Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegyél valami olcsó, igénytelen autót elsõnek, ami lehetõleg nem matuzsálem korú...
Ha meg majd tele leszel zsével, akkor elkezdheted a mûgyûjtést is, ha úgy tetszik... 😊
Amúgy meg azt csinálsz, amit akarsz persze... 😊
No meg biztos lesz majd idõ, amikor maga is rájön ezekre...de akkorra már nem fog emlékezni erre a hozzászólásra... 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nálunk fogják tesztelni vagy mi!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A verseny változaté tényleg nem rossz!!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Maláj gyártású, de eddig csak Mitsu licenceket csináltak, páréve van saját, de azt meg már nem importálják.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ez már jobb, de én teljesen egyenesre húznám, az az ív halva született dizájnelem imo
Szerintetek?
Régi
Új

E46-ban is volt 20i, 2.3-as motorral.
Pl. a 318i kétlityis, 129 lovas, a 320i kétlityis, 150 lovas, stb... <#wilting>#wilting>
Nálunk stimmel a lökettérfogat elnevezés helyzet, legalábbis ezeknél. Nagyobb motoroknál szintén borul.
tehát max. nincs 316 a dojcsoknál, és 1.8-as a legkisebb.
vagy én tudom rosszul?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A kilóméter bármennyi is van az órában tuti 100,000 rel minimum több.