Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sose szoktam gyorshajtani! A Verda végét akartam megnézni, egy kétsávoson éjjel. Nem pont ott volt egy trafi! Mindenesetre igazad van nem szabad száguldozni! Több a leves mint a ahús
Kit--Kat
Most halt meg 1 haverom haverja 130al elkapott 1 buszt, te is jó úton haladsz!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Letrafiztak tennap 247-el! Sztem jogsizhatok újra😞😞
MikX
Mi ezért tartunk haverokkal egy 120-as Skodát 😄DD
Volt pár "rázós" eset eddíg!! Fõleg mikor ugrattunk, és kb 5-6. után leszakadt a motortartóbak, de ki lett cserélve, és még mindíg megy! Meg amikor megborultunk vele egy kanyarban, meg egyéb hasonló dolgok... De bírja a verda! 😄D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CSOCSO
ezt belatom... de hidd el.. nagyon zsir volt.. eletemben nem muveltem meg olyat es nem is hittem hogy ezt fogja muvelni az auto. vagy vajh te mar kezifekezgettel homokos betonuton?😊 amin ugy all a homok mintha ho lenne??? amugy ma is kezifekkel indultam el egy dzsuvas uton...eszmeletlen erdekes hogy tiszta olyan erzesed van mintha a segge akarna kitorni az autonak.. persze ehez elobb kisse kanyarodni kell.. az elso kerek porog mint atom.. a hatso meg csuszik. de mesz elore es oldalra tor ki a segge.. szinte ugyan az mintha hatsokerekessel csinalnad!
[Walaki]D`Lair
"#39869"

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
mar mentem..esos uton a mercivel... nagyon keveset es alig.. de nagyon zsir volt..
plusz amikor jott a hurrikan es tele volt homokkal a part melletti ut akkor a parkoloban nyomattam difrtet.. igaz elso kerekes autoval 😊
a lenyeg hogy vegig behuzva tartottam a kezifeket es nyomtam a gazt.. es a visszaforduloban..eleg lassan mentem es megis olyan gyonyoruen oldalazott az auto hogy mesebe illo volt!
fifi
neked van bármiféle fogalmad mit jelent az irónia nevû fogalom a 39944-es hsz.-t elolvasva?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Adi
Mondjuk egyet kell, h ebbe értsek veled!
Annál nincs is gyönyörübb! Mondjuk nekem az tetszik mikor hóba keresztbe mennek! Fhuuuu... és a hóó több méter magasra felcsap!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
tess😄
HEHE!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

[Walaki]D`Lair
ááá....én csak akkor, ha lesz majd rendes autóm...bár rossz nyelvek szerint hóban kikapcsolt elektronikával eléggé lehet állatkodni a smartal is😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

fifi
igen-igen
rengeteg ilyen szaladgál a magyar utakon, és persze a júzerek 90%-a pont ilyen megmérettetésen akarja hazavágni a szekeret... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
érdeklõdve várom a képanyagot!!! 😊
tervbe van véve itthon egy nosztalgia nagypolszki magamnak hobbiból/sztem máig az egyik legjobb szoc. kocsi/, feljavítanám stb... de nem fordul meg a fejemben a driftelõs dolog...

sry

Adi
nem skyline-nal hanem kompresszoros m3-mal meghasonlókkal!😊

GregSB
Te a smartal indulsz? 😄DDD

[Walaki]D`Lair
Leszünk egy páran japán autósok, többen a bmw-sek, nem is beszélve a fordosokról, a nissanosokról, a ladásokról, etc...😊

Szal nem olyan nagy butaság 😊

De tény hogy nem egy autókímélõ sport, viszont nem kell annyira szétberhelni mint a rallyhoz...

[Walaki]D`Lair
Ja, mer nemtod mi a lényeg 😊)

fifi
én láttam eleget, de mégis egyezik a véleményem I.C.Ram-éval...
megint egy pénzes országokból átvett dolog amit követ a sok trendi idiot, és max az aszfalton gumi formájában hagyott súlyos ezresek és az idõk folyamán takonyra leharcolt autó a jelentõsége...Mert gondolom itthon sem Skyline-al fogják nyomni a kis hobbikaszkadõrök!
no, de részemrõl ennyi a téma, soha nem fogtok meggyõzni az ellenkezõjérõl, és flamet sem akarok.

I.C.ram
De láttam. Discoveryn volt a Drift VBrõl film, csupa japán csoda, meg egy árva GTO (új)... kurva izgalmas volt... majd elaludtam rajta.
I.C.ram
Azzal is lehet farolni, max kicsit nehezbben, meg rövidebb ideig 😄
[Walaki]D`Lair
LOL 😄

Még nem láttál profi driftereket akkor...😄DD

I.C.ram
Ami látványos az az, amit az az arabb csóka mûvelt, a drift nem olyna látványos... Sokkal látványosabb egy természetes "drift" a rallyban pl... A drift egy szintetikus izé..
[Walaki]D`Lair
<#eljen>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
És? Mi köze egy FWD-s kocsinak a drifthez? 😄D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Suzukisok szokták állandóan túl becsülni a vasat maguk alatt, és agyon foliázni, spoilerezni, felnizni a 60 lóerõs erõforrást.
Adi
Úgy, h a driftrõl beszélgetünk!
Mi értelme?! Hát,h kurva látványos egyszer! Meg elég komolyan vezetõi tudás kell, h keresztbe menjél végig!

I.C.ram
Pfff n/c... ne nekem mondd.
I.C.ram
Azt mondták, hogy kb zéró esélye vna a túlélésre, szó sem volt fellépülésrõl, max nagyon kicsi rá volt rá az esély.
Adi
nyáron esõ kell!
És szárazon elég nehéz ezt megcsinálni egy mit tom én 200 lóerõs alatti kocsival!

[Walaki]D`Lair
A legkevesebb ladásból van...😉

suzukis?? édes fiam...<#shakehead>

Kit--Kat
😞(( Pedig az volt, hogy felépülhet. Szegény😞((

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MikX
Nemtom, olyan hatása van, de persze nem mondom, hogy az, sõt, csa kolya nbenyomást keltett bennem elõször...
Bár kétségtelen, hogy meg lehet csinálni...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

I.C.ram
Gépzelem, ahogy a sok Ladás meg suzukis nyomja az 1.2 1.3as motort mint az állat 😄
I.C.ram
Mi ebben a kamu?
DJ Bee18
ez most egyébként is hogy jön ide?? Miért szerinted mi az értelme? Magyarázd meg, várjuk. 😄DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

MikX
LoL... Elég kamuszagú azért...

MikX
Ez nem gyenge...

MikX
Hát igen... halottam, sajnálom, mert jó pilóta vaolt...
De ez az agydaganat nem válogat...

I.C.ram
Nicns is felgyorsítva.
DanielT
Javítom, elõször egy kézifékes, aztán csapja be háttal.

Videó
DanielT
Nem kézifékes. Megy a kocsival, és visszatolatva balhátra csavarja be kettõ közé.
I.C.ram
arra már nem emlékszem, de az lényegtelen, mert ilyen kézifékes parkoláshoz, azért kell kezdõ sebesség. Nem leeht 30 km/hval megcsinálni.
DanielT
Jah, van videó, de az értékébõl némileg levon, hogy erõsen fel volt gyorsítva utólag a jelenet.
I.C.ram
Egyik Jackie Chan filmben volt egy durva parkolás 😊 Menekült a rendõrök elõl, és kézifékkel berántotta két autó közé a sajátját 😄 Tuti van interneten is videó róla.
I.C.ram
Minden hülyegyerek szeret télen ökörködni, de nyáron nem szívesen mennek így 😄 2mm gumikopás garantált 😛 Egyik hülyegyerek épp elöttem kapott defektet, mert a jégrõl hirtelen lement a száraz betonra, és a gumi nem tolerálta a szaros kölyök vezetési stílust. A vicc, hogy még kereket sem tudott cserélni. Megemelte az autót, aztán emelt helyzetben próbálta lecsavarni a csavarokat, és csodálkozott, hogy ez így nem fog menni 😄
DanielT
Bekotorta 😄
GregSB
fifi
igen-eleget
vagy talán szted mondanék véleményt ha nem?
megint csak arra tudok visszatérni, hogy nem cseszném vele el a kocsimat...

Adi
Ment már keresztbe vmelyikötök??!
fifi? I.C.ram?? DJ Bee?!

fifi
én nem kétlem, hogy nekik tetszik amit csinálnak, de én tuti nem cseszném szét a jó autómat ilyen dolgokkal...
végszóra: mindenki azt csinál amit akar 😄