Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Rosszul tudjátok, a Bugatti román. 😄
Super DANTE
Én úgy tudom, hogy francia, csak az alapító volt olasz.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Taranov
A Bugatti olasz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Super DANTE
Mondjuk én is német autókért rajongok, de azért tetszik néhány japó verda is, pl. Skyline, NSX, Lancer Evo, RX7, Tommykaira, 350Z roadster, GT apex. A francia kocsikat én se díjazom, egyedül a Bugatti ami bejön, de ilyen ronda Citroën, Peugeot, Renault, Venturi áhhhh nem vennék soha, ronda is, gyenge is, megbízhatatlan is, ugyanez vonatkozik az AlfaRomeora és a Lancia-ra is (kivétel a régi Lanca Delta rally car), sõt a Ferrarikkal is van gond. No meg a Maseratinak is csak néhány modellje ami igazán jó pl. Mc12. A régi amcsi autókat is szeretem, fõleg a Corvette/Cobra/Mustang triót. Meg még az Aston Martin is bejön az angol verdák közül, ill. a Jaguar Xj220.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

CSOCSO
nah.. ma lattam egy karambol.. borulas meg halalozas nem volt.. de uberkemenyen keresztbefordult az auto elottem es nekiment a mellette levonek... sok fust..szakadtak a darabok meg minden...
MikX
Én is ezt mondtam nekik... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Taranov
Ahogy már az elõzõekben céloztam rá, nincs tapasztalatom sok típussal, nincs tapasztalatom drága autókkal, de a Golf 4-re semmi rosszat nem tudok mondani.
A Daewoo Tico viszont jobb volt, kevesebb hiba, olcsóbb szerviz 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DanielT
A 2 jelenleg valóban legszarabb franciát sikerült megtalálnod 😊)
MikX
Nekem meg a szûkell környezetemben megfordult már Citroen, Peugeot, mindegyik egytõl egyik gagyi. Nem is beszélve a 307-rõl ami autópályán egyszercsak leállt, mert az elektronika megadta megát, a C4, ami egyik pillanatról a másikra behalt az elektromos szervókormány, meg hasonló dolgok...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

robotnyk
tévedés ne essék, tényleg vannak megbízhatósági gondok a francia autóknál, ezt magam is tapasztaltam és tapasztalom. de ha már mindenképpen mást akar valaki nemár a németekkel jöjjünk elõ, mert egyrészt felszereltségben, menetkomfortban sehol sincsenek, és már negyed olyan megbízhatóak sincsenek, mint abban az idõben, amikor kialakult Magyarországon a fócvágen mánia.
ha valaki nyugodtan akar autózni, vagyen valami japán vasat.
DanielT
A részletes értékeléseket kell olvasni nem a csillagokat nézegetni.
Taranov
De itt majdnem mindegyik ugyanolyan <#idiota>

Taranov
Csak az Autó2-s olvasói levelek alapján tudok hozzászólni a témához, ott folyton a francia autókra érkeznek panaszok. Persze ez legfeljebb 10-15 levél, a hibákat meg 1000 autóra vetítve kell nézni.
Ez egy másik dolog, amit ezzel kapcsolatosan olvastam.
Igazából értelmetlen a vita, mert van, akinek volt problémája a francia autókkal, van, akinek nem volt, de szerintem az tény, hogy az olasz, francia autók rosszabb minõségûek, mint a németek és a japánok. (Ettõl függetlenül inkább vennék egy Alfát, mint egy új VW-t)

DanielT
robotnyk
persze, persze
fifi
pontosan erre céloztam...
thx

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
de kinek van szted nagyobb tapasztalata ebben az egész kibicelésben?
neki, vagy nekünk?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

MikX
Pedíg a Francia csoda többet lessz ott, mint nálad! 😄

robotnyk
de én nem az autószerelõnek veszek autót
DanielT
Jah, jóvan! 😊
fifi
német-francia volt a párhuzam ugye

jól tudom, hogy pl egy Civic bõven mindfelett áll...

DanielT
Dobj má' mellé, egy pár japánt is, köszike 😄
fifi
vegyünk egy évjáratot, pl.:2000
egy autószerelõt kérdezz már meg, mi az értelmesebb kocsi általánosságban:
-Mégane
-Peugeot akármi
-Golf
-Polo

MikX
Hát, pedíg abszolút nem vagyok német autó fan, a Japcsikat szeretem, ha tudni akarod, csak nem ócsárolom le egyiket sem, a Franciát sem, nehogy úgy vedd, csak sem kinézetre, sem pedíg minõségre nem öti meg azt a mércét nálam....

MikX
Hát, nemtom...
Mondjuk az én szemszögembõl ronda mindkettõ, de a golf megbízhatóbb, a franciákban rohadtul nem bízok, nem egyet hívnak vissza vmilyen hibával, legyen az elektronikai, vagy bármi egyéb...
De te tudod...
Én inkább ezek árán tényleg inkább egy Corollát vennék, vagy egy Civic-et, az nagyon bejön, tetszik!

robotnyk
Német autó, hujjuj
DanielT
Ok, elfogult vagy, kitiltva! <#vigyor>
Tufa
nekem eddig egy VW-m volt csak <#idiota>

DanielT
Hmmm... ez valóban nem ocsmány! Sõt! Ha nem tudnám, hogy a felnik felett egy A8 nak kellene lenni, még én is ráraknám 😊)
Taranov
És ezek mennyibe kerülnek, ember?
Ha egy alap Mégane és egy alap Golf között kéne választani, 4-es Golfot vennék. Minõségre is jobb.

fifi
egyszer csináljunk már olyat, hogy itt a sok okos ember beírja, hogy eddig milyen autó/k/ voltak a tulajdonában... tehát amivel hosszabb tapasztalata van, nem csak "mentünk egy kört". mert kíváncsi lennék/sztem nem csak én/ itt egy-két dologra sok versenyzõvel kapcsolatban...

Taranov
Bizony. Már választottam egy Rover 25-öt, egy 4-es Golfot, mindkettõt megvettük, és bevált.
Ezek a kis család autói voltak, de én válaszottam ki õket a hasznaltauto.hu-ról (nagyon kell tudni hozzá, mi?)
Az MG-t már magamnak akarom venni.

Tufa
Erre a párosra gondoltam 😊

DanielT
Hát, bármikor ezt választanám

ezzel szemben
Taranov
Én, illetve mi így vagyunk vele.
Mostmár MG ZR-t vennék ennyiért (valószínûleg fogok is), de abba sokkal drágább az alkatrész, szerintem megbízhatatlanabb, talán fapadosabb is.
Cserébe stílusosabb.

DanielT
Nick: Taranov <Üzenet küldés>
Csillagjegy: Skorpió
Életkor: 14-18 között
Neme: fiú

11-15 évesen már 4-es Golfot vettél? Tudsz valamit! 😊
MikX
Ezt a Megane-t nem gondoltad komolyan ugye?
Francia autó, hujujjj...

Taranov
A Passat az egy visszafogott (az elõzõrõl beszélek) elegáns autó, nem mindenkinek kell 7-es BMW-vel meg A8-cal járnia, mint a maffiának.

DanielT
Az 1-2 es Golfok nekem is nagyon tetszenek, fõleg a eredeti állapotra hozott, vagy maximum ízlésesen csinosított darabok. A típusidegen felniktõl a hideg kiráz 😊 Láttam már SLK Mercin M BMW felnit, vagy Golfon Porschét, hát majdnem agyonvertem magam...
MikX
használtan nem?
Mondjuk biztos nem rossz, de annyiért lehtet mást is venni, de ha meg vagy vele elégedve, kielégít minden igényedet, akkor jó választás, persze...

Taranov
Kikérem magamnak, hogy szar az ízlése annak, aki 4-es Golfot vesz.
Nekem sokkal-sokkal jobban tetszik annál 3 autónál, amit említettél.

Taranov
2-2.5 milláért fasza kis 4-es Golfot kapsz, ami nagyon jó választás szerintem. (Én is azt válaszottam 3 éve 😊

Tufa
Nekem a góf azért tetszik mert kevés ráfordításal egész pofás autot lehet belöle csinálni, mióta megláttam egy 4es golfon egy A8as felnit, azóta tetszenek azok is.
Egyébként meg Passatot leginkább idõsebb emberek veszik, nekik lehet hogy egy kicsit más az izlésük mint neked vagy nekem.

Taranov
Nem amiatt ítélem el, hogy nem tetszik neki a VW. Amiatt, hogy a népautóval jön folyton.

fifi
és ezt maximálisan teljesítették is, mert akkor is azt mondom, hogy azok a kocsik sokkal megbízhatóbbak-strapabíróbbak-"értéktartóbbak" mint társaik. túl is élik õket jóval...

DanielT
Ezt azért szerintem elég nehéz lenne kihámozni a mondandómból.. 😊

Egyszerûen nem találok rá épeszû magyarázatot, hogy egy Golf helyett miért nem vesz valaki egy Corollát, egy Mazda3-at, egy renault Meganet és még sorolhatnám a szebb vagy jobb minõségû autókat. Kiskategóriában az elõzõ Polo a maga módján aranyos volt, de ez a mostani elég érdekes darab. A legkevésbé a Passat vásárlókat tudom megérteni (fõleg az elõzõ szériát) mert annyi jobb autó van ennyi pénzért a kategóriában, hogy elmondhatatlan. Az új Passat nagy króm pofájára vakulnak a parasztok és veszik is itthon, külföldön majd kiderül mi a helyzet.
Taranov
Az új stílus nekem sem tetszik. Követik a francia autókat, azok kezdtek pocsékul kinézni pár éve.
Az új Golf, Polo, Passat és a Touran nekem sem tetszenek, ezeket már nem a VW fanatikusok fogják venni.
Manapság csak ilyen formákkal lehet meghódítani a népet, sem te, sem én nem az átlagos autókat szeretjük szerintem.
A Golfot viszont (a 4-esig) tisztelem, nagyon jó kis autó volt, talán visszatérnek még erre az útra.
Az elõzõ Passatok is tetszettek.
Sosem volt a VW prémiummárka (csak a Touareg és a Phaeton), de én nem is a 30 milliós autókat szoktam vásárolni.

I.C.ram
Golf idején is bõven aktuális volt ez a név. Mikor amcsi tõkével létrehozták a Golfot az volt a szándék, hogy legyen egy olcsó és jó autó.
MikX
Azér árban sem kell félteni, nem éppen occsó kategóriába tartoznak...

Tufa
Mindenkinek szar izlése van akinek nincs pénze új 3as bmwre?