Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért biztos tetszik valakinek, mivel azért fogynak...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Próbálok példát mondani erre, de nehéz.
Pl. a Volksbank.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
De ez alapján te se ítélj el senkit, neki nem kell, és kész, ha megy szakadsz, sem fog venni... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A hülye is látja, hogy ugyanolyan autó, mint a többi, nem is legrosszabb.
A Renault Thalia...na az a népautó.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mondjuk én is így vagyok, hogy sokan lefikázzák a Japcsi kocsikat, mert õk Béemvések, meg Mercisek, csak azt nem veszik észre, hogy én nem fikázom a Német kocsikat, csak nem vagyok oda értük, nekem ezek jönnek be, de megyarázhatod nekig napestig is!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
SsangYong Rodius
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Tehát Németországban biztos, és azért pont a németeknél leverni az S-t, az nem semmi
Pedig a smart-ot úgy elraktam keresztbe ezeken a csúszós utakon, öröm volt nézni..😄DDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu