Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
uw.hu...na várj feltöltöm neked sg-re...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Hehe apámat pont most hozták haza egy fullos Phaetonnal.
CSOCSO
sajne nem jelenik meg a kep
CSOCSO
ettol fuggetlenul nagyon zsir belulrol a feton..sooot a kiallitas ket legjobb autoja a phaeton es a tuareg volt!!! marmint szvsz... nemtudom hogy emmyire mennek jol es mennyire megbizhatoak..de belulrol csudaszepek voltak!
[Walaki]D`Lair
Készül az új driftvideónk!

Kit--Kat
Csak mondtam....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Egyébként biztos, hogy nem új formája lesz a G mercinek, mert mindenhol azt írják, hogy azaz ML szerû szarság formája lesz ennek is, és a képek is ezt bizonyítják.
I.C.ram
és? Németeknek meg ilyenjük van már kb 1975 óta, de az tök más, és az utcai változatnál sokkal fapadosabb, és más az egész felfüggesztése is. G mercit már nem kapsz munkagépnek. Max valami állat vehet ilyet bátonkeverõt szállítani. Nem is munkagép már. Le is van már ültetve a régihez képest.
Kit--Kat
Ilyeneket veh a HM az Uazok helyett.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Mert van abban valami, hogy piacra dobták a 159est és utána tökugyanilyen orral és belsõvel semmi változtatással a Brerát.
Az lényegtelen, hogy a Bererának a tanulmányban elõbb volt ilyen eleje, de a 159eshez felhasználták és elõbb dobták piacra és elég rosszul sülhet el, hogy min2õnek tökugyanolyan az eleje.

Punker
ezeknek még legalább normális formája van 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
Inkább egy fajta európai Hummer.
I.C.ram
A Classe Gelandewagen már rég nem munkaterepjáró, már alapfelszereltség benne az LCD, faberakás stb.

Defender az örök munkagép.
Trade

Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Trade
Megmarad a G-s merci VALTOZATLAN formaban.
Nah le a kalappal a Mercerdes-Benz elott.
Nagyon feltem hogy atfogjak tervezni de tovabbra is
marad,az ok prozai,nem eri meg az attervezes mert a kereslet a munkaterepjarok irant visszaesett

I.C.ram
Hát elég vicces népautó néven luxust árulni 😄
I.C.ram
akkor miért mondasz hülyeséget?
DanielT
El sem tudom képzelni, hogy a jó égbe gondolhatták, hogy jól fog elsülni? 7 millió felett inkább vágnám le a karom mint VW -t vegyek.

Természetesen egyáltalán nem vennék, de ez kizárólag a személyes véleményem.
DJ Bee18
pedig nekem tetszik, csak ebben a kategóriában nem az dönt, hogy melyik a jobb autó (mindegyik jó 😄), hanem a feltûnõség, meg a presztízs

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Punker
a marson? 😊

Loál János
Hol nem volt bukás? :|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Punker
Megbukott a VW Phaeton Amerikában

mondjuk érthetõ VW miért nem maradt meg az átlag autóknál?

Kit--Kat
sry....

Loál János
<#nevetes1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

NaNoKuTyA
NaNoKuTyA
praktikus jármû 😛

\':..:\'

Kit--Kat
jó ezt én mind tudom

I.C.ram
Hmm 12 milla a 3.2-es V6-os négykerékhajtású Alfa 159. 260 LE. Nem rossz, nyilván ez, mint egy Impreza vagy Evo 😊
I.C.ram
Mennyibe is fog fájni a Brera? Vennem kell egy ilyet 😛
I.C.ram
Nem az számít, hogy mikor jön ki, hanem az, hogy mikor volt a tervezõasztalon a végsõ design, és ebben a Brera volt az elsõ. egy-két éve még rakosgattam is róla képeket, hogy "húú de jó lenne, ha nem csak koncepció maradna", aztán tessék 😄 Tudják mi kell az igényes embereknek, nem úgy mint pár klóngyár 😛
CSOCSO
persze hogy leszarom mivel nemtom pontosan hany lovas egy trabant.. es nem is az volt alenyege hogy jobban tudom hogy hany lovas hanem hogy szarul megy... es csak egy hasonlat volt. felejtsetek el a 60 loerot😄 a trabant a lenyeg... plusz nemhiszem hogy ezen kene lovagolnunk hogy akkor most en hulye vagyok a trabikhoz.. tehat teljesen ertelmetlen mar ez az egesz😄
[Walaki]D`Lair
Persze meg a 159-es belsejét kapta mi? pfff...a 159 kapta a brera cuccait...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Bee18
tökmindegy a lényeg, hogy k*rva jól néz ki 😄DD Egy Seat akkor soha nem lehet év autója 😄DDD, vagy egy Audi 😄D Vagy egy Jetta 😄

Kit--Kat
de elõbb a 159 jött ki, õ kapta megelõször azt a maszkrsézt

DJ Bee18
ezek az új Alfák tetszenek, az elõzõk nem annyira (a GT-vel kezdõdõen tetszenek)), csak az áruk is nagyobb lett 😊))

I.C.ram
Akkor hülyek voltak a cikk írói 😊 Brera asszem 2000-es koncepció volt, majdnem ugyanilyen volt az orra, mint a mostaninak.

ilyen volt:

ilyen lett:
Kit--Kat
Igen de pl. 1 cikkban úgy olvastam, hogy kritizálták az alfá amiért a Breranak 159es orra van.

I.C.ram
Brera elöbb volt a tervezõasztalon tudtommal.
Kit--Kat
Vagy a Breranak an 159es orra, ez megközelítés kérdése😊

Mhosah Myth
Ááááááá ezek az arabok mekkora állatok...
:SSS

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
A kissrác tud valamit... <#wilting>
😊))

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

DJ Bee18
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

[Walaki]D`Lair
159...egy olyan autó aminek brera orra van...ÁÉÁÉÁÁÁ

DJ Bee18
ja hopsz, ez nem hiszem, inkább ez 😊)))

DJ Bee18
oké 0 nap, egy millió?? 😄D

DJ Bee18
jaj CSOCSO ekkora marhaságot, egy Trabi simán otthagyja még a GT-S Celicát is 😄DDDD
ez ni 😄D

ayden
látom mindenkinek óriási probléma ez a traban meg 2 másodperc probléma😄
megjegyzem nálam már lehet fogadásokat kötni hánya napig tart még ki ez a téma<#idiota>

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.