Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ha az emberek nem lennének felelõtlenek, nem lenne baj, hogy gyorsan mennek az autók. Így viszont egy 130-as végsebesség elég lenne, de azzal belekezdeni egy elõzésbe még rosszabb, mint most.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Adi
hanem megállni vazzeg!
Ezt azóta tudom!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

desigo
civic parkolás
link
M@TriX
jah én is néha elgondolkozok azon, hogy hogyan lehet ennyivel menõ autókat gyártani amikor egy kis ütközés is halálos lehet, elõbb kellett volna a biztonságra törekedni és 2-lagos a sebesség, az éjszaka még mindig veszélyes inklább arra fejlesztettek volna, stb. de persze ez csak elmélkedés részemrõl.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
büszkék lehettek magatokra, ilyen okostojások csinálják a galibákat csak "próba kép", nektek mázlitok volt, de sok hasonszõrû emberkének marhára nem és egész életére rányomja a bélyegét...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Taranov
Nem gyorsan menni a nehéz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ams
Jó de én nem azt hemzsegtem, hogy 200-al téptem városban...mindig azt mondtam, hogy nem hajtok gyorsan közúton, mert féltem a jogsimat...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Adi
Fhuu.. ez tényleg jó lett!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
én 3 napos jogsival mentem 180-at csak próba kép!😊

Taranov
Eléggé Stilos.

GregSB
Volvo C30

LiPTON
<#zavart1>

fifi
az Oltcit sz@r... értem????...

azóta õ is rájött, hogy butaságokat csinált, van ilyen.
Én egyszer az Arborétumnál hullottam be az árokba motorral, akkor azt mondtam: soha többet ilyet...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Oktat az akinek most telt le a 2 év próba, és anno tele volt a fórum az õ és az Oltcitja hõstetteivel.😊))

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

[Walaki]D`Lair
Hohóóó...akkor a móka, a mulatság pillanatai következnek...😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

LiPTON
ne aggódj, nem csúcsforgalomban nyomulok

[Walaki]D`Lair
Nem...a tudat zavar, hogy egy friss jogsis mazsola belémjön 1000-el...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

LiPTON
zavar, hogy élvezem .. a jogsim?(persze amíg +van)<#idiota>

[Walaki]D`Lair

[Walaki]D`Lair
sztem a 3 hónapos jogsiddal fogd vissza magad...

LiPTON
én is.. hosszú még ez a nap...csaó

Joey_The_Man
na mentem alunni.. Ámos vagyok már..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
ja van egy csomó ilyen közel se profi rallybajnokság.. oda lehet menni "bármivel"..
aztán lehet kiderül õstehetség vagyok.. 😛

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

LiPTON
azt nem tom, de hogy amióta megszállottja vgyok az autóknak, motoroknak, azóta 1gyik álmom 1 rally verseny...bármennyire gyerekesen hangzik is

LiPTON
hátha Richard Burns(nyugodjék békében) már nem is emeli a VB színvonalát, azért a rallynak van 1 rohadt jó, bizsergetõ hangulata: lenne pénzem, biztos átalakítanám a ladikot, és akkor...irány a csillagos ég😄

Joey_The_Man
egyik havrnak is kuplunggal vana baj.. mutatta, h kis gáz.. kuplung fl.. és még mindig alig megy a kocsi.. forulat persz magasba már.. csak nem fog a kuplung renesen..

LiPTON
kuplung csúszik, nem húz vissza (vmelyik munkehenger nem stimmel sztem)---> úgy kell visszaemelnem mindig, szóval kicsit körülményes..
gyújtással is vannak problémák: nyáron gyorsult, mint a veszedelem, most + erõtlen, hangja is olyan ... nem igazi

nah meg persze, a fogyasztás...10-12l.... kicsit sok, fõleg ha odalépek neki, 12 felett

Joey_The_Man
elhiszem.. én is megveszek néha... és igyekszm visszafogottan rallysan vennia kanyarokat, mintha Richard Burns (rip) civilbenmenne..<#nyes>

LiPTON
ebben igazad van..de azért egy ilyen 18 éves nyikhaj gyerekben(mint én), benne van, hogy, át akarja élni ezt a sebességet úgy, hogy õ irányít... kell ez na, az a fontos

az benzingõz...éltet 1xen<#circling>

Joey_The_Man
általában ez a baj..

Joey_The_Man
ja... én egy Expertet nyúzok, ami inkább teherautó, mint sportkocsi. de 110 LE HDI van bnne, uh azért megy elég jól.. de a top speedrõl annyit, h sztem aza top speed, amit bír a kocsi hosszútávon.. nem csak 1x.

LiPTON
nem, azthitte versenyautó... ment vele õ is 1 veretõs kört, és nagyon megjött hozzá a kedve, hogy vegyen egyet...de elmagyaráztam neki, hogy nem járna jól vele... annyi mindent kell rajta csinálni...havonta szereljük

LiPTON
és is így vgyok a focus-szunkkal... 1 hete kiloptam a garázsból, modnom kipróbáljuk, mit tud a gép( 1,8as, 100LE, 1,5 éves TDCI)...
városban ritkán mentem 100 alatt... 180nat mentem vele, de elfogyott az egyenes út..úgyhogy nem lettem okosabb top speedbõl... de sztem 190 a vége..200 már húzós

Joey_The_Man
haverod lehet aszitte csónakban ül.. <#smile>

LiPTON
mikor megkaptam a jogsim szept.végén, rá 1 hétre haverokat összeszedtem, mindenki segg részeg, irány a rutinpáyla: akkorát mentünk, kegyetlen volt... menjünk le a fûre, ott jobban lehet max-elni.. haver ül mellem, mondja, tud 1 jó helyet, csak arra menjek, amerre mondja... ..most jobbra... mehetsz egyenesen most v 15 métert..1x csak 3 méter széles, v 180 magas árok elõttem...40 centire álltunk meg kb.
voltak ilyen necces dolgok is

Joey_The_Man
egy lada nekem is jól jönne erre a célra.. elsõkerékhajtásnál meg marad a sima gyorshajtás... <#nevetes1> illetve a kézifék. mgflelõ körülmyéneknél.

LiPTON
ez lehet

LiPTON
nekem lada dobálja össze-vissza(hátsókerékhajtás=rallyfeeling benne van..), de nem is hoznám ki a másik kocsink ilyen állatkodásra...ez a gép erre való, és kész

Joey_The_Man
vagy nem emléxl rá <#nyes>

LiPTON
de ha nagyon lenullázom magam, még a kulcsot is odadom másnak elõtte, az a biztos...😄 persze full részegen még nem nyomtam..csak spiccesen...

Joey_The_Man
<#smile>

Joey_The_Man
ja.. ztem ha egy bmw van alattam.. kidobaj a seggét.. vagy a fene tuggya.

LiPTON
én is próbálom... de most így karácsony + minden összejön... néha nem sikerül

LiPTON
veszélyesek ezek az utszakaszok, fõleg az, ami foltokban van lefagyva..tapadás nulla, keresztbe vágódik a kocsi, onnan már nincs visszaút

Joey_The_Man
én ezt az egyet igyekszem azért btartani, h nem iszok.. az naggyon dangerous...

Joey_The_Man
30-40m kb..

LiPTON
nekem nem kell lejtõ, hogy oszlopot fogjak...múlt szombaton majdnem sikerült(akkor is szalagavató volt, és hát vkinek kell vezetni... de ha már ott vgyok, igyak is mindenkivel 1gyet1gyet...a többit képzeljétek oda)<#buck>

Joey_The_Man
én tegnap.. mentem is eccer csak érzem a verda kicsit toja ki az orrát.. kicsit mgijtem.. onnan óvatosabban.. pedig enm volt fagy... azért nem mentem gyorsan.. csak a aza fehér, csúszós aszfalton voltam, ami tökr vízes volt ráadásul.

LiPTON
és mien hosszúak ezek a lejtõk?

Joey_The_Man
Nálunk meg van itt pár erõs lejtõ. forgalom nélkül.. bár nincs is aszfalt.. csak iylen betongrendák keresztbe. a lejtõ van vagy 20% os. .. és az aljában van egy "keresztrefeszítés" szobor. mindig azt monták a "nagyok", h itt valaki mghalt szánkózás közben. Ugyhogy lassan menjek.. :-) télleg kurvavszélyes volt... aztán volt mellette egy kskenyebb pálya.. az meg maga a halál. vasoszlopokat kellett kerülgtni.. , h lemenj.. 1x nem sikerült.. <#smile> adrenalinba amúgy nagyon ottvan.. fõleg hason