101020
.
-
#96269 hál' istennek. -
Susarc #96268 szánalmas nyúlnyál fotelgyurik vagytok akik nulla hozzáértéssel lefikáztok bárkit....részemről befejeztem -
#96267 ha nem veszed fel nem ér semmit az egész :D -
#96266 indulok is venni egy m5öst, visszafelé meg nfsezek egy kicsit a városban.... -
#96265 te hülyébb vagy mint gondoltam.. -
#96264 arra lennék kíváncsi ha nem bmw-vel csinálta volna akkor is így védenéd :D -
Susarc #96263 az arcoskodó srácok videóit nagy szeretettel várjuk még mindig..... -
#96262 Biztos császározták :D -
#96261 "úgy született hogy a BMW E34 M5 karosszéria is a teste része".... :DDD -
#96260 gondolom ő se az első 10 kilométeren ment rögtön így vele... -
Susarc #96259 megelégednék,hogy felraksz valami hasonló penge videót mint a Grúz gyerek csak sajnos nem támogatnám azt,hogy városban valaki hasonló mutatványokat elkövessen.... -
#96258 Azt elismerem, hogy a srác tényleg ismerte az autóját. Vezetési tapasztalata is volt, mert 1-szer nem láttam a videóiban, hogy megingott volna. Amit a kanyarokban művelt, nálam még így-úgy befér a laza hülyeség korlátai közé, a cikázás és gyorshajtás ebben a formájában már nem. Azt viszont ne felejtsük el, grúzokról beszélünk. Nem törhetünk pálcát felettük, ahogy az arab drifterek "kultúrájához" sincsen semmi közünk. A tény, hogy nyugodtan ökörködhettek a városuk utcáin büntetlenül (halom videóval/bizonyítékkal a hátuk mögött), az a rendszerük hibája.
Ami meg minket illet: más baromkodásából kifolyólag egymás képességeit kezdjük szidni... -
#96257 mond hol és mikor, ad a kulcsot és kiderül.. szervezheted is a topiktalit.. :'DD -
Susarc #96256 hagyd ezek nagyon penge gyerekek..mind versenyző,mert befizetett 2 körre a a kakucs ringen.....
,de sztem inkább kb ennyit tudnának egy izmosabb autóban
-
Susarc #96255 látom itt mindenki született versenyző és egy tuningolt M5-el simán űberelitek a gyereket.....mutassatok már videót! és ne ilyen jégen pörgök a 100 lóerős szarommal a Tescó parkolóbant! -
miki30246 #96254 vannak olyan emberek mint pl Giorgi is volt, aki úgy született hogy a BMW E34 M5 karosszéria is a teste része, mintha csak futva cikázna a gyalogosok között annyira érzi az autót. -
miki30246 #96253 nem hinném hogy bárki képes lenne erre.
egyrészt mert egy ilyen autót nem tud akárki uralni, és fizikai megfeleltség is kell egy ilyen autó sportos használatához.
ha gyenge valaki fizikailag nincs hozzászokva, az nyom egy padlógázt a 350 lóerős kocsinak és egyszerűen elájul, vagy megszédül és elveszti az uralmát a gépjárműve felett.
vagy kanyarba megijed ha megcsúszik.
van még egy csoport aki annyira fél a brutális autójától hogy nem meri nyomni neki, vagy rosszabb esetben menni sem mer vele.
Pl az idős ferrari tulajdonosok. -
#96252 milyen tudás volt mögötte?/szerencse maximum az is csak egy darabig/ A többség képes lenne erre,ha segge alatt lenne egy hasonló autó,nem kell nagy tudomány ahhoz,hogy elrakjuk keresztbe meg cikázzunk az úton.
Eleve nem tartom komoly sportnak a driftet sem/főleg hogy amit csinált az nem is volt az/
Loeb ,Grönholm, Mcrae /és még sorolhatnám hosszasan/ tudása vitathatatlan... nem nagyon kellene hozzájuk hasonlítgatni egy bojrészert -
WalakiDLair #96251 Ha lenne valódi autóvezetői tudásod, te is látnád azt, amit "mi", akiknek ténylegesen van ;) -
#96250 "az azonos hobbyt/sportot űzök az én olvasatomban tisztelik egymást tehát jelen esetben "versenyzőtársak" "
tehát a sportlövész és aki az utcán elkezd lövöldözni azok tisztelik egymást ? :D -
Mentol #96249 ??? -
Susarc #96248 igen,de az alap felállás az volt,hogy ügyes volt-e a Gergi gyerek avagy sem....azt én is elitélem,hogy az utcán művelte viszont a tudása az vitathatatlan -
Susarc #96247 viszont az adócsalást úgysem látod:D -
Mentol #96246 Az az iroda utcafront nem tűnik kupinka/droglabornak/adóhivatalnak... -
#96245 azért van egy kis különbség a versenypályán és az utcán menőzés között...
nem mindegy hogy lőterén gyakorolsz lőni, vagy az Andrássy úton... -
Susarc #96244 kurvák/drog és legfőképpen adócsalással:D -
Susarc #96243 az azonos hobbyt/sportot űzök az én olvasatomban tisztelik egymást tehát jelen esetben "versenyzőtársak"....ennyi -
#96242 milyen versenyzőtársát ? :DD -
Mentol #96241 Mivel kell foglalkozni, hogy ilyen autót tudjak venni/fenntartani? -
Susarc #96240 mert az a hozzászóló bunkómódon leugatta a versenyzőtársát....számomra a verseny egy fair dolog és a másik tiszeteletével kezdődik,hogy ki a versenyző és ki a suttyó gyerek......
versenypályás tapasztlat meg néhányezer forint....én mentem már a ringen párszor mégsem vagyok menőzök.... -
#96239 Szerintem meg ügyes volt,pláne ha az itthoni közlekedők nagyrészéhez mérem. Ha olyan balfasz lett volna,az első 10 perces videó forgatása végére nem maradt volna semmi az M5-ből :D
én még mindig azt nem értem,hogy ezt hogy lehetett kint büntetlenül megúszni...
mi az a herélt hajtáslánc?
és miért jó fikázni egy olyan hozzászoló vezetési tudását,akinek van versenypályás tapasztalata(hozzászólók 98%-ról nem mondható el ),van egy jó karban lévő AE86ja,és nem ijed meg ha elúszik alatta az autó? :O -
#96238 Mirő' beszélsz? XDDD -
#96237 Ügyesebbnek kell lenni egy gyengébb autóval, pöcsöm;)
Ebből látszik, hogy 0 tapasztalattal a hátad mögött osztod az észt.
-
Susarc #96236 -
Susarc #96235 legalább kiszedted volna az oldaladról az ilyen videót miután kioktattad a fél topikot vezetlstechnikából....,de sebaj jót röhöghetünk most rajtad:P -
Susarc #96234 LOLOLOL
vizes aszfalton 100 lóerős géppel nagyon "ÜGYES" vagy:D:D
-
#96233 "elromlottak a rugók is meg a csillapitók." :DDDD -
#96232 "padlógázzal jártam vele mindig, de jeges savas uton azértt még tudtam vele egyhelyben kapartatni kicsit a poén kedvéért "
"Éreztem, hogy ez nem hogy 280 de tuti 300 feletti lóerő.."
"elvittem másnap cimbihez hogy vágjonl e a rugókból, mivel mennem kelett azt mondta leflexeli álló kocsin."
ja ok
-
miki30246 #96231 de ne hogy azt higgyétek hogy ritka ez a meggondolatlan vezetési stílus.
van aki hazánkban is 300 felett megy a sztrádán, és büszkén mesél róla -
miki30246 #96230 meggondolatlan volt, de még fiatal volt, és többszáz lóerős autó volt a segge alatt, aki kicsit is szereti az autókat az előbb utóbb úgyis megnyomja neki.
a szerencse mögött azért tudás is volt, gondolom versenypálya hiányában a forgalomban kamatoztatta tudását.
ártatlanul halt meg, a sors így hozta, de lehetett volna úgy is hogy ő öl meg másokat ugyanígy az ámokfutásával.
hátha észhez téríti ez az eset az illegális versenyzőket.