Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
akkorse az😛

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Bee18
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

fifi
ez még nem zárja ki, hogy értelemetlen hülyeség...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DJ Bee18
mondjuk az ötöst hagyjuk, elõször csináltak egy 3 csillagos !! tesztet, aztán finomítottak rajta és így sikerült a közepes négy csillag 😄DDD De azért valszeg az 5-ös négy csillagja többet ér a Clio 5 csillagjánál, de a kategóriatársakhoz képest gyenge

Loál János
Igen, a birkák hajlamosak nyájjá fejlõdni. :|

😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

[Walaki]D`Lair
Dehogy butaság...olyannyira, hogy most van alakulóban a magyar drift egyesület/szövetség...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Ez de nagyon nagyon komoly😄DD

Mennyire durva már a kis smart....VÁÁÁ de imádom...😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Azt a kettébaszott kurva élet...😄DDD

GregSB
Aztamindenit

A Citroen kacsát gyakorlatilag teljesen felgyûri <#wow2>

GregSB
sry külön kell írni.

GregSB
crashtest 😊

De nem volt benne a címében egyébként...

Zetorg
hogy lepattant 😊

amúgy mi a törésteszt angolul? <#miaz>

GregSB
Zetorg
attól, hogy neked nem tetszik még nem biztos, hogy baromság 😊
elég sok rajongója van.

I.C.ram
Ez egy akkora faszság... mármint a drift. Látszik, hogy japán találmány, csak õk képesek ennyire nagy baromságokat kitalálni.
Zetorg
beteg japánok 😊
érdemes végignézni

CSOCSO
Elhunyt Richard Burns
2005. november 26., szombat 10:31

Hosszú betegség után, 34 éves korában elhunyt a 2001-es rali-világbajnok

wow.. nem is tudtam😞
MikX
Már felébredtem!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Stann
Akkor fogalmazásgátló helyett inkább szedj altatót! 😊

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

MikX
Nem, de ez hosszú lenne elmagyaráznom, meg fáradt is vagyok ehhez, meg lehet, hogy baromságokat írok, inkább aludnom kéne, de nemtok 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

I.C.ram
A vagánykodás meg nem feltétlenül a biztonságot növeli 😄
I.C.ram
Öööö miért is számít? 😄 Ha nagyobb a biztonságérzetem, akkor kevésbé sérülök meg, vagy mi? Az max annyit ad, hogy merek vagánykodi, semmi többet.
MikX
Nahh, este van, és hatott a fogalmazásgátló is nálam 😄D

MikX
Na igen, de valójában olyan szinten "kicsócsáltuk" a témát, hogy az hihetelen, kinek mi a véleménye, az változó!

Stann
De azonos körülmények között bizony van különbség, mivel azért ne tegyük már fel egy lapra egy 2*-os autóval 20km/h-val a falhoz csapódást egy 5* autó pl. 120 km/h -jához!
De kb. 60-80km/h-val az egyikkel szinte tuti túlélnéd, a másikkal nem valószínû!

MikX
De neked is nagyobb biztonságérzetet nyújtana, és ez is számít valamilyen mértékben...

I.C.ram
Nem minden a méret... Egy nagyobb tömegû autó sokkal veszélyesebb, mint egy kisebb tömegû, ha falnak csapódik.
MikX
Hát ezaz...
Mondjuk akkor már a bömi, utálom a francia autókat különbenis... 😄D
Bár nemsok németért vagyok oda...

DanielT
Naja. És melyikben vállalnád be hogy a falnak kell rohannod?

Vagy ugyanazt a balesetet kell elszenvedned egy 5 csillagos clio ban vagy egy 5 csillagos 5-ös BMW ben.

Persze csodák történnek, de a fizika az fizika marad.
MikX
Jahh, elhiszem ,de lehet nem értettél meg!
A hangsúly azon van, hogy persze nem mind1 hogy hány csillagot kapott, de attól még meghalhatsz benne, meg egy kevesebb csillagosban is túl lehet élni bitonyos baleseteket, mert ugye hogyis szoktátok ezt mondani "ti amcsik", Shit happens...

DanielT
Nem szeretnék a lelkedbe gázolni végképp nem megsérteni, de hatalmas marhaság amit írsz.

Nem részletezem, de millimétereken múlhat az életed.
MikX
Igaz!

Különben is az ember nem azért veszi a kocsiját, hogy összetörje!
egy 5 csillagos autóban is meg lehet halni, meg egy 2 csillagos kocsiban is túl lehet élni!
Ez a csillagmizéria mára elvesztette értelmét szetintem, mert mindenki ezt szajkózza, pedíg vannak ennél fontosabb biztonsági tényezõk is (mármint a passzívnál)

CSOCSO
ti tenyleg ennyire vakok vagytok ???? mar megint kezditek???
akkor leirom nagybetuvel:
"es bar ebben az esetben ez nemigaz DE:" -- Tehat amit irtam es amin lovagoltok az nem ezzel a szaros forddal kapcsolatos.. csak megjegyeztem..es ezt nem kesobb szerkesztettem hanem eredeti uzenet volt!!!!
I.C.ram
Bár nem tudom, hogy akkor most mi van, de van ilyen kép is az f150rõl.
I.C.ram
Kicsit nagy a kép, de szarok bele 😛

[Walaki]D`Lair

[Walaki]D`Lair
1. Az XC90 nem véletlenül kapott 91 (vagy 94) százalékot frontlis ütközésre.

2. Az F-150-nek az ülése tõbõl szakadt ki és hozzápaszírozta a sofõrt a kormányhoz...valszeg jobban megvédte ja...😄

robotnyk
a törésteszteket sem látásra véleményezték, hogy na ez a volvo tök jól bírta, adjunk rá 5 csillagot.
btw, attól hogy valami platós, még nem kell elgörbülnie az A oszlopnak.
CSOCSO
direkt hozzatettem :

"es bar ebben az esetben ez nemigaz DE:"
Stann
Hát azért nem biztos, hogy a Ford annyira megvédte az utasát... Ezekbe a kocsikba már elég jó energiaelnyelõ zónák vannak, pl. az uj Volvo eleje 5 fajta, különbözõ sûrûségû fémbõl készül(befelé egyre keményebb), hogy minél jobban elnyelje az energiát.
De ha a képen megnézed, a Volvó is rendesen összenyomódott!

CSOCSO
hagyjuk mar ezt a szart...annyira unalmas.. tudjuk hogy egy szar auto...valszeg nem is lehet ertelmesebb tartasa az autonak..hiszen csak alul csatlakozik hozza egy plato..felul meg semmi..megha buko keret lenne rajta akor talan nem csuklana hatra az egesz utaskabin...

es bar ebben az esetben ez nemigaz DE:
ugye tudjatok hogy az KOZEL sem jobb ha az auto merevebb mint kellene.. pl latvanyra a volvo ezerszer jobban megvedte az utast... nahja..csak kozben lehet hogy az utas tudejetol elkezdve mindene leszakadt mert a kocsi annyira merev.. es a ford pick up truck pedig romma tort.. azaz puhabb akoci..de lehet meg is vedte az utasat...
Kit--Kat
Hát tényleg, 20-30évvel ezelõtt a közelükbe se ért 1 másik sportkocsinak a formája sem, mára már kezdi elveszíteni az egyediségét, ez az F430as pedig szörnyû lett, bár azért elfogadnám. A Dino is Ferrari.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
Jáj ez de rossz...régebben lehetett látni itthon is néhányat...három ülés egymás mellett, hátul semmi... 😊
atlagember
Nekem inkább a Lamborghini Gallardo tecccik.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

[Walaki]D`Lair

DJ Bee18
Ha nem gondozzák valóban semmi. De ugyanez igaz arra a coupé-ra is, amit belinkeltél. Ha nem ápolták volna az is egy ütött kopott, kifakult színû roncs lenne.

geri15
én akkor is a F150-est kérem ! <#vigyor>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

I.C.ram
Lol ennyit az "énvagyokazistencsászár" böszme szarokról 😛

Mini vs. Ford F150

I.C.ram
Válaszoltak a használtautó.hutól. Azt írták, hogy a hírdetést törölték a hírdetõ kérésére, magyarul kb. 85% hogy eladta a fazon, tehát én már nem igazán tudtam volna mit cisnálni. Mikor megláttam elõször, már akkor el volt adva szvsz, mert nem tartom valószínûnek, hogy este 11kor adja el valaki.