokat. Aki új autót akar, az nem fog külföldön venni egy használtat. Aki viszont csak használtban gondolkodik, az ugyanannyi pénzért kap egy 10x jobb állapotban lévõt a németeknél, mint itthon. Nevetséges a magyar gazdasági élet. Verik a mellüket, hogy csökkentenek olyan-ilyen adót, de helyette növelnek 30 másikat. De a szaros segélyek emelésére meg van eszük, mert azzal lehet csak a sok lumpenköcsögöt elcsábítani. Sorra hagynak le minket a környezõ országok. Lefogadom, hogy a Cseheknél ilyen regadó szarság nincs pl. pedig náluk ott van a Skoda is, ami rengeteget adózik nekik.
I.C.ram
Áhh... Ha én lennék az EU egyik fejese, éjjel-nappal lobbyznék, hogy küldjenek ultimátumot Monak. Vagy betartják az EU alkotmányos torvényeit, vagy nemzetközi per, esetleg EU-ból való kizárás megszavazása. Monak soha nem voltak még ilyen töketlen politikusai.
[Walaki]D`Lair
Ezt ajánlanám mindenkinek a figyelmébe...ÉS AKKOR NE RAGADJUNK KAPÁT MEG KIEGYENESÍTETT KASZÁT???

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

JGTC

XenonIceX
valaki képet a új skyline-ról<#pias>

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

JGTC
nem gyenge a haveri köröd

JGTC
na én is pont ezért nem gurultam ki vele <#vigyor1>

Loál János
Hú, elolvastam az írást is, ne ijesztgess. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

GregSB
Jövõ ferrarija

hááát. kb 2 v 3 tetszik a 20ból.

DanielT
Nem akar
valaki vételi ajánlatot tenni? 😄

Tuti biznisznek látszik, olvassátok 😄
B@dsector
enyém ott parkol a bejáratnál, ezüst metál BMW M5 <#bee1>
Kata
Reptéri terminálban laktok, vagy mi? <#wilting>

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Bee18
hát akinek ennyi Enzoja van, övé lehet az egész Vatikán 😄DD

DJ Bee18
nekem eddig se kellett volna 😄D Túlzás egy autóért a 200 milla...

Kit--Kat
jahh 200millás népautóXDDDDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

geri15
õõõ azért nem köbméterben kéne megadni DASDAD😄:A:SD:ADDASD😄:AD:😄😄DDD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

MikX
Kát kell is, a 300000 m3 es házhoz!
<#vigyor1> <#vigyor5>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Kata
Wow, olyan nagy udvarotok van?! <#merges2><#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

MikX
Mikor jártál az udvarunkban?
Az összes piros az enyém, a többi a haveroké!
<#vigyor2><#circling>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Kata
Látod, ilyen se kéne már. Ez is olyan lett mint a VW Golf. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kata
Úgy látszik az Enzo is népautó lett, a környéken már mindenkinek az van.

[/cserf][/fülünyúl]