Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Azér' feltenném még azt a kérdést, hogy mi van, ha 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 centi, netán egyetlen egy méterecske szerepel a példában, ami kb annyi mint a billentyûzeted és a mellette lévõ egérpad hossza. Mi van, ha ez megy az autódba, lábadba? Semmiség? Lila folt? Festékleverõdés?
Ennyit, és még ennél is többet simán segíthet a menetbiztonsági elektronika. Mi van, ha az a 20 centi az a távolság amivel pont elzúg egymás mellett 50-nel a 2 balesetben érintett autó? Az is csekélység? 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ez persze nem azt jelenti, hogy felesleges lenne 😊
Felkérem a topik látogatóit, hogy nyilatkozzon akit meggyõztek 😊 Akit nem az is nyugodtan jelezheti 😊
A az élet barátom többek között véletlenek sorozata, de kicsit átalakítom a mondatodat és kizárólag a zárójeleket veszem ki.
"Éppen jön egy autó, amiben éppen van ESP, és éppen a féktáv határán lép elé a gyerek, és az ESP-n múlik a dolog, nem a sofõrön."
Nos, éppen megyek ÉN a körúton, éppen lelép elém egy 30 éves rakodómunkás(például) és én szépen padlót fékezek+oldalra húzom a kocsit és az ESP hatására nem egy hatalmas csúszás lesz belõle, hanem kikerülési manõver.
Annyira elképzelhetetlen lenne? Nem hiszem. Szerintem te sem, csak a vitát akarod megnyerni 😊)))
Csak hogy tovább érveljek.😊
Nos, gyerek törölve. Az alany egy figyelmetlen mobiltelefonáló 35 éves öltönyös ember. Nos? 😄
Várjá' tovább fokozom a fokozhatatlant: Bárki véletlen lelép az úttestre mert elbambult. Ugye ez sem fordulhat elõ ebben a tökéletes világban?
A gyerekes példában az a kisarkítás hogy egyedül van a gyerek (hol a szülõ?), éppen jön egy autó (milyen véletlen), amiben éppen van ESP (holott az autók nagy részében nincs), és éppen a féktáv határán lép elé a gyerek (ez is milyen véletlen), és az ESP-n múlik a dolog, nem a sofõrön (holott sokan vannak azért elég rutinosak). Vagyis nem hülyeség amit írtál, csak épp az eesek nagyon-nagyon kis részére áll meg. Én meg írhatnám azt erre hogy a gyereket visszarántja a szülõje, így meg teljesen felesleges az ESP az autóba. Legalább akkora arányban teljesül az én példám is mint a tiéd.
ESP összehasonlítás videó
Kíváncsi lennék, hogy vajon utána tudnád -e csinálni azt a kis trükközést amit a kerékközeli videó mutat.
megjegyzem... nekem van a LEGESLEGKEVESEBB tapasztalatom ebben mert meg eletben nem vezettem se havon se jegen... mivel itt vagyok amcsiban... es most is napoznak odakint😄
Rividen nem azt akarom mondani hogy nem okos dolgok ezek, de emellett az az ideális ha valaki tud rendesen vezetni, ebben az esetben pedig nem kerül sor az elektronika bedolgozásárra. Mondjuk a fékrásegítés tényleg hasznos, az kivétel.
Mi abban a kisarkított, hogy lelép egy gyerek a csúszós útra és vagy van ESP a kocsiban és talán segít kikerülni, vagy nincs és talán elcsapja mint a szart? Talán nem történt még ilyen baleset?
A rutint, meg abban a pillanatban felejtsd el ahogy kimondtad, az emberek 50%- a tehetségtelen fasz az utakon (Nem akartam 70-80 at mondani, pedig valszeg az lenne a valós) nos ezekre a barom állatokra nem szívesen bízom az életem, segítsen csak nekik az okos mérnökök találmánya.
A gyerekes példa meg egy kisarkított dolog, így nem életszerû. Eleve nem engedném a gyereket az út környékén császkálni felügyelet nélkül, mint ahogy a szülõk általában teszik. De ha mégis lelép, akkor is még kismillió más tényezõ bejöhet az elektronika mellett. Pl. a tapasztalatlan sofõr aki annyit tesz hogy a fékre áll azzal hogy majd a technika megoldja helyette a dolgot, holott megfelelõ téli rutinnal már régen húzna át a másik sávba, hogy csak egyet mondjak.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ennél nagyobb khm... butaságot régen hallottam. Ne haragudj, de annyira felesleges dolog ez a "mindent én akarok uralni, mert okosabb vagyok bármilyen gépnél" Nos barátom, nem tartom magam egy tehetségtelen vezetõnek, sõt. Mindazonáltal most, hogy jöttem haza ebben a kellemes hóesésben és próbálgattam az ESP -vel és nélküle az autót, nos, NEM MERNÉK VEZETNI tartósan nélküle. Hihetetlen mennyire kordában tudja tartani az autót (a lehetõségekhez képest persze). Nem szárazon kell vagánykodni, hogy "mi a szarnak ide elektronika bázze, én vezetek vagy mi a bél!" hanem szélsõséges helyzetekben, hó, jég stb, ahol NAGYON jól jön az a kis segítség. Persze megint csak nem amikor egyenesen megyünk 60-nal az autópályán, hanem amikor valami hirtelen manõvert kell megoldani, kikerülni, közben erõsen fékezni stb... hidd el, csak kapkodnád a fejed, hogy merre is vagy...
Az elektronika igenis KELL. Lehessen kiiktatni amikor biztonságos körülmények közt akar játszadozni az ember, de ennyi.
Egy kérdés: Melyik autó elé szeretnéd ha lelépne véletlen a gyereked az úttestre a féktáv határában csúszós úton? Amelyiknek minden kerekét az éppen aktuális legmegfelelõbb tapadási viszonyokhoz igazítva fékezi az elektronika, a féket szintén ideálisan adagolja, hogy egy esetleges kikerülési manõver is megoldható legyen, VAGY "Belebaszódok a hülye kölökbe, há' nézzen má' a lába elé legközelebb, én megtanútam vezetni bázzeg'!" ember által birtokolt korszerûtlen szardarab.
Másik kérdés, de inkább nem is kérdezem meg: kijelentem: 100%, hogy nincs ESP abban az autóban amit vezetsz. (Kipróbáltam már meg ilyen szövegek nem érdekelnek, hanem kizárólag a hosszútávú tapaszatalat.)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.