Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Na meg lehet az aksinak is problémája, vagy esetleg meglazult az ékszíj és nem tölt a generátor!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Legvalószínûbb az aksi sztem...
Bocsi, hogy közbe szólok, de ma reggel az autom nem akart beindulni. Amikor indítottam frankón minden kontrol lámpa kivillan, majd teker az önindító 4-5-öt és leáll, olyan mintha nem lenne benne üzemanyag, de az óra több mint felet mutat valósan.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
De mondjuk az eu azért nincs megelégedve vele, meg az emberek sem, mivel egy terméket 2x megadóztatni, nem hinném, hogy igazságos!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
nem az autó árától függ?
én olyan 3-3.5 millás autóra gondolok...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Konkrét példát tudok mondani: lassan kocsicsere lesz, mert a mostani EXpert 4 éves.. de már 220e van benne, a lényeg, h kint találtam egy 1 éves peugeot Expertet, 21e km, 8 személyes, 110 Le HDi minen fasza. felhívtam itthona peugeot újonnan 6.3 millió lett volna, ugyanazzal a felszereltséggel (ABS, fg. légzsák, klima, centralzar, cd.. ). A Frankfurt melletti szalonban ez a használt peugeot 14000.- euro lett volna Mwst-el gyütt.. most hétfõn sikerült is beszélnem a hölgyel.. úgy ahogy 😊.. szrrdán visszahítam , h mennénk.... erre: NO CAR. eladta. 1 nap alatt.. 😞 UH most vadászok.. még 1 ilyenre..
a probléma szerintem ott van, hogy ezek után tényleg nem a Ferrari autóversenyzésben elért eredményeit kellett volna megkérdõjelezni, hanem inkább kit-kattól megkérdezni, hogy vajon miért méri a Veyront meg a Saleent ahhoz FXXhez, aminek nincs közúti engedélye.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A szomszédautós átbszás elég kemény, de ha valaki megnézi a papírokat és nem segghülye, akkor ilyennel azért nehéz megvezetni. Papírt kell írni róla igazolványok alapján és ha trükk van, mehet a feljelentés(persze a gáz helyzeten már sokat nem változtat).
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Hát nem tudom, a hasznaltauto.hu-n egyszerre max. 1-2 van, de max. negyedévenként cserélõdnek.
Egyébként fasza kis autó az, csak kicsit fapados, pár év alatt megunnám.
A másik lehetõség a Volvo S60, de abból csak lehasználtat tudnék venni (bár a nagyrészükre még használtan is van 1 év gari), de a Volvo nem olyan stílusos.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
(Én egy MG ZR-t szeretnék venni, itthon 2.875.000-be kerül, kint meg mondjuk 2.000.000-ba, de szerintem ha rájön a reg. adó, meg az utánajárás, már nem éri meg)
Viszont az Autó2 azt írta még tavaly, hogy egy új Audi A6 behozatalánál 1-1.5 milliót is lehet spórolni.
Azt nem tudom persze, hogy használt és új autó között mi a különbség ilyen téren.
Ez mondjuk engem is érdekelne, mert jóval, sõt! olcsóbbak, de úgy tudom, hogy a regadó miatt nem igen éri meg, de utána kell nézni pontosan...
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu