Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG work
feldobnék egy újjabb kérdést, ami engem érdekelne:
indokolt-e , hogy a VW-enek -fõleg a golfok- a korukhoz képest irreálisan drágák?
pl 1 átlagos '86os 1,6d golf 2es 400-500e pénz, és egy 1es golf (ami ugye min 23éves) 200e körül mozog

sõt láttam golf 2est (igaz 90es) 900e-ért (no tuning, tök gyári)!!!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

DJ Bee18
Nem a formaterv az érdekes, hanem ez egy jól megcsinált autó...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Igazad van, a vitának valóban nincs értelme, mer elõbb utóbb a Golfokból is, és mindebõl ilyen elcseszett formatervek születnek majd, mint pl az új CIVIC😊😊
Válasz Csocsonak, és Terrornak! Nem vagyok ennek a problémának a Betege, meg semmi ilyesmi, csak meg kell védenem a kasztomat!😄😄 Kösz z együttérzést spanok....<#circling>
DJ Bee18
Én azt mondom, ha alsó-közép, a Golf vitának nincs értelme, mert van ez: 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

3Error
meg tudlak érteni...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

CSOCSO
tudom milyen.. hidd el! engem is beskatulyaznak joparan.. node mindegy...pl hulye kocsog menekult aki x ezer dolcsit megkeres havonta

😄😄😄😄😄

Nyilván, de te ezt konkrétan nekem mondtad!
[Walaki]D`Lair
Akinek nem inge nem veszi magára...😉

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

A legkomolyabban. Én is ezt mondtam! De azér azt te is megérted, hogy szarul esik ha beosztályoznak, mint vmi gomba fajt, meg leköcsögöznek!
Ja kurva szép summát! Egy 10000 km-es kanyarért kapok 80000 ft-ot! És otthon se vagyok! csak hogy tudd egy ilyen kanyar nekünk jó esetben megvan tíz nap alatt! Ha kiszámolsz mindent pontosan, rájössz, hogy nálunk sem kolbászból van a kerítés.
CSOCSO
ezen most komolyan veszekedtek?
ez beletartozik az eletbe.. felesleges veszekedni ezen... vannak kocsog komuvesek.. meg rendesek.. vannak kocsog autoszerelok meg rendesek.. vannak kocsog arufeltoltok a boltban meg rendesek.. mindenbol ugyanugy vannak parasztok meg kedvesek.. csak autoszerelovel evente talizol.. meg a tobbivel.. a kamionokkal meg minden nap mikor mesz a munkaba.. es ugyanigy van a buszsoforrel...
neked kocsog meg nem vart meg.. a fent uloknek meg kocsog mert a faszert nem siet mar.. hisz elkesel... felesleges veszekedni, hogy ki miert es hogyan, mennyire kocsog...
I.C.ram
Azért tegyük hozzá, hogy nem csak Walaki pirospozsgás popójáért járkálnak a kamionosok, hanem azért szép summát is kapnak a melóért, amit azért nem tagadnak meg maguktól 😊
Igen? Így gondolod? Ez tetûség sztem, mán bocs! Vannak köcsög kamionosok is, akik rád húzzák a kanyarban, vagy ha elõznél! De én és a nagy részünk nem ilyen.
Nekünk ez a hivatásunk, ez az életünk!
És ha mi nem nyomnánk a gázt éjjel-nappal, akkor te nem hogy vajat nem tudnál kenni a kenyeredre, de még a szart se tudnád kitörölni a seggedbõl, mert mi nem szállítottuk le a kibebaszott budipapírt a Tesco-ba, amit megveszel!
Úgyhogy jobb lenne, hogyha végre nem a köcsög Oneill levonós ladás szemével néznétek a világot. És a marha nagy "elmefitogtatás" helyett inkább gondolkoznátok.
Méghoghy ellenõr, meg Busz sofõr.
Az meg a másik!
Az a "köcsög" buszsofõr, már 25-éve nyomja ugyanazt a szar melót, ugyan abban az unalmas városban, csak azér hogy neked ne gyalog kelljen menni a giomibe, vagy a Tesco-ba a budipapírért. OKOSTOJÁS
[Walaki]D`Lair
Így van 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
jaja!

1. Taxisofõr
2. BKV ellenõr
3. Buszsofõr
4. Kamionsofõr

I.C.ram
Alfetta? Múltkor volt a totalcarban is. Agyondicsérték.
CSOCSO
nem a price (bocsi😊 a lenyeg.. hanem a smart kisauto... a passat meg nagy csaladi.. tobb midnenre lehet hasznalni es tobb luxussal megaldva...
szal sokan sokmindent fikaztok.. kozben lehet hogy lemennetek hidba ha olyanotok lehetne...
CSOCSO
mondok ellenpeldat.. lattam valami osregi alfa romeot.. kb ilyen lada szintu volt... nah azt nagyon megcsodaltam... meg lattam olyan toyotat is!.. nah az is cool volt.. nekem nem kene de megcsodaltam
I.C.ram
Írtam levelet a TotálVámnak (totalcar), remélem hamar kapok választ.
I.C.ram
Ezért mit fogsz kapni Walakitõl 😛 egyébként ár-érték arányában messze burzsóább kocsi a Smart, mint a PDTDI Passat 😛 Szóval akinek Smartja vannak, annak biztos lehetne Passatja is.
I.C.ram
Ja. Az a csóka alapította, aki együtt dolgozott pár Lambos fazonnal is, mikor versengépeket építettek 60-as években.
CSOCSO
nem becsulitek azt a keveset ami van...
fikazzatok a vw-t meg a tobbit.. oszt kozbe vw passat pdtdi helyett mondjuk smartokban ulunk.. meg trabikban.. persze ne ertsetek felre.. gondolom es remelem hogy ennel sokkal jobb helyzetben van mindenki.. lehet fikazni sokmindet.. de olyanotok lenne se hiszem hogy sok bajotok gyulne azzal az autoval...
Kit--Kat
Persze mivel te kinn élsz oda meg nem exportálnak 'hálistennek😊
amúgy meg egyéni szocproblem, az tuti, hogy egyedibb meint a németek, már abból kiindulva is, hogy nem oylan trendi és erdeti dizánja van.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Na pont ezt akartam kérdezni, akkor ez olyan mint az Abarth házi tuning cég.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CSOCSO
nemtom.. en nem vagyok oda az olasz atlagautokert.. alfa romeo??
biztos jo meg ilyenek.. de nekem nem jon be.. nem vennek akkor se ha multimilliomos lennek.. ha adnanak ingyen..elfogadnam.. lehet beleszeretnek.. de nem kene
I.C.ram
és vajon elég ennyi, hogy 25 évesnél idõsebb legyen?
bld
hát elvileg 25 évestõl számít veteránnak

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

I.C.ram
Najó, de kell, hogy vizsga legyen rajta, vagy sem. Vagy elég az, hogy 25 éves legyen legalább? Utálom ezt a szar regadót, tök értelmetlen. Most ugyanazo ka szar lehasznált kocsik kerengineke itthon, ahelyett, hogy lecserélõdne a vér.
Gondolom, veterán kell legyen, meg limitált is, az tuti, de a többi kritériumot nemtom sajna
I.C.ram
Na mindegy... erre valaki válaszoljon, ha tud valamit, mert nagyon fontos.

Március környékén, ha minden igaz, kimegyünk unokatesómmal megvenni neki a 2.8as Ford Capriját, és lehet érdemes lenne nézni valami szépet kint 😛
I.C.ram
AutoDelta olyan egyébként, mint a Mercinél az AMG. Elég nagy múltú cég. Asszem 1964tõl létezik.
I.C.ram
Ez is AutoDeltas, de ez már versenyváltozat

I.C.ram
Valaki akkor megtudná magyarázni, hogy a magyar jog szerint, mi számít muzeális jellegû autónak? Regadó miatt kérdezem.
I.C.ram
ilyen votl a régi:

I.C.ram
ilyen:

Sztem senki nem vágja, de én szítottam fel naon a kedélyeket, amikor el kezdtem húzni a z olasz átlagautókat....
I.C.ram
flame nagy boost a topiknak 😛
I.C.ram
😄
fifi
te a népies nevén "faudi csuklónak" nevezett alkatrészekre gondolsz, amit én pl eredményesen barkácsoltam itthon 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
132 hsz??? mivan veletek?😄
"az 1-estõl kezdve alkalmazott váltórudazat" - természetesen csak a megoldás ugyanaz, nem maga a rudazat ugyanaz az alkatrész 25 éve, még mielõtt valaki belekötne.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Ugye nem az az 1 darab 3-as alapján jellemzed mindet? Volt közöm több 3-ashoz is, egyikkel sem volt semmi gond. Az egyiket még át is fordítottam a tetején, némi karosszériás munka után azóta is gond nélkül megy. A váltórecsegésben van valami, csak illene tudni hogy nem a váltó hibája. Sajnos az 1-estõl kezdve alkalmazott váltórudazat hajlamos kikopni/meghajlani/eltörni, onnantól kezdve pontatlanná válik hozzá nem értõ kezekben. Én pl. elég sokat hajtottam ilyen váltóval, és érdekes módon lehetett vele minden gond nélkül váltani kis oafigyeléssel. A 4-estõl felfelé lehet igazad, azokat nem ismerem, de amit pl. a 3-asról állítasz általánosságban ez egész egyszerûen alaptalan, elfogult hülyeség.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
volt egy faszi itt nálunk, "száguldó halál" nem véletlenü hívták így, de ez most mellékes. Taxis volt emberünk, és megunta a Volgát, Dáciát stb... Volt della, haza hozott valahogy magának egy 123-as Diesel kombit/2.4 talán/
itthon rögtön a szerelõhöz vette az irányt, mert szerinte nagyon pörög a gép, és valami gond van. Elmentek próbaútra, a szerelõ vezetett 1-2-3-4-5 nincs ezzel semmi gond Miska bácsi. Ekkor csapott a homlokára az öreg: hááá dikkk Janikám ötgángos a gép??? hazajött 4.ben Münchenbõl vele...
megvan neki még mindig
😄DDd

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Totalcar is hülye volt, mrt azt írta a cikkében, hogy a zöccséges kupé-ban, ha dízel van az tíipus idegen. Közben meg gyártották dízellel is. volt 3000-es sima Dízel 90 Le-vel meg a TD 130-cal.
I.C.ram
Sajnos ritka mint a fehér hólló. 10k darabot gyártottak belõle összesne 😞
I.C.ram
Oktatóm folyamatosan írkálta papírra, hogy mennyit fogyaszt. Velem ment mindig tankolni, és velem olvastatta fel a kmó állását, mert szarul látott 😄
I.C.ram
Nylván 😛 Egyik kedvencem a "zöccséges" kupé 😊 Abból jó lenne szerezni egy 3 lityós TD-t. Abban 130 ló van, és 8-9-et eszik.
fifi
igaz
meg gondolom minden le volt rajta zéróra csavarva, hogy ne egyen, így gázolajon megspórolták a pénzt a kuplungra havonta .DDDD

Kit--Kat
Ez is régen vót már😊
Legnépszerûbb témák
1. A Pc-s játékoknak leáldozott
2. Football Manager 2006
3. Makettezés
4. Prince of Persia: The Two Thrones
5. Humoros és aranyos képek
6. Battlefield 2
7. Kézi és az Olimpia
8. AUTÓ mánia
9. World of Warcraft
10. Need for Speed: Most Wanted