Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibor
aki száguldozni akar az menjen ki a hungaroringre és ott vezethet vagy megmutatják neki, hogy mit tud az autója

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Falconer
Nem a sebesség a lényeg, hanem a gyorsulás. Jol gyorsulni meg nem sok auto tud. És ebböl meg a távfelmérésböl adodik a gond.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Taranov
Nagyon sok baleset van ebbõl. Nem a gép teljesítmény múlik, minden autó tud gyorsan menni (szinte), a vezetõk nem tudják felmérni a távolságot.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Falconer
Ha nem tudják befejezni. De nagyrészt tisztában vannak az alattuk lévö gép képességeivel, ugyhogy betudják fejezni 😊 Csak ritkán vannak kivételek.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Joey_The_Man
sztem nem kell rá szárny. így a király. a szárnnyal sokan próbálkoznak, kevésnek jön be.

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
megmondom õszintén rühellem azokat a sufnituningos Calibrákat amiket itt lehet látni a cityben. DE ez az elsõ ami kurvára teccik. Ezeka felnik iszonyatosan KIRÁ
LYAK! grat.

ja és rendszám ki van takarva? vagy nincs<#nemtudom>?

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Taranov
Igazad van, tényleg nem az autón múlik.
Sajnos vannak olyan "fantáziátlan" emberek, akik egy elõzés elõtt nem tudják elképzelni, hogy õk és mások is meghalhatnak, ha nem tudják befejezni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Super DANTE
Ezek a Calibrák nem rosszak, csak a többség már nagyon szét van hajtva, itt a környéken az egyik tagnak van egy szép fekete példány, 19" felnikkel és dupla kipufogóval, nagyon jól néz ki. Egyébként a mostani legjobb Opel szerintem az Astra és a Vectra OPC, természetesen európakék színben.

Skoda: én egy Fabian tanultam vezetni, 1,4 MPI, ereje nem volt a váltó meg gagyi, mondjuk 1 fokkal jobb, mint a Felicia, de akkor se egy húdejó autó. Octavia, ez olyan semmilyen autó, nincs egyedi formája, mintha valami koreai lenne, Superb: ez meg módosított VW Passat, ráadásul nem a legjobb.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

M@TriX
de az nem éppen attól függ milyen autód van... 😉
én sem szeretem a kúltúrálatlan vezetõket, sõt, nem egy karambolt láttam már, amik ilyen észkombájnok szívták meg. a legutóbbi a 4-esen történt.
1 Mercit akatr venni a helyi vállalkozó fia, gondolta leteszteli Debrecenig meg vissza a kocsit, úgy ahogy (nem)kell meg is hajtottam. a mellékútról felhordott valami teherautó (autópályaépítés) egy kis sarat. amin meg is csúszott szembe jött egy kocsi, node gondolhatjátok merci, bve vannak kötve mi lehet, hát annyi, hogy a merci úgy csúszott meg, hogy oldalával ment elõre kereszbefordulva ment több mint 120-al és úgy jött egy Skoda (talán Fabia) abban életben maradtak a két izomagyút már nem tudták 2-é se szedni, nagyon durva volt.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bocs.
A hozzállásodat nem említettem. Egyébként egyetértek, csak nem tetszett, hogy egy bizonyos típusra hegyezted ki a mondandódat.

Taranov
Nem a hozzáállásommal van baj, hanem azzal, hogy egyeseknek fogalmuk sincs a kultúrált közlekedésrõl.

Szerintem meg egy vicc. Valószínûleg a Calibra utódjának szánta az Opel, de sajnos nem jött össze nekik. Tiszteletben tartom a véleményed, de szerintem ez nem szép.

Nekem is tetszik a *.*, csak akor nem, mikor hülyegyerekek gyorsulnak vele közúton.

*.*: Fiat, HONDA, Lada, VW, Peugeot, Audi, stb, stb....

Fasza hozzászólás.

Taranov
Nekem is tetszik ez a zOpel, csak akor nem, mikor hülyegyerekek gyorsulnak vele közúton.

M@TriX
Bertone? az jól hangzik 😉
király a belsõ

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ Bee18
nekem ez tetszett meg
itt
szar a kép

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

M@TriX
csak hogy mutassak kevésbé ízlésemnek valót...

fifi
jaj ne! ezek okádékok szvsz olyanok, mint egy karácsonyfa
a tied most jelenleg sokkal szebb, letisztult és szép. Esetleg egy szolíd szárnnyal próbálkozz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

M@TriX
fekete a vesztem 😉

DJ Bee18
saját?

DJ Bee18
<#eljen><#eljen>
Nagyon jól néz ki, van ízlésed

M@TriX
szvsz vannak szép példányok...

M@TriX
aztán ha lesz felesleges pénzem, ami úgysem lesz vagy nem erre költöm, de:

M@TriX
tudomom szörcsöltem, de én nem akarom hajtani, csak nézzen ki valahogy alattam az autó 😉 ennyi. tudom vannak dögös verdák még de a keret adott jelenleg 😉

CSOCSO
pedig mintha ezt az autot is vegig fikaztuk volna anno😄 hogy mennyire szar es szetesik meg ilyenek
M@TriX
jah, most is határeset, de odafigyeléssel még elég megkímélt darabokat is lehet találni, természetesen átvizsgálással... 😉

robotnyk
nagyon jól néz ki, én is szívesen vennék egyet ha majd eljutok odáig, de akkor már nem lesz érdemes 😊
M@TriX
akkor jó, már felkészültem a fikázásokra 😉
tudom nem egy sportkocsi, meg minden de ez legalább néz ki valahogy ebben a kategóriában....

Jól néz ki a gép. Ezt ismered?

robotnyk
az egyetlen opel ami tetszik
DanielT
Szép! Sokan veszik ezeket a sûrû küllõs felniket, pedig egy csomó autón szarul áll, ez kivétel! Könyörgöm mondd, hogy turbó! 😊
M@TriX
akkor visszaszívva, akkor ez még az elején volt érvényes 😉
sajna akkor most már nem , legalábbis ebben a kategóriában.

M@TriX
nekem jelenleg még ilyenre telik csak, de nekem tetszik és az a lényeg 😉

hmmm, polo klíma nélkül 2millió 300, skoda fabia kombi klímával 2millió 360, a többi felszereltség u.a.

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

M@TriX
német(Volkswagen) minõség kedvezõ(bb) ár.
szerintem

Skodákról mik a vélemények?

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Agarakkal? Tényleg? Nem ismerem annyira ezt a szólásmondást.

Joey_The_Man
szóra sem érdemes 😛

fifi
életem korábbi egyik legnagyobb ballépése a FIAT SuperMiraFiori pl nem... 😛

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Joey_The_Man
Ebben a kis "kibontakozásoban" szinte mindn megtalálható A-Z -ig. A 350Z-tõl kezv a Lancia delta rallyautón kresztül az MC12-ig. <#smile>

fifi
szerintem meg az aGarakkal hátrébb... 😊
de különben jól mondod.

SZERINTEM meg egy kicsit rosszul álltok hozzá ehhez a "melyikaszarabbautó" témához. Ha így ítéltek, akkor az nem jó fényben tûntet fel benneteket!

Elsõ hiba: általánosítás
A VW-t említettétek, amire - mint mindegyik másikra is - jellemzõ, hogy vannak jó konstrukciói(pl.: szerintem a Beetle), és nem igaz rá, hogy csak szart csinál. Amellett a VW csoporthoz tartozik egy csomó más autómárka is, tehát azt nem mondanám semmiképp, hogy nem képesek jó autót gyártani.
Lehet, hogy egy-két modell nem szerencsés megítélésû, és nektek is rossz véleményetek van róla, de ez nem jelenti azt, hogy az egész úgy szar, ahogy van...

Második hiba: elõítélet
Szintén a VW-nél maradva maga az elnevezés egy olyan korszakból származik, ahol mások voltak a szempontok. Manapság rossznak mondani valamit(fõleg egy egész vállalatbirodalom összes termékét) a neve alapján, szerintem nagyfokú beszûkültséget jelent. Ez olyan mintha az embereket a bõrük színe alapján osztályoznánk, azt pedig nevezhetjük rasszizmusnak, ami ugye a modern felfogás szerint nem egy elõnyös tulajdonság!

Egyszóval, SZERINTEM, hátrább az agyarakkal!!!

robotnyk
német rendszámú 3as bmws papák tudnának mesélni a gyenge 1.6os c3ról 😊
Taranov
Ja értem.

Super DANTE
Ha jól tudom E. Bugatti Franciaországba telpedett át és ott hozta létre a gyárat.

Taranov
Azt vágom, de mitõl lett hirtelen francia a márka?

Super DANTE
Mivel Ettore Bugatti olasz volt.

Taranov
Ja, hogy az alapító volt olasz? Hát akkor mitõl francia?
Mert a VW-csoport tagja, ennyi erõvel német is lehet, nem?

Taranov
Hádde olasz a neve 😄

Super DANTE
This is the official website of Bugatti Automobiles SAS, luxury motor car
manufacturer in Molsheim (France).

Bugatti