Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
indokolt-e , hogy a VW-enek -fõleg a golfok- a korukhoz képest irreálisan drágák?
pl 1 átlagos '86os 1,6d golf 2es 400-500e pénz, és egy 1es golf (ami ugye min 23éves) 200e körül mozog
sõt láttam golf 2est (igaz 90es) 900e-ért (no tuning, tök gyári)!!!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
😄😄😄😄😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ez beletartozik az eletbe.. felesleges veszekedni ezen... vannak kocsog komuvesek.. meg rendesek.. vannak kocsog autoszerelok meg rendesek.. vannak kocsog arufeltoltok a boltban meg rendesek.. mindenbol ugyanugy vannak parasztok meg kedvesek.. csak autoszerelovel evente talizol.. meg a tobbivel.. a kamionokkal meg minden nap mikor mesz a munkaba.. es ugyanigy van a buszsoforrel...
neked kocsog meg nem vart meg.. a fent uloknek meg kocsog mert a faszert nem siet mar.. hisz elkesel... felesleges veszekedni, hogy ki miert es hogyan, mennyire kocsog...
Nekünk ez a hivatásunk, ez az életünk!
És ha mi nem nyomnánk a gázt éjjel-nappal, akkor te nem hogy vajat nem tudnál kenni a kenyeredre, de még a szart se tudnád kitörölni a seggedbõl, mert mi nem szállítottuk le a kibebaszott budipapírt a Tesco-ba, amit megveszel!
Úgyhogy jobb lenne, hogyha végre nem a köcsög Oneill levonós ladás szemével néznétek a világot. És a marha nagy "elmefitogtatás" helyett inkább gondolkoznátok.
Méghoghy ellenõr, meg Busz sofõr.
Az meg a másik!
Az a "köcsög" buszsofõr, már 25-éve nyomja ugyanazt a szar melót, ugyan abban az unalmas városban, csak azér hogy neked ne gyalog kelljen menni a giomibe, vagy a Tesco-ba a budipapírért. OKOSTOJÁS
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
1. Taxisofõr
2. BKV ellenõr
3. Buszsofõr
4. Kamionsofõr
szal sokan sokmindent fikaztok.. kozben lehet hogy lemennetek hidba ha olyanotok lehetne...
fikazzatok a vw-t meg a tobbit.. oszt kozbe vw passat pdtdi helyett mondjuk smartokban ulunk.. meg trabikban.. persze ne ertsetek felre.. gondolom es remelem hogy ennel sokkal jobb helyzetben van mindenki.. lehet fikazni sokmindet.. de olyanotok lenne se hiszem hogy sok bajotok gyulne azzal az autoval...
amúgy meg egyéni szocproblem, az tuti, hogy egyedibb meint a németek, már abból kiindulva is, hogy nem oylan trendi és erdeti dizánja van.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
biztos jo meg ilyenek.. de nekem nem jon be.. nem vennek akkor se ha multimilliomos lennek.. ha adnanak ingyen..elfogadnam.. lehet beleszeretnek.. de nem kene
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Március környékén, ha minden igaz, kimegyünk unokatesómmal megvenni neki a 2.8as Ford Capriját, és lehet érdemes lenne nézni valami szépet kint 😛
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
itthon rögtön a szerelõhöz vette az irányt, mert szerinte nagyon pörög a gép, és valami gond van. Elmentek próbaútra, a szerelõ vezetett 1-2-3-4-5 nincs ezzel semmi gond Miska bácsi. Ekkor csapott a homlokára az öreg: hááá dikkk Janikám ötgángos a gép??? hazajött 4.ben Münchenbõl vele...
megvan neki még mindig
😄DDd
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
meg gondolom minden le volt rajta zéróra csavarva, hogy ne egyen, így gázolajon megspórolták a pénzt a kuplungra havonta .DDDD
Legnépszerûbb témák
1. A Pc-s játékoknak leáldozott
2. Football Manager 2006
3. Makettezés
4. Prince of Persia: The Two Thrones
5. Humoros és aranyos képek
6. Battlefield 2
7. Kézi és az Olimpia
8. AUTÓ mánia
9. World of Warcraft
10. Need for Speed: Most Wanted