Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Félre ne érts, nem akarok én autót venni, csak nézegettem az árakat...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

JGTC
ezt lessétek

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Annyiból már vehetnél, egy alap új Toyota Avensis-t például! Vagy egy Új Jettát vagy mondjuk vmi használt nagyobb vérû autót. Pl:Egy 2002-2003-as Volvo S80-at.A Motorpaletta elég széles. Dieseleket vehecc:139-lovast, vagy 164 lovast, benzinesben meg 2.0 literes turbo-t, 226-Le, vagy 180 le,vagy 272le vagy stb.. Jó lehet hogy ez neked pont egy nem teccõ kategória, de sztem 5 millábol, az igényeidnek sokkal inkább megfelelõ autót vehecc mint a Clio. Kapásból tudnék mondani vagy 20-at.
És az ember ne essen abba a hibába, hogy pl. reklámok alapján vegyen autót. Mer milyen fasza akció van, meg kifutott széria, meg ajándék téli gumi pffff,(Nem állítom, hogy te ezt teszed, csak vhogy ide forogta ki magát a mondókám) hanem tájékozódjon. Érdemes megnézni a Használtauto.hu-t.
Clio-ért sztem nem kéne kiadni 3 millánál többet. Kivétel ha 2.5 VR6-os. Na az minden pénzt megér.<#crazya>
Indokoltnak talá nem indokolt, de ez van....
DJ Bee18
van akinek az számít minél nagyobb és kényelmesebb

Ilyen ember nem létezhet akkor?? Pl. sokat van úton, és nem az érdekli, hogy a mûanyagot milyen érzés megfogni, hanem hogy normálisan el tudjon terpezkedni benne

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

I.C.ram
Az autókat nem kilóra árulják 😄
DJ Bee18
én meg Alfát nem vennék, mert a méretéhez képest drága, ugyanúgy mint pl. az Audi A4, és van akinek az számít minél nagyobb és kényelmesebb, de van sok-sok különbõzõ elképzelés is

Kit--Kat
Pontosan, én is így vagyok ezzel😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
neked, de több fogyasztó van 😄D

fifi
és ebbõl a nagy választékból nekem mint reális lehetõség a Peugeot-Renault-Citroen a végén kullog...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DJ Bee18
mert akkor nem volt más relatíve olcsó kisautó, de a mai világban kicsit nagyobb a választék

fifi
kispolszkiból is sokat eladtak...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
"A francik visszesnek a digósok pedig jönnek erõsen fel"
nem baj az.
olaszt szívesebben veszek mint franciát.
sógorom is most szopik a Partnerrel, már nemtom mennyi zsetont legomboltak róla, és csak sz@r... bár nem akarok általánosítnani.

Kit--Kat
nana<#ejnye1>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
Azé nagyon sokat eladnak Pözsóból, nem lehet olyan szar azért...

[Walaki]D`Lair
mi az hogy hálistennek...azért túlzásokba ne essünk már...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Bee18
valahol olvastam, hogy még a végén 208 lesz a neve, de nem hiszem

(kivétel vagyok, nekem tetszik 😄D)

Kit--Kat
hálistennek legalább csõdbe megy a pözsó😄
Úgy veszem észre a pözsó tényleg nagyon a -fejlõdik visszafelé, és a citroen bá marha okádék, de hozza a régi extravagáns buzulását és így van megint vevõköre.
A francik visszesnek a digósok pedig jönnek erõsen fel😄

DJ Bee18
de a Puntoban ennyiért?

[Walaki]D`Lair
Sztem meg valami geci undorító harcsapofa...már a 407 se tetszett...a 307 undorító a facelift után...ez meg...errõl már a jó ízlés keretei közt nem lehet nyilatkozni...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I.C.ram
Nem tudom miért erõlteti a pözsó ezt az idétlen pofádba röhögõs arcot. Mint valami idétlen manga figura.
[Walaki]D`Lair
ez az új 207...ÓTVAR!!!!

Kit--Kat
NA fújjj eddig nem mondtam, hogy csúnya 206os, csak élbõl nem szerettem mert francia, na de ez okádék<#vomit>

I.C.ram
új 206? 207?
[Walaki]D`Lair

BROÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁF

[Walaki]D`Lair
ugyanmár...alfa JTD ftw...😊

Kit--Kat
Háát meglepõdnél mit tud a Fiat kihozni a dízelbõl...

DJ Bee18
Punto

...a csúcsmodell 1,9 literes, 130 lóerõs dízelmotorral 4,59 millió forintért érhetõ el, igaz, ez már csak Sport kivitelben, háromajtós karosszériával kapható.

Azért dízel ide-oda, hát <#idiota><#vigyor>

GregSB
Tudom, csak vicceltem. Messze vagyok én még attól hogy ennyit költsek autóra 😊

DJ Bee18
csak ezzel akartam érzékeltetni, mennyivel izgalmasabb a formája egy másik autónál 😄

I.C.ram
Kicsit elvannak szállva...
DJ Bee18
egy 1.4 MJEt jól felszerelt Grande Punto ára már közelít hozzá...

GregSB
Nem járok discoba. Akkor meg se vegyem? 😄DDDDD

DJ Bee18
egy 20-onéves fiatalnak ideális lehet, ha 4,5 milliót akar autóra költeni, jól megy, elfér benne, és megnézik a disconál 😄DDD

[Walaki]D`Lair
Hát én összeraktam magamnak egy majdnem fullos 1.5-ös dCi-s 106Le-s új Cliót...5.5 milla...egy Clio...lol...

GregSB
Lesz@rom, ha ez az ára annak hogy ne egy tucat-designos autót vegyek akkor rászánnám azt a + pénzt.

Ebben a kategóriában még az Alfa 147 tetszik, az is 4.5 millióról indul...

Kit--Kat
Nekem meg tök szar a kormányom most, szal sajna felejtõs a gém karácsonyig..😄

DJ Bee18
de 1.8 140 LE, meg ebbeb a modellben már van minden fontosabb extra, a többi szerintem 100 ló körüli 1.6-ossal kapható ennyiért, ilyen felszereltséggel.

I.C.ram
Ja... 4.2-ért 😄
GregSB
Mert egyelõre csak 1.8assal árulják, jövõre lehet majd kapni gyengébb motorral olcsóbban is.

I.C.ram
JA elég szar lett 😞 Viszont egész reálisan tünik. Bár kicsit furcsa az irányítás. Valamikor 20szal is alig lehet bevenni ak anyart, valamikor meg simán bevesezm normál tempóban. Olyan mintha alúlkormányozott lennének az autók.
I.C.ram
4.5 millióról indul...
Kit--Kat
Hát max behorpasztod, a törés elég gagyi lett benne.

GregSB
<#eljen>

Ha most alsó-közép kateg. autót szeretnék vásárolni nem lenne kérdéses, hogy ezt választanám. Nekem iszonyatosan tetszik a designja kívül belül, a konkurensek egyszerûen a közelébe sem érnek!

I.C.ram
GT LEgendset felraktam. Kiváncsi vagyok rá. Majd jól összetörök benne gey Ford Caprit 😄 Olyan soka nszeretik, pedig tök ronda autó.. 😊
JGTC
kívül belül nagyon ott van !!!
de mi van a 3 ajtóssal az nem jön????

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

vezettél már alfát?

...sose azt nézd...

ChevyG work
ööö, kifejtenéd?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

[Walaki]D`Lair
Háuáéáõûûûûûûûûûû!!!!

fifi
ez sem véletlen, már régebben beszéltem én itt errõl, de nem lettem megértve...