Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Van benne vmi, mert én nem szeretem magát az egész fauvé konszern-t, mivel nem jön be ez az egy design minden márkának, csak a kisautó kicsi, az egyterû kicsit nagyobb, de lányegében ua.
De azért biztos tetszik valakinek, mivel azért fogynak...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
A piaci viszonyok is engem igazolnak, ilyen mélyen a büdös életben nem volt még a VW eladásban és megítélésben.
Taranov
Figyelj, Hitler és a bogárhátú idején volt ez a név aktuális, azóta szerintem butaság, ha valaki a népautót látja a VW-ben.
Próbálok példát mondani erre, de nehéz.
Pl. a Volksbank.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

MikX
#40843...

De ez alapján te se ítélj el senkit, neki nem kell, és kész, ha megy szakadsz, sem fog venni... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DanielT
Továbbmegyek: Ki merem jelenteni, hogy aki mostanában VW-t vesz, annak nemhogy nincs, de egyenesen SZAR ízlése van. Ez mondjuk az emberek nagyon nagy százalékára igaz sajnos. Számomra a VW névhez manapság kizárólag negatív jelzõk társulnak, fantáziátlanság, stílustalanság, illetve a régi "fócvágent ke' vönni, mer' az a jó" beidegzõdés a régi idõkbõl amikor rakásra hordták be a német használt darabokat az országba és mindenkinek az kellett (megjegyzem, azokat az autókat elismerem).
Taranov
Szerintem buta felfogás ez, de mindegy.
A hülye is látja, hogy ugyanolyan autó, mint a többi, nem is legrosszabb.
A Renault Thalia...na az a népautó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DanielT
Biztos az, én Soha, sOha, soHa, sohA, nem fogok venni.
robotnyk
lehet, de a skatulyából nehéz kibújni
Taranov
De ez egy jó márka, vagosz?

MikX
Najó, az kicsit más, de ez már beivódott, ezt nem tudod rátukmálni senkire, akinek meggyõzõdése, hogy szar!
Mondjuk én is így vagyok, hogy sokan lefikázzák a Japcsi kocsikat, mert õk Béemvések, meg Mercisek, csak azt nem veszik észre, hogy én nem fikázom a Német kocsikat, csak nem vagyok oda értük, nekem ezek jönnek be, de megyarázhatod nekig napestig is!

Szabi84
Akkor aki Lamhorginivel jár az meg egy paraszt mivel kombájnt is gyártanak! Mondjuk én sem adnék ki 30 misit egy népautóra! Inkabb az a Subaru!<#finom>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DanielT
Népautó. Ne. Legyen. Ez. A. Neve. Annak. A. Kocsinak. Amiért. Pénzt. Adok.
desigo
jáááj
ma láttam a blaha környékén egy ilyet
nagyon ocsmány!!!!
Taranov
De ez butaság, annak idején népautónak szánták a VW-t, de nyilván a nevet csak azért tartották meg a mai napig, mert egy bejáratott márkanév volt, ami a megbízhatósággal jelentett egyet.

Falconer
Körülbelül igen 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DanielT
Ott, hogy "Népautó Féjton" a neve.
Falconer
Egy Phaeton hol marad el 7estöl például?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DanielT
USA -ban és civilizáltabb országokban 30-40%-kal olcsóbb. Egyébként 50%-át bukja az árának 3 év alatt.
Taranov
A VW ilyen árkategóriában ugyanolyan jó.

I.C.ram
Egész olcsó.
Joey_The_Man

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
ritkaszép példány <#szomoru1>

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

😄DD

Super DANTE
Az a nyújtott VW elég ronda, de az az igazán hülye, aki kidob 30 millát egy VW-re, inkább venne Mercedest, vagy BMW-t.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

DJ Bee18
biztos messze volt a benzinkút 😄DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

CSOCSO
egyik se ismeros
GregSB
Ezt viszont tuti láttad már, mert tudom hogy nézed a TopGeart, és ott is a legrondább autónak szavazták meg 😄

SsangYong Rodius

desigo
az elsõ lökhárítóra van írva ha felülrõl nézed

SsangYong Mussóról biztos hallottál
CSOCSO
<#beka2>
GregSB
Addig örülj 😊

Merci motoros koreai fostalicska 😄

CSOCSO
hova van irva? amugy eletemben nem hallottam meg errol😄
Sland
ohh bazz. mik vannak itthon...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Veyronról jut eszembe video.google-n van egy video amiben csávó veyront hajt a pályán.De annnyira nem tolja neki...ok hogy sokba kerül meg minden dehát azért mindennek van teteje😊 140 fölé nem megy a géppel😄

DJ Bee18
De tudok helyette adni egy Enzot, ha nem bírnád a Bugatti fogyasztását 😄DDD

DJ Bee18
Azt hittem meguntad, és egy Veyron-ra cseréled 😄DD

Dacia Loganra cserélném inkább, és ráfizetek még Kp-ban<#mf2><#vigyor1>

desigo
10 milla?
Végre valaki jelentkezik rá...mennyit adsz érte?<#hawaii>

desigo
DJ Bee18
A piaci igények azonban ezt erõsen megcáfolni látszottak, ugyanis minden idõk legsikeresebb hetese születette meg. Olyannyira, hogy Németországban sikerült túlszárnyalni a Mercedes S-osztály eladásait is, amire korábban nemigen volt példa.

Tehát Németországban biztos, és azért pont a németeknél leverni az S-t, az nem semmi

Taranov
Téligumival?

[Walaki]D`Lair
Jaj dehogy...😊))
Pedig a smart-ot úgy elraktam keresztbe ezeken a csúszós utakon, öröm volt nézni..😄DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

nekem a második a hányás, a Magnumos szebb

GregSB
Super DANTE
Azt bizony, a szalonban még a talpad is megnyalják, csak tedd le az asztalra a súlyos kötegeket érte.

Joey_The_Man
De aki luxust akar felsõfokon vegyem egy maybachet :-)

Joey_The_Man
sztem azonos kategória.

Super DANTE
Hmm nekem úgy rémlik, hogy a luxuskategória vezetõje az S Klasse és nem a 7-es.

I.C.ram
Már azthittem, hogy megitn az XC90 Smart reklámkampányod folytatod 😊