Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Ja, erre visszatérve, a 316i pl németországban 1.8 as motorral van, csak a keleti régiókban valóban 1.6 ez is eredményezhet félreértést.

Rakd már be az eredeti hirdetést a mercirõl.
fifi
felhívjam neked?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
Jajó.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

I.C.ram
Addig nem akarok telefonálgatni, amíg 80% fölé nem csúszik a "lehet, hogy megveszem" mérce 😊
Loál János
Akár. 😊

Loál János
Mé nem hívod fel?

I.C.ram
Lehet, régen volt. Azóta berögzült, lehet, hogy tévesen. <#szomoru1> Mert ugye logikusnak is tûnik. Egy jobb fizikumú ember kevesebb energiárt veszít futás közben, mint egy nyeszlett, aki már a felénél elfárad, mert kifogy a szuflából 😊
I.C.ram
Jujj, kezd izgi lenni 😄 Lehet, hogy CE? 😄
Loál János
Szerintem CE.

Loál János
Valahol bizti van.

Régebben mondjuk divat volt olyan adatokat megadni, hogy 4. vagy 5. fokozatban 80-nál, 100-nál, 120-nál mennyit FOROG, és annál a fordulatszámnál és sebességnél mennyit ESZIK. Nem lehet, hogy valami ilyesmire emlékszel? Mert így természetesen bármi elõfordulhat.

I.C.ram
Térjünk vissza arra, hogy szerintetek mi van írva a képen a Mercedes hátuljára? 230 CE vagy 230 C?
I.C.ram
<#vigyor3>
I.C.ram
áhh meguntam. Nem találok fogyasztási adatokat az e30ról 😞
Loál János
Normál körülmények között.

I.C.ram
BMW e30-asra emlékszem, de arról nincs fogyasztási adat sehol 😞
DanielT
Tegyük hozzá, hogy normál körülmények között.
Loál János
Mármint, hogy kisebb lökettérfogatú motor "nem fogyaszthat" többet, mint a nagyobb. -.-

Loál János
Szerintem kurvanehezen fogsz találni, ha egyáltalán találsz egyet, az viszont erõsíteni fogja a szabályt. -.-

I.C.ram
Azt keresem 😄 Csak nem találom Seho lnicns fogyasztás megadva 😞
Loál János
Mutass egy ilyen példát, szerintem kezet csókolnék. 😊

Punker
minek? ilyen járgánynal nem száguldozni kell 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DanielT
Sokáig én is ezt vallottam, de szerintem tévhit, legalábbis ha a gyári adatokból indulunk ki, aminél a nagyobb lökettérfogat minden esetben nagyobb fogyasztást jelez.
I.C.ram
Nem kell átesni a ló túloldalára. Egy bizonyos teljesítmény/tömeg után megfordu la dolog.
I.C.ram
Ha beraksz egy 1.2-es motort egy 1.5 tonnás kasztniba tuti többet fog enni, mint egy 2.0-ezre, mert csak erõlködik a motor, és alig tudja elérni a 100as tempót. Szerintem ez tök logikus.
Loál János
Ha a Te logikáddal nézzük, akkor nyílván egy 5.7-es V8 sokkal jobban fogyaszt, mint egy ezres 3hengeres. Ugy nem? :C

Loál János
Jesszusúristen, komolyan beszélsz?

Opel fogyasztási lista 1.4 ; 1.6 ; 1.8

Városban 8,2 ; 8,7-8,9 ; 10,5-10,7
Országúton 5,2 ; 5,5-5,7 ; 6,2-6,4
Vegyes 6,3 ; 6,7-6,9 ; 7,8-8,0

(Innen.)

DanielT
Nagyon szép!
I.C.ram
Egyébkétn szerintetek a hátuljára nem az van írva, hogy 230 CE? Mintha lenne még ott egy E betû, de lehet, hogy csak délibáb 😄 Viszont, ha jól adta meg az évjáratot (77), akkor még csak sima C volt. CE csak 79tõl jött asszem a 230-asból.
I.C.ram
én sem szeretnék. utálom a kokányolást, de hiányzik bele nagyon az a 30 le szerintem 😞 Szívem szerint 280CE-t vennék, de az meg szomjas, mint a gödény. 😞
fifi
és ez miért nem jó úgy, ahogy van?
nem hülyegyerekek tervezték, sztem nagyon jó autó, nem érdemes nyúlkálni bele.
ha mindenképp változtatni akarsz, vegyél bele injektoros motort, már nem azonosító a motorszám, tehát cserélhetsz...
de én úgy sem nyúlnék bele!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
és az ára is kedvezõ. 690k píz.
I.C.ram
Meg kevesebbet is nyomod a pedált. BMW 316os többet eszik, mint a 318, pedig ugyanaz a motor, csak nagyobb lökettérfogat. Ugyanahhoz a sebességhez nem kell tövig nyomni a gázt. De ezt biztos te is tudod.
Loál János
Mindig tetszettek a kupé Mercik (a maiak kivételével 😊), ez meg teljesen tip-topnak néz ki a képeken, nagyon jó.

I.C.ram
Róla lenne szó:

A kor egyik legszebb coupé formája.
Loál János
Ez azért eléggé gyermeteg megközelítés. 😄

Azért fogyaszt kevesebbet, mert injektoros, és kész.

I.C.ram
Hát kár 😞 Van egy gyönyörû 230C W123, de sajnos nem CE :/ Ezért csak 105-110 Le, ami egy 1400 kgos autónál azért nem túl szerencsés 😞 CE viszont 136 Le, és még kevesebbet is zabál, de nem láttam olyat még egyáltalán Mon, csak a 280CE-t, ami a másik véglet a maga 17 lityós fogyasztásábal és 180 Lejével 😊 Viszont megy is mint a disznó. 200-at viszi simán.
[Walaki]D`Lair
AE86-nál pl. de ott komplett motorcsere van...😄DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

fifi
én más autónál olvastam a karburátor>injector konverziót, és hát nem egyszerû dolog, sztem nem is érdemes belevágni

I.C.ram
Lehet, hogy most hülyeséget beszélek, de utólag lehet Ilyen Bosch Injektort belerakni?

Mert ugyanabból a motorból van E-s meg sima is, ebbõl gondolotam, hogy az alapjai ugyanazok, viszont az injektoros az szerény 30 LE-vel többet tud, ebbõl kifolyólag a fogyasztás is kevesebb lehet, mert kevésbé kell nyomni a pedált, hogy menjen. 1.5 tonnás autóról lévén szó.
fifi
elméletilag gazdaságosABB kell hogy legyen, de viszont érzékenyebb az üzemanyagra...

Serius
A világ legyorsabb rendõr autója<#merges2>

http://www.origo.hu/auto/20051122elkeszult.html

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

I.C.ram
Ja és az "E" a motorszám után ugye a Bosch befecskendezõ-rendszere mennyiben befolyásolja a fogyasztást a sima "E" nélküli motorral szemben?
I.C.ram
Már megnéztem. 8 autópálya 13 város :/
CSOCSO
8-10?
I.C.ram
Tudja valaki, hogy egy kb 1977-80-as W123-as 230-as motorja mennyit zabál átlagosan? Nincs valami infó errõl. Neten nem nagyon találok róla infót 😞
CSOCSO
😊
Adi
Lentebb láttható egy fiatal magyar gyerek elamerikodása!😄
+ a szöveghez tegyétek hozzzá azt magyar amerikai akcentust!
"Õõõ ééén már auutok helye haóókat nézzeek!😄"

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
autok helyett inkabb a hajokat nezegetem.. lattam mar idekint sok autot.. gyonyoruek..szepek.. tok zsirosak... de ma lattam egy BAZINAGY jachtot...gyonyoru volt.. hiperszuper szep es a hangja olyan volt hogy majdnem lefostam a bokam!!! a multkor meg egy sport hajot lattam.. annak meg olyan volt a hangja mint 5db harleynak...ppfff..
gyönyörû <#eljen>