Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha én 40 évesen, egy kiskutyáa pólót viselek, arra hovatkozva, hogy kicsikoromban szerettem ezt a kutyus, attól még gyerekes lennék! És ponnt hogy nem a 80-as évek alapján jelntettem ki amit kijelentettem, hanem a mai Olasz autókínálaton!
És egyébként továbbra i sazt állítom, hogy 15-éves vagy, sõt lehet hogy kevesebb!
És mégeccer hangsúlyoznám, hogy a sport és a hétköznapi autókat, én teljesen szétválasztom! De mindek írjam le most újra amit már eddig!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Az nem géppuska, hanem puska 😛 Azért ez az Avatrom, mer egy számomra kedves régi játék (Metal Slug), amit anno nagyon szerettem. Nem tudom ,hogy ebbõl, hogy szûrted le, hogy 15 vagyok, mert téves állítás. Ennyit errõl. Olyan ne mondja nekem, hogy ért az autókhoz, aki a 80-as évekbeli autóipar alapján jelenti ki, hogy melyik a jó, és melyik nem.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Figyelj! Az az autó, egy kuriózum! Angol autót se vennék, pedig a jaguar, vagy az Aston Martin, vagy a Morgan, vagy stb is kibaszott jó autók!
Ha az ember sportkocsit vesz, ott mindegy ország gyártotta! Akkor is megvenném a Maserati-t, ha a Csecsenek gyártanák, Romániában!
És mindezek mellett, a mai Átlag autókról volt szó! És úgy emléxem azt is említettem, hogy az olaszok Sportkocsigyártásban, jobban ott vannak mint a németek!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Az autókiállításon odajött hozzánk egy szivar kb. 50 lehetett.
És elkezdte az elméletét ránkeröltetni, hogy "nézzétek meg srácok, ti fiatalok vagytok szerintetek ezek az új OPEL-ek jól néznek ki?? Szerintem olyan az eleje mindnek mint egy hókotrónak...."(ez az új Zafira elött volt)
már értem mire gondolt.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Japánok 😉
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
"(Németországi Alfa Romeo sajtóközleménye)
Egy Alfa 147 JTD harmadszor egymást követõen nyert a „Dízel-kategóriában“
A Multijet befecskendezési technika ismét bizonyított extrém feltételek mellett."
Milyen márka?
És ez számomra nem érv, hogy az "Alfa minden téren minõségít alkot" hanem csak egy közhely! Én nem akarlak titeket bántani, télleg nem, csak nem érzem a tapasztalati alapot azok mögött amit írtok!
Valah jó volt az Alfa! De ma már nem! És nem az a jó kocsi ami gyórs meg jól néz ki, meg alapból H&C gifi van benne, hanem az ami minél több kritériumnak megfelel, amiket az átlagemberek állítanak fel....
Helyén van az, hogy egy 1.9-es HDI motorral a 307-es fennt van 100-on 13-14mpo alatt?
Franciáknál, meg a Renault a legelfogadhatóbb, sõt mondhatni jó, is, de ott meg a Designerek vannak teljesen széccsúszva! Szóval ami az egyik autónál a rossz az a másiknál jó, és ez oda vissza megy!