Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és?
Egy!
Ha én 40 évesen, egy kiskutyáa pólót viselek, arra hovatkozva, hogy kicsikoromban szerettem ezt a kutyus, attól még gyerekes lennék! És ponnt hogy nem a 80-as évek alapján jelntettem ki amit kijelentettem, hanem a mai Olasz autókínálaton!
És egyébként továbbra i sazt állítom, hogy 15-éves vagy, sõt lehet hogy kevesebb!
És mégeccer hangsúlyoznám, hogy a sport és a hétköznapi autókat, én teljesen szétválasztom! De mindek írjam le most újra amit már eddig!
I.C.ram
Ne vedd a szivedre, tényleg kicsit erõs volt, bár valjjuk be, hogy akiknek több tíz tonnás monstrum van a seggük alatt, kicsit nagyobb hatalmat tulajdonítanak maguknak, mint kéne. Nekem semmi bajom a kamionosokkal, nem volt velük gondom, sõt, sokmindenben irígylem õket. 😛
Kit--Kat
Én nem a Darwini elhelyezkedést kérdeztem/vitattam😄D

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

lol, elõbb arról beszélt zimmzumm, hogy nem csak a szépség számít <#vigyor3>

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Látsd már át a különbséget, a Sportkocsik, és a hétköznapi autók között, ha ezt figyelembe vennétek, értelmet nyerne az eddig leírt mondanivalóm
I.C.ram
Ismerek olyat, aki vezetett kb 600k km-ert, és mégsem vágja a dolgokat... Ez nem mentség.

Az nem géppuska, hanem puska 😛 Azért ez az Avatrom, mer egy számomra kedves régi játék (Metal Slug), amit anno nagyon szerettem. Nem tudom ,hogy ebbõl, hogy szûrted le, hogy 15 vagyok, mert téves állítás. Ennyit errõl. Olyan ne mondja nekem, hogy ért az autókhoz, aki a 80-as évekbeli autóipar alapján jelenti ki, hogy melyik a jó, és melyik nem.
A "kamionos" az nem egy faj.... Ez azér már túlmegy a jóízlés határán
Micsoda a kamionos?
Kit--Kat
😄DDDDDD A kamionsófõrök manapság MAseratival csapatnak civilban?😄D

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Pffff. Ez hosszú lesz!
Figyelj! Az az autó, egy kuriózum! Angol autót se vennék, pedig a jaguar, vagy az Aston Martin, vagy a Morgan, vagy stb is kibaszott jó autók!
Ha az ember sportkocsit vesz, ott mindegy ország gyártotta! Akkor is megvenném a Maserati-t, ha a Csecsenek gyártanák, Romániában!
És mindezek mellett, a mai Átlag autókról volt szó! És úgy emléxem azt is említettem, hogy az olaszok Sportkocsigyártásban, jobban ott vannak mint a németek!
[Walaki]D`Lair
Világ 4. legundorítóbb állatfaja 😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
Háth így kár lenne Maseartit venni, ha van keret ilyen hozzállással inkább vagyen új 3as bömnöst. Ez most nem marás, mert akkor te nem erre az életérzésre vagy kattanva.

Költõi kérdés volt! Egyébként nem, nem volt még új olasz autóm! De hidd el értek az autókhoz! Kamionsofõr vagyok, A-E-ig minden jogsim megvan, és vezettem mkb 400000 km-t, úgyhogy így látatlanba is kimerem jelenteni, hogy több rálátásom van a dologra, mint egy tizenötévesnek, akinek egy géppuskázó katona az avatarja! De jobb ha abbahagyjuk, mer utálok veszekedni! Fõleg olyan emberrel, akit nem is ismerek....
I.C.ram
Arról nem is beszélve, hogy Zimzumm most akar egy vérbeli digó autót venni (Maserati), nem tudom mit akar 😄 Most szereti az olasz autókat, vagy sem...
Kit--Kat
Szerintem ha kicsit is partyba lennél a mai autós világgal, akkor nem mondanál ilyeneket. Van-e kocsid mert nem érzem azt a nagy tapasztalatot mögötted.

I.C.ram
Nem csak abban... Amíg az olaszok jelen voltak a túraautó versenyekben az elsõ három helyezet mind Alfa volt. Jövõre asszem nem lesznek, de aztán megint beszállnak a 159cel asszem.
JGTC
nekem nem tetszik, talán a sok éles vonaltörés miatt, lehetne kicsit kerekebb(szerintem)

Az autókiállításon odajött hozzánk egy szivar kb. 50 lehetett.
És elkezdte az elméletét ránkeröltetni, hogy "nézzétek meg srácok, ti fiatalok vagytok szerintetek ezek az új OPEL-ek jól néznek ki?? Szerintem olyan az eleje mindnek mint egy hókotrónak...."(ez az új Zafira elött volt)
már értem mire gondolt.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

[Walaki]D`Lair
Ez megint butaság...😊

Japánok 😉

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Most arra válaszolj, hogy volt új olasz autód, vagy sem? Mert ha nem, akkor te milyen alapon kéred számon rajtam ,hogy volt-e német autóm?
Kit--Kat
Szvsz az olaszok a legjobbak dízelben.

[Walaki]D`Lair
Ember...láttál te már Brerát? a ma gyártott legszebb autók egyike!

I.C.ram
Attól még ülhettem párban, és vezettem is párat. Nem kell moziban megnézni a filmet, hogy tudjon véleményt alkotni.
A hozzászólásaid alapján neked még használt trabantod se....
[Walaki]D`Lair
De olyan mennydörgés sincs mégegy mint az SLR 😊

I.C.ram
Volt új olasz autód?
bocs ezt elnéztem
GregSB
Neked meg Kitkatnak meg még egyáltalán nem volt autótok, szal.... 😄

I.C.ram
Ez is azt mutatja ugye, hogy milyen szarok az Alfák 😄

"(Németországi Alfa Romeo sajtóközleménye)

Egy Alfa 147 JTD harmadszor egymást követõen nyert a „Dízel-kategóriában“
A Multijet befecskendezési technika ismét bizonyított extrém feltételek mellett."
Kit--Kat
Esteleg Alfa, mivel arról beszéltünk idáig?!....

Az nem közhely, az tény
I.C.ram
Alfa Romeo 156 1.8 TwinSpark (ikergyertya)
Inkább 1.8 T nem? Az audiban van, meg a VW-bwn, van belõle 150, és 180- lovas verzió is....
I.C.ram
Az a közhely, hogy az olasz autók szarok. Lefogadom nem volt még új olasz autód.
És mi az az 1.8 ts?
Milyen márka?
Kit--Kat
Az milyen?:/

I.C.ram
Ráadásul az M3ast is odaverte az AutoDeltas Alfa 156, ami még olcsóbb is.
Én nem azt mondtam, hogy a Volswagenek szarok te. Szted miért gyártottak már 24000000 darabot belõle, mer nem bevált konstrukció Az a baj, hogy ti az alapján itélitek meg a kocsikat, hogy hogy néz ki? Volt nektek már egyáltalán saját kocsitok?
És ez számomra nem érv, hogy az "Alfa minden téren minõségít alkot" hanem csak egy közhely! Én nem akarlak titeket bántani, télleg nem, csak nem érzem a tapasztalati alapot azok mögött amit írtok!
Valah jó volt az Alfa! De ma már nem! És nem az a jó kocsi ami gyórs meg jól néz ki, meg alapból H&C gifi van benne, hanem az ami minél több kritériumnak megfelel, amiket az átlagemberek állítanak fel....
Kit--Kat
De a BMW a trendi ma a sok kis ficsúr között. Amúgy nálam 1 159es 1000x többet ér a 3asoknál. Eddig a 3asok jól néztek ki, azokat nagyon csíptem, de az újak, háthh no commant hogy néznek ki...

I.C.ram
ja nekünk is egy 1.8 TS volt 3 évig kb. Nagyon ment. Simán büntette a BMWket aznos ccm mellett. Belülrõl is gyönyörû volt.
Kit--Kat
1 Alfába nem nagyon köthetsz ki, ha nem fogszm ki 1 szart véletlenül, már az autó minden terén minõségit alkotnak.

I.C.ram
tényleg szarok. Van pár ismerõsnek, zömében Golf, és csak rosszat mesélnek róla. Fõleg a váltója szar.
I.C.ram
156 is egy kurvajó konstrukció volt. Nem hiába lett az év autója, ami azért ritka egy 6 milláról induló kocsinál.
Volt már vw-d?
I.C.ram
Egyébként azért volt, mert a Lancia egy árkategória volt az Alfával, és gondolom nem lett volna szükség ugyanazon piacon két csapattárs versengésére.
Na ez meg a másik! Az olaszok sportkocsiban jók, de hétköznapi autókban, hasonlóan gyatrák mint a franciák! Vagy ha akarsz egy jó középkategóriás olasz autót, mondjuk az új Alfa 159-et, akkor alapáron pengethetsz ki 7900000-ft-ot. Szépek a mai francia autók, de szar elavult motorokat gyártanak! Most ne haraguggyatok mán, de álljon meg a hegyi lejtõ!
Helyén van az, hogy egy 1.9-es HDI motorral a 307-es fennt van 100-on 13-14mpo alatt?
Franciáknál, meg a Renault a legelfogadhatóbb, sõt mondhatni jó, is, de ott meg a Designerek vannak teljesen széccsúszva! Szóval ami az egyik autónál a rossz az a másiknál jó, és ez oda vissza megy!
I.C.ram
Ezt írták, hogy gondolkodnak a beszüntetésén, de aztán észhez tértek.
I.C.ram
Arról nem is beszélve, hogy az olasz autóipar egyidõs a némettel, szóval ugyannyit tudnak õk is, mint a németek. ugyanúgy vannak mindkettõnél profi mérnökök. Ez egy begyepesedett gondolkodás, hogy az olaszok celuxszal rakják össze a kocsikat. ennek az egésznek oda vezethetõ vissza a vonala, hogy olaszoknál sokkal szárazabb az idõjárás, és nem kellett olyan rohadásmentes kasztnikat gyártani, mint északon. elektronikával meg az votl a baj, hogy, akár csak a franciák, szerettek mindent túlbonyolítani. Viszont a németek soha nem tudtak olyan motorokat gyártani, mint a digók.
hmhm
vw sux egy rakás szar

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Kit--Kat
jajaja, de a Lancia az a Fiat leánycége, olaszban jól mennek, akkor mér szüntetnék be?