Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rakd már be az eredeti hirdetést a mercirõl.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Régebben mondjuk divat volt olyan adatokat megadni, hogy 4. vagy 5. fokozatban 80-nál, 100-nál, 120-nál mennyit FOROG, és annál a fordulatszámnál és sebességnél mennyit ESZIK. Nem lehet, hogy valami ilyesmire emlékszel? Mert így természetesen bármi elõfordulhat.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Opel fogyasztási lista 1.4 ; 1.6 ; 1.8
Városban 8,2 ; 8,7-8,9 ; 10,5-10,7
Országúton 5,2 ; 5,5-5,7 ; 6,2-6,4
Vegyes 6,3 ; 6,7-6,9 ; 7,8-8,0
(Innen.)
nem hülyegyerekek tervezték, sztem nagyon jó autó, nem érdemes nyúlkálni bele.
ha mindenképp változtatni akarsz, vegyél bele injektoros motort, már nem azonosító a motorszám, tehát cserélhetsz...
de én úgy sem nyúlnék bele!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Azért fogyaszt kevesebbet, mert injektoros, és kész.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Mert ugyanabból a motorból van E-s meg sima is, ebbõl gondolotam, hogy az alapjai ugyanazok, viszont az injektoros az szerény 30 LE-vel többet tud, ebbõl kifolyólag a fogyasztás is kevesebb lehet, mert kevésbé kell nyomni a pedált, hogy menjen. 1.5 tonnás autóról lévén szó.
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
+ a szöveghez tegyétek hozzzá azt magyar amerikai akcentust!
"Õõõ ééén már auutok helye haóókat nézzeek!😄"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01