Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autóm gumimérete 215/55 R17. Rakhatok rá 215/50-es téligumit? Nagyobb a választék az én árkategóriámban.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
"igazi kis városi dealer autó... beteszem a ribancom meg a pitbullom hátra aztán megyünk osszuk a kókuszt a függõknek. megjelenésre tûrhetõ..legalább a konkurencia nem mondja azt hogy nekem túl jól menne és nem kötnek belém. a másik meg hogy kevesen vannak vele tisztában hogy mennyit is ér a kocsi..."
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
everything's better with music
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
azért van elõzési tilalom mert minden kamion ugyanolyan sebességgel megy ezért felesleges elõzniük egymást és percekig is eltart
figyelmetlen sávváltás, beszüntethetnék a többsávos utakat is
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
A Lamborghini az egyik a kevés gyártók közül akik tök jól tudták modernizálni designjaikat a 2000-es években.
A mercirõl ezt pl nem tudnám elmondani.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Igazából biztos a radiátor a ludas valahogy,mert még a motor bazirgálása elõtt is csinálta a már újonnan beszerelt radiátor....csak olyan furcsa az a kerepelõ hang ,de valószinüleg a levegõ bazirgálhatja a radiátort mikor nagyobb lesz a nyomás a rendszerben
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
miféle hiba ez??
Fogytán van a Peugeot 206 1.4hdi böl a fagyálló.Tavaly lett véve az auto használtan.Nekem most sárga szinü fagyálló van benne.Ha piros szinü fagyállót öntenék a sárgához az baj lenne?Mert piros szinü fagyállóm van itthon és ha nem muszály nem akarnák venni sárga szinüt.
everything's better with music
Szerintem az M3 nem szupersportkocsi,hogy ilyen kecses legyen hanem egy tunning gyári személyautó....ergó drasztikusabb "baltával faragottabb/-nak kéne lennie😛
respect to the man in the ice cream van
Szerintem, az alsó nyílások elöl is hátul aránytalanul nagyok, a belseje viszont THE BEST!