Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aha😊
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Letekertem a csavarrol az anyat es akkor lattam, hogy a csavar megnyult/vekonyodott a tovenel. OMG😄
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Esetleg a fekpofa be volt szorulva es az egesz felmelegedett? Szvsz elobb patanna el az egesz csavar.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
amit linkeltem azon nincsen,az ment mindenfelé
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
egyszerû,valaki visszakapatta de nem húzta meg közben eltelt hosszabb idõ akár évek is
mikor elindultak ezt nem tudták ezért elkezdte darálni-ott fényes is
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
:3
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
B: Valaki mindennél nagyobb ökör.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ezt valaki magyarázza el nekem...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
igazi kis városi dealer autó... beteszem a ribancom meg a pitbullom hátra aztán megyünk osszuk a kókuszt a függõknek. megjelenésre tûrhetõ..legalább a konkurencia nem mondja azt hogy nekem túl jól menne és nem kötnek belém. a másik meg hogy kevesen vannak vele tisztában hogy mennyit is ér a kocsi igy ránézésre fasza. turbóval egész dinamikus bár a ribancom párszor már bebaszta a fejét amikor kanyarodtam. ha behajtani megyünk akkor szélben már nem kényelmes de ha pinával vagy okés. emelkedõn 50le alattit ne vegyetek mert 2 emberrel nehezen megy fel ha megy a klima is.a kerék mérete miatt óvatosan a bukkanókkal meg a sinekkel. (bukkanó hazavágja az elektronikát és szevasz) egy ideig jó volt de szerintem hosszú távon nem jó. csak ha van "normális" kocsid is. dugóban verhetetlen. szopatni kényelmetlen mert az üléseket nem lehet mozgatni. a fényszóróban az izzó csere nekem 3 nap alatt és sittes tükörrel sikerült. nem bonyolult csak mindenre kevés hely van. 600ccm turbó és annyit eszik alattam hogy siralom... vissza ülök az A6-ba. arra legalább boldogan költöttem ha baja volt. és azzal is parkolok akárhol. vicces hogy jobbkezesben is meg több helyen is elsõbbséget adnak mert azt hiszik pina vagyok. a buzi hondás gyerekek utánam jönnek és figyelgetnek ki vezeti... már két kis köcsögöt ütöttem le igy vicces volt.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
neked...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nekem volt 100mm-rel ültetett autóm is 😄
A felniméretnek ehhez semmi köze. 16-os felnire is van olyan váltóméretû gumi, amivel nem változni a kerék átmérõ.
Köszi!