Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha ferrariról van szó akkor az jó!😄D
Kivéve a Dino-t, az nem ferrari...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nekem hányás:
Ez meg nem:

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Éltem haltam a régiségekért, én már csak ilyen dedós vagyok, és soha nem fogom kinõni, ez van. Kb szarba se nézek egy vadonatúj autó"csodát", ha mellette egy 3x jobban megépített, 10x jobb minõségû, 50x szebb régi autó van.
Ne ilyen baromságokban gondolkozz, úgy, hogy még elétedben nem volt saját autód, és arra van pénz, hogy egy autót vegyél...bazz vegyél valami olcsóbb, kis fogyasztásút, tanulj meg vezetni, szokj hozzá egy autóval kapcsolatos fenntartási, s egyéb költségekhez...majd ha több pénzed lesz, s még mindig nem nõtted ki a "veterános" baromságot, akkor kezdj el mûgyûjteni...de akkor se ilyen W123 kupékat...ha már egyszer veteránbuzi akarsz lenni...
Egyébként igen, az a sok "hülye" akik élnek-halnak a veteránokért, azok valóban nem nõtték ki... 😊
Hát elég sürûn vltogatom igaz, de ez azért van, mert keresem a legjobbat. Arra van pénz, hogy vegyek autót, de arra nincs, hogy egy másiakt kelljen, mert szart vettem. Ennyi.
Lokista meg kicsit más volt azért. Életkorban is van köztünk pár év, meg véleményem szerint némi szellemi szinvonal különbség is mutatkozik, bár ezt nem mindig lehet észrevenni 😛
update: eszembe jutott, Lokista vagy mi volt a nickje... 😊
Mégegyszer mondtom az a merci nem egy lepukkant cigánymerci volt, hanem egy gyönyörûen restaurált autó. De mivel nem láttatok a kéepekt nem nagyon tudjátok elképzelni milyen lehetett.
A különbség nem nagy, és ezeknek a motoroknak ez nem sok, ha rendesen karbantartották.
A belseje állapota is sokmindent elárulhat...
190 2.6 os
kis kasztni nagy motor...nekunk 190 es volt.. 2 es motorral az is ment mint atom... hat meg ez milyet mehet
'93-as C-Klasse, 2.2 dízel, bõrös, automata, nem tûnik túl drágának 1 gurigáért!
De nem, neki mercibõl is a hülyeség kellene, úgy, hogy még nem volt autója...meg mindenféle AlfaSudokon meg ilyeneken jár az esze...há' bazz, hogy jön egy csulos Alfa egy 124-eshez??? 😊))
Bazz itt van egy: KATT....taxisdrapp? törött a segge kissé? kit érdekel! elsõ autónak, pénzkímélõnek megfelelõ! 92-es, seggét rendbetenném, azt jónapot... 😊)
mittom en.. allolampas mercik.. 4 is van neki es szepek...talan eladoak
csakhat nemtom mennyi lehetne hazaszallitani.. nomeg az is mani hogy otthon uzembehelyeztesd...
katt ide
ha ennyi manija van vegyen mercit.. lehet jobban egybemarad mint egy szartragacs..persze egy 70 akarhanyas merci lehet hogy mar ocskavas.. nemtom.. a 84 es mercink nagyon cool volt!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"