Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
csak ez a sok ajtó!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kit--Kat
nem csak nem kell megkérdõjelezni hol a helye...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

robotnyk
de ettõl még ugye nem várod el, hogy mindenki faszra essen tõle?
Kit--Kat
Hát ez az, én errõl beszélek, a Ferrari világéletében a legjobb sportmárka volt, mert aki menõnek számított akkoriban az már rég elszállt, vagy kiszállt a versenysportból, látod ezt itt a lényeg, és, hogy még mindíg a legjobb mert 1-2 éves kihagyásokkl mindíg nyer valami címet. Na szal ennyi.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A gyõzelmek száma nem tükrözi azt hogy a Ferrari magasabb szinten csinálná a dolgokat mint az összes többi csapat. A sok gyõzelem annyit jelent hogy régóta ütõképes márka. Ha a semmibõl feltûnne egy másik márka aki 15 éven keresztül folyamatosan elverné a Ferrarit minden létezõ versenyen, akkor összeszedne párszáz gyõzelmet, akkor a te szemszögedbõl még mindig a Ferrari lenne a jobb csak azért mert összességében többet nyert, vagy az a márka ami a létezése óta rendszeresen elveri? Nyilvánvalóan a második. És a további belekötést elkerülendõ nem létezõ konkrét csapatról beszéltem, csak ebben a logikában lévõ hibát mutattam meg.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Kit--Kat
jó ezt most lehet csûrni csavarni, mert én most csak a 100% gyári támagással megnyert címeket számoltam bele, hány VB nyert a GTben már a Ferrari meg 1éb helyeken, vagy mennyit nyert a 250GT vel, összeszámolhatalna, mert ezekt privát csapatok is indították versenyre, na és ugye sok versenyágban nincs is csapat VB. A legjobban a gyõzemek száma tükrözi 5000párszáz nyertes futama van (Mind gyári). Nos akkor remélem kielégítõ volt a válaszom, kezd untatni már ez a téma.

Csak egy kis adalék a levegõbe fröcsögésedhez még a végére:

#40642:"1 márka sem büszkélkedhet 30 Világbajnoki címmel, ez tény"
#nézd meg mennyi versenyt nyert a Ferrari szerte a kategóriákba és a többi mennyit nyert... Kb annyit mint a többi márka összesen"

Egyszerû matematika/logika következik: nem csak azokat a kategóriákat kellene számolnunk amikben a Ferrari indul hanem minden gyorsasági zárt pályás versenytípust, hisz ha valamit kihagyunk az negatívan érinti a többi márka eredményeit. A nem a Ferrari stílusába esõ kategóriákat (pl. rally) ne is számoljuk kapásból. De elég ha a mostanában említett fõbb versenyágakat vesszük ahol indul a Ferrari, legyen az az F1, a GT 1-2, és a LeMans. Tehát a Ferrari nyert 30 világbajnokságot (vegyük úgy hogy mindet ezekben az ágakban), minden más márka durván mégegyszer ennyit (ezeket te mondtad, én csak idézek), ez azt jelenti hogy 60 évad ment le eddig a fent említett versenyágakból összesen szerinted (sõt annyi sem hisz a GT széria évi 2 bajnoki címet ad), miközben csak az F1 magában régebbi (ha nem is minden évben indult régen). Na látod fiacskám az ilyen okoskodásaid miatt válik szépen súlytalanná a mondandód.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Kit--Kat
Mondtam már 30VB és több mint 5000ezer gyõzelem. És amúgy de mert a leg fullosabb Maserati 88000euró és a legprolibb ferrari meg 125000euró, szal más szegmenseb mozog a 2 márka. Ki van ez találva ne féljél.

Ez nagyon szép, csak épp az indulásnál nem csak a Maserati-Ferrari párhuzamról volt szó (nem írtál semmilyen márkát ugye) ahol nincs is vita, igaz amít írtál, így teljesen jogosan kértem számon a többi márkát, amikrõl "véletlenül" megfeletkeztél, és csak a következõ hozzászólásban kerülnek újra elõ más vizszonylatban, ahol már nem kell kimagyarázni a dolgot ugye? Egyébként kiegészíteném a fenti dolgot is, a "mert teljesen más vásárlói szegmensben van na ez a lényeg te erre nem figyeltél mester" hülyeség, ameddig a Ferrariról beszélünk és nem konkrét tipusairól, merthogy az Enzo esetén igazad lenne, a teljes palettát nézve nincs.
A többit illetõen meg immár sokadjára jegyzem meg hogy állj már ki és mondd meg fekete-fehéren hogy mi a helyzet a #40590-nel? A többi kérdésree s lényeges válaszolnod ha arra az egy kérdésre sikerülne. Az egész maszatolás-okoskodás teljesen felesleges, csak arra az egyetlep apró kérdésre kellene válaszolnod. Egészen addig ameddig erre is képtelen vagy, nem hiszem hogy bármi értelme lenne folytatni. Bárki tud a végtelenségig dobálózni tényként kijelentett dolgokkal amit nem tud igazolni, csak ezalatt nem ér sz*rt se ami bizonygat.

desigo
nem kézi😊
rögzítõfék
Kit--Kat
Amúgy meg annyi, hogy 1 márka sem büszkélkedhet 30 Világbajnoki címmel, ez tény ebbe nem lehet belekötni szal ennyi, ha ezt akartad hallani le1szerûsítve... Az a vicces úgy állsz hozzá mindenhez mint 1 gyerek:. De egyszerûen nem tudom felismerni a reklámértéket a Ferrari részére abban hogy elveri egy Renault, Porsche, Audi, ésatöbbi. 1rész nemtudom, honnan szívsz olyan hülyeségeket, hogy az Audi elveri a Ferrarit.. Életébe nem tudta elverni. Pesrze a Ferrarit is vert el már sok jó márka ez benne van a pakliban, és már ittartunk említsük meg a Fordot csak hogy mos okosnak érezsd magad. A Renaultnak meg a Fordnak meg Porschenak az jó marketing volt, hogy elgyápalta õket többélven keresztül a Ferrari? Ez sport ezen nem lehet csak úgy több plakáttal manipulálni? Komolyan nem értelek téged<#szomoru2>

fifi
én nemtom, de utsó merci amit vezettem, nemtom már mi volt, vmi nagy bálna, abban is ilyen volt a "kézi"fék...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Joey_The_Man
gonoltam hogy valami ilyesmi olog lehet.. ez ilyen mercis cucc nem ? lábbal mûködtthetõ "kézifék" <#crazya>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Kit--Kat
<#szomoru2> Hûhát akkor úgylátszik nem sok ragadt rád onnan😄DDDD
Na segítek hátha megy fõnököm. Van az "X" autó márka jelképesen (Ferrari) és az "Y" (Maserati). Az Y, X tulajdonában van. Y-nak 10-15000 gyártó kapacitása van, de ez évi 3-4000res gyártással nincs kihasználva. Mi a megoldás?? Fölkell futtatni a márkát ami jelenesetben sportkocsira specializálódott. Ezt hogy lehetne a legjobban??? Ha versenysportban jó eredményeket érne el. Na most van az X ami történetesen sorozatban nyeri a GT és F1 versenyeket és a gyártási kapacitása minden évben maxon van. Mivel, hogy "Y" nem jelenthet veszélyt a "X" vevõkörének a megcsappantására (mert teljesen más vásárlói szegmensben van na ez a lényeg te erre nem figyeltél mester) miért ne lehetne a GTben felfuttatni?!?!?! Ez a leg1szerûbb reklám ami látványos és céltérõ. Na ezzel hol is a hiba mesterem mondjad meg, mert akkor te olyan okos ember vagy, hogy mehetsz ki Modenába marketing managernek, és 1 hónapi fizetésedbõl vehetsz majd mindíg 100golf1est....
Jajj megint bebizonyítottad, hogy ebben is mindenkinél jobban értessz ehez még a Ferrarisoknál is, mikor fogsz doktorálni?
Hát ez vicces<#szomoru2>

fifi
idézz, hol okoskodtam, habogtam bele...
pont amiatt nem pofázok, mert fingom sincs róla ilyen mélységben, de azt jól tudom, hogy neked SEM...

részemrõl meg ennyi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kit--Kat
Nem tud érdekelni, mert mindig mondja a magáét és aztán az életkorára hivatkozik, hogy mert azéé.. Amúgy meg neked is minek kell mindig beleokoskodni valamibe aztán meg habogni utána... HA annyira vágnátok a témát és tényleg megtudnátok cáfolni akkor valami olyat vágnátok oda, amire nem lehetne semmit válaszolni, de mivel nincs megint csak habogtok összevissza. Ha megfigyeltétek, mindíg ti okoskodtok ketten itt, a 2 "nagy öreg" kezd unalmassá válni. Részemrõl ennyi.

"MEnnyél el a kis golf1eseddel a Tescoba azt vegyé' 1 nagy autóverseny Almanachot és akkor nézd meg mennyi versenyt nyert a Ferrari szerte a kategóriákba és a többi mennyit nyert..." - Nincs 1-es Golfom okoska. Sokkal több ideje nincs, mint amennyi neked még hátravan ahhoz hogy vezethesd. Egyébként tudod mit? Mondj ellenõrizhetõ adatot errõl az elsõprõ Ferrari eredményességrõl, ha nem a levegõbe beszélsz. Honnan veszed amit állítasz? Tényeket dobj be és ha igazad van akkor esküszöm leborulok elõtted. De ne felejtsük hogy a "szerte a kategóriákban" eléggé tág fogalom, ehhez tartsd magad.

"Még az életkorod sem mered kirakni áhh dde vicces ez magyaráz itt" - Az életkorom pl. azért nincs kint általában mert magánügy, itt az SG-n meg pluszban azért mert egy rakás f*szkalap szeret személyeskedni, amihez az egyik kapaszkodó a célpont életkora, lévén hogy okos hackereink kábé ennyit tudnak kideríteni az illetõrõl. De csak hogy megnyugodj, pár hét múlva leszek 29. Na milyen bátor vagyok hogy meg mertem mondani ugye?

"JA amúgy nézzél csak körül nyugottan, ez csak marketing, csak 1 kis észnek kéne lenni és felfognád a lényegét, na mind1." - Hoppá, ez kicsit a tanulmányaimba vág, lévén hogy éveken át tanultam marketinget és társait. De egyszerûen nem tudom felismerni a reklámértéket a Ferrari részére abban hogy elveri egy Renault, Porsche, Audi, ésatöbbi. Segíts már ki és magyarázd el hogy hogy is van ez mester!😊
Ja és még mindig csak mellébeszélsz, nem válaszoltál a #40590-re, lemerném fogadni hogy a most feltett kérdésekre sem fogsz. Gyerünk öreg, legalább csinálj úgy mintha lenne egy kis gerinced...

fifi
nevetni fogsz: kézifék...

fifi
"kis golf1eseddel "
1 nem az van neki
2 te milyen saját autót tudsz felmutatni? ha már ennyire nyeregben érzed magad...
3 ha az életkorát kirakná, te max: csókolom apuka-t köszönhetnél
4 igaziból ebben a kis vitátokban nem volt senki annyira meggyõzõ, hogy ennyire elfajuljon...
5 mi vagy te? mérnök? tesztpilóta? versenyzõ? mi alapján jelented ki, hogy EZ a legjobb, és pont.

na részemrõl ennyi, de a mester majd jön és sztem megvédi magát, úgyhogy készülj 😊

Joey_The_Man
AZt hallottam , ha nem 400 -al megy akkor is bekajál.. pár 10 litert... Amúgy eszméletlen ez a Bugatti. Néztem a Top Geart és majdnem leforultam a székrõl 😮. Olyanokat mondott jeremy, asszem azt is , h 250 mph ról 10 sec. alatt állórafékezi magát. meg, h ha adunk a McLaren F1-nek annyi elõnyt, h felgyorsuljon 120 mph-ra.. és utána indul a veyron onnan ahonnan a McLaren indult, 200 mph -nél utoléri a VEyron az F1 -t!!! ez brutális..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Lehet tudatlan vagyok, de mi az a legszélsõ bal pedál benne ? <#vigyor5>

Joey_The_Man
Én Lorinser tuninggal láttam a CLS-t az autóexpon. nagyon vad volt.. Ûberl nézett ki.. Amgy is nagyon állat a CLS elsõlámpája.. nekem az teccik nagyon..

Kit--Kat
<#szomoru2>MEnnyél el a kis golf1eseddel a Tescoba azt vegyé' 1 nagy autóverseny Almanachot és akkor nézd meg mennyi versenyt nyert a Ferrari szerte a kategóriákba és a többi mennyit nyert... Kb annyit mint a többi márka összesen. Jóccakát gerinces emlõs!!! Még az életkorod sem mered kirakni áhh dde vicces ez magyaráz itt<#nevetes2><#nevetes1>
JA amúgy nézzél csak körül nyugottan, ez csak marketing, csak 1 kis észnek kéne lenni és felfognád a lényegét, na mind1.

Ez még mindig egy részére lenne magyarázat a dolognak, ha igaz is lenne. Olyan reklámot ugyanis még nem láttam ahol egy cég a saját rovására népszerûsíti egy leányvállalatát, de tételezzük fel hogy igazad van. Annyi gerinc viszont nem volt benned hogy válaszolj a #40590 végén feltett kérdésre, pedig nem bonyolult. Dehát nem is meglepõ, egy gyerek nem nagyon szokott még felelõsséget vállalni magáért.😊

JGTC
nekem most ez jön be nagyon

sztem belülrõl mégszebb

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DJ Bee18
Mondjuk furákat írtak a cikkében:
A Mercedes GL elsõsorban persze Észak-Amerika gazdagjait célozza, akiknek az ML-osztály térkínálata kevés, így eddig elsõsorban Cadllac, Lincoln vagy Lexus terepjárókat használtak.

Lexus??? Melyik Lexus SUV volt nagyobb az ML-nél?? 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
nem nagyon szeretem a terepjáró/SUV-okat, de a mercik közül ez nagyon bejön

A 420CDI-vel bejárni Európát, állat lehet 😄

DJ Bee18
csak ez a CLS belülrõl olyan mint egy bunker, az A3-as audiból se lehet rendesen kilátni, engem idegesít 😊, nem a bezártság érzés, csak egyszerûen zavar

Kit--Kat
Nem figyelsz, az idiótát a belsõ karbonra meg a saját jelüknek a pofátlanul felrakására mondtam. Kleemann kb. = a senkikkel, hogy van pofájuk levenni a merci jelet meg feliratot?!

CSOCSO
mert sportositottak.. amugy ha jol emlexem irtak az oldalon hogy olyat raknak be neked amilyet akarsz.. fabetetet is akar... amugy nekem ez igy ahogy van bejon.. ezzel a hulye CF belsovel es ezzel a kormannyal!
az alap is szep.. de nekem ez sokkal jobban bejon... szvsz kivulrol nem idiota tuning van rajta.. egy nagyon kellemes es visszafogott "miniszoknya" es egy pici es erdekes szarny...
szvsz nagyon zsir..
CSOCSO
en is ultem benne.. szep..szep.. nem egy uber luxus.. de ettol fuggetlenul zsir...
I.C.ram
Ültem is ilyenben, persze a simában, nem ebben az ocsmányságban. Nem rossz autó, d nem vagyok elszállva sem tõle.
I.C.ram
Undorító az a jel az elején. Hogy lehet lyen igénytelen emblémát kitalálni?
Kit--Kat
Jó de most nem mind1? Alapból nekem tetszik ez, most mér baj, hogy nem kéne tuningolva? Amúgy ezzel nincs is baj kívülrõl, azt leszámítva, hogy volt pofájuk levenni a merci jelet meg a sajt nevüket rakták fel, azt alapból leszaggatnám a kocsimról. De belülrõl... Ha veszek 1 merdzsát akkor azt a luxusért veszem, szal hagyanak a halálba akarbon faszságaikkal belülrõl, mér kellett a jó kis febetét helyére ezt rakni??? Ha karbon kell akkor átszállok a "Ferrarimba" vagy akármilyen sportkocsimba. Mellesleg a ferkában is kiráz a hideg ezektõl a karbonos faszságoktól tiszta idiótán néz ki, nem tudom, hogy mér erõltetik ezeket mindenhol.

fifi
húú b+ ez szép

20ezres városban lakom, és a széria verzióból már kettõ is van játékgépes barátainknak.. Álom az a kocsi!

CSOCSO
hat ubersok tuning nincs rajta.. nem mondhatod hogy fel se ismerni. .tetytek ra egy miniszoknyat oszt kesz. belulrol meg akormany nagyon brutal.. legszebb merci kormany amit eddig lattam
Kit--Kat
Nekem is tetszik, csak tuning nélkül.

desigo
brutál gép
nekem csak az elsõ lámpája nem tetszik annyira,viszont a hátulja kompenzálja!!!
CSOCSO
nekem ez most nagyon bejon:

persze mindjart jon mindenki hogy ez hogy el lett baszva meg milyen ronda.. szerintem alladek es gyonyoru
Kit--Kat
Erre gondoltam, hogy nem minden a sebesség és a Ferrari az F1bõl rakjá át a fejlesztéseit az utca autókba. Na mind1 megint jön a Flém...

CSOCSO
en az O velemenyet osztom.. de ha olvassatok a hsz eimet akkor regesreg elmondtam ezt hogy ugyse ereztek olyan kulonbseget.. hogy valami nem 10 mp alatt gyorsul 200 ra.. hanem 12... es valamelyik plusz 10 km/h val tudja venni a kanyart ( nahjo azert ez szerintem erezhetoen stabilabb lehet😄 de a lenyeg hogy ugyis csak azt tudnank mondani az autokrol hogy brutal MIND!
CSOCSO
mivan velem?
DJ Bee18
144 km/h muter 😄DDDD, mondjuk jogi világban élünk, és van valószínûsége 😄D
Viccet félretéve, ez gáz. 70-es tábla volt országúton, és pont mértek, ez pech, fater egyik kollégáját szintén céges autóval 30-as táblánál mérték be majdnem kb. 150-nel. 😄D Azért csak majdnem, mert azonnal visszafordult, és megkérdezte a videós csávótól, hogy mi lesz most, azt mondta, hogy még csak akkor helyezték üzembe, magyarul még nem volt bekapcsolva 😄DD

GregSB
Mindkettõtöknek igaza van. Ez a Maserati.com-ról van, a Company history menü alól:

"In early 2005, ownership of Maserati was transferred from Ferrari to Fiat, which allowed the two marques to achieve important industrial and commercial synergies."

Kit--Kat
de-de

GregSB
Pontosítok: Milyen egy korrupt országban élünk... 😄

I.C.ram
Milyen egy korrupt világban élünk. :/
I.C.ram
Soha nem is volt az. Fiaté volt mindig is, csak ugye cégen belül bizniszelik a technológiákat.
Adi
ne szórakozzá má!
Nincs rendõr ismerõs?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

GregSB
Ha céges autóval muterod követett el törvénytelen dolgot annak a cégnél nem fognak örülni SZVSZ 😄

Persze ha ezt meg tudod beszélni a feletteseiddel és az édesanyáddal akkor talán ez lenne a legjobb megoldás.