Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Najó ez egy tanuló autó volt. Képzeled milyen állapotban lehetett a motorja a sok zötykölõdéstõl, lefulladástól stb.
fifi
persze
de igénytelenség és szarság közt különbség van, ebben ugye azért kiegyezünk? 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
nemtom
enyém a Mátrában is gond nélkül ment, 4emberrel
vagy 2ember+futó+2krosszmotorral bejártam vele a fél országot.
úgy evett vagy 7lityit, bánom is hogy eladtam

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Najó, de egy 2es Golf vagy egy zöccséges merdzsó sokkal igénytelenebb, mitn egy 3as golf.
Kit--Kat
Nekik frankó volt, és nem kapott annyira nagy figyelmet az autó karbantartása, csak 1szerûen használták. Jó persze közel 10évesen már lehet szarabbul néz ki, nem tom lehet már rég eladták, már rég járta feléjük.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fifi
azért a titok nyitja ott van a mondatodban...
"bár eléggé szarnak a kocsiba"
melyik masina szereti ezt?

I.C.ram
Hát gyenge volt. Budai dimbes-dombos utakon örültem, ha 30-cal felmegy a dombon 😛 Nagyon lomha volt szegény. Sima D volt nem GTD.
I.C.ram
III-as i baromi rossz volt. Haveromnak az van, és rossz nézni azt a kocsit, bár eléggé szarnak a kocsiba, de akkor is szarul néz ki 😛
fifi
"legtöbbször a 4-esig is alig jutottam "

<#confused><#nemtudom><#csodalk>
figy nekem sokáig voltg Dezsõ Jettám, ismertem utolsó csavarig, de ha ez igaz, akkor abban valami nagyon komoly probléma volt...

Kit--Kat
Lanin!!!!!😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Nekem a IIIas sincs semmi bajom, haveroméknak is az volt, annó még halál jó kocsi volt simán hozta magát a vetélytásakkal szemben, a IVestõl kezdve van ez a torzulás.

I.C.ram
Nalátod, de végig a 3as és a 4esrõl volt szó, hogy azo ka szarok, mert ugye a mai illetve a 2000 környéki autóról votl szó. annó 2-es Golfon azaz Jettan tanltam vezetni. fasza autó volt. 1.6 dízel, soha nem votl vele gond, de nagyn gyenge volt 😛 legtöbbször a 4-esig is alig jutottam el 😛 Pár abban volt már vagy 400k km.
fifi
köszi...
mindenki mondja:tanulni, tanulni, tanulni
itt megtehetem 😉

Ezt te viszont én is teljes mértében osztom! Az I-II-es Golfok voltak, a szegény emberek Porsche-i.
Kit--Kat
Sajnállak, hogy erre magadtól nem jöttél rá😄DD

De apám Bora-ja is már a 130000-nél jár, alapjaiban ugyanaz mint a IV-es golf, és még semmi baja nem volt soha! De télleg.
fifi
akkor rosszul próbáltad az én kis csökevény agyamat rávezetni MESTER!

I.C.ram
Könyörgöm!!!! IV és a III-as Golfról volt szó!!!!!!
fifi
II-es
én pont most gondolkodom egy 1.6D-n kutyaszállítónak- betonkeverõhúzónak-horgásznijárónak

Kit--Kat
Ûristen. Pedig te vagy itt a nagy világtudó agytröszt, szal szorozd 3al és utána vonjál belõle gyököt! 1ként meg arra próbáltalak rávezetni, hogy ma már nem azt képvislik a Golfok amit annak idején az I. meg a IIes Golf.....

I.C.ram
Akkor majd összedobok, valami jó kis borostás logót.
azért azt ne mond már, hogy nem romlik el semmi, mert kb nekem az jön le ebbõl, hogy télleg nem bennetek van a hiba, ti vagytok a faszák

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

16-éves a 2 Golf GTD-m soha nem hagyott ott, pedig 170000-nél vettem, és beleraktam azóta 53000km-t
I.C.ram
Nem azt mondtam ,hoy elkúródott benne, hanem azt, hogy eleve szar volt. a 4-es goflot sem egy szériában gyártották.
fifi
kétlem, hogy erre gondolt volna
ha igen, akkor bukjon meg fogalmazásból 😊

Ez semmit nem változtat a lényegen.
fifi
családban volt 1.4
családban volt 1.6
ismerõsnek 1.9 TDI

mindhárom tökéletes a mai napig. ápolják, értelmesen használják õket, és érdekes módon se a váltó se semmi más nem qródik szét benne. de biztos bennünk van a hiba.

I.C.ram
Azt mondta, hogy a III-as meg a IV-es messze nem hozza a I II-es minõségét.
I.C.ram
Nem topik, hanem portál!! Akik ide eljutottak azok valamilyen számtechkel kapcsolatos dolog miatt jöttek ide. Legyen az játék, vagy hardware. Senki nem az autómánia topik miatt tévedt erre, azt elhiheted 😛
Én nem mondtam, hogy a VW, tökéletes lenne, vagy hogy sosem romlik el, de meghibásodási százalékban, messze veri az összes olasz autót!
fifi
ha itt és most elmagyarázod, mi köze az elsõ mondatodnak a másodikhoz, én fejet hajtok neked esküszöm.
mi köze a típushibáknak a az I-II-III-IV generációs fejlõdésekhez teeee?

1. ezt walakinek írtam
2. és-re megpróbáltam frappáns választ adni
3. a walakinek adott válaszra írtam ezt neked

érted, vagy még mindig nem?

I.C.ram
Ja. Szerintem is, ha Golf, akkor I vagy II. Vöst nem ismerem, de a III-asi szar a IV is az, de az leglább a kinézete miatt eltakarja a belsõ csúfságokat.
Nem az a lényeg! De sztem itt kb a topicoc 25%-a foglalkozik a számtechel, akkor ne mond már hogy ez egy számtech topic
I.C.ram
2 Golf 4-es ismerõsöm van. Mindkettõ 1.6os. Mindketten a váltó miatt volt viszik állandóan a szervízbe, mert recseg-ropog. Lehet, hogy csak pechjük volt. De pl errõl volt is topik itt az sgn. De VW sem tagadja, hogy van egy két szériahibás kocsija.
1.lol, elõbb arról beszélt zimmzumm, hogy nem csak a szépség számít
2.és ne legyél már retardált...
3.nos én is ugyanezt mondom, kiemljem neked a csak szócskát, vagy megérted nélküle is?

Eddig ezeket írtad nekem! Biztos nekem nehéz a felfogásom, de írd már le pontosan azt a problémádat velem kapcsolatban, amirt szted ellentmondásos, vagy amit még nem magyaráztam volna el érthetõen!
Kit--Kat
Te tudod milyen ótvar típushibák tömkelegével hozták a 4es Golfokat a márkakereskedésekbe? A mai Golf sem = a I-IIvel.

fifi
ha te mondod...

I.C.ram
Majd topikonként fogom váltogatn ia logómat, ugye? 😄
nos én is ugyanezt mondom, kiemljem neked a csak szócskát, vagy megérted nélküle is?

I.C.ram
Golf 4 minden, csak nem elpusztíthatlan.
Kit--Kat
😄DD

Számtek potál?????
Ez autómánia topic ba+
fifi
"csak rosszat mesélnek róla"
akkor a barátaid járjanak gyalog, ha a köztudottan elpusztíthatatlan konstrukciókban szétcseszik a váltót a <#lama>-k... nem kell Fast and the furioust játszani, hanem arra kell az autót használi amire tervezték...

Továbbra sem értem, hogy mit akarsz mondani!
Ha sportkocsit veszek, ott számít a külsõ, ha veszek magamnak meg a családomnak eg y autót, nézni fogom a fogyasztást, a garanciát, a praktikumot, stb stb, és sztem ezekben a mai köözépkategóriás olasz autók nincsenek annyira ott a toppon!
I.C.ram
Könyörgöm ez egy játék,számtech portál. Mit vártál, hogy majd relativitás-elmélet lesz a logómon?

Jó, akkor 15 vagyok...

Ha már itt tartunk ez a zümmögõs nick meg ennyi erõvel a Maja a méhecske is lehetne.
Kit--Kat
DEe akkor az látszik, hogy nem vágod a mai olasz autó kínálatot.
A Croma pl. veri a Signumot, ennyi.

és ne legyél már retardált...

Najó bocs, nem akartam bunkó lenni veled, csak össze vissza írkál itt mindenki minden légbõkapott szarságot....