101020
.
-
#96229 Azért túlzásokba ne essünk.
Simán szerencséje volt,hogy nem csapta oda párszor,plusz simán ki is vághatták a kisebb koccanásokat.
Egy barom volt aki ész nélkül forgalomban csapatott látványosan.
nemtöbb -
#96228 melyik világé ? -
miki30246 #96227 a világ egyik legjobb sofőrje volt.
-
#96226 Az -
#96225 Egy sorozatgyártott sportosított bmw. Mi legendás benne, hogy majdnem gyilkoltak vele, vagy hogy meghaltak benne? -
#96224 Nem félkarú rabló ez.. :D Tudott vezetni és kész! Az OOM-500, meg egy legenda! -
#96223 Magyarul nem volt ügyes, csak "kiadta neki"... -
#96222 Herélt hajtás? -
#96221 Vigyázz mit kérsz XD -
#96220 ROTFL :D -
#96219 Azért 320 ló, egy herélt hajtáslánccal nem lehet finomkodva bánni vele. Néha vizes úton. Azért volt jelen drift is bőségesen. És nála nem az autó irányította őt, hanem fordítva. Érezte az autót, és annak ellenére hogy egy 5 méteres autóról van szó, nem egy kis szar machboxról. Tudta mit csinál, igaz az tény, hogy közveszélyesen! Eleve az összes grúz egy állat, így a forgalom is készen állt rá :D -
#96218 Nem vezetett szépen, rángatta a kocsit folyamatosan, drift nem nagyon volt a videóiban, maximum powerslide, másrészről az szerintem nem "ügyesség", hogyha a szembejövő nem kapja el a kormányt akkor telibeveri... -
Susarc #96217 te biztos ügyes srác lehetsz....várjuk szeretettel a cáfoló videódat amiben űbereled a srác teljesítményet.... -
#96216 hát a kopaszodás nem tett jót neki :D -
#96215 "Szerintem nem volt ügyes"
Figyelemmel szoktam kísérni a videóidat, egész jól csinálod. A rizsrakéta is szép lett!
De ez a kijelentés, hogy nem volt ügyes, ez a legnagyobb faszság amit hallottam! :D A haverja az nem volt ügyes, de Giorgi tudott!! Kenterbe baszott volna sok kemény "pilótát" -
Coral Springs #96214 Melyik a tiéd ? -
#96213 iroda előtti csendélet most épp..
-
nIsTv4n #96212 És nem pörög túl a motor 3 ad-ikba? -
#96211 -
#96210 Amúgy 25 volt -
miki30246 #96209 azért ez durva kijelentés.
neked/nekünk mint kívülállóknak nehéz megállapítani mi a jó mi a nem jó, de az biztos, hogy a srác profi volt, és a legjobb gép volt alatta ami támogatta a driftben.
azért egy 350 lóerő géppel más a közlekedés, elég megpöccinteni a gázt, és már keresztbe is áll...
A dofőr ezt nem érzékeli a luxus BMW be csak a többieknek tűnik fel, hogy hűű valami elszáguldott mellettem. -
#96208 Szerintem nem volt ügyes, de ezt már kifejtettem a videóinál is :D -
#96207 Igy van ez ,jogos . De szidni meg örülni azért faszság :P -
#96206 szerintem mindenki elismerte h ügyes faszi volt. de akkor miért nem épített egy driftgépet és indult versenyeken? ha ott vagánykodik megtapsolják érte, és ha a pályán leli halálát, mindenki sajnálta volna. de így... -
#96205 így pont azt tapasztalta meg, hogy milyen amikor más hibájából hal meg... sokakat megölhetett volna ő is a felelőtlen közlekedésével.. -
#96204 Szerintem nagy parasztság itt ennyire örülni neki h meghalt...egy tehetségesen tényleg jó söfőr volt,mégha kicsit veszélyesen is.Főleg igy hogy nem is vezetett..mert ha még ő vezetne akkor igen. -
#96203 Azért ez még átoknak is beillik. Egy legendás kocsiban, ami ráadásul a sajátod, az anyósülésen meghalni... -
#96202 Persze.
Így legalább, ha egy pillanatra is, bevillant neki milyen az, amikor mások veszélybe sodornak ártatlakónokat. -
Coral Springs #96201 Az leesett nektek hogy nem ő vezetett ? De ettől függetlenül utolérte volna a sorsa előbb utóbb, vagy nem. -
#96200 szerencsére azelőtt kivonta magát a forgalomból h másokat megölt. bár az jobb megoldás lett volna ha a rendőrök kapcsolják le, kobozzák el az összes autóját és veszik el a jogsiját 20 évre. a sors ironiája h valamelyik spanja mellett patkolt el - az biztos h mostmár az összes cimborája tízszer meggondolja, mielőtt sávot vált. -
Susarc #96199 sajnálom a halálának a tényét,viszont az ominózus videójában kb. többszáz!! ember életét veszélyeztette konstans! és mi csak azt az 1 videót láttuk! potenciálisan közveszélyes volt! börtönben lett volna a helye! -
#96198 áháháháhá. én 14 évesen egy 5 lóerős robogóval hittem azt hogy ilyen fasza gyerek vagyok h cikázok a forgalomban, de 2 év alatt kinőttem, ez meg itt 30+ évesen egy 300+ lóerős bmw-vel nem bírta felfogni h ennek a huligánkodásnak nem lesz jó vége. nem sajnálom -
miki30246 #96197 :( RIP
ez szomorú nem kellett volna másnak átengednie a volánt -
#96196 úú, egy új bmw-ben túlélte volna? ez ilyen 90'-es évekbeli lehet -
#96195 Igazából nem tudom,hogy sajnáljam vagy ne. Ha úgy nézzük folyton kijátszotta a halált,de ebben biztos voltam,hogy egyszer utol éri. -
Susarc #96194 hát igen,eléggé kísértette a sorsát.... -
#96193 Utolérte a sorsa... -
#96192 rátekeredett egy fára, de nem ő vezetett, jobb egyben ült, a barátja aki vezetett apró sérülésekkel megúszta
-
#96191 Felküldte magát egy oszlopra, vagy valami más miatt? -
#96190 Pont akartam mondani én is, hogy meghalt az az elmebeteg grúz állat...