Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló!
Az autóm gumimérete 215/55 R17. Rakhatok rá 215/50-es téligumit? Nagyobb a választék az én árkategóriámban.

bakkerman
így látatlanba az egyikre a tippem Richard Hammond,eltaláltam? 😄DD bírom azt az ürgét,mindig kinyulok rajta 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

az állatja!😊

broman191
Mire nem jó a 4WD+sok lóerõ...alternatív hókotró. Kíváncsi vagyok ilyen felhasználással mennyit eszik százon...<#nevetes1><#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Falkon
Errõl videót!! 😄DD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pajti

desigo
Srác használtautó.hu-s véleménye egy smartról:

"igazi kis városi dealer autó... beteszem a ribancom meg a pitbullom hátra aztán megyünk osszuk a kókuszt a függõknek. megjelenésre tûrhetõ..legalább a konkurencia nem mondja azt hogy nekem túl jól menne és nem kötnek belém. a másik meg hogy kevesen vannak vele tisztában hogy mennyit is ér a kocsi..."
broman191
Like a bawss <#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

pajti

Pár napja ért véget a Los Angeles-i autókiállítás.

Ez a két idióta mûsorvezetõ... <#hehe>

GregSB
Szerintem meg A6 / 5-ös Bimmer mellett eléggé gyenge eresztés.

Adaaam
Szívesen üldögélnék ebben a merciben, mert a belseje nagyon szép és modern, csak kívülrõl ne lássam 😊

everything's better with music

bency
Szerintem kurvára eltalálták! Kategóriájában biztos ezt venném!

:) Semmi okosság :P

fifi
ezt is megtudtuk...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

pszihopata
ugyanmár,ennek semmi köze az elõzési tilalomhoz
azért van elõzési tilalom mert minden kamion ugyanolyan sebességgel megy ezért felesleges elõzniük egymást és percekig is eltart

figyelmetlen sávváltás, beszüntethetnék a többsávos utakat is

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Ugyan nem egy osztály, de aki megtervezte az SL65 AMG -t annak a keze biztos vagyok hogy ebben is benne van. A második favoritom. <#hawaii> <#eljen>

kemszi2
a mostani E sokkal karakteresebb szerintem. Ez most olyan mint a régebbi S kicsit átdolgozva
Erõsen negatív a véleményem a Mercedesrõl, a legtöbb osztály modern generációja olyan ízléstelen, elbaszott formatervezéssel bír hogy el se hiszem. Kevés a kivétel, persze ez egyéni vélemény, kinek mi. Viszont számomra ez a tökéletes formavilág. (Szépségbe rejtett agresszió.)

GregSB
Gyönyörû!

A Lamborghini az egyik a kevés gyártók közül akik tök jól tudták modernizálni designjaikat a 2000-es években.

A mercirõl ezt pl nem tudnám elmondani.

pajti

I.C.ram
Nem véletlenül nem lehet a gyökér kamionosoknak elõzni, fõleg nem ilyen idõben.
GregSB
Nem tudott volna olyan gyorsan lefékezbi, hogy az utánfutó ne kapja el...

SötétBarom
Kerülés záróvonalon variáció helyett mondjuk lehet fékezni. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Mi ez a gyülekezet ? Leesik egy kis hó azt mindenki néz bambán ? Ez a baj a globális felmelegedéssel, a ruszkik is rászoktak a melegre !

desigo
Ezt majd tavasszal kiszedik

pajti
RatBaG
közben még akár tele is szarhatod a gatyád

Per Aspera Ad Inferi.

GregSB
Ilyen esetben az imádkozáson kívül mit lehet tenni? :S

LaszloLedzenyi
manuális vagy digit klímás? ha tekergeteg az irányváltót fújja minden fele? hideg-meleg levegõt tudod váltani? lehet valami terelõlemez a fûtõdob belsejében van leszakadva.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

most lett kicserélve az összes tömítés a motorban meg lelégtelenítve meg újra folyadékozva a rendszer...szóval az kizárt...
Igazából biztos a radiátor a ludas valahogy,mert még a motor bazirgálása elõtt is csinálta a már újonnan beszerelt radiátor....csak olyan furcsa az a kerepelõ hang ,de valószinüleg a levegõ bazirgálhatja a radiátort mikor nagyobb lesz a nyomás a rendszerben

fifi
nem levegõs a hûtõ/fûtõ rendszered?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fûtõradiátorom most lett cserélve....vadonat új Bosch...2500-as fordulat felett elkezd valami iszonyat mód "kattogni"....ha visszateszem hidegre elhallgat....majd ha megint a melegre és 2500 fordulat akkor megint kattog/csörög/zörög...

miféle hiba ez??

Sziasztok!
Fogytán van a Peugeot 206 1.4hdi böl a fagyálló.Tavaly lett véve az auto használtan.Nekem most sárga szinü fagyálló van benne.Ha piros szinü fagyállót öntenék a sárgához az baj lenne?Mert piros szinü fagyállóm van itthon és ha nem muszály nem akarnák venni sárga szinüt.

Adaaam
Az Alfa Romeo 8C Competizione ilyen volt, de gondolom nem ilyen kis szériás autóra gondoltál.

everything's better with music

a lökös az valami insane brtuál ebben a formában! nekem az egyetlen bajom vele,hogy túl keskeny/vékony a vese+lámpák....túl karcsú az a rész!
Szerintem az M3 nem szupersportkocsi,hogy ilyen kecses legyen hanem egy tunning gyári személyautó....ergó drasztikusabb "baltával faragottabb/-nak kéne lennie😛

Hát ha jól emlékszem volt már példa olyanra (nem a BMW -nél), hogy egy concept állapotú verdára annyi megrendelés érkezett már a legelején hogy kénytelenek voltak mindent úgy hagyni. Konkrétumot nem tudok írni, de lehet hogy ennyi iromány alapján majd valaki fog.

cement
sztem is gecikemény. kár hogy nem fog így kinézni, ez még csak a concept. sokat fognak "egyszerusiteni" rajta mire gyartasba kerul <#rinya>

respect to the man in the ice cream van

GregSB
E46 mellett / után a legszebb BMW... amit a 90-es évek óta gyártottak 😛

Merész vagy! Vagy ez a mondat a BMW manufaktúrára vonatkozik?

Szerintem, az alsó nyílások elöl is hátul aránytalanul nagyok, a belseje viszont THE BEST!

GregSB
Ez asszem csak a Concept, a véglegesen nem így fognak szerintem kinézni az elsõ légbeömlõk meg a kipufogó.

Szerintem meg pont az a jó hogy nem úgy néz ki mint a többi, mutat valami újat is ellentétben az Audikkal. Ám lehet hogy ez utóbbi esetben is az a helyzet mint ahogy én vagyok a Mustangokkal, beérem a kevés de jó változtatásokkal, csak ne basszák el a megszokott vonalat. (Bár most kíváncsi leszek hogy Shelby nélkül milyen irányba halad tovább a Ford.) Lényeg a lényeg a kaszni nagyon el lett találva, én talán a lökhárítókat érzem soknak, de nem igazán rontanak az összképen.

Uh... azok az elsõ lámpák te jó ég. <#eljen> Azt hiszem az általam szûkösen kedvelt európai autók között ez lesz az újabb tag.

I.C.ram
Nekem kicsit giccses. Túl sok a díszítés. Kevesebb több lenne.
GregSB
Meg merem kockáztatni hogy az E46 mellett/után ez lesz a legszebb kocsi amit valaha csináltak.

GregSB
Ma reggel én is örültem volna ennek, de sajnos lófaszt se csinált a dojcse übertechnik. Akksitöltöttség hiányában az erõvel se mész semmire 😊