Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
vagy Matra?
I.C.ram
Szép, de mi ez? 😄 Panthera vagy mi? Ismerõs.
RIZLA pluss
? ez...

RIZLA pluss
a gond csak az, hogy ezt a szint TAXInak fujják......és félmillio km alatt nem szanálnak a friccek....tehát...?! (éri a lókeszt mi..?! xDD)

CSOCSO
en is
[Walaki]D`Lair
Egyetértek!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Adi
pfff.. elég 10 is! Elsõ csatornafedõ kiszakít mindent!😞

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
EGy kalap szar!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Punker
kár hogy itthon 100 méter után kinyírnák az utak 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
MEgnézem mi lesz az S600asokból 30 év múlva.
MikX
Nekem pedíg mindkettõ jó!
Ha ferrariról van szó akkor az jó!😄D
Kivéve a Dino-t, az nem ferrari...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
Szerinted, meg még bizonyára sokak szerint. Szerintem és még bizonyára sokak szerint pedig nem. Ízlés dolga.

Nekem hányás:

Ez meg nem:
Kit--Kat
Végülis jahh, 20-30 évvel ezelõtti Ferrarik 1000x jobban néznek ki mint a maiak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ChevyG work
szeretnék 1 ijjjet a garázsomba:

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Loál János
OÁ!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

[Walaki]D`Lair
szvsz nem...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
Valóban elképzelhetõnek tartod, hogy egy vadonatúj autó"csoda" 3x rosszabbul van megépítve, 10x rosszabb minõségû és 50x rondább mint egy 20-30 éves? 😄
robotnyk
...amire 100x annyit kell költeni.

(a szépség meg szubjektív)
I.C.ram
Nem tudom mibõl gondolod, hogy kb 2 napos jogsim van, és még nem is ültem kormány mögött, de mindig ezzel jösz 😄

Éltem haltam a régiségekért, én már csak ilyen dedós vagyok, és soha nem fogom kinõni, ez van. Kb szarba se nézek egy vadonatúj autó"csodát", ha mellette egy 3x jobban megépített, 10x jobb minõségû, 50x szebb régi autó van.
hykao
Nézd, sztem egy W123 kupé, legyen bármennyire is szép állapotú NEM "AZ AUTÓ" - veterán kategóriában sem...

Ne ilyen baromságokban gondolkozz, úgy, hogy még elétedben nem volt saját autód, és arra van pénz, hogy egy autót vegyél...bazz vegyél valami olcsóbb, kis fogyasztásút, tanulj meg vezetni, szokj hozzá egy autóval kapcsolatos fenntartási, s egyéb költségekhez...majd ha több pénzed lesz, s még mindig nem nõtted ki a "veterános" baromságot, akkor kezdj el mûgyûjteni...de akkor se ilyen W123 kupékat...ha már egyszer veteránbuzi akarsz lenni...

Egyébként igen, az a sok "hülye" akik élnek-halnak a veteránokért, azok valóban nem nõtték ki... 😊
I.C.ram
Ez nem kinövés kérdése. Az a sok "hülye", akik élnek halnak a veteránokért, azok is majd mind kiövik mi?

Hát elég sürûn vltogatom igaz, de ez azért van, mert keresem a legjobbat. Arra van pénz, hogy vegyek autót, de arra nincs, hogy egy másiakt kelljen, mert szart vettem. Ennyi.

Lokista meg kicsit más volt azért. Életkorban is van köztünk pár év, meg véleményem szerint némi szellemi szinvonal különbség is mutatkozik, bár ezt nem mindig lehet észrevenni 😛
hykao
Ehh, majd kinövöd talán... 😊 Kezdesz megboldogult nemistudomhogyhívjákmár barátunkra emlékeztetni...aki mindig valami újabbnál-újabb faramuci autóvásárlási tervekkel állt elõ itt...aztán a végén áttért a motorokra vagy mi volt...hogy is hítták? 😊

update: eszembe jutott, Lokista vagy mi volt a nickje... 😊
I.C.ram
ugyanilyen állapotú volt, mint ez, csak ez 2.3 millió és 2.8as az meg 2.3as volt.

I.C.ram
Látom kurvára nem értítek a problémát, de mindegy. Nekem nem egy autó kell, hanem AZ AUTÓ, csupa nagybetûvel. soha nem vennék taxismercit, fõleg nem 200D-t.

Mégegyszer mondtom az a merci nem egy lepukkant cigánymerci volt, hanem egy gyönyörûen restaurált autó. De mivel nem láttatok a kéepekt nem nagyon tudjátok elképzelni milyen lehetett.
hykao
A C-Klasse-ban van bevalott 270e, a Csocso félében meg 243e
A különbség nem nagy, és ezeknek a motoroknak ez nem sok, ha rendesen karbantartották.
A belseje állapota is sokmindent elárulhat...
RIZLA pluss
jah...bár van benne bevallott 300.000km....és ne felejtsd el a szinét sem.....TAXI from Deuchland!! lééél xDDD

hykao
Node Csocso! Mindkettõ kedvezõtlenebb, mint az a C-Klasse! A fehér ráadásul jóval drágább...
CSOCSO
CSOCSO
akkor en ezzel jonnek:
190 2.6 os

kis kasztni nagy motor...nekunk 190 es volt.. 2 es motorral az is ment mint atom... hat meg ez milyet mehet
hykao
De itt egy mégjobb: KATT

'93-as C-Klasse, 2.2 dízel, bõrös, automata, nem tûnik túl drágának 1 gurigáért!
hykao
Na jóvan ezt neki mondjad, én nem szaroznék sokat az biztos, vennék egy 200D W124-est a helyében, azt jóvan! Egy W124 még ma is jól néz ki sztem, viszonylag jó konstrukció, nem túl szervízigényes, fogyaszt 6l gázolajat...
De nem, neki mercibõl is a hülyeség kellene, úgy, hogy még nem volt autója...meg mindenféle AlfaSudokon meg ilyeneken jár az esze...há' bazz, hogy jön egy csulos Alfa egy 124-eshez??? 😊))

Bazz itt van egy: KATT....taxisdrapp? törött a segge kissé? kit érdekel! elsõ autónak, pénzkímélõnek megfelelõ! 92-es, seggét rendbetenném, azt jónapot... 😊)
robotnyk
rengeteg, új autót sem éri meg behozni nem hogy használtat
CSOCSO
vagy ilyen???
mittom en.. allolampas mercik.. 4 is van neki es szepek...talan eladoak
CSOCSO
van itt amcsibvan egy csavo... 4 hasonlo mercije van..sosem neztem meg oket kozelrol de autobol mindig nezegetem oket mikor elmegyek mellettuk..aszem el is adja oket..
csakhat nemtom mennyi lehetne hazaszallitani.. nomeg az is mani hogy otthon uzembehelyeztesd...

katt ide
CSOCSO
lehet igazad van lehet nincs... viszont azt fel kene fogni neked is hogy egy szar auto csak szar auto marad... a 84 es mercinnkel 10 szer kevesebb baj volt mint a 97 es dodgeunkkal.. ES MEG CSAK NEM IS tragya auto!!!!!
ha ennyi manija van vegyen mercit.. lehet jobban egybemarad mint egy szartragacs..persze egy 70 akarhanyas merci lehet hogy mar ocskavas.. nemtom.. a 84 es mercink nagyon cool volt!
I.C.ram
Írtam emailt a használtautó.hu-nak, hátha elõtudják bányászn ia telefonszámot.
I.C.ram
Hykao nem érzed a helyzet komolyságát! 😊 gondolom nem láttad azt a mercit. Tipp-topp állapotban volt, gyönyörû belsõvel, csilligó külsõvel, szûz gumikkal, stb. Baromi jó vétel lett volna.
I.C.ram
*áruk
I.C.ram
Haggyááá má' ezekkel 😄 Ezekre 3x annyit kéne költeni, mitn az árúk 😊
Kit--Kat
<#mf2><#ticking>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
De én nem szeretem a régi merciket annyira... 😊 Vegyen egy dízel W123-ast azt jóvan! 😊
hykao
Honnan tudod? Meg kell nézni, és bealkudni! 😊

De it van még pár "csoda":
KATT, KATT2, KATT3, KATT4, KATT5, KATT6, KATT7, KATT8, KATT9, KATT10, KATT11,

Hanem itt van neked, amit már egyszer ajánlottam: KATT 😛PP
DanielT
Inkább valami jó mercit ajánlj neki, úgyis jól ismered õket ahogy emlékszem.
I.C.ram
Nekem annyira nem jön be.
hykao
Nem vicc, szerintem jó kis autó. V8-as orrmotoros, nekem ez volt a kedvenc Porsche-m régen!
DanielT
Ennél ocsmányabb autót talán nem is gyártottak még 😄 Remélem csak viccnek szántad 😄
I.C.ram
Erre szvsz legalább 300k, hogy szép állapotú legyen 😊
hykao
Tessék, ajánlatom a következõ: KATT kicsit bealkudsz, és ott vagy, ahol a kupé merdzsóval, de annál azért komolyabb autó egy fokkal.
I.C.ram
924est nem szeretem. Az olyan mintha egy Maseratit Punto motorral szerelnének 😄 Amcsi kocsik meg kurvadárágák. A jobbak 2 milla körül vannak.
hykao
Akkó' vegyé' egy 924-est! 😊)) Vagy valami amerikait...bár már elmúlt az olcsó amerikai korszak...emlékszem még 40 ropiért vettem teljesen üzemképes Oldsmobile-t olyan 10 éve.