Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Elég szar lehet Dunaújvárosban furikázni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

robotnyk
jah, szar lehet multimilliomosnak lenni
CSOCSO
😊
MikX
Hát neki iden!
Én nem ismerem, de beszéltem egy csákóval, aki igen, az azt mondta, hogy õ állandóan csak az autókról beszél, ha nem üzletrõl, vagy más dolgairól!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Taranov
Na de nem szólhat minden az autókról az életében. Bár mondtátok, hogy egész nap az autóit mosatja, lehet, hogy be van dilizve a csávó, de én nem irigylem.
A dunaújvárosi kertvárosi élet elég unalmas lehet.
Ha sok pénzem lenne, akkor biztosan nem autókra költeném, hanem mondjuk lakásokra szebbnél szebb városokban stb. De ez már nem a topikhoz tartozik.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

MikX
neki mind1, az meg hogy szétbassza a 100 millás kocsi elejét, meg alját, (mert ugye ezek nem terepjárók) akkor nem hülyeség!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Taranov
Nonszensz, ha valaki az alapján választ várost, hogy milyenek az utak.
Nem mindegy azért, hogy a Várra lát a lakásából, vagy a gyárra.

Joey_The_Man
hát ez.. PFFF :-D

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Sztem én pestre nem mnnék azokkal verdákkal. Eccer azt is nyilatkozta valahol, h azért Dujv, mert is jók az utak. amibe van valami.

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

MikX
Amerikaiak... 😄DSADSA

Zetorg
MikX
Mittomén? MOndjuk tökmind1, mindenhol nagy feltûnést kelt, és szerintem egy kisebb városban nagyobb, mintha pesten élne, és valszínûleg feltûnési viszketegsége is van egy kicsi 😄D

Taranov
Nekem egy kicsivel jobban tetszik az alap.

Taranov
És miért Dunaújvárosban, ami egy iparváros.

GregSB
<#wow1>
Így kellett volna alapból kinéznie az új 7esnek, amikor megjelent!

BMW 7 Series from Breyton Design

Taranov
😄D

I.C.ram
Láttam tegnap egy H3-ast. Elõször azthittem, hogy h2 de aztán láttam, hogy h3 van ráírva. Semmi különbség, max annyi, hogy ilyen idióta kerékívei vannak.
I.C.ram
Nem is drága. Valami 40 millióba kerül. Bár szvsz faszság, hogy ennyivel megy. tuti félrefordították.
Joey_The_Man
Az a baj, h tavaly mgvette a Murcielagot.. állandóan azzal ment, meg a Zondával.
Idén megvette az Enzo-t. csak azzal ment.. Szóval kicsit szorgalmazhatná az F50-et meg a Bugattit. Kezdek ráunni az Enzora. <#idiota>

Joey_The_Man
Szerintem leszarja :-D

JGTC
mennyi kötelezõt fizethet a fickó??? 😄DDDD

(biztos nem sokat mert már valszínû bonus 10ben van 😊))))))))))))))))))

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

robotnyk
mikor az indexes csináltak vele riportot, asszem a bentleyhez aksi töltõ kellett, olyan régen ment vele 😄
Joey_The_Man
Ja itt él. Igazából tök mind1. Bárhova el tud menni, ahova akar. Itt érzi jól magát, aminek én nagyon örülök. Nyáron én is soxor látom. Így télen csak a szarabb autóival megy (vanquis,bmw6). De most ela párat egy olasz csávónak. és vesz újakat. PAgani Zonda F -et! de állítólag eladja a Bugattit<#rinya>, meg az f50 -t is. normális az ilyen?!

GregSB
Én úgy tudom (legalábbis mintha ezt olvastam volna 1-2 éve) ingatlanai vannak Dubaiban... Az viszont jó kérdés hogy miért itt Mo.-on él. 😊

MikX
Jah, komoly!
Szerintem egy két év, és csa kilyenek mászkálnak tokíóban!
Gondolj bele! Elmegy melózni a csákó, beteszi a "CD táras" parkolóba, ott feltölt, végez a munkával, elmegy haza, és kész! Nincs smog, hangzavar!
Vagy jön egy még komolyabb vmi!
Ha belegondolsz, az otto motor már rég elevult, ha nem lenne az olaj ekkora üzlet, lehet nem egy több mint 100éves teknivákal járkálnánk! Merthát az, az, hogy elektronika vezérli, meg egyre újabb aszisztenciák vannk a vezetés kényelmesebbre tételéhez, az egy dolog, de mega az elv rég elavult, minden fejlõdik, az elektronika, meg minden de ez nem igen!

Sland
Láttam ma este a Váci úton a duna plázánál egy új m5 öst Bömöst. Huu bakker milyen hangja volt... Ez volt a 3. amit láttam eddig ebbõl a vasból

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Magnumrolcsi
<#eljen><#wow2>
1985 MG Metro6R4

1984 Peugeot 205 Turbo 16

1985 Renault R5 Turbo2

AZ OLDAL

JGTC
2 ütemû volt és még ment is😄DD

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
nekem a NO1 a McLaren F1 no komment

JGTC
Láttátok azt az elektromos autót amit a tv-ben bemutattak??
Japcsik csinálták, 8kereke van, 0-100km/h 5mp asszem, 370 a vége looooooooool😄D

MikX
Nemá, mien volt?
4 ütemû, vagy csak nem 2 ütemû, bár azt nehezen hiszem!!

MikX
Hát ja, én azért is vagyok nagyon oda ezekért, mert egyszerûen leírhatatlan, hoy milyen hangjuk van ezeknek a V10-V12-esek üvöltésének!
Nekem lenne, márcsak a hangja miaatsem tudnám megállni, hogy minden sebességet ledurrogásig huzassak! 😄D

JGTC
Én meg tegnap egy Trabantot láttam 😛

DanielT
Én a Bugattijával találkoztam a benzinkúton. Alapjáraton olyan hangja volt, hogy remegett a kút teteje(ami kint van és oszlopokon áll). Aztán odalépett neki iszonyatosan keményen, akkorát csattant a váltó, hogy a fülem belesajdult 😊
MikX
Mittomén, van egypár cége itt, meg ugye otthonról is kapja a lóvát, mert állampolgár, oda én is mennék vazz, állampolgárságért jár lóvé!!

Szerk: meghát gondolom, hogy otthon nem volt menõ, ott nem lógott ki a sorból ,de itt õ a jani!

Falconer
És mi a *szt keres itt Magyarországon? Pénztvált a nyugatinál vagymi? 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

MikX
De télleg, annyi verdája van, az F50-t igazán nem használja már szerintem mivel ottvan az Enzo, tehát, ha kérhtném, szánja meg ezt a szegéyn embert, és adjon neki egy kis örömet így karácsony alkalmából!!

(ez kicsit csöpögõs lett, hüpp, hüpp...) 😄DD

MikX
jahh, a zondát én benzinkútnál láûttam, kiszállt, a csákónak mondta, hogy tankolja meg, addíg bement, az meg beakasztotta a pisztolyt, azt körbejárta! Meg még páran ott, énis 😄DD

Tomo15
Öt én is láttam a zondával amikor a balatonon voltunk.Le is stoppolták😊
MikX
Ja, én is sokat járok arra viszonylag, és néha ha ottvagyok 10-enként másik kocsival megy! Gondoltam gizdul! 😄D De mostanában nem, akkor ezért!

nem, csak itt lakom város mellett 10km-re, mindennap ott vagyok a városban és látom eleget... már épített magának saját autómosót, mert állandóan a Shellbe járt mosatni, mást nem is csinál egész nap, csak a kocsikat hozza sorban mosni 😄

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

MikX
miért a szomszédja vagy?

gyere csak, megnézzük 1ütt, én mindennap láthatom 😉

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

MikX
ja, csak azért más utcán látni, és hallani!
Ott én is ottvoltam!

desigo
én meg ma láttam az M3-ason egy román Dacia Logant<#idiota><#idiota>

persze nem így nyomták...
robotnyk
fehérvári sportcsarnokba is elhozta õket, megnéztük, jó volt 😊
MikX
Én meg elmegyek Dunaújvárosba (nincs messze) azt ott lekik egy arab gecie, akinek van egy rakás kocsija! Volt is egyszer a fókuszba vagy mibe..
A legjobb az volt amikor láttam az enzoját! Állok a buszmegállóba, az meg jön ,mondom mien motor ez, megnézem! Kiccsit meglepõdtem! Küldte neki a csákó, de a szõr felállt a hátamon amikor hallottam! Állat hangja van!

Azóta láttam már a Zondáját, Murci-ját, F50-esét, 360-ast, bentley-t, Bugatti-t, szal van egy két kocsija! Nekem is adhatná egyiket igazán!!

Falconer
Én a multkor láttam egy pirosat az M1esen. (lehet, h Murci volt, nemtudommár)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

JGTC
aztaaaaaaaaa ma láttam egy fekete Gallardo-t!!<#wow2>

MikX
szerintem meg a felelõtlenségbõl, nem másból...