Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó buli nagyon
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
de nem voltak ilyen komoly baleseteink, mert mindig annyira beöltöznk, nem érzünk semmit
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Azért az nem mindegy, hogy a 8. kerületet nézed, a panelrengetegeket vagy a Buda hegyvidéki részeit, esetleg az 5. kerületet. Utóbbi két környezetben nincsenek ronda házak, bár a Belvárosban sajnos a közbiztonság elég rossz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Hogy egy gazdag embernek hogy juthat eszébe nem pesten lakni, én se laknék ott, sûrûn járok fel mindig nézem az ocsmány lepusztult társasházakat, de ha jobban érzitek benne magatokat, gratulálok
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>CLS<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Amúgy állítólag msot a legjobban fejlõdõ régiók az a Székesfehérvár, Tatabánya, veszprém háromszög. És szerintem ebbe picit dujv. is benne van, mert az utóbbi években tényleg nagyon szépen fejlõdött. Most ez az M6-os, meg kb. oylan mint Egyiptomba a Nílus. <#smile>#smile>
Az alattunk lévõ emeleten is parasztok élnek, egy Debrecen melletti faluból költöztek ide, és természetesen nem földmûveléssel foglalkoznak.
Ez hallható a tájszólásból, illetve egy kicsit vicces volt, mikor megjött a család, és ámultak-bámultak, hogy ez egy társasház, illetve hogy mekkora a város (hegyen lakunk, szóval szépen látszik az egész város). Nekik nyilván szokatlan volt. Egyébként sosem mondtam rájuk egy rossz szót sem, csak azt, hogy parasztok.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Jártam egyébként Dunaújvárosban a nyáron, és valóban elég fejletté vált.
Természetesen azt tudom, hogy nem mindenki a gyárban lapátol, csak az iparváros annyiban marad el egy történelmi kisvárostól vagy Budapesttõl, hogy viszonylag új alapítású, és eleinte a gyártak jelentették a megélhetést. Aztán ahogy fejlõdik a város, magától értetõdõen épülnek iskolák, abban dolgoznak tanárok, épül mindenféle.
Szóval a drága házak nyilván Dunaújvárosban is szépek, a zöldövezet ott is jólevegõjû, csak amit lentebb említettem a városi múlt hiányában nincsenek olyan épületek és kultúra, mint Budapesten vagy, mint egy régi múltra visszatekintõ városban. Remélem most sem szóltam le Dunaújvárost.
Valami okos társaság kitalálta, hogy a paraszt legyen sértés, azóta egyeseknél az. Másrészt a "leparasztozásnál" a szó rossz (és igazából nem létezõ) értelemben használod. Ha odamegyek egy paraszthoz, és azt mondom, hogy te paraszt vagy, akkor az lenne a normális reakció, hogy "igen, és?".
Lehet, hogy ez a te értelmezésed szerint sértés lenne, de valójában csak egy tény.
Az természetes, hogy valaki azt mondja, hogy pl. "paraszt családból származom".
Amúgy 2. hazája spanyolország. szint gész nyáron ott vajúdik. nem véltlen egy csomó kocsiján spanyol meg osztrák rendszám van.És ne úgy képzeld el, h kuwait ba milliomos volt.. azt gonolta elkültözik dujvba. hanem ha jól tuom itt élt sokáig elõtte..
Sok dolog változott az elmult pár év alatt, rengeteg dolgot hagytunk el azóta, paraszt régen volt, ma már ez sértés... Magyarázhatom ezt neked akárhogy, de hidd el hogy az a mezõgazdász aki napi tizenakárhány órát dolgozik a földeken, nem biztos hogy csakazért mert te azt olvastad a történelem könyvekben hogy a paraszt jódolog és nem sértés, õ azt mosolyogva fogadná...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Az állattenyésztõk is parasztok, de aki paraszt származású, az paraszt, akár biztosítási ügynök, akár takarmánykereskedõ.
Az a baj, hogy te magadban eldöntötted, hogy a paraszt az csúnya szó, a földmûves kevésbé, a mezõgazdász pedig egyáltalán nem. Közben ezek nem ugyanazt jelentik.
Egyébként parasztozz le egy mezõgazdászt, meglátjuk mit szól hozzá...
lehet nem úgy gondolod, ahogy lejön az egész, de ez már történelem 😊
Aztán különbözõ törvényeknek köszönhetõen a jobbágyrendszer megszûnt.
Igaz, amit mondasz, de a parasztok alkotják a parasztságot.
Jobbágyok már nincsenek, parasztok igen.
Az pedig alaptalan, amit Tufa magyarázott.
A paraszt és a falusi nem ugyanaz.
A városi és a proli nem ugyanaz.
A proli és a paraszt nem egyenlõ a vidékivel. Ezt soha senki nem állította.
És kérlek ne tettesd már hülyének, nem tudsz mit belemagyarázni ebbe, csupa igazságot mondtam, legfeljebb neked sértõnek tûnt. Nekem nem.
Azt írtam, hogy az a paraszt, aki faluban él és a családja is paraszt.
Magyarul aki Budapestrõl költözik ki, az nem paraszt. Másrészt felejtsd már el ezt, hogy a paraszt szó sértõ, ezt te találtad ki, lehet, hogy épp te szoktál parasztozni. Olyan társadalmi réteg pedig nem volt, hogy falusiak.