Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joey_The_Man
Ildi 35 :-)

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

CSOCSO
a bal oldali auto micsoda???
CSOCSO
"elõlrõl összelehet keverni a kettõt."

LOOOL.. gratula... kb annyira hasonlitanak egymasra mint egy lada es egy lotus elise...
Kit--Kat
Ne fesd a falra az ördögöt, hogy megint jön!!!😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
de hogy merünk mi ilyesmirõl véleményt alkotni????, amikor nem vagyunk dizájnerek, sõt még a mûvészetekhez sem értünk. A mûszaki dolgait ne is említsük... hülye kisgyerekek vagyukn ehhez 😄DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
az igaz, hogy nagyon jó gépek (mondjuk egy 7-es az ismeretségi körömben eléggé szervízigényes 😄), de ez a külsõ, alárendelik a sportosságnak, meg egyfajta játékosságszerûségnek. Az elõzõek sportosak voltak, és egy kis elegáns brutalitás is volt bennük 😊, ezért lettek népszerûek.

Kit--Kat
Szerintem a mostani egész BMW flotta 1 nagy katymasz. No elegancia, az a mínuszokat veri, max a 7es bömi sugall valami oylasmit. A 3as meg katasztrófa, régi olyan szép volt, ez meg 1 átlag japcsi kocsira emlékeztet.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
nekem az a fura, hogy eddig Bangle-lel a belsõ dizájnon kívûl eddig nem volt semmi bajom, most meg amikor minden médium azt sújkolja, hogy az új 3-as már nagyon jó alkotás, meg nagyon jól néz ki, nekem ez tetszik a legkevésbé, fõleg a hátsó lámpa, de úgy az egész összkép (oldalnézet pl.), szembõl is csak úgy elmegy

Kit--Kat
Nekem a régebbi SLK 1000x jobban tetszik, sõt az tetszik, ez nem, ez tiszta C osztály merci, semmi észrevehetõ laposítás meg ilyesmi elõlrõl összelehet keverni a kettõt.

DJ Bee18
az új ML über..., nem is merek belegondolni, nemsokára itt az új X5, hogy bangle mit talál ki. 😊) A CLS is fasza, de az új S nekem nem jön be, meg az SL se nagyon. De az SLK az király, az új SL is az lesz majd egyszer biztos, ha ezt a vonalat követik.

CSOCSO
<#mf1>
szvsz merci sokkal de sokkal szebb!
DJ Bee18
azért elnézve ezeket a képeket, azért Bangle nagyon betett a BMW hosszú idõ alatt kiépített kultuszának 😄DDD, eddig ennyire nem tûnt ilyen rossznak a helyzet 😄DD

CSOCSO
vilagos csak olyan mintha nekem cimezted volna.. mermint hogy engem gunyolsz ki.. holott en csak sajatos modszerrel probalom csititani az esemenyeket😄 nem a szoveggel van a baj hanem hogy mire valaszoltad
CSOCSO

inkabb ezt hivnam driftnek
robotnyk
úgy látom nem esett le mit akarok mondani. a vita arról hogy ez jobb az jobb, stb, olyan mint az amit írtam, illetve annak a folytatása néhány évvel idõsebben. mindegy, nem volt világos ezekszerint.
CSOCSO
nyehehehehe
CSOCSO
ajdonno vast du ju sprahhe
CSOCSO
ez jobban megy mint az sl65.... szebb belulrol es kivulrol is mint az amg
CSOCSO
fogalmam sincs mirol beszelsz... halvany fingom nincs hogy neked melyik mondatombol jott le hogy neked ezt kell mondanod... eppen ezaz hogy leszarom melyik milyen eros meg milyen csucsszuper.... nekem a lambo tetszik... a tudasa meg nemigazan kevesebbmint a tobbinek..de ha kevesebb is.. csak a tesztekben olt mas format.. erzesre soh nem fogod megtapasztalni a kulonbseget
Kit--Kat
😄DDD

Ams
én is ezt akartam
+1

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

[Walaki]D`Lair
nem, ez csak a keresztbecsúszás...😛PP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Bee18
nem tetszik, akkor már inkább ez raktárról: 😄D

De ha ez a kategória, tuti ezt venném:

De inkább olcsóbban egy Mazda6, vagy Accord stb. 😄D, és maradék lóvébõl jutna sok piára 😄DD

I.C.ram
Húúúú micsoda teljesítmény!!! Ehh...
GregSB
Ez tetszik. Milyen tuning?

Joey_The_Man
A regadóról annyit, h télleg rnsen be van osztva köbcentire meg körny véelmi szarságokra.. amit nekem mondtak az hülység..

+ itt van amit montam, h az Eu-nak nem teccik a magar rendszer, avagy
"Az Európai Bizottság felszólítja Magyarországot, hogy számoljon be az országban alkalmazott adózási szabályokról, amelyek a más tagállamokból behozott használt gépkocsikra vonatkoznak."

forrás: http://euvonal.hu/index.php?op=hirek&id=2210

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

MaSzKa
na így már jó:

MaSzKa
http://www.germancarfans.com/tuners/7051124.001/7051124.001.1L.jpg

MaSzKa
240lovas M3
3.500 ccm

MaSzKa
ilyet akarok!!!

MaSzKa
ezt nevezik drift-nek!

MaSzKa
büntetés!

MaSzKa
kicsit ez a mergyó bemattult nem?

MaSzKa

MaSzKa

Super DANTE
Engem is, fõleg a CLS lett nagyon dögös, SL-ben én maradok a 65 AMG-nél.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

robotnyk
ismerõs az óvodából az "én apukám az erõsebb"? 😊
CSOCSO
nah ez ronda!!
CSOCSO
a sirogorcs kerulget:

( gondolom icramot is csak ot maskepp😄😄😄

jajj.. masik:

CSOCSO
ez mar unalmas.. melyik a jobb meg ilyenek...lehet hogy ferrari az uber de akkor is lambot vennek ha lenne ra manim... vagy esetleg kleemann sl mercit😄
DJ Bee18
de most a Ferraris ügybn miben lenne igazad?? NAgy múltú sportmárka, jelenleg az egyik legmodernebb technikával, és valakit azért szidtál le, mert a Ferrarit merte a legjobbnak nevezni...

I.C.ram
Ez egy faszság. köbcenti szerint van besorolva, illetve vannak ilyen százalékok megadva, hogy az kocsi korától függõen mennyivel csökken a regadó.
[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

mohus

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nekem meg ez...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Kit--Kat
Nahh akkor no comment, mások is észrevették<#integet2>

f2d
Ma reggel 4szer próbáltam beindítani, utána rohantam a buszhoz, hogy elne késsek a melóhelyrõl. Szerencsére vasárnap nincs fõnök.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

fifi
ne legyen igazam, holnap induljon rendesen a kocsi, és soha többé ne csináljon ilyet... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...