Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
Discovery Channel
Vasárnap (november 27.)
22:00 Ötödik sebesség
1. rész
22:30 Ötödik sebesség
2. rész

csak nem? 😄
DJ Bee18
Megbukott az S osztály távtartó rendszere
Na ennyit a Phaeton szidásról...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
<#nyes><#nyes><#nyes>Eddig nem kaptam soha pontot, hát mostmár van elég 😄DD ezt is ki kellett próbálni 😄

DanielT
Épp mondani akartam, hogy ritka rossz példa volt... 😊
Kit--Kat
<#mf2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[Walaki]D`Lair
Testarossa???? Az egy igénytelen vacak fiat alkatrészekkel..😄😄😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
Ez sajna így van😞
De a Ferrari is a Maserattin keresztül valósította mit jelent számáta a luxus limuzi, mert tudt, hogy az nem a Ferrari világa.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
miert kell fikazni a fauvet??
talan nem a fauvenak van az egyik legnagyobb kultusszal rendelkezo autoja??? bogar... daaa'!!!!

fujj ez de fekasan hangzott😄😄😄😄
lol nah mindegy...
nekem siman bejonne egy passat vr6.. vagy egy gli vagy mittom en..
azert mert mondjuk kiadott par nem olyan hudezsir golfot.. azert nem szar autogyar..ferrarinal se csinalnak mostansag olyan jelentosegu kocsit mint anno a testarossa... vagy mittom en..
robotnyk
elõbb még ban volt 😄
DanielT
Rosszalkodtál? 😄D

<#felkialtas>
DJ Bee18
elég annyi, hogy a Phaeton jó autó volt (melyik nem az 20 milla felett? 😄), nem volt benne annyi kütyü mint az S600-ban, vagy a 7-esben, de régebbi fejlesztésnek betudható, az egyetlen baja az emblémája, és az annak tulajdonított jelzõk voltak

Kit--Kat
Sõt a tetején😄D

MikX
És nem elhanyagolható, hogy a rakétavetõvel könnyû kilõni az ablakon...
<#mf1><#mf1>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

I.C.ram
ja mert igénytelen volt, és könnyen szerelhetõ, ja meg annyi alkatrész volt hozzá 😊
Punker
pont a hippi járgányait szerettem 😊

amúgy az arab teroristák is szerették a 70-es években 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
szvasz azt se tudjak mi az a phaeton...
CSOCSO
gratula!!! inkabb az elso ketto mint az utcso ketto...
Kit--Kat
Szerintem ha a VW-en múlna eltörölné az Audit , Seatot, meg a Lambot is, és mindent VW jel alatt gyártanának. Csak hát ugye nem vennének VWjeles sportkocsit 55 sportmillióért soha a büdös élteben.

I.C.ram
Ezért nem vették amcsiban sem, mert VW. Amcsiban ráadásul sokkal több vetélytársa volt. Az meg a másik, hogy amcsiban a VW egyenlõ hippikocsi. Ott nem nagyon volt más ismertebb VW modell, mint a transporter, bogár, golf 1 vw jetta, és akkor hirtelen jön egy ilyen arisztokráciában felmászni próbáló névtelen senki...
DanielT
A Phaeton egyszerûen nem méltó, hogy ezekkel akár egy parkolóban legyen 😊 Ennek az oka nem a mûszakiakban, vagy a kinézetben rejlik (amiben szintén alulmarad egyébként, ha nem is nagyon) hanem abban a kb 2 eurós emblémában az elején és a hátulján.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy neked nem tetszhet, szóval hajrá! 😊
Taranov
Köszi!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ha az S600, az A8 és a Phaeton között kéne választanom, akkor az elsõ kettõ szóba sem jöhetne. A 7-es BMW meg a Phaeton között filóznék, de ez a probléma egyelõre nem érint 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tufa
bsz

I.C.ram
Hát kurvajó... 😄 Soha nem vennék fauvét, nem hogy luxus fauvét. Ebbõl a pénzbõl már S600at kap az ember meg fullos A8at, bár mondjuk ezeket sem venném... 😄
Taranov
Nem tudják az emberek, hogy mi a jó.

[Walaki]D`Lair
Nem adnak, sazl...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Azt ugye tudod, hogy az ilyen sufnituningok nagyon letudják nyomni a kocsi értékét.
I.C.ram
Látom terjed a Kata-vírus 😛

Kérj kölcsön szülõktõl aztán menj nyáron dolgozni, vagy mittomén. Ilyen olcsón nem nagyon fogsz ilyet kapni a jövõben, szvsz.
RelakS
Rossz 5let. Éppen ezért egy szerviz fogja berakni, akik szoknak ilyennel foglalkozni, én viszont kizárólag az ajtókon vagyok hajlandó az ablakemelõ gombokat megtûrni.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

GregSB
Azt add el. A 3 árából csak kijön valami 😄D

[Walaki]D`Lair
Nameg a smart nem az enyém sajna...😞

[Walaki]D`Lair
BMV -> Busz metró villamos...😊)

fifi
én ezt inkább passzolom. sztem nem túl okos dolog mekkelni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Hát nem tudom, hogy jó ötlet-e a gányolás 😞
I.C.ram
Smart meg BMW... óó te szegény kis árva 😛

Adjátok el valamelyiket 😛
RelakS
univerzális kütyürõl lenne szó, csak nem bírom kivárni, míg visszamegyek a szervizbe 😄
Arról van szó, hogy a Fabia-nkba be akarom rakatni a villanyablakot, de kéne a cuccról infó. Ránézésre, meg az egyik hobbielektronika boltban árult kapcsoló alapján több is lehet ilyen, de mind hasonló elektronika alapján müxik.

Az okosság abban merülne ki, hogy az összes ajtót ki akarom vezetni a vezetõ oldalira, de hogyan? Van egy 5letem ugyan, de nem feltétlenül jó.

I.C.ram
Inkább csak a család ismerõseinek 😊
I.C.ram
Az egy másik volt akkor 😊 Teljesen kultúrált ember. Neki úgy volt, hogy apám meglátta a neten, hogy lesz ilyen majd, és elküldte neki emailben, hogy "te nézd már milyen szép ez az új merci", erre a csávónak úgy megtetszett, hogy már aznap rendelt egyet, így amikor elõször megérkeztek az oszágba, már vihette is õket, és azt mondták neki, hogy õ volt az elsõ 😊
fifi
milyen kocsiban?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

GregSB
"Egyik ismerõsének volt legelõször az országban CLS Mercedese."

Ajjaj, faterodnak alvilági kapcsolatai vannak 😄D csak mert én az elsõ CLS-t a Tiamo Nightclub elõtt láttam parkolni, pár nappal azután hogy bejelentették 😄DD
(jó, lehet volt az hét is, nem emlékszem már pontosan, de akkor ott dolgoztam a hellyel szemben, és az tuti hogy a bejelentés után valami nevetségesen rövid idõn belül ott figyelt egy 😄)

RelakS
utólag beszerelhetõ villanyablakoz ért-e valaki?

[Walaki]D`Lair
Már aelõtt tudtam errõl, hogy fel lett rakva, de sajna nincs rá pénzem, szülõktõl meg nem kapok, így marad a smart meg a BMV....😞

[Walaki]D`Lair
Már aelõtt tudtam errõl, hogy fel lett rakva, de sajna nincs rá pénzem, szülõktõl meg nem kapok, így marad a smart meg a BMV....😞

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Bee18
de jól megy a családnak 😄DDD (nem irigykedés)

Serius
Jó reggelt!😊 Hát ezt hivják cikinek(bukásnak)
Megbukott a VW Phaeton Amerikában

2005. november 15., kedd, 13:36|Utolsó módosítás: 2005. november 15., kedd, 14:10

A Volkswagen befejezi luxuslimuzinja, a Phaeton amerikai értékesítését, a modell ugyanis csakúgy, mint Európában, a tengerentúlon sem váltotta be a hozzá fûzött reményeket.

A Volkswagen kénytelen volt belátni, hogy a Phaeton megbukott Amerikában (is) - jövõ nyáron, júliusban vagy augusztusban fel is függeszti a modell forgalmazását.

A számok alapján ez nem csoda, hiszen az év elsõ tíz hónapjában mindössze 686 darab fogyott a luxuslimuzinból, szemben a tavalyi év hasonló idõszakának 1433-as adatával. Az 52 százalékos visszaesés persze csak hab a tortán, hiszen az eredeti tervekben évi 3000 darab eladása szerepelt.

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

I.C.ram
Hohó... na mi van ITT???? Csak nem egy Trueno? 😛 Nem is drága, nem veszed meg? 😊
I.C.ram
Áhh nem tetszett neki annyira, csak mesélte, hogy ebben az autóban minden szar van, masszázs, távirányítóval nyilódóajtók stb baromságok. Va napámnak egykét ilyen ismerõse. Egyik ismerõsének volt legelõször az országban CLS Mercedese. Nagybátyám meg a JAguárnál dolgozik és szokott kölcsönkapni egy-jét igen csak durva Jaguárt 😄 Egyik a galiérámban van 😊
CSOCSO
majd terjunk vissza erre ha az apud visz haza masokat fetonnal😄
CSOCSO
jaaaa... lfs...oksz