Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Egyelõre az a szerencse, hogy céges a verda, így nem muszály megmondanom, hogy én voltam, de akkor inkább azt mondom muter volt, vegyél el az õ jogsiát, Õ úgysem vezet soha, nekem meg kell a munkámhoz, de büntetés mennyi lehet szerintetek?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

GregSB
Papír repülõ? <#idiota>

Viccet félretéve simán elvehetik a jogsidat, ha nem ügyeskedsz valamit :/

MikX
sztem az már jogsi...
bár nem akarok vészmadár lenni, de a megengedett sebesség duplája...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Hát sztem felesleges ez a vita, Jó a Ferrari, mivel az F-1-ben is évekig verhetetlen, a GT-ben is ua, csak az utolsó pár évben van egy kis visszaesés, de lehetetlen, hogy egy márka mindenhol, mindíg élen maradjon, és ugye unalmas is lenne...
Akinek men nem tetszik a ferrari, az úgysem fogja elismerni ezt szvsz...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Csacsi
Sziasztok, most jött papír, hogy 70-es táblánál 144-el mentem. Ki tudja, hogy mi lesz belõle?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kit--Kat
<#nyes>Jep!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
a Maserati mitõl sportosabb mint a Porsche? 😊 Ebbõl a felsorolásból sztem csak a Ferrari vérbeli sportautó (mondjuk a Scaglietti nem annyira), a többi is sportautó azért 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

[Walaki]D`Lair
Azért nem, mert az Aston meg a Porsche luxus, a Ferrari meg a Maserati sport, a Corvette meg prohász...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
ugye tudod hogy már nem a leányvállalatuk egy ideje...;PP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
A GT2be elverték az ósdi 5éves Modenaket a vadi új 911esek nagy dolog.. Nem, ugyanis az 576ost hagyták idénre és a Maserainak adták az Enzo alapját és ezt pedig azért tették, mert a Maserati a leányvállalatuk és 1 kis reklámot akartak csinálni.. Csupán ennyi semmi több. De ugye azt a jobban kéne ismerni szöveget nem gondolod komolyan, mert marhajót nevettem rajta😄DDDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

robotnyk
a rali, a gt és a formula azért nem ugyanaz
DJ Bee18
A versenynek semmi köze a utcai jármûvekhez... Ennyi erõvel akkor a Citroen a legjobb autó, mert a Raliban aláz 😄DD. Vagy a BMW szar, mert az F1-be nem csinált semmit. Szerintem ha beleulsz egy Astonba, Porscheba, Ferrariba, Maseratiba, Corvettebe, rohadtul nem fogsz érezni különbséget, csak azt, hogy mindegyik egytõl egyig a csúcsot képviseli az autógyártásban (magyarul kurva jó autók 😄). Akkor éreznél bizonyíott különbséget, ha kimennél a versenypályára, és hajkurásznád a tizedmásodpreceket. Tehát csak az a döntõ, hogy neked személy szerint mi tetszik. De ilyen vita már nem az elsõ.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

A Maserati-s dolgora beugrottál ahogy vártam is, úgyhogy jöhet a bekészített kérdés: Mitõl olyan hihetetlen kemény a Ferrari, ha a saját technikájukból sem tudnak kihozni mindent? Nem égõ de piszkosul hogy egy "idegen" márka a saját technikájukkal veri el õket, akiknek mindennél jobban kellene ismerni?
A többivel kapcolatban meg annyit hogy te is azt erõsítetted meg a Corvette-s dologgal amit én is mondtam a kezdetektõl fogva: a Ferrari egyáltalán nem a csúcsok csúcsa, a pályán egyszerûen egy márka a többi 8-10 között. Néha jobb passzban, néha rosszabban, mint a többiek. Én nem rugtam öngólt, továbbra is ezt állítom az elejétõl fogva. Te a LeMans-ágon is csak szépíteni tudtál a dolgon, a GT2-höz meg hozzá sem ugattál mert nincs mit magyarázni, ott nagyon keményen elverte a Porsche a Ferrari-t. Ha egyetértesz velem akkor minek kezdted a vitát? Ha meg nem (ész azt tartod hogy a Ferrari igenis jobb a többi márkánál), akkor hol a mindent elsöprõ bizonyíték ami ezt alátámasztja?

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Kit--Kat
Ja és TEEE<#nevetes2>

Kit--Kat
Elmondom, hogy a Maserati borítás alatt 1 lebutított Enzo van, sazl no comment, Le Mansban a Ferrari a Corvett kategóriájában indulst szal hiába való összehasonlítani az A vagy milyen kaetgóriás autókkal, és ott 3.4. lett a Farrai a Corvett mögött a maga kategóriájában.
Ezen tények tudatában gondold át mit is akartál te mondani, mert csak öngólt rúgtál😄DDDDDD

robotnyk
kieg: ki gondolja hogy maranellóból fúj a passzát szél?

btw, a golfos beszólás azért tetszett 😄
Akkor nézzük a tényeket. A GT1 szériában 2005-ben leiskolázta a Maserati (igaz pilótaszinten Ferrari-s lett az elsõ 1 kemény ponttal, de mögötte sorban a Maseratik jöttek, egyébként is most márkáról van szó, tehát ez nem játszik), GT2-ben a Porsche, Le Mans-ban pedig szinte minden márka (Audi, Aston Martin, Porsche, Chevrolet, ha márkának vesszük akkor a Judd és a Zytek is) megverte, a 13. helyen jött be az elsõ Ferrari. A fenti tények ismereténem kettõt kérdeznék:
1. Biztos hogy ennyire rá lehet mondani hogy a Ferrari aláz?
2. Ki okoskodik olyan dolgokról amikrõl nincs fogalma?

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Kit--Kat
Na megjött a másik professzor okító bási... Én se ugatok bele, hogy milyen a Golf meg a Skoda 120L, mert nem vagyok benne a témában, de ti látom mindenhez magasszinten hozzáértetek. No comment... Olvassátok el Csocso hozzászólását kb ez a helyzet...

fifi
mert neked olyan rengeteg fogalmad van...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kit--Kat
Az csak téged minõsít, hogy olyanról okoskodsz megint amirõl fogalmad sincs, a GT-ben is õ gyaláz, ezenkívül pedig másban nem indul, csak Le MAnsan.

robotnyk
HBD2U
CSOCSO
naon szep😄
DEXTER92
A ferdeszemûek találmánya: 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

[Walaki]D`Lair

[Walaki]D`Lair
köszi😊

És milyen volt élõben? Én eddig képeken láttam, és bele vagyok zúgva...

GregSB
Hepibörzdéj!

[Walaki]D`Lair
Csak a presztízsért gyártják....😊

[Walaki]D`Lair
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZUS!!!!!!!!!!

CSOCSO
nah..kiszineztem a logomat
Mondtam volna ilyet? Nem rémlik. Azt mondtam hogy közel sem a ferrari a pályák királya, csak egy márka a jópárból. Ez hol jelenti azt hogy az Enzo lomha? 😊

GregSB
GBP-t, orry korán van még <#sniffles>

CSOCSO
nahja
GregSB
Na megnéztem én is a topgírt 😊

Én engem az az adat döbbentett le legjobban amit a végén mond Jeremy:

Az ára a kocsinak angliában 840ezer angol font (312millió HUF), DE! A VWnek 5millió angol fonjába kerül legyártani 1 db Veyront (Ez 1milliárd 861 millió HUF)! Szal minden eladott Veyronon veszítenek 4,16 millió GPB-t <#wow2>

Nyilván ez a veszteség nem fogja csõdbe vinni a VW konszernt, van nekik tartalékuk bõven, de akkor is durva!

CSOCSO
jaaaaaaj ICraaaaam!!! kepzeld.. megyek fagyizni.. es milyen auto all mellettem a keresztezodesbe??? egy piros feher FOrd GT... aaarghh gyonyoru volt baazzz
CSOCSO
LOOOL... a video gogglet forgattam eppen es talaltam egy sushizos videot.. bemutatjak hogyan kell viselkedni egy sushi-ya ban meg mindenfele szarsagok...
a lenyeg hogy avegen mutattak etlapot es volt 3 fele sushi aminek a tetejen auto volt... az egyik egy tuzolto auto. a masik kett meg toyota supra es regi 300xz😄 LOOOL
CSOCSO
ket hetes nyaralast nyertel miamiba.. utyes vagy eszrevetted a trukkot😄 a nyaralast letoltom helyetted ha nem baj😄

amugy hja.. levegot😄
[Walaki]D`Lair
levegõt te majom 😄DD

I.C.ram
Az másodpercenként 233 liter 😄 Annyi tuti nem fér a tankjába 😛
I.C.ram
14ezer liter percenként? Heh? Valamit félreérthettél.
CSOCSO
14 ezer liter benyat eget el percenkent mikor 400al megy😄😄😄

bugatti 12 perc alatt is ki tudja uriteni a tankjat... az slr meg 19😄
CSOCSO
es hatalmas volt mikor Jeremy elkezdi csapatni a bugattival es beteszik abatman zenejet😄😄😄 a leheto legjobb zene amit betehettek ala.. amugy valoban tenyleg batman szinten uber
CSOCSO
nahja... nomeg azert a bugattiba.. ket v8 motor.. 4 turbo...
enzoba meg csak egy v12... ha abba is tennek turbot akkor uber lenne.. amugymeg szvsz felesleges... lehet hogy nem tud menni 400 at.... de a tesztpalyan elverne a bugattit... kanyarsebesseg..kigyorsitas stb.. minden szamit...
nemcsak a vegsebesseg..az tuti hogy a bugatti ilyen motorral turbokkal mindenhol minden masodpercben uberul mehet... hiszen jeremy is aszont ahogy mindennel zoralabb amit eddig vezetett
CSOCSO
nahjo.. de ha van jopar milliod... akkor vajh melyiket venned?? ar ertek figyelembe?? a ketszer dragabb bugatitt ( amire nem is tudsz meg biztositast kotni) vagy a saleen.. fele annyi maniert... egyaltalan nem nez ki gyengebben es megy mint a meszes...

mani miatt saleen.. ha ingyen lehetne valasztani akkor bugatti... de ettol fuggetlenul hogy lefikazod.. meg lefikazom a saleent.. en beulok a fika dodgeomba.. te meg a smartodba.. es nem lettunk boldogabbak😄
I.C.ram
Azéert az Enzo nem egy lomha dög.
Szvsz meg van gyõzõdve arról hogy a Ferrari az ultimate, pályán verhetetlen szupermárka, legalábbis nem elõször hallom már a párhuzamot tõle. Csak azt nem tudom mivel magyarázza hogy az F1-en kívül szinte sehol sem rug labdába az olasz csoda, egyáltalán nem ritka hogy hozzá képest "noname" márkák gyalázzák a porba.😊

[Walaki]D`Lair
Hát de kurvajó az útfekvése😄

Kit--Kat
de nem csak a gyorsaság számít, hanem mennyire termett pályára, hiába megy gyorsabban ha nem oylan jó az útfekvése, és azért a FXX is megy 380at ami sztem már tök fölösleges.

[Walaki]D`Lair
Hát szerintem meg nem...sokkal...SOKKAL gyorsabb annál...

Kit--Kat
Hát szerintem a Ferrari FXX is elveri.